• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

III. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 9 / 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Re: III. Csapat

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2009.10.14. 21:06

Hali!

jó a kép!!!

Jaja remélem nem lesz probléma mint legutóbb, mondjuk őz vagy vaddisznó, jajj istenkim bele se merek gondolni. :?

Na de csak nem lesz semmi baj. 8) :lol:

Remélem ( :) )

Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.10.15. 19:28

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy lemaradtam valamiről (itt most a fácánra gondolok - de majd elmesélitek) A kis táblácskák helyett egy nagy lesz? :)
Sysris, ha nem tudod megnézni a képet, ne keseredj el, nincs rajta semmi extra (én tudom, hogy mi van rajta - ugyanis már láttam :D )
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.10.15. 20:50

Vyan, majd imádkozunk érted, oks? :)

Dierol...két dolgot mondok...
Előszöris....önző vagy...(ide lenne 1 jó msn-es szmájlim.
Másodszor, mostmár megtudtam nézni a képet. Egész jó a moci, szép fekete. Csak kár, hogy a képen nem látszik, hogy egy fekete bőrszerelésben nyomulsz rajta. :lol: Egy olyan kobakban, mint ami itt Db-ben egy pasinak van. (Rókaprém van rajta, konkrétan a feje, és valahogy össze van szerelve a farkával. Az egész úgy néz ki, hogy a fickó arca felett 1 rókafej kandikál, viszont a tarkójánál már a farka lóg.) Ugye amúgy ezzel jösz a talira? *Nagyon szépen néz...* :)

Amúgy képzeljétek, ma bekopogott hozzánk a postás, hogy megkérdezze nem tudom-e hol lakik Ecsedi Levente. (volt közösképviselőnk amúgy) Mondom neki, hogy már egy ideje meghalt. Erre mondja a postás, hogy a nyugdíját küldték ki. A pasas már vagy egy éve halott.

Nem egyszerűen nagy tábla lesz amúgy, hanem egy hatalmas, hogy midneki láthassa. :D
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.10.16. 19:18

Tényleg, hogy fogtok Szolnokra eljutni? Vonattal, busszal, kocsival? Ha jól láttam, Debrecen-Szolnok 121km, és lehet átszállás nélkül utazni vonaton. Esetleg akkor már a vasútállomáson jól jön az a nagy tábla :D

Syris írta:Dierol...két dolgot mondok...
Előszöris....önző vagy...(ide lenne 1 jó msn-es szmájlim.

Valóban önző vagyok, sőt egoista, énközpontú. A többi jellemvonásomról pedig inkább ne is beszéljünk :D

Akármilyen szépen is nézel Syris, :) (óvatosabb vagyok, mint a ZK-ban Dierol) a mostani talira nem valószinű, hogy ezzel fogok menni. Rossz az idő, még az átírással bajlódok, aztán egy-két apróságot bele kell szereltetnem, s főleg: még nem szoktunk össze. Meg kell szelídíteni, (mint a rókát a Kis Hercegben) mert ha nem ismerjük meg egymást és úgy használom - megsértődik, és akkor a tali helyett a balesetibe visz. A következő OM-re viszont már szerintem nem lesz ennek akadálya. (mármint nem a balesetinek :))

Ha olyan régen meghalt, és még viszik a nyugdíjat, akkor nem lett bejelentve a megfelelő helyen a pasi halála. Vagy esetleg valamilyen özvegyi nyugdíjkiegészítés járhat az élettárs javára.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2009.10.16. 21:24

Üdv!

Az igen tisztelt Km-ünket kérdezném, hogy a karakter lapokban nem talált semmi hibát minden tökéletes és szépséges az előtörik jól megszerkesztettek e stb...?
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.10.17. 23:15

Van egy jó és egy kevésbé jó hírem.
A jó, hogy kész a karim statja. A kevésbé jó pedig, hogy csak délelőtt tudom elküldeni, mert bemásoltam ide, viszont itt átláthatatlan teljesen. Altemor, majd kaphatnék egy e-mailt,ahova el tudom küldeni?

Kár, pedig Dierol elég jó kari. :)
Visz a balesetibe? Ismered a Lada songot? :) Ha nincs lada, jó a moci is.
Amúgy a pasinak nem is volt felesége. Nem tudom akkor miért hozzák.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altemor an Sibassin » 2009.10.19. 7:37

Syris írta:Van egy jó és egy kevésbé jó hírem.
A jó, hogy kész a karim statja. A kevésbé jó pedig, hogy csak délelőtt tudom elküldeni, mert bemásoltam ide, viszont itt átláthatatlan teljesen. Altemor, majd kaphatnék egy e-mailt,ahova el tudom küldeni?

Kár, pedig Dierol elég jó kari. :)
Visz a balesetibe? Ismered a Lada songot? :) Ha nincs lada, jó a moci is.
Amúgy a pasinak nem is volt felesége. Nem tudom akkor miért hozzák.

Az emilcimem a következő: szokolaimeister@gmail.com
Ide küldheted a karit, meg mindenki más is zaklasson bátan, mert közelg az időpont! :D
Minden jót!
Tisztelettel: Altemor an Sibassin, Artemor an Sibassin fia, Vinidius Artemora egyenes ági leszármazottja, az Emlékezés Tornyának főmagisztere, egyben a dorani Nagytanács elnöke

<<DORAN>>
Altemor an Sibassin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 232
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.10.19. 21:06

Jelentem, én is elküldtem a karit. :)
A táblázatos elkészítés miatt e-maileztem, de a többi infót ide írom.

Főbb tudnivalók:
Név: Alyer am Calerin Lh’syanth
Faj: ember
Nem: nő
Kor: 38
Kaszt: varázsló (dorani)
Jellem: élet-rend

Kinézet változik. Kicsit közvetlenebb karit akarok, nem túlságosan elvontat.
Kinézet: 168 cm, 52 kg, tehát elég vékony, törékeny, viszont jó kiállású, nemes tartású. Szeme mélykéken, kortalanul csillog. Arca kora ellenére 20 éves önmagát idézi. Vállnál kicsit lejjebb érő búzaszínű haját -melyben itt-ott megjelenik 1-2 ősz tincs- kiengedve hordja.

Mihamarabb pótlom a többit, viszont most megyek mielőtt anyám beszól.

Ui.: Kariknak van/lesz valami egységesített karilap?
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.10.20. 12:48

Gyerekek, olvastátok, hogy nem lesz túl meleg a HEMO-ban? :?
"No, annyi változás van, hogy nem a 2. emelti terem lesz berendezve nekünk, hanem az 1. emeleti. Ez kisebb de elvileg probléma nélkül elférünk, ellenben ezt valamennyire be tudják fűteni. :) Szal van remélny ;)"

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.10.21. 19:29

Ehh... ha lenne nekem annyi időm... :?
Az remek. A nagyteremben is elég közel voltak egymáshoz a csapatok, és sokszor elég nehezen értettük,amit a KM mondd... Altemor, edzd addig a hangszállaidat és a tüdődet. (Így kell leírni az edzd-et?)

Karit illetően, Altemor, megkaptad a statot? Csak még nem kaptam semmilyen választ, és félek, hogy nem ment el a mail, vagy valami gond van. Az előtöri pedig megfogant a fejemben, leírom holnap. Aztán beviszem gépbe, és felrakom ide. Az a gond vele, hogy elmondtam Lorinnak az alapötletet és ő azt mondta, hogy jó, és hogy valamilyen hasonló sztori van, és az is pont nekromanta. De én nem ismerek ilyen történetet. Valami könyv, amit nem olvastam. De az bírálok ezt lehet nem tudják, és koppintásként leértékelik. Vélemény?
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.10.21. 20:08

Syris írta:... ő azt mondta, hogy jó, és hogy valamilyen hasonló sztori van, és az is pont nekromanta. De én nem ismerek ilyen történetet. Valami könyv, amit nem olvastam. De az bírálok ezt lehet nem tudják, és koppintásként leértékelik. Vélemény?

Nos, elég sok könyvet/történetet írtak már le a régmúlt időkben. Emiatt valószínűleg lesz hasonlóság a Te történeted, és egy régebben megírt között. Én nem izgatnám magam emiatt. (Pl. ha írsz egy fantasy regényt, és van benne harc, romantika, intrika, kincs vagy relikvia - az attól még nem koppintás alapesetben, hogy a többiben is van, nem? Hisz ezek miatt a 'kellékek' miatt fantasy.)

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.10.22. 1:53

Üdv mindenkinek.
Elnézést, hogy az elmúlt időkben nem adtam életjelet magamról.
Ezt most pótolom.

Altemor a varázstárgyammal kapcsolatban.
Nem értek egyet azzal, hogy kétszer kéne elköltenem mind azt amit írtál, de ám legyen.
Ezzel szemben viszont akkor fenn tartom a jogot, hogy olyan sorrendben aktiváljam a hatást ahogyan nekem tetszik.
Valamint ha úgy tetszik nem is kell megidéznem mindkettőt.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.10.22. 2:27

A karakterem elő története.

Pyr.sz.3655 Alborne terce Lant hava
Doran dicső városának külső városában születem. Tisztes kereskedőcsalád hetedik gyermekeként, sorban a harmadik fiú.
Életem első hat évében a korombele gyermekek boldog tudatlan életét éltem, és azt gondoltam, hogy apámmal és legidősebb bátyámmal együtt fogom igazgatni a családi céhet. Avagy fel vesznek a vigyázók rendjébe.
Még sem így lett. Varászlóvá váltam.
Hatodik születésnapomon anyám nagybátya jött látogatóba. Nagyon örültünk neki, ugyanis varázsló volt. Egész álló nap különféle trükköket mutatott nekem és testvéreimnek.
A vacsora után még mutatott pár trükköt, de aztán a többieket aludni küldte engem meg félre vont a vendégszobába. Mutatott még néhány trükköt, és kíváncsi volt utána tudom e csinálni.
Képzelhetitek az örömömet mikor az egyik sikerült nekem is.
Másnap álommal a szememben kézen-fogott és besétált velem a belsővárosba.
A város nagyjai elő vitt. Ők is mutattak néhány trükköt és meg kértek rá csináljam utánuk. Mint az azt megelőző nap a nagybátyámmal. Úgy ahogy sikerrel jártam.
Az éjszakát már belső városban töltöttem. Kevéske holmimat másnap édesanyám hozta utánam. A kapuban vettem át.
Kezdeti honvágyamat az enyhítette, hogy minden nap találkoztam valamelyik családtagommal a kapuban. A honvágyam szép lassan elmúlt ahogy magával ragadott a tudás, és a tudásszomj.
Hamar csatlakoztam, a lassan de biztosan gyarapodó Asztrál-mentál varázslók sorába. Lenyűgözött a képesség, hogy megismerjem és irányítsam a szellemet.
Pyr.sz.3675-85 között az Északi szövetség és Abasszisz poros útjait, palotáit, kaputereit valamint királyi udvarait jártam a legkülönfélébb küldetések ürügyén. Mindemellett minden szabadidőmet tudásom mélyítésének szenteltem a legkülönfélébb mágia ágakban.
Pyr.sz.3686-90 Doran nagyjai Erionba küldtek a két várost össze kötő térkapu felügyeletére.
Pyr.sz.3690 Alborna terce Ébredések hava harmadik hét usar napja.
Ifjú adeptus érkezett Doranból a helyemre. Lezárt levelet adott át.
Küldetésre küldtek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2009.10.22. 2:35-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.10.22. 2:30

Ez úton kérek elnézést, hogy még egész mostanáig nem tettem közzé a közös előtörténetet.
Remélem mindenkinek tetszeni fog amit írtam és elnézi késedelmem.
Bízom benne, hogy a vége nem lesz olyan nyers mint én gondolom.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.10.22. 2:39

Közös előtörténet
A kalandozók "véletlen találkozása.

Pyr.sz.3690 Meleg évszak Adron kvartja az Áldozás hava első hét.
feketéllik az ég a dögmadarak tömegétől. Közelebb még se merészkednek mert távol tartja őket a szörnyeteg, aki romba döntötte a fogadót és lemészárolta a vendégeket és annak háza népét. Most a sötétség teremtményeire jellemző elégedettséggel szemléli a művét. Öröme még se teljes. Az összképet elrontja egy angyali fényességben fürdő lény.
Énea

Ahogy előlép a kétszintes fogadó romjai közül és halad a gazdasági épületekkel körbevett udvaron keresztül a z Ordanból Erionba tartó főúton állósötétség fejedelme felé; minden lépéssel nű a testéből áradó fényesség és sápad a szörny sötét aurája.
Tekintetük titáni harcban egyesül. A gonosz vesztét érezve szólásra nyitja száját.
-Énea kelj fel. Ébresztő te lány. Ne aludj, vár a munka.
Kis hálófülke a konyha mellet. Benne fekhelyek. A fogadósné már megy is vissza a konyha felé.
- Ne keljen még egyszer vissza jönnöm.
- Igen asszonyom.

A konyha már hangos a bolond asszonyi beszédtől. Énea gyorsan felöltözik, kiszalad és csatlakozva a többi cselédhez ott fojtatják a beszélgetést ahol tegnap abbahagyták.
A fogadó érdekes vendégeinél.

Énea sajnálatára a kellemes témát nem élvezhette soká, mert a fogadós úr kiküldte a pulthoz legközelebbi három asztal és a magányra vágyó vendégeknek elkülönített helyiségek kiszolgálására. Kárpótolta viszont, hogy a legérdekesebb vendégeket kapta akik mostanság meg szálltak a fogadóban.
Omar
A délről jött Dzsad harcos. Két láb magas, másfél mázsás izomhegy, Minden egyes porcikája véres harcokról mesél. - És ha szépen kérik még tömören el is meséli őket- Az obszidián fekete bőre, a testét borító hegtetoválások melyek tucatnyi harci sérülést tesznek jelentéktelené. A legbeszédesebb mind közül a bal arcát borító karomolások és a bal szeme helyén lévő rubin. - hogy igazi vagy üveg csak ő tudja- Nem utolsó sorban fegyverei és selyem ruhái, és minden újára jutó gyűrűk. Leginkább azzal mesélnek, hogy még megvannak és ennyire nyíltan hordja őket a "semmi közepén".
Alyer am Calerin LH'syanth
Ő és a varja a leghátborzongatóbb megjelenésű utazó aki csak megfordult a fogadóban amióta Énea itt dolgozik.
Törékeny testét, betegesen sápadt bőre, hollófekete haja szöges ellentétben állt minden sorstársával akik ennyire törékeny testbe zártak az istenek. Haja bőre, tartása, az összképet csak erősítő embermagas botja; hatalmat és életerőt sugároz.
A leghátborzongatóbb, még is a tekintete. Aki csak bele nézet úgy érezte, hogy a halállal néz farkasszemet.
Amarelias Vesthoen
Énea mind közül őt tartotta a legveszélyesebbnek.
Ordan felkent szolgáját. Hiába nem viseli rendje rituális öltözékét. Énea így is felismerte a különös fényről a szemében, a áre markolatának egyedi mintáiról, és nem utolsó sorban a nyakában függő szent jelképről.
Joggal gondolja őt a legveszedelmesebbnek, mivel már látta mire képesek az ordaniak.
Énea el van telve a gyönyörűségtől. Hetekig lesz miről pletykálnia. Sugárzó boldogsággal megy oda a kocsmároshoz, hogy kivegye az ött főnyi étket és italt.
<... Öt...!?...>
Majdnem el is feledkezett negyedig vendégéről és annak asztaltársáról az elkülönített szobában.
Gondó Pelso
Hogy így hívják e valójában azt nem tudni, de viszont ezen a néven jelentkezett be, néhány nappal ezelőtt.
Csendes magának való megnyerő küllemű úr. Mindig mosolyog és rendkívül türelmes és kedve.
Egyszerű utazóruhát és egy réz karperecet visel. Ruháján is és karperecén népe egyszerű díszítései az uralkodó.
Asztaltársa egy morózus öregember. Úti köpenybe burkolózva. A falnak támasztva egy ember magas sétabot. Fura mintákkal.
Egy szót se szólnak. Csak mereven nézik egymást. Az öreg egy levelet nyújt át.
Pelso úr meg köszöni az ételt majd nyugalmat kér maguknak.
Énea megilletődötten tér vissza a pulthoz.
Miután már vendégei minden igényét kielégítette már - már ami a reggelit illeti- és jó alaposan szemügyre vette őket és akit csak lehetett ki faggatott mostanra. Úgy érezte el kezdheti kitárgyalni őket.
Bizalmaskodva közelebb is hajolt a fogadós úrhoz.
- Mintha csak egy újabb hősballada kezdetén lennénk.
A háttérben a bárd Gorduin egyik fiatalkori cselekedetét meséli a félig éber közönségnek.
- A hátsó szobában a vendégek szavak nélkül ülnek egymással szemben és írásokat cserélnek egymás között. Biztos, hogy a kontinens sorsát meghatározó dolgokról beszélgethetnek.
Cinkos mosollyal előbb a vendégeire majd a fogadósra tekint.
- És szerintem már meg is vannak a harcosai.
A bejárat felől patadobogások zaja hallatszik.
- Lányom a hőséneket bízd a bárdra. A pletykálkodást meg a vénasszonyokra. Most meny és végezd a dolgod.
Azzal a fogadós új vendégei elé siet.
Énea csalódottan könyököl tovább a pulton. Nyikordul az ajtó, a vasalt csizmák legalább tucatnyi vendégről árulkodnak. Így hát egy sóhaj keretében az új vendégek felé fordul.
Vendégváró mosolya semmivé oszlik amint meglátja, hogy mindnél kétvájatú számszeríj van. A hegyük meg a vendégek felé néz.
Szívdobbanásnyi idő kellet csak és le is törték az ellenállást, valamint az általános hangzavart.
Nem beszéltek sokat de az acélhegyű vesszők és a féltucat földre-hanyatló néhai testőr annál beszédesebb volt.
Énea már-már az eszméletvesztés határán tántorgott - az eseményeket egykedvűen szemlélő kalandozókat ide vagy oda - mikor a hát mögött halk nyikordulásra lett figyelmes.
<...Nincs már hova menekülni...>
Nagy megkönnyebbülésére balra mögötte Pleso úr lesett ki szobájából és nem egy újabb támadó tűnt fel a színen.
A nyugalom és a játékos önbizalom amit arca sugallt megnyugtatta Éneát és önkéntelenül is felé indult.
Az úr nyugalomra és maradásra intette. Jelezte, hogy maradjon csendben majd rákacsintott. Mindeközben ellőbb áttetszővé vált majd teljesen semmivé lett.
A háttérben a csizmák ütemes dobogása alapján körbe állták a fogadóvedégeitt.
- Jó urak, ha társaikkal ellentétben nyugton maradnak akkor az életükat megt....
-KÁR KÁR KÁR KÁ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2009.10.22. 4:18-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
141 hozzászólás • Oldal: 9 / 10 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: V. OM Találkozó