• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

V. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: V. Csapat

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.28. 19:38

Lau

140 arany, mentve. :)

A varázstárgyadat hírtelen én sem tudom hol írtad, ezért köszi, ha majd megint leírod. A stat akkor rendben, marad a felszerelés lista. Hátizsákban egy db hajó. :D

Rannien

Én engedem a Godoni pszit, és a tetoválást is. Kiszámoltam a magas mágia fejezetben lévő táblázattal, és a tetoválás 148 MP-ba kerül. Mivel 150 Mp-os mágikus kütyüt ingyen mindenki kaphat, ezért ha ez kell neked, akkor ennyibe kerül. :) Annyi nyűg van, hogy a könyvben használt táblázat szerint minden körben meg kell érintened a tetoválást. :shock: :oops: Mondjuk ez szabad cselekedet, tehát harc közben még, ha az utolsó is vagy, akkor is mindenki előtt megérintheted a tetoválást. :wink:

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.09.28. 20:12

A Godoni Pszi akkor kell, ha a tetkót nem használom. Ez a varázsjel az Új Bestiáriumban található, és tudtommal lehet használni az ÚB-t, de javíts ki, ha tévedek. Ez az ÚB-s varázsjel mindössze 10 Mp-be kerülne, szóval ha lehet ezt használnám :P , mert így maradna repülő szőnyegre és talán pia teremtő kulacsra is Mp-m. :) Ha így rendben, akkor hamarosan küldöm a karaktert.

Többiek

Akkor megbeszélhetnénk egy időpontot ha már mindenki kész a karakterével a közös story kitalálására.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.29. 16:53

Igen, igazad van lehet az új bestit használni. Elolvastam a fókusz varázsjelet, és a leírása alapján ezt épületekre írják, és a 100 m sugarú körön belül szipkázza ki a mannát. Ez oda vonzza az asztrális lényeket, és viszont van egy-két jó dolga is. Ezt nem engedem meg, mert ha te is elolvastad teljesen, akkor még a példában is épületet, vagy területet ír, és nem magán személyt. Olyan megoldás van, hogy egy helyről szívja az energiát, és terád hangolják a jelet, de ez csak akkor működik a 100m-es sugáron belül vagy.

Viszont van egy másik megoldás: Az áramlás jele. Csináltatsz egy fókusz varázsjelet egy kötött helyre, és utána magadhoz kötöd az áramlás jelével.

Ha így akarod, akkor engedem, de viszont egy jó kis előtörténetben le kell írnod, hogy ki csinálta neked.

Remélem nem tűnök okoskodónak, de így értelmeztem a leírást.

Persze ha máshogy látod nyugodtan írd le.

Thor
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.09.29. 18:24

Ja, én azért gondoltam ezt, mert (ÚB 50. oldal):

"Abban az esetben,ha nem fordít külön erőket a jel elkészítője a belső, manában dúsuló gömb kialakítására, akkor a rúna zárja magába a felgyülemlett mágikus energiákat. Ilyen esetekben a mágia alkalmazója csakis a jel által ritkított Manahálóból nyerheti vissza erejét, hacsak meg nem érinti a rúnát. Ekkor azonban a koncentrált mágikus erők olyan szinten telítik a varázstudó Személyes Auráját, hogy bármiféle mananyerő alkalmazés használata nélkül körönként a Tapasztalati Szintjének megfelelő mennyiségű manát nyerhet ki a jelből." De ha azt mondod, hogy Áramlás jel legyen, akkor az lesz.

Más. A Tapasztalati mágia (boszorkánymester) 5. fokával készíthető varázslatokról szeretnék még egyeztetni, mert akkor azok "feltalálását" is beleszövöm az előtörténetbe. Első ötletem egy "magamat villámá változtatom"-szerű varázslat lenne. A lényege az, hogy a testem manamintázatát feldúsítom, és a villámévá teszem hasonlóvá egy rövid időre. Ez abban nyilvánul meg, hogy a varázslat időtartama alatt olyan sebességgel mozgok, mintha 200-as lenne a Gyorsaságom. Ennek a manaköltségét úgy találtam ki, hogy 5 Mp/ 0,1 szegmens. Engedélyezed-e ezt, vagy találjak ki mást? Ha igen, milyen manaköltséggel? Ja igen, amit még elfelejtettem: naponta csak egyszer lehet használni, mert megviseli nagyon a testet hosszútávon.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.29. 19:47

Rendben, igazad van. Viszont az előtörténetben le kell írnod, hogy ki készítette el neked. Te magad nem teheted, mert 5-ös rúnamágia kell hozzá, és csak nagyon kevesen oktatják, mert titkos. Így az előtörténetnek jónak kell lennie.

A villámmágiát, meg holnapra megálmodom, és akkor leírom mit is találtam ki, de egyelőre nekem okésnak tűnik. Tehát rá bólintok, csak még a mana, és időt rágom át.

Thor
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.09.30. 7:19

Kigondoltam:

Van egy olyan mágia a bm-nek, hogy villám keltés. Lényeg a testedben összegyűjtöd az energiát, és fele annyi manából hozod létre a mágiát. Te ezt alakítottad át, a saját verziódra. Így alapban 3 mana a mágia létrehozatala, majd E-ként 10 manapont, de 1 másodpercig tart. Játék technikailag neked 1 másodperc 1 kör, de ilyenkor villámmá alakul a tested, és minden felszerelésed, és csak villámként tudsz sebezni E-ként 1k10 sp, és csak mágikus, vagy áldott dolgokat tudsz megfogni. Naponta többször is tudod használni, de az első használatnál minden gond nélkül E\ egészség tíz feletti része. Tehát 12-es egészségnél 2-es erejű varázslatot büntetlenül idézel meg. Ha erősebbet idézel, akkor E-ként – 1 ÉP. Ha már nem az első ilyen varázslatod 20 órán belül, akkor E-ként –1 ÉP ha az egészség alatt van, ha nincs.

Remélhetőleg érthetően írtam le.

Ha ez neked megfelel, akkor ez okés.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.09.30. 13:47

Ez még jobb, mint amit én találtam ki. :) Tökéletes lesz így. Hamarosan küldök karaktert is, csak még le kellene írnom azt a fránya előtörténetet.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.10.05. 15:33

Üdv a Csapatnak.

Szeretném kérni, hogy a karaktereket előtörténettel legyetek szívesek elkészíteni, megmutatni, mert eddig csak Lautól kaptam meg, és még Rannien foglalkozik a dologgal, de Martos és Lorin még csak nem is ír, hogy mi a helyzet.

Thor
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.10.05. 19:04

Én már a cucc felével kész vagyok, holnap nem tudok vele foglalkozni, mert akkor tanulok, de szerdán megpróbálom elküldeni. Egy kérdés, hogy tudom feltöltelteni?
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.10.06. 18:17

Nekem úgy is jó, hogy elküldöd az email címemre.

kocsiatt@freemail.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2009.10.06. 19:06-kor.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.10.06. 18:23

Rannien: ha gondolod, elküldheted nekem is, és akkor felrakom oda, ahol az enyém van.
Vagy regisztrálhatsz valami kis tárhelyet, és akkor oda fel lehet dobni.

Amúgy beszéltem Lorinnal, csinálja a karakterét, csak a konkurencia elkeverte a karakterlapot... :hogyaza:
De ha minden igaz, a héten meglesz, remélem Martos is (ugye?), és akkor a hétvégén össze kéne dobni a közös előtörit, ha ráértek... ? :merci:
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.10.07. 15:43

Ok.

Kösz az infót Lau. :)
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.10.07. 20:23

Örömmel jelentem be, hogy kész a karakterem! :koccint: Kis másfélhetes késéssel... :oops: És csak 95%-ban... :oops: :oops: :oops: De a lényeg megvan: az előtörténet és a stat, már csak a varázstárgyak leírása, a felszerelés és a kinézet hiányzik.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.10.07. 20:24

Tényleg, felszerelésről jut eszembe, még nem dobtam pénzt:

2k6 = 6+5 [11]*10
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.10.08. 19:10

Tripla postfarm, de remélem elnézitek, hogy magamba beszélek... 8)

Lorin, Martos

Közös előtörténet megírására jó a szombat? Lauval beszéltem, ő egész nap ráér, s valószínűleg nekem is jobb lenne, mint a vasárnap, de próbálok alkalmazkodni.

Mindenki

Itt a karim (nem disznóláb) (bocsi fáradt vagyok, ilyenkor hülye viccek és koncentráció hiány jellemző rám, szóval elnézéseteket kérem), akit érdekel, megnézheti.

http://users.itk.ppke.hu/~balzs1/OM_tal ... n_stat.pdf
http://users.itk.ppke.hu/~balzs1/OM_tal ... lotori.pdf
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: V. OM Találkozó