• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Gályák Tengerén hánykódva...

A kalmárok és bankárok fellegvára...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
20 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Re: A Gályák Tengerén hánykódva...

HozzászólásSzerző: Gordon » 2009.10.03. 12:52

/ Ferventon Zedor /

< Ez szerencsés ütés volt, még egy hulla. Eldobott szablyát ne hagyjuk a fedélzeten >
Felvettem a szablyát és elraktam az övembe.

< Öregnek mondom. >
- Szívesen, bárki megtette volna, de nincs itt az idő a lazsálásra.
Pillanatnyi szünettel folytatom.
- Mert sokan fognak meghalni.

Majd megpillantottam a kabinlejárónál a három kalózt.

< Kabinlejáró felől jöttek ki ládával a kezükben. Szállásokat és raktárakat pakolták ki, köztük van az apámtól kapott mesterszámszeríjam, ha azt elviszik soha többé nem bocsátsa meg nekem. Viszont ott van a szegény nő is a döntés nehéz. Ládát nem engedem elvigyék. >

Kardomat ismét jó erősen megmarkolom és újra támadásba lendülök.

< Legközelebbi ládát cipelő kalózra támadók és jó erős oldalvágással levágom a fejét. >
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2009.10.03. 19:26

JK: Ferventon Zedor
Helyszín: A Gályák Tengerén
Időpont: Hajnal előtt

*A ládát cipelő kalózok legalább tíz méterre lehetnek tőled, így van idejük észrevenni téged. Mielőtt elérnéd őket fegyvereddel, a harmadik férfi közétek lép, arcán gonosz, kaján vigyorral és sötéten csillogó szemekkel. Tépett ruházatával és elszántságával baljós érzéseket kelt benned, végül ismeretlen nyelven odakiált neked valamit. Még ha nem is beszéled a nyelvet rájöhetsz mit mondhatott, mivel a tőr hegyét a fegyveredre szegezi, majd a padlóra. Hogy nyomatékosítsa követelését a halálos fegyvert a nő nyakához nyomja, ami fájdalmas szisszenésre kényszeríti a túszt. A nő könnyei lassan csorognak az arcán, ahogy az apró sebből is kibuggyan a bíbor színű vér.*
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2009.10.04. 10:10

/ Ferventon Zedor /

< Gyorsabbak mint gondoltam meglepetés támadás oda, se baj. Ideje rá venni a kalózokat komolyan vegyék a harcot. >

Két inev távolságot hátra lépek, majd enyhén megvágom a tenyeremet jól összeszorítom engedjen egy pici vért a fedélzetre. Kinyújtom a mutató ujjamat és szép lassan elszánt arccal a három kalózra mutattok utána egy hallót kalózra. Megmarkolom erősen a másfélkezeskardomat és támadó állásba állok.

< Azt akarom értésükre adni vegyék komolyabban a harcot és ne meneküljenek. Mivel megtanultam valamit a haramiáktól ők élvezetből és játéknak tartsák a harcot még én azért harcolok éledben maradjak, harcos vagyok aki nem meri kockáztat az életét és csalódjanak bennem megint. Itt már nem a hajó és utasok a lényeg hanem ez a csata, más nem érdekel. >
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2009.10.08. 13:58

JK: Ferventon Zedor
Helyszín: A Gályák Tengerén
Időpont: Hajnal előtt

*A kalózok felnevetnek elszántságod láttán, majd elkezdenek hátrálni a fekete árbócos hajó felé, ahonnan közben egy járólapot vetettek a fedélzetre. Úgy látszik nem törődnek veled, megkapták amit akartak, felesleges időpocsékolás a további itt tartózkodás. Pár haramia a csatából már visszavonult, miután lefegyverezték a matrózokat, vagy megölték őket, és keselyű módjára szedték el az értékeket. Aztán hirtelen semmivé válik a túszejtő kezében a tőr, a nő pedig elsodródik a karjai közül, mintha egy lökés érte volna. Mögüled egy tompa puffanás hallatszik, a kalóz pedig felocsúdva meglepetéséből sietősebbre veszi a tempót.*
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2009.10.12. 16:42

// Ferventon Zedor //

< Gyávák menekülnek. Biztos meg ijedtek tőlem, csak jöjjenek vissza a haramiák, kis kockákra szeletelem őket. :D >

< Mi volt ez a puffanó hang >

Majd elkezdek körül nézni hát ha megtalálom a hang forrását.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
20 hozzászólás • Oldal: 2 / 2 • 1, 2

Vissza: Ronella tartomány (Tengerkapu)