• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
238 hozzászólás • Oldal: 13 / 16 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.09.07. 7:56

Dreem mikor tanulod már meg, hogy nem kell mindent elemezni. Az irodalmi alkotásokat élvezni szokás :)
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.09.09. 19:27

Üdv!

Ismét egy kis helyzetjelentés:
Asszem kész a saját előtörim. 4 oldal és egy kicsi. 8) :D

Shia-ko

Van egy rész, ahol a karidat is beleszőttem pár mondat erejéig. Tudom eléggé csonka így a dolog, de azért kérlek írd emg mit gondolsz egy kis "előismeretségről"?

"Újra hadba küldték, de most már nem mestere oldalán, hanem ő vált a sereg fő tűztámogatásáért felelős varázshasználóvá és alatta szolgáltak a régi énjéhez hasonló sorsú ifjú tanoncok. Ekkor találkozott először a légi egy igen fiatalnak mondható és ígéretes tisztjével. A kötelező szolgálat után nem sokkal nevezhették ki és ez volt talán első vezető pozícióban végigküzdött hadjárata. //Shia-ko karaktere, ha neki is megfelel.// Mivel egyikük sem volt még vezetői pozícióban, így hamar egymásra voltak utalva a döntések meghozatalában. Végezetül aránylag hamar lezárult a hadjárat és sikerrel térhettek vissza ki-ki a saját állomáshelyére, Rendjéhez."

Alapvetően a hadjárat után megint nem láttuk egymást vagy két évig és az lenne a közös előtöri szorija, hogy a szövetség kémjei (akik egyébként a karakterem szülei, de ez titok :) ) rácsattintották egy régi adósság fejében a karakterem nyakára Garma fejvadász-stratégáját és utána emlékezett a karim, hogy a tiéd egy aránylag szépreményű légiós tiszt, akit be lehetne venni tanknak.
Utána Herold karija a helyi összekötő lenne, akit felbérelünk valamelyikünkön vagy csak úgy az általános alvilágon keresztül, hogy vezessen be-ki Toronba-ból. Aztán kifelé már lesz nálunk az ominózus famor... :D

Ez a rész a többieknek is szól, hogy nektek hogy tetszene, megfelel-e a dolog?

Egyébként ti hogy álltok?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.09.09. 19:44

Nekem tetszik. Én jelenleg sehogy sem állok, mert megkezdődött az őszi suliszezon, ami amúgy is húzós meló mellett, de ráadásul most még egy újabb nyelvvizsgára készülök, így októberig az is + feladat, épphogy a családra marad idő, bár szerintük már rájuk sem. :S
Időre megleszek, de eléggé az utolsó pillanatban szerintem.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.09.09. 20:15

Az előtöri jó lesz...

A karival... nos statot még nem csináltam, de az ugye alig egy óra... átírni a szabványra meg +1
Az előtörim ... éppen lehetek összekötő, de inkább mint aki bevisz a famorért gond nélkül és nem mint az alvilág egyik oszlopos tagja... lesz egy kis családos kiírtós árulós momentum ... van egy ötletem az előtörimre már csak egy naagyon csinos gépírónő kéne aki leírja az agymenésem...
Vagyis sehogy sem állok.. inkább ülök.
Kérdés: lesz a kariknak valami jellegzetességük ami alapján egy homályos jóslatba beleférnek? Valami egyedi de nem direkt, ami akár a karid is lehet de éppenséggel ha nem is minden második de pár ynevi még rendelkezhet vele, mégse pl tucattetkó?
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.09.10. 8:28

Üdv!

Shia-ko

Okés. Nem sürgetésnek szántam a kérdést csupán azt szerettem volna tudni mennyire vagyok lemaradva, de ezek szerint én is ráérek. :)
Egyébiránt, akkor te maradsz a katonai ismeretség alapján beszervezett tank. :D

Herold

Tőlem a Fehér Páholy is bérbe adhatott nekünk. Az alvilág dolgot nem arra írtam, hogy a toroni alvilág fejedelme kell legyél, hanem nem tudom, hogy az alvilágon kívül honnan bérelhető egy Kobra-bedolgozó orvgyilkos tőrvető Sogron-papszerűség. :? Van valami hivatalos hirdetőtábla, ahonnan lehet telefonszámot tépni? 8)
Hogy ne legyen probléma az alvilág (vagy bármely más) szó használatából, így akkor annyiban módosul az elképzelésem, hogy téged már Garmával együtt adtak 2in1 csomagban és ehhez az alaphoz csatlakozunk Shia-koval, nomeg még két másik mellékszereplőt is adnak mellénk/kerítünk út közben, akik kifelé jövet majd sajnálatos módon lemorzsolódnak.

(Elnézést a kifakadásért, de egyszer-kétszer már leszögezted, hogy nem vagy a toroni tolvaj- és orvgyilkosklánok szerves része és ezt fel is fogtam. Ennek megfelelően próbáltam/próbálom alakítani a közös szálat és úgy érzem ahelyett, hogy az eddig is tiszta részleteket ismételnénk inkább azt kéne megírni, hogy akkor milyen csatornán szándékozol a közös részbe kerülni.)

Az ismertetőjelre: Shikinek lesz egy már-már 3D-s minőségű, majdnem egészhátat és a mellkasból itt-ott egy kicsit takaró smaragdzöld tűzpolip tetkója, ami ráadásul életre is kel, ha kell. 8) :) Van még pár tetoválása a karinak, de ez a legjellegzetesebb és ilyen szerintem eléggé kevés ynevinek van.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.09.10. 8:37

Ha tetkó, akkor az enyémnek lesz egy stilizált sárkány a hasán. Tudom, csak semmi kommersz. :Đ
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.09.10. 8:55

A kari statilag kész van az előtöri még sehogy se áll, de vasárnap megírom.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.09.10. 17:41

Üdv!

Kész a közös előtöri is. :) 1,5 gépelt oldal egybefüggő szöveg. Bemásoljam ide vagy inkább küldjem el valahova, hogy elolvassátok? Utána az észrevételek alapján még módolok rajta, ha kell.

Egyébként csapatnévileg mire jutottunk?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.09.10. 18:18

Ide rakd be.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.09.10. 19:40

Okés Quator, nyugi ... :D

A közös szálba terveim szerint egy drága jósnak/jóslatnak/jósnőnek az áldásos közreműködése révén kerülök.
Úgymond jól belekevernek engemet, ezért is kérdeztem a jóslatba szőhető "jegyeket" . Ergo régi jó ismerős nem leszek, de úgymond meglepő módon mindig olyankor bukkanok fel amikor az a csapat javára vált.
Ha sikerül megírnom az előtörim talán érthetőbb lessz, szal lehetek összekötő de valószínűbb, hogy egymásba botlunk, mint a direkt tervezés.
Ez most jó zavaros lett :S
Ha ez nektek megfelel... akkor ez maradna.

Név:volt vmi kártyás, meg talán vmi más is de nem emléxem hogy bármit is elfogadtunk volna
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.09.11. 5:09

Üdv!

Igazából én nem vittem túlzásba a puszipajtáskodást közös szélként. Erre az adott menekítésre szedték össze az embereket és kb 1-2 hónapja ismerjük egymást. 8) (Kivéve Shia-ko meg én, mert nálunk volt egy nagyjából fél éves közös hadjárat pár évvel a mostani kalandok kezdete előtt.)

Akkor ide rakom fel a közös szálat és várom a véleményeket:

Csapat előtörténet

Mint általában, most is sokkal nagyobb hatalmak és jóval magasabb szinten mérték össze erejüket, feszültek egymásnak az érdekek, mint azt az egyszrű halandók vagy akár a kiválasztott kevesek megérthetnék. Az ősi ellentét, mely Toront és csatlósait szembeállította az Északi Szövetséggel ismét kezdte bontogatni szárnyait, hogy ráterülhessen Észak minden jelentősebb államalakulatára. A Szövetségnek információkra volt szüksége az elkövetkezendő évek stratégiai döntéseihez. Kémhálózatuk jelentette, hogy a Famor Házak újabb belviszályának vesztesei közül az egyik kyrvérű fattyút tették meg bűnbaknak és megtagadták tőle a viszonylagos becsületben elhalálozás lehetőségét is. A megrendült bizalmú és felmenőire büszke nemes azt tette ennek hatására, amit ősei is annak idején. Rejtve oldalt váltott és az ellenség pártjára akar állni. Ez természetesen egy halálra, de nem nemeshez méltó halálra ítélt fogolynál nem megy könnyen. Közeledve a Shuruli Gladiátorgála időpontjához a bírái úgy határoztak, hogy az arénában lelje halálát, mint valami rabszolga. Mivel a kívülről kaotikus hierarchia mindig tartogat egy csodával határos visszakapaszkodásra lehetőséget megadták erre az esélyt a famornak is. Stratégaként száll játékba és ha sikerül megnyernie csapatával a Gálát, akkor 101 éves száműzetésre mérséklik az ítéletet. Így került a többi viador közé a kyrvérű. Ezt a Szövetség hírszerzése megneszelve azonnal nekilátott saját csapatot verbuválni, akik indulhatnak a viadalon valamilyen ürüggyel. A toropni társadalomhoz legközelebb lévő ügynökeiket állították az ügyre a Quiron-pentád székvárosában Yankarban letelepedett tiadlani kereskedőpárt, hogy vessék latba befolyásukat és csikarjanak ki egy névleges nevezést valamelyik helyi famor famíliától. Ezt sikerült is elintézni a megfelelő helyen alkalmazott pénzekkel, zsarolással, ráhatásokkal. Már csak a megfelelő csapat kellett, mert a nemesház a nevét ugyan adta, mert nem volt választása, de nem volt hajlandó saját soraiból ágyútöltelékeket is biztosítani a vállalkozáshoz. Így esett, hogy a Stratégán kívül, akit az Embervadászok küldtek, hogy fogja össze a különítményt és figyelje meg a nem megbízhatónak tartott csapattagokat. (Azaz mindenkit.) A be- és kijutásról szintén sikerült gondoskodni egy Toronban nevelkedett, de az ottani alvilágban nem valami oszlopos és kedvelt figura személyében. Hogy pontosan miért is állt rá a felkérésre és hogyan tettek szert rá a Szövetség emberei arról a csapatnak nincs tudomása, de nem is azért jöttek össze, hogy egymás múltját kutassák. Martalócokat, jókötésű zsoldosokat aránylag könnyen találni a Quiron-tenger partvidékén, de boszorkánymestert, pontosabban olyat, aki nem toroni érdekeltségű rendben szolgál igen keveset, főleg a megfelelő hatalommal. Így éppen kapóra jött a kereskedő házaspárhoz betoppanó rég nem látott fiú. Mint kiderült Ashaon többszörösen lebecsült tűzmesterei közül való, de sikerült ellesnie a „mesterektől” a feketemágia ide vonatkozó praktikáit is, így ő lett a varázstudó, akit a gladiátorcsapatba bevettek. Érdekes módon ő sem kívánta megnevezni, hogy pontosan mivel is vették rá erre. Viszont ami még pozitívum volt, hogy a zsoldosok személyét illetően is tudott segíteni. Egy nemrégiben leszerelt, egykori légiós tisztet ajánlott a csapat gladiátori posztjára és ha már tisztet szereztek a yankaraon veteránjai közül, akkor nem volt nehéz a kiszolgált sorkatonák közül számszeríjászt is keríteni, aki ért a nyílpuska közelharci forgatásához is. Már csupán egy tőrvetőnyi híja volt a dolognak, de azt is találtak Alcara délvidéki kalózai között. Így összeállt a csapat, amely elindult, hogy kimentse a famort. A Shuruli Gladiátorgálán aránylag jól szerepelt a kyrvérű csapata is meg az érte küldött külhoni különítmény is. Bár mindkét részről tudták, hogy igazi esélyük nincs a selejtezők és elődöntő után. A középmezőnyben már biztosan összekerül legalább az egyik csapat a nagy favoritokkal és onnantól már csak lefelé visz az út. Így ezt nem is várták meg, hanem az egyik csendesebb este gyakorlóküzdelmek címén magukhoz vették a fegyvereket, de nem egymás ellen kakaskodtak, hanem megpróbáltak kitörni. Ez nem ment túl szerencsésen, mert a famor csapattársait előre megfenyegették, hogy ha a halálra ítélt meghal vagy elszökik a csúf végzete elöl, akkor mindannyian a kínpadon végzik. Így végül csak kikerekedett egy éjszakai harcjáték, bár jelen esetben az egyik csapatnak két stratégája volt, a másiknak egy sem. Végezetül kijutottak. Bár sajnálatos módon a számszeríjászt, az egykori légióst elvesztették. Egy mérgezett nyílvesszővel szétlőtte az egyik peremvonalon élesített csapda a térdét. Viszont szerencséjére szinte azonnal meghalt, így már nem kellett a további beszélgetésektől tartania. A kikötőben találomra, azaz kis helyzetfelmérés után, de akkor hozott döntés alapján felszálltak az egyik indulni készülő hajóra. Mint utóbb kiderült Ifinbe tartott a jármű. Az út nagyjából nyugodtan telt. Bár egyszer üldözőbe vette őket egy toroni hadihajó, de szerencséjükre az ő bárkájuk kapitányának is lehetett valami kényelmetlen számadása a Császári Haditengerészettel, mert nem volt szükség nógatásra, magától is menekült igen serényen. Végül egy jól indított hurrikán elkapta a toroniak vitorláját és fedélzetig tarolta az összes árbocukat. Így sikerült egérutat nyerni és kikötni Ifinben. Itt az előreküldött üzeneteknek megfelelően már várt egy kisebb északi csapat, hogy átvegyék a famort. Abból, hogy ez minden bonyodalom nélkül sikerült is arra lehetett következtetni, hogy ideiglenesen nyomukat vesztették. Így nem időzve és lehetőleg sehova sem betérve, ahova nem volt muszáj, ismét hajóra szálltak. Az alcarai tőrvető itt már nem tartott velük. Egy levelet vett át a tűzmestertől és más utakon át igyekezett vissza alcarai hűbérurához. A megmaradt négy ember pedig úgy döntött egyenlőre együtt nagyobb biztonságban vannak, hiszen az esetleges üldözők feltűnése esetén másban nem nagyon bízhatnak a Quiron-tenger partjain. Az ismételten találomra választott hajó fedélzetén, már a partokat elhagyva derült ki az úti cél: Caedon. Így jelenleg viszonylagos nyugalomban ringatóznak a partvidék egyik kalandor-paradicsoma felé, ahol reményeik szerint végleg eltűnhetnek a Nagytestvér kutató szeme elől.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.09.11. 7:42

Nekem teljesen rendben van. Esetleg a saját előtörténeted azon részét elküldhetnéd, amely a közös munkáról szól, hogy egyeztetni tudjam az óráinkat.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.09.11. 14:59

Szasizto :)

Végre van venemtem :D

Egy goyrs kérdés kinek kell tlani a nevezési idjat ha jol téveked vlalki köztünk szedi és majd az illetö utlaj a szervezök felé.

Nyah msot a napi be osztásom miatt ez elégé encces lesz... szeretet bankom ugyansi csak szerdán,csütrökön és péntekn látogatható áltlanm a munak idök miatt.

Ezért jo lenen tudnom szerdára hogy hova utlajk... a gond hogy az utlás csak holanp fog intézödni... igen tudom jokor jut ezsmeb és magamra vessek.
Valahogy csak megodlodik... ehh rohadt baokal midnig bajaban vagyok.

A többi riományt vlalmikor a köv héten táolvasom... ami itt szüeltett.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.09.11. 19:16

Dreemer

Herold utal csapatilag. Azt kérte, hogy a szeptemberi fizukból mindenki utalja majd el neki a saját részét. Tehát, ha jól tudom mindegy melyik nap mész be a bankba csak ha lehet egy héten belül nem ártana, hogy ne éljünk vissza Herold nagylelkűségével.

Shia-ko

Igazából azt a pár sort emlékeztem meg közös múltunkról, amit pár reaggal ezelőtt bemásoltam. :) Erre gondolok:

Quator ar Zaraquer írta:"Újra hadba küldték, de most már nem mestere oldalán, hanem ő vált a sereg fő tűztámogatásáért felelős varázshasználóvá és alatta szolgáltak a régi énjéhez hasonló sorsú ifjú tanoncok. Ekkor találkozott először a légi egy igen fiatalnak mondható és ígéretes tisztjével. A kötelező szolgálat után nem sokkal nevezhették ki és ez volt talán első vezető pozícióban végigküzdött hadjárata. //Shia-ko karaktere, ha neki is megfelel.// Mivel egyikük sem volt még vezetői pozícióban, így hamar egymásra voltak utalva a döntések meghozatalában. Végezetül aránylag hamar lezárult a hadjárat és sikerrel térhettek vissza ki-ki a saját állomáshelyére, Rendjéhez."

Ezek után a menekítős megbizatásig nem sok kiemelkedő történt a karimmal, így az kb 1-2 év, de ha több vagy kevesebb legyen mondd meg, engem az már nem igazán befolyásol.
Persze, ha inkább küldjem el az előtörimet, akkor azt is szívesen, csak adj egy elérhetőséget hozzá. (Ide nem másolnám be, mert az tényleg naaagyon hosszú lenne. :) )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.09.11. 20:20

Amitn tudok utlaok cask pm ben pls üdljétek meg a célszámal adatiat...

Mert ha be megyek abankba hoyg herodlan kakork utlani akkor az vicesne fog ki nézni :D

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
238 hozzászólás • Oldal: 13 / 16 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Vissza: V. OM Találkozó