• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Elátkozott part (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
91 hozzászólás • Oldal: 1 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7

Elátkozott part (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.21. 19:44

KM: Gordon
Esemény: Bevezető
Helyszín: Sziget
Időpont: 0. nap
Irányzék: Damak-tól délre egészen Reni-theia vidékig ottan keletre egy kis szigeten Duaron-tengeren, Imbre-dina szigetekhez északi irányban helyezkedik el.
Táj leírás: Őserdők, tisztások, homokos és kavicsos part.

P.sz. 2725.-ben történt. Élt egy földbirtokos a szigeten aki magányában és fájdalmában sanyargatta a jobbágyokat a zsoldosaival. Gonoszsága még a tudás vágyánál is nagyobb volt. Hatalma és pénze volt bőven, de tudta lefog járni a ideje mivel halálos betegsége volt. Ám régi könyvtárban olvasott egy szertartás könyvet, de a könyv magában nem volt elég, ide hívatta magához Orwella egyik papnőjét aki segített a szertartásban neki. 12 nemes lelkű embert kell feláldozni és vérükből inni és szívüket kristályba zárni. Szerződés megköttessen az Orwella istennővel és kiszálljon ő és népe az idő múlásából és őrökön öröké, hogy hatalomban éljen. Még mielőtt elkezdte volna a szertartást, zsoldosainak megparancsolta pusztítsák el a összes hajót, hogy senki ne meneküljön el. Mivel a másik part messze volt a szigetről és a tenger tele volt cápákkal ezért nem tudták elhagyni a szigetet és szertatás végével őröké oda lettek láncolva a parancsolójukhoz. Szigeten lévő összes emberek egy másik síkon ragadtak ahol nem jár az idő, de a szigetre nem hatót ki az átok.

P.sz. 2987.-ben vándor őslakosok telepedtek le a szigetre. Legtöbben emberek voltak az őslakosok közül, de a menekült elfek akiket a faluban nagyon megbecsült a tudásuk miatt és lassan a faluban kialakultak a félelfek is. Faluban kialakult a törzsfőnökös vezetés, vénnek tanácsa és a elfek által irányítót sámánok vagy varázslok. Régi könyveket találtak a szigeten és még amit a vándor elfeknél volt, így kisebb könyvtárat is hoztak rétre. Fegyverzetük egyszerű lándzsák meg íjak voltak. Később egy újabb elf menekült érkezett aki értet a harcművészethez így a ott lakoknak megtanította a puszta kezes harcot. Gyógyászatuk minden betegséget szinte tudtak kezelni, kivéve burjánhalálhoz hasonló nevű betegséget mely vér vörös fekete folt jelenik meg áldozat testén és növekszik és furcsa hallucinációk gyötrik a beteget, végén elvérzik és meghal. Őslakosok a fekete halál nevű betegséget adták neki.

P.sz. 3632.-ben felfedezték Krad lovagok a szigetet, rögtön lovagok gyanús eltűnése után telepesek és különböző bűnözök jöttek át szigetre. Kialakultak a szigeten kisebb falvak és táborok, külön fél le népekkel és vallással meg kereskedelemmel és vezetéssel. Rend fenntartó erők nincsenek a szigeten vagy ritkán esetleg előfordulnak. Így kalózok is letelepedtek a sziget egy kis részére és falut alapítottak. Vadállatok és növényzete éllég gazdag. Klímája az őserdőkben meleg párás köd miatt éjjel nappal nagyon nagy a forgósság, de még éjszakánként gyanús hangokat hallani. És rejtélyes betegség is fel tűnt, amit nem lehet gyógyítani olyan könnyen őslakosok úgy nevezik a fekete halál, de illik is rá mert elhalálozások sorozata történt a betegség miatt, őslakosok és kalózok faluin kívül kialakult a zsoldos táborok, annak alapítóik közé tartózik szökőt rabok és gyilkosok vannak legtöbben, de vannak harcosok, fejvadászok, egyszerű városból szökőt tolvajok, renegáld varázslók, stb. Népek a zsoldos táborborokban minden fél le van törpéktől kezdve emberek, orgok, stb. Erdőkben nem csak vadállatok vannak, de a hálál szagára különböző sötét lények is érkeztek a szigetre.

Napjaink: P.sz. 3670 meg alakult a három rész a szigeten és a kereskedelem is felvirágzott mit növényzete mint állatállománya miatt.
Őslakosok: Egyszerű öltözködésű indián nép, ahol a Elfek kis csoportja menedéket kapót.
Kalóz falu: kalózok alapítottak egy falut sziget olyan részén ami védet a betolakodok ellen.
Zsoldos táborok: Itten szökőt rabok és gyilkosok vannak legtöbben, de vannak harcosok, fejvadászok, egyszerű városból szökőt tolvajok, renegáld varázslók, stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.08.31. 14:22-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

Re: Elátkozott part (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.31. 14:01

Helyszín: Perdenion vidék.
Időpont: 0. nap
Játékos: Laranus Hese

Már jó három hete úton vagy karaván utasaival együtt, utad során a karavánból sok érdekes szép helyet láttál, hegy mögött láttad a vöröses narancssárga árnyalatain ahogy lassan le megy nap, csomószor láttad már, de a látvánnyal soha nem lehet betelni. Szépen megmunkált hídon keresztül mentetek. Hídon túl, ahol a szem ellátott erdők voltak mindenütt patakok, folyók, tisztások egy két lakó házat is láttál, ilyen távol a városoktól. Idővel megfigyelted az utasokat. Utasok közül előtted házaspár van egy férfi rövid sötét haj egyszerű arc vonású, vékony testalkat alak és egy nő félhosszú világos barna hajú arcra egyszerű, alakja vékony, ruházatuk szakadt bőrből készült felső és nadrág, nem érdekelték se a tájak sem más személyek minden percét egymás társaságának örültek. Melletted egy egyszerű öltözködésű aki vászonigent meg szakadt bőrnadrágot és cipő visel, arca egy kicsit őreges, de nemes embernek látszott, be is mutatkozott neked Taugen Jonn vagyok üdvözletem te is szint úgy bemutatkoztál neki. Idővel megtudtad ő a karaván tulajdonosa ebből van kereslete. Régen nemes házban voltam, de első testvér őrökli a család vagyonát ezért hagytam ott és csináltam utasszállítási vállalkozást, Találtam két személyt aki munkát keresett mindketten kocsihajtásra jelentkeztek, de 17 éves fiúra nem mertem bízni rá a karavánt ezért a Laurnen Mongere bíztam. Fiúból Wher Torenre meg inas munkát tudtam neki adni fele bérrel. Bár igaz öreggel nem jövök ki annyira mostanában mint régen több bért akar, de nem adom meg neki. Beszélgetést a hatalmas mennydörgés zavarta meg, mivel vihar közeledett. Vihar miatt enyhén baljóslatú érzésed támad, de estére el is állt. Vihar után ahogy haladtunk a karavánnal a kereke egyszer csak eltörött és már tudtad, hogy a karaván nem fog tovább menni, majd le szált a karavánról Jonn és beszélgetek Morgennel, de már akkor le részegült, de nem volt meglepő 7-szer 2l boros üveget dobta már el ebben a napban. Morgen öregebb volt Jonnál, öltözködése bőrből készült kabát és szakadt bőrnadrág, lábbán csizma. Késűbb bejelentette Jonn az éjszakát itt töltsük sátrak vannak a karaván hátuljában és elnézést kért a utasoktól. Fel állították a sátrakat valaki nehezebben valaki könnyebben. Jonn a fiút elküldte hozzon fát fél órán belül visszatért az éjszakai tüzelővel utána tűzet raktak. Toren fiatalos és szomorú arcvonása félhosszú sötét hajú testalkat vékony ruházata barnásszürke színű vászon ing és vászonnadrág. Jonn és Morgen maradék bort előszedték ittak jókat és vicceket meséltek. Házas pár a élelem adagból kiszedtek valamennyit vadhús, zöldséget két csomót, só, fűszert, Szalonna és kenyér, majd fellengetek vízzel a vaslábast kenyéren kívül mindent szép lassan összefőzetek, amikor elkészült mindenkinek adtak egy tányérral. Neked Toren rakta le eléd a levest, két szellet kenyérrel. Majd amikor mindenki megkajált házaspár elment az erdőbe, Morgen és Jonn folytatták az ivást és a beszélgetést meg vicc mesélést. Toren messze a tűztől ült le szomorú arccal nézte egy darab papírt a kezében. Késűbb házaspár előjött az erdőből csak elég csúnyán összevesztek szóban, pedig milyen jó kijöttek előtte. Elég késű volt már mindenki elálmosodott és lefeküdtek, te is követted a példájukat mivel ami adót fény a sűrű éjszakait ködben az csak a tűz volt. Így bementél a sátorba és lehajtottad fejedet nem kellet sok idő és elaludtál. Furcsa álmok gyötörtek éjszaka. Láttál egy hatalmas végtelen hosszú fényes termet közepén az összes isten és valamiről tanácskoznak. Oweralla van ott a gonoszság istennője terem közepén a többi istennel valamit mondanak, de nem hallod mit, utána Oweralla eltűnt terem közepéről és hirtelen sikoltozásra fölkeltél, sátoron kívül hallottad a sikítást.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.09.02. 17:15-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2009.08.31. 16:44

(Laranus)

Már jó pár hete zötykölődött Laranus Ranagol ege alatt. A táj változatossága és festői szépsége lenyűgözte az ifjú ranagolitát. Reggelente úgy gondolta, hogy azért vörös az ég alja, mert a Nap a legyőzött Hold véréből kél fel, és győztesként magasodik a halandók felé. A szcéna hatására született pár vers, de inkább csak hangulatfoszlányoknak mondhatóak a rövidke sorok.
Társai "jó" emberek voltak, legalábbis a hozzájuk hasonlók ezt mondták volna, de Laranus nem volt ilyen. Megvetette a szerelmeseket a mély érzelmek miatt, melyek csupán a gyengeség forrásai, a többieket pedig részeges semmirekellőknek tartotta, akik nem érdemlik meg az életet. Ezt persze nem hangoztatta, nem volt lehetősége arra, hogy Ranagol akaratát teljesítse rajtuk. Semlegesen viseltetett irányukban, és alkoholt sosem fogyasztott velük.

Egy éjszaka furcsa álom részese volt, melyben szerepelt Orwella, a Kitagadott, aki alávalóan istennek nevezi magát. A világ egyedüli ura ugyanis Ranagol, és a többi entitás csak szolgája lehet. Az álmot nem tudta mire vélni, de az ébredés még furcsább volt. Egy női sikolyra keltette, mely kintről érkezett.

Azonnal felkapta fegyverét, majd kirohant a sátoton kívülre, és a hang irányába tekintett, hogy megnézze mi történt.
Nunc est bibendum, nunc pede libro pulsanda tellus, sodales!
Laejj
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 67
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.08.31. 18:01

Időpont: 1. nap, hajnali órákban.

Ahogy kiértél. A tűz közelében egyből észre vetted Laurnen Mongelt holttestét, három szúrás nyomát ami egyenesen a testbe ment. Így hátán feküdt a holttest, hasából és mellkasából vér folyt. Így földet vér boritató tűz környékén és a friss vér meg éget vászonnak szagát érezni a levegőben. Csak a tűz adót fényt még mindig sűrű ködös éjszakának. Idáig házaspár van kint, nő a férfi vállára dőlt, férfi vigasztalni próbálta, mert a holttest miatt sírva fakadt és már egyértelmű volt, hogy ő sikoltót.
Néhány pillanaton belül előkerült Jonn és elszomorodott, de más nem igazán látszót rajta. Toren rá pillanatot a holttestre viszont utána már nem mert rá nézni.

Nő jobban lett egy kicsit. Férfi utána hozzád ment mérges tekintettel és kérdéseket tett fel neked.

- Hol voltál amikor gyilkosság történt?
- Hova valósí vagy?
- Van valami szúró fegyvered, ha igen megnézhetném?

Majd Jonn közbe szólt.
- Hagyd abba jó ember a faggatást, ha most egy mást vádoljuk nem érünk el semmit, az is lehet valami bűnőzű bejött a táborba és megölte Mongelt.

Majd Jonn beszédére válaszol a férfi.
- Én csak egy gyilkos sejtek ugyan is nem tudunk róla semmit, szinte egész úton csöndben volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.09.01. 15:22-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2009.09.01. 9:47

(Laranus)

A karaván vezetőjét gyilkolta meg valki az éj leple alatt. Vajon ki lehetett és milyen céllal jött? Még lehet, hogy itt van! Laranus gyorsan körbetekint, megpróbál nyomokat keresni, vagy bármit, ami utalhat a gyilkosra.
Az őt vádolónak idegesen válaszol.

-Aludtam te idióta, és megnézheted itt van az övemen a tőröm. Nem véres... Ezt a férfit pedig nemrég ölhették meg. Lehet, hogy a támadó még itt van! Meg kell találnunk!
Laranus ezután jár egyet a táborban, hátha talál valami rendkívülit, egy nyomot.
Vajon mi lehetett a célja a gyilkosnak? - tűnődik el az ifjú ranagolita.
Laejj
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.02. 16:50

Időpont: 1. nap, hajnali órákban.

Éjszaka félelmetesen csendes. Úgy takarta a táját mint valami vastag fekete takaró az éjszakai köd, levegőben még mindig érezni a éget vászont és a vér szagát. Kevés idő múltán a férfi válaszol a szavaidra, de kezdet megnyugodni egy kicsit.
- Igen, itt van előttem.
- Mivel én is aludtam a feleségem sikoltozására keltem fel.
- Valahogy bebizonyítom, hogy te vagy a gyilkos és akkor véged.
Majd ott hagyott téged.

Elkezdtél alaposan körül nézni.
Férfit és a nő ruházatát és arcát nézted először. Arcról olvasás nem mutatott semmi különöset csak aggódás látszott mindkettőn. Férfi ruházata szakadt bőrből készült felső és nadrág. Nőn meg vászonhálóing.
Majd Jonn és Torent is jobban megnézted, elsőnek a arcukat szomorúság látszott mindkettőn. Jonn ruházata vászonigent meg szakadt bőrnadrágot és cipő visel. Toren ruházata világosszürke színű vászon ing és vászonnadrág.

Majd beszélgetett a férfi Taugen Jonnal és hallottad amit mondanak, holttest fölött álltak mind ketten.
A férfi a holttest fölé hajolt és nézte a szúrások nyomát, mint ha értene hozzá és mond valamit.
- Jonn ez a holttest elég fura.
- Hogy érted? ööö...
- Trevok a nevem és mi a fura.
- A szúrás, ugyan is a gyilkos mért nem a fejébe szúrt egyet, testbe viszont háromszor is, mint ha biztosra akart volna menni.
- Másik dolog a szúrásnyoma nagyon gyenge, mivel ha késel csinálták mind össze csak félig ment be szúrás. Honnan tudom nincs zúzódásnyom a szúráskörül.
Jonn meglepődve kérdi honnan tudsz ilyen sokat.
- Valamikor még régen harcművész voltam, de megtagadtam Slan útját és kiléptem a rendből.
- Biztos kérded mért, Feleségem miatt.
- Ez akkor történ mikor medve miatt megsérültem és pont annyi erőm volt, hogy bemenjek egy közeli kis házba és elájultam, magamhoz tértem és mintha angyalt láttam volna, de valójában egy gyönyörű nőt egyből beleszeretem és utána nem érdekelt a kolostor, hogy visszamenjek.
- Megkértem a kezét és elfogadta, aki összeadna bennünket a legközelebbi városban van.
- Ezért akarom ki deríteni, ki gyilkolt, mert féltem Kynetin a feleségemet.

//Ha nem tudod ki a gyilkos vagy nincs bizonyítékod, akkor dobj érzékelés próbát, van egy Kockadobálós rész oda kérném.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.02. 21:16

Helyszín: Dorani, Varázslóképző iskola.
Időpont: 1. nap Délelőtti órákban
Játékos: Erresyr an Ayres

Nap sugarai bevilágítanak kittről talán még egy kis madár csicsergés és sétálgatás hallasz ablakon keresztül, felkelsz az ágyadból és kinyitod az ablakot és kinézel rajta, látod ahogy a tanár varázsló tanoncokat tanítsa kint a szép időbe és visszaemlékeztettet a te idődre amikor még tanonc voltál, majd még két varászló el megy az ablakod előtt és oda köszönnek te meg vissza, majd tovább mennek. Aztán hirtelen kopogást hallasz, kinyitod illetőnek az ajtót. Cherok az, összes félhosszú hajú kerek arcú és egy kicsit mackos a testalkata van öltözete vászoning és vászon nadrág, kérdezte tőled nem e jössz kajálni ebédlőbe sajt és szalonna a reggeli. Majd elindultok az ebédlő irányába, odaérve már mindenki kajál már így hát ti is leültök az egyik asztalhoz, Cherok még el megy a kajákért egy tányért le rak eléd amin egy szellet kenyér szalonna és sajt van és ö is leül a tányérjával. Közli veled van egy kis gondja a egyik diákkal irányíthatatlan és nem tud nyugton maradni óráimon szórakozik, nem tudnád meggyőzni hátha jobban hallgatna rád, mert rám nem hallgat mesterhez meg nem akarok fordulni evvel a gonddal. Bentonnak hívják a rosszcsontot népe félelf valahonnan vidékről jött apja rég meg halt szolgálatban, édesanya meggyilkolták, nincs senkije más szóval hát ha te tudnál vele beszélni. Megette a kajáját Cherok és fel állt, elindul az órájára. Elindulsz ki az étteremből majd egy pillanatra észre vesszed Bentont, hogy be megy a kőfal mögé.
A hozzászólást 9 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.09.30. 20:08-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.09.02. 21:53

(Erresyr an Ayres)

Eltűnődöm Cherok alkatán mint mindig amikor találkozunk.
< Mozogni is kéne barátom, ép testben ép lélek. >
Mosolyogva bólintok az invitálásra, s gyors léptekkel haladok vele az étkezőhöz.
A szalonnát csak kicsit kóstolom, inkább a sajtot fogyasztom a kenyérrel.

Benton gyerekre vonatkozó kérésnél bólintok, hogy értem a problémát.
< Miért gondolják hogy félelf a félelffel jobban szót ért mint egy ember?
Vagy árva az árvával? Na sebaj, valószínű jobban átérzem a fájdalmát, s ez jelenthet kis érzelmi tartalékot. >

- Beszélek vele, nem biztos hogy tudok rá hatni, de megpróbálom.

Észrevéve Bentont az irányába közeledni kezdek, majd amikor a kőfal mögött eltűnik akkor futni kezdek,
de a kőfal előtt pár lépésnyire visszalassítok és úgy fordulok be én is a kőfal mögé sétálva.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.09.03. 20:17

*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Herold Bardelot 2009.09.30. 17:58-kor.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.03. 20:21

Helyszín: Dorani, Varázslóképző iskola.
Időpont: 1. nap Délelőtti órákban

Be fordultál a kőfal mögé, ám csak fát meg a hegyeket láttad, Bentont sehol sem.
Ahogy nézelődsz hát ha megtátod véletlenül, de madarakon és egy medvén kívül semmi mást nem láttál a távolban. "elgondolkoztál vajon hova tünetet el innen?"

//dobj egy érzékelés próbát//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.09.04. 0:20

Erresyr an Ayres

Érzékelés 14-re 1k10 = 8 [8]

Nézelődöm hogy hova lehetett.
< A fene, valamit tud ez a kölyök... Bujócskázunk? Vajon bunyó is lesz? >

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gordon » 2009.09.04. 19:16

//Máskor a kockadobálós részbe kérném a próbadobásokat.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gordon 2009.09.04. 19:22-kor.
Gordon
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 389
ZK Karakter: Arhtas Rheonark - A Fergeteg átvonul
ZK Karakter: Rasint Raynor-Razim - Manifesztációs Háború
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.09.04. 19:19

Helyszín: Dorani varázslóképző iskola.
Időpont: 1. nap, délelőtti órákban

Észre vesszed a kőfal oldalán apró kavicsok potyognak, majd lassan felnézel és egy cipőt látsz.
Felmászol úgy, hogy nehogy észre vegyen Benton.
Fönt meg is pillantottad a 16 éves félelf fiút Benton, arca egyszerű, sötétbarnás kócolt félhosszú hajú és vékony szikár testalkatú, ruházata bőrből készült felső és vászon nadrág meg két pár cipő a lábán.
Ép hason fekszik és csúzlival a kezében becélozta Oxtrol mester kopasz fejét. Oxtrol ablakban ül a székén és könyvet olvas.

Időpont: 1. nap, délelőtti órákban.

Körül néztél alaposan, de semmit nem találtál, pedig órákig kerested hát ha találsz valamit és fel kelt a nap is már, majd lassan a köd takaró is fel szált a vidékről.
A karaván fele vetted a irányt és Torenel táplálkoztál útközben, megállított téged aztán mond valamit.
- Valamit mondanom kell önnek uram, ugyan is félek Jonntól.
- Hazudót önnek hárman voltunk akik karaván hajtásra jelentkeztek mind hármunkat felvette valami munkára, de a előző karaván vezetőt gyanús módon meg halt, ez két hónappal ezelőtt volt és nem láttam mi történt, de most éjszaka beszélgettek és piáltak, jól elvoltak amíg a több bért fel nem emlegette Mongel, majd késsel beleszúrt hármat.
- Én a bozontból néztem végig az eseményt.
- Majd elkezdtem követni és láttam a véres kést ahogy karavánon a ládájába rakta be.
- Kérem segítsen, mert megfog ölni.
- Többiekhez nem mehettem, Trevok is neki hisz.
<Észre vetted a félelmet és a szomorúságot az arcán>
- Erdőbe vissza futót Toren és el is tűnt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.09.30. 20:07-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.09.04. 22:13

Erresyr an Ayres

< Upsz, eléggé merész a kölyök. Ha most megzavarom akkor elengedi, ha meg nem akkor is... >

Botommal odapiszkálok a csúzlihoz, úgy hogy a bot vége lehetőleg a lövedék útjában legyen és ki is mozgatom a csúzli gumijának hatásköréből ha tudom.

- Ejnye, fiatalúr!

Ha megakadályoztam a lövésben úgy hagyom Bentont, de amint lőni próbál újból közbelépek és ekkor már törekszem a csúzli elvételére vagy kézből kiütésére is.

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laejj » 2009.09.05. 16:15

(Laranus)

Laranus figyelmesen végighallgatja a fiú mondandóját. Megbízhat benne, látja, hogy a félelem gyengévé teszi, kiszolgáltatja magát a papanak ezzel az érzéssel, ezt jól tudja.
Jól van hát, elérkezett az ideje, hogy beteljesedjen Ranagol akarata azon a patkányon.

-Elkapom!- majd a gyilkos keresésére indul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laejj 2009.09.05. 17:59-kor.
Laejj
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
91 hozzászólás • Oldal: 1 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 7

Vissza: Régi Kalandok...