• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

V. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Re: V. Csapat

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.08.25. 16:01

Martos!

Ha úgy döntötök közösen, hogy velem egyeztettek, akkor azt itt gondoltam lebonyolítani ebben a topikban.
Pm-ezni körülményesebb, főleg, ha valamire nem-et kényszerülök mondani, s azt nektek utána közösen kellene megbeszélni.
Arról nem beszélve, hogy itt Thor is látja a beszélgetést és tisztában lesz a dolgokkal.

Én addig nem válaszolnék arra, hogy megtudjátok-e csáklyázni a Narvált, amíg egyetértésben nem döntötök a segítségemről. Nem szeretnék sehol bajt, gondot ezzel kapcsolatban.

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.25. 16:10

Nekem mindegy kivel beszéljük meg.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.25. 16:30

Szerintem ráérünk, vagy nem?
Nekem legalábbis a elkövetkezendő 10 nap elég zűrös lesz, de utána viszont sok időm lesz kigondolni a dolgokat.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2009.08.25. 16:52

Ráérni ráérünk, pláne, ha csak 10 napról van szó, szóval zűrölődj csak nyugodtan.
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél.
"A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 830
ZK Karakter: Heian Amanodel - Arabel megtisztítása
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.25. 21:26

Csapat és hajónevet majd kéne kitalálni. Tudom, hogy bőven ráér, de gondoltam felvetem a témát. Nekem amúgy teljesen mindegy, felőlem lehetünk Kishableányok is...

Ha a hajó nevében nincs benne a villám, Antoh vagy vihar szó, akkor a karakterem szerint sz@r név.

Továbbá berendezett magának a hajón egy szerencsejáték barlangot, és egy Antoh-szentélyt is. Ha valaki fenyegeti, parancsolgat (kivéve a kapitány, azt fintorogva, szitkozódva, morogva, de megcsinálja), és nem úgy vagy azt csinálja, amit szeretne, akkor mindig jön a Hatalom szavával. Ha nem válik be, akkor jönnek a villámok. Az első adandó alkalommal próbálkozik a hatalomátvételre, nem mintha értene különösebben a hajózáshoz vagy a hadvezetéshez, bár ő nem úgy gondolja...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laurana » 2009.08.25. 21:32

Csak közlöm előre, hogy a hajó az "A Szabadsg ára" nevet fogja viselni, a többit meg majd meglátjuk... Csak várd ki azt a 10 napot, és utána feldobom az előtörit, abban meg lesz magyarázva a dolog.
"Az otthon talán azt a helyet jelenti, ahol sosem bocsátanak meg, ezért örökre oda tartozol, oda láncol a bűntudat."
Laurana
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 431
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2009.08.25. 21:53

Rannien

A magam részéről nem javaslom a zendülést, mert gyors partihalál lehet belőle. Vagy ha az nem, akkor legalábbis kivágjuk a nyelvedet, a bal kezedet meg lecseréljük egy helyre kis kapóra, hogy ne nagyon pattogj. Bár akkor nem hiszem hogy a padlósikáláson kívül bármi más hasznodat látnánk, szóval a kaland szempontjából az sem lenne nyerő. Egy szó mint száz, csak arra kívánok rámutatni, hogy életképes legyen a party, alapvetően mindenki fogadja el a rangsort, ami így-úgy kialakult.

Mellesleg a Hatalom szava csak arra hat, aki alapesetben is tiszteli a papot :twisted: Egy kalózbandában ilyesmit aránylag ritkán találsz... :lol:
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sanguis Maximus » 2009.08.25. 22:01

A Hatalom szava megmutatja a pap tapasztalati szintjét, rangját és kegypontjainak számát. Megfélemlítésre jó.

Nem azt mondom, hogy lázadást szítana, hanem ha valami miatt a kapitány nem elérhető vagy ilyesmi, akkor rögtön átveszi az irányítást. Tudja jól, hogy mi történne vele, ha nyíltan lázadozna, ezért apró kis lépésekben próbálja elérni a hatalom átvételt... 8)

EDIT: sry, Ranniennel akartam írni... :oops:
Panem et Cirsenses! - Kenyeret és Cirkuszt!
Sanguis Maximus
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 40
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2009.08.25. 22:30

Ja, tényleg, összekeverhettem valamivel, talán a Rendreutasítással... :oops:
Egyébként ha a kapitány nincs jelen, akkor még mindig előfordulhat, hogy én viszont igen, és az elsőtiszt sem az a figura, akit figyelmen kívül lehetne hagyni 8)

U.i: No problem, előfordul.
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.25. 23:25

De ne felejtsd el, hogy én vagyok a nehéztüzérség... :P 8)
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.08.26. 16:38

Üdv.

Nem nagyon van a héten időm, ezért is nem irogatok. Igaz a szabadság topicba megírtam.

Annak mindenképpen örülnék, ha itt beszélnétek meg Yvettel a dolgot, hogy én is tudjam olvasni. Nekem sajnos nincs belépési jogom a modulírásba. :bruhuhu: Így nem tudok azzal kapcsolatban semmit mondani, vagy segíteni.

Martos

Teljesen igazad van abban, hogy egy kalóznak nagyon jól kell értenie a fegyverhasználathoz, hogy sok kalandot éljen túl, de a 4. fok az már mester fok, tehát mesterien bánik a fegyverrel. Én nem tiltom meg, hogy 5-ös fokon használd a fegyvered, csak rá mutattam, hogy szerintem 10. szinten nekem soknak tűnik a három darab 5-ös szint. Ha mindenáron meg akarod tartani, akkor tartsd. :) A karaktereket még nem néztem át stat, és egyéb dolog szerint, majd ha kész van teljesen. Akkor majd szólok, ha úgy érzem a 10. szinthez képest mit hiányolok. :mrgreen:
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.08.28. 18:15

Thor

Ha új villámvarázslatot akarok létrehozni, akkor mi kell még a Tapasztalati mágia 5. foka mellé?
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.08.29. 7:35

Rannien

Bár lenne pár javaslatom, de megvitatom a többi KM-mel, hogy egységes megoldás legyen erre a kérdésre. Addig is szíves türelmedet kérem.
:)
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.08.30. 9:43

Rannien.

Az új villámvarázslatok kitalálásához csak a tapasztalati mágia 5-ös szükséges. Nem kell más képzettséget hozzá igazítani. :)

Thor
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Martos col Legium » 2009.09.04. 8:41

Hali mindenkinek!

Most vettem észre, hogy a befizetési dolgok tisztázódtak: 16-áig kell befizetni fejenként 1500 Ft-ot, csapatszinten. Én vállalom, hogy befizetem, csak nincs a számlámon annyi lé, hogy mindenkinek hitelezni tudjak, szóval ha mondjuk legkésőbb 14-éig átutaljátok a pénzt a 11773425-01296949-es számú bankszámlára (ha az ügyintéző nem tudná, nem OTP-s számláról való utalás esetén nyolc 0 kell a végére), akkor a határidőre mindenképp rendezem a befizetést az V. csapat részéről. Ja, a megjegyzés rovatba kerüljön bele az itteni felhasználónevetek, hogy tudjam ki fizetett már, és kinek a fülét kell még rágnom ;)

Rannien
Úgy emlékszem, hogy azt mondtad, nem biztos, hogy határidőre tudsz pénzt szerezni. Mikor válik bizonyossá ez? Mert szerintem továbbra is fennáll, hogy össze tudjuk neked dobni és aztán a talin személyesen kiegyenlíted. 1500 pénz négyfelé szétosztva annyira nem sok 8)

Apropó, Lorinról tud valaki valamit? Jó rég láttam itt a csapattopicban... :roll:
Martos col Legium
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
142 hozzászólás • Oldal: 5 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10

Vissza: V. OM Találkozó