Látom felpzsdültünk.

Komolyabbra fordítva köszönöm Yvettnek a bizalmat és tényleg nem azért lettek nagyok a harcértékek, mert táposcsirkét akarnék nevelni "versenykari címmel". Mint általában (ezt azt hiszem mindenki tudja) engem a versenyistállózás nem érdekelt soha és most se arra gyúrok.
Egyszerűen a többiek felhozták a légiós koncepciót én meg próbálok az "elitkatonaság" követelményeinek megfelelni. A jelenlegi karakterek közül nem tudom melyikkel lehetek (KM-től is fog függni, lehet egyik ötletemet se engedi harcértéktől függetlenül és egy teljesen újjal kell előálljak

Ezeket nem metegetőzésnek írom csupán azért, hogy senki ne kapjon szívszélhűdést meg gyomorfekélyt már előre.

Az íjászatra és varázslásra meg a taktikára csak az áprilisi talit említeném... azt hiszem Dreemer még emlékszik milyen csapat voltunk.

Egy szónak is száz a vége, most ilyen harciasra sikeredtünk. Előző találkozóra hozott kardművészemmel (aki virágkötő) is szívesen mennék "még egy kört" csak az ő esetében nincs olyan előtöri, ami megmagyarázza hogyan élte túl a légió közelében.

Togar
Köszi.

(Egyébként ezért is küldjetek Castornak még harcosaitok alapértékeiről PM-et szerintem, hogy ne a mieinket átlagolja, mert ahogy néztem az én értékeim Garma mellett az átlag csökkentőek.

EDIT: Jut eszembe Castor, elkerülendő a saját magunknak ásott verembe esést szerintem küldök majd új alapértékeket a visszábbvett karaktereimmel kapcsolatban.