Sziasztok 14 éves vagyok, régebben mágusoztam csak emberek és időpontok híján abbakellett hagynom, budapesten lakok és eddig az első törvényköny alapján jázzottam ^^:)
Üdvözletem. 23 éves főiskolás srác vagyok. Kb 7-8 éve kezdtem el mágusozni. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, bár ezelött még nem nagyon próbáltam a fórumos szerepjátszást, de csak megbírkozm vele valahogy A máguson kívül még próbáltam a SW-t és a Vampiret, na meg a számítógépes játékok közül rengeteget, de csak a wowhoz húz a szivem. Remélem hamar kiismerem magam és elkészitem a karakteremet.
A szerepjáték a fórumon sem más, mint élőben (legalábbis nem sokkal), inkább csak lassabb. A lényeg azonban változatlan: érezd jól magad! A más szabályrendszeren alapuló való játék is lehetséges az oldalon, csak keresned kell hozzá embereket: a Csevegő megfelelő topicjaiban (a nevek meglehetősen beszédesek, keresd meg az igényeidhez leginkább passzolót) kiabáld közzé óhajod, s ha szerencséd van/lesz és elég türelmes vagy, akkor előbb-utóbb biztos elkezdhetsz kalandozni
Tisztelettel, és baráti üdvözlettel: Martos col Legium
Ui: A WoW egy jó kis játék, ha az ember élvezi azt a stílust, de szerepjátéknak azért szerintem nem nevezhető...
Az az egy baj a semmittevéssel, hogy sose tudod, mikor végeztél. "A hajók kifejezetten úgy lógtak az égen, ahogy például a téglák sohasem."
Üdv, 21 éves debreceni/pesti vagyok, asztali tapasztalat szempontjából magus vamp coc most is aktivan, shadowrun cp ritkán. Btw Fofputtony haverja vagyok, nem tom ti hogy ismeritek, Shadon helyszint moderálja. Igyekszem hamar karit alkotni és elkezdeni a játékot, majd abból gondolom kiderül aminek kikell.
Marquis de Calvados írta: A két személyiség amúgy megmagyarázza miért vágyik mindig egy férfi ölelésére az öreg Bob
Tudnád nekem dekódolni ezt a mondatot egy folyamat ábárval, hogy én is értsem; vagy inkább legyek szemérmes és ne akarjam elképzelni mikor két szőrös mellkas összeér?
...és ellentmondanék Yv-nek Anathort itt leginkább a perverz szemforgatásról és az ajkai között megvillantott nyelve hegyéről ismerjük. (Bocs Anathor, rájöttem rég szivattalak már... )
Igaz, elnézést. Ebből talán ki is derül hogy még nem olvastam el a szabályzatot és ebben a témában Bobbal sem konzultáltam. Vigyázni fogok amig megfelelően fel nem készülök
Csak most regeltem be , de már elkezdem a kérdezősködést:
-a karakteralkotást hol miko és kinél kell megcsinálni ( bocs ha olyat kérdeek ami egyértelmü , de egy kicsit béna vagyok ilyen téren és Aggtelken egy szürkemarhacsordát nem vettem észre a domboldalon X)
A legjobb tanácsom, ha áttanulmányozod a Szabályzatot és a GYakran ismételt kérdések tárházát itt: viewforum.php?f=1
Aztán még mindig van mit olvasnod a helyi szokásokat, szabályokat illetően. Zárt kalandra vonatkozó írások: viewforum.php?f=106 Nyílt helyszínre vonatkozó írások: viewforum.php?f=107
Ha mindezek után lenne kérdésed a Csevegőn belül a megfelelő topikokban nyugodtan felteheted.
Kellemes időtöltést nálunk!
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Sziasztok! Kb. 18 éve kezdtem el játszani az akkori nagy játékkal az AD&D-vel. A MAGUS megjelenésekor váltottunk és néhányan nekiugrottunk, hogy ezt is kipróbáljuk... -azóta is ezt teszem, bár volt, hogy sok időt kihagytam. Az első szabálykönyv kiadása óta eltelt egy pár év. Kicsit döcögős lesz, de szívesen kipróbálom magam itt is!