• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Kikötõnegyed - Rabszolgapiac

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 11 / 11 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Re: Shulur - Kikötõnegyed - Rabszolgapiac

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.05.21. 21:06

*Neha csodálkozó szemekkel mered rád szavaid után. Látszik kicsit bizonytalan valamiben, csak kérdezni nem mer - vagy csak nem tudja hogyan tegye fel kérdését.*
- Ó, Fentagor! Én... én nem is tudom...Mi az... Mit... Mit ért azon, hogy a magányát tova űzöm? - *zavarban van. A teáscsészéjéért nyúl. A tea már csak langyos benne, de ez Nehat nem zavarja. Még így is jól esik neki ez a pár korty ital.
Látszik rajta, hogy most már sokkal jobban van mint ezelőtt pár perccel. Lelkileg is - nemcsak a kényszerfürdő hatása miatt. Bár nem mosolyog, de az arcáról eltűnt az a nagyon szomorú kifejezés, s szeme sem csillog már annyira bánatosan.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.05.22. 11:03

/Nehával a kikötői szobában/

*Hangosan felkacagok a kérdését hallva.*
-Bocsásson meg Suessa, tényleg félreérthetően fogalmaztam. Vagy inkább nem kellően egyértelmű módon. *Mosolyom még mindíg tart.*
-Hú! Tényleg azt gondolta rólam, hogy ez egy burkolt szexuális ajánlat volt? Nem ismer még. Ennél azért stílusosabban szoktam kezelni az efféle dolgokat. Ötlik fel bennem a gondolat.
-Pusztán csak arra próbáltam utalni, hogy egyedül vagyok ebben a városban, mire mindíg is kíváncsi voltam. És bár véremben sűrűn folyik az ősök vére, nem itt láttam meg a napvilágot. Vonzott ez az ország, hol a kyr kultúra tovább él, de idegen vagyok a véreim közt. Sokat jelente hát nekem, ha valaki botladozó lépteimet vezetné, ha ingoványba lépnék botor módon. Legyen mellettem Suessa, és én leszek ön mellett. Mutassa meg nekem Toront, és én ott leszek, ha szüksége van rám. *Egy hörpintésre kiiszom a tea maradékát és Nehára nézek.*
-Menjünk együtt tovább az úton, hisz egyedül unalmas. *Lengetem meg széles karimájú kalapom szimpadiasan.*
-Egy magamfajta csavargónak pedig az egyik irány épp oly jó mint a másik. Meg szeretném ismerni a kyr kultúrát, hogy tudjam ki is vagyok. Hisz a fa sem élhet gyökér nélkül. És az, hogy ezt egy ilyen gyönyörű hölgy társaságában tehetném meg, az istenek ajándékának tekinteném. Ha pedig viszonzásúl segíthetek is, akkor azt szíves örömest megteszem. *Nehára nézek, miközben letérdelek elé, kalapom a mellemhez szorítva, a másikat felé nyújtom. Ajkamon kópés mosoly játszik.*
-Ne mondjon hát nemet, inkább ajándékozzon meg a mosolyával.
"Nem írom pennával, fekete tentával,
de kardom élivel, ellenség vérivel,
az én örök hírömet." /Zrínyi/
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 107
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.05.22. 15:43

*Ahogy Neha hallgat lángba borul az arca, elszégyelte magát és bizony most pironkodik rendesen. Azért mindez mellett látod a hatalmas megkönnyebbülést szemében, és bizony egy halovány, apró mosoly is feltűnik szája szegletében.*
- Hát, erre az ajánlatra nem tudok, nem akarok nemet mondani. Hálás vagyok Önnek Fentagor!
*Megissza a maradék teáját és feláll a székéről, ha hagyod. Ruhát keres magának csomagjából, s bár pironkodva, de átöltözik száraz, tiszta ruhába. Az ingedet visszaadja.*
- Ezt is köszönöm! Majd az isteneknek is hálát kell adnom, hogy ma ily kegyesek voltak hozzám, hogy Önt az utamba sodorták...
...
Ha gondolja... menjünk el először a sétányra. Shulur legszebb része a Calowyni Hõsök sétánya, ahol több száz toroni szobra található meg. Mind-mind híres volt a maga tudományában. Uralkodók, hadvezérek, politikusok, tudós fők... felsorolni is lehetetlen.
Ugyanis úgy döntöttem, hogy nem sietek. Pár nap ide-oda már nem segít és nem ront a dolgomon. Mit szól hozzá Fentagor?
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.05.22. 18:42

/Nehával a kikötői szobában/

Neha szavait hallva, én is megkönnyebülök, bár ezt nem mutatom, csak elmosolyodom.
-Ezt örömmel hallom.
Egyedül Shulurban, lehet nem lett volna egyszerű dolgom, de így... ez egészen más Könnyebülök meg.
És különben is szép és kedves... *Futkároznak agyamban a gondolatok miközben hátatfordítva várom, hogy felöltözzön. Nem szokásom egyből lerohanni a nőket, inkább szeretek lépésről lépésre haladni.* Engem érdekelnek a nők, hogy mit rejtenek, mindegyik egy külön világ, mit megismerni érdemes. Rögvest ágynak dönteni egy nőt, vagy idejekorán bepróbálkozni stílustalan bugrisoknak való módi. Persze van mikor a szükség törvényt bont, de ez nem az a hely és nem az a nő. Neha felkeltette az érdeklődésemet, és velem született kíváncsiságomnál fogva szeretném megismerni a történetét. Ezek a gondolatok kavarognak bennem mikor elkészül és kezembe nyomja az ingemet. *Megfordulok. Javaslatát hallva örömömben elmosolyodok.*
-Mindíg is látni szerettem volna a sétányt. Kamasz koromban faltam a hős kyr pusztítókról szóló regéket. Most biztos nevetni fog, de akkor úgy gondoltam én is egy leszek közülük. De az égiek a testi erőt nem mérték túl bőkezűen. *Fintorodom el viccesen, befeszítve a korántsem dudorodó bicepszemet.*
-De mára megbékéltem a sorsal, hogy nem lesz belőlem félelmetes, és tiszteletet parancsoló pusztító. De dalaimban tovább élnek, és már alig várom, hogy szobraikat láthassam. Megtisztel Suessa, hogy idejéből rám is fordít, mert ez az egy dolog, mi pénzen nem mérhető, és vissza nem kapható. Perc létünk minden egyes lassan pergő homokszeme egyedi, és vissza nem térő, hát töltsük el úgy, hogy örömünk teljen benne. *Kezemet nyújtom Nehának, hogy magunk mögött hagyjuk ezt a szűk szobát, hisz vár Shulur, és várnak a kalandok.*
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.05.26. 13:30

*Felkínált kezedet Neha megfogja lágyan, s feláll a székéről. Mosolyog - megismerkedésetek óta nem láttál még ilyen őszinte, lágy, igaz mosolyt az arcán. Elértél valamit a nőnél, ami talán sokaknak nem sikerült - vagy csak van benned valami plussz, ami Nehaban kivívta a bizalmat irántad.*
- Messire! A kocsi készen áll az útra! - *csendül fel a katona hangja az ajtón túlról mintegy végszóra, hogy magatok mögött hagyjátok a nem túl fényes helységet és a rabszolgapiacot.
Elindultok hát - a katona vezet benneteket a kocsiig, két fiatal legény pedig a csomagjaitokat cipelik utánatok. A rabszolgapiacnak csak a szélén haladtok át, de így is rosszul érint benneteket a melegben a sok emberből áradó illatorgia. Látnivaló nincs itt, hacsak nem nézel meg magadnak egy-két árut tüzetesebben - hisz van itt mindenféle "árucikk": ember, elf, törpe, ork, férfi, nő, idősebb, gyermekkorú (és csak egy töredéket tudtál szemügyre venni); végignézve a piac nagyságán sejthető, hogy bármit is keressen az ember, valószínűleg megtalálná kívánságát előbb-utóbb...
Neha nem szándékozik időzni a nézelődéssel, de ha te szeretnél jobban szétnézni nem tiltakozik ellene.
A katona ellenben sűrű bocsánatkérés közepette megmutatja számotokra azt a zárt, kétlovas kocsit, melyet gyorsan kerített számotokra - a hordárok fel is pakolják rá a ládákat, fel is erősítik. A kocsis, egy 30-as évei vége felé járó, viszonylag jól öltözött, ápolt külsejű férfi még segít is nekik. Benneteket pedig mély meghajlással köszönt.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.05.31. 19:36

/A kikötőben Nehával/

-Örülök, hogy végre mosolyogni látom Suessa. *Nézek Nehára.*
-És bár bizonyára sokan megjegyezték már, de ... *Kicsit kivárok.*
-Igazán szép amikor mosolyog. *Talán mondanám tovabb mit szerettem volna, de kintről a katona hangja félbeszakítja mit elkezdtem. De talán jobb is így. A katonára, és a rabszolgákra különösebben ügyet sem vetek, minden figyelmemet Nehának szentelem. Amikor a kocsihoz érünk, felsegítem a batárra, és mikor minden cuccunk a helyére kerül, akkor közlöm a kocsissal az uticélt.*
-A Calowyni Hõsök sétányára!
*Elhelyezkedem a kocsiban Nehával szemben (vagy ha a protokoll úgy kívánja mellé). Mikor elindul a batár megjegyzem, hogy a kínos csendet elkerüljem.*
-Csak nemrég ért szilárd talajt a lábunk és újfent zötykölődünk. Jól fog esni már egy kis séta. Arrol nem is beszélve, hogy a szűk, imbolygó és kényelmetlen hajókabin után, milyen lesz végre normális ágyban aludni.
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.06.03. 22:36

*Bókodra Neha arcán pillanatok alatt több érzelem is kiül: először elpirul, aztán látszik rajta, hogy megacélozza magát, összeszorítja a száját távolságtartóan, majd a következő pillanatban mindez eltűnik róla, és kissé hitetlenkedve, kissé tanácstalanul, de mégis meglágyult arcvonásokkal fürkész pár szegmens erejéig, amikor is egy alig hallható "köszönöm"-öt el tud rebegni számodra.
Besegíted a kocsiba Nehat, kiadod az úti célotok a kocsisnak, majd te is helyet foglalsz Nehaval szemben. Lassan indultok neki az útnak.*

- Én szeretek hajón utazni, még annak az árán is, hogy kicsit kényelmetlen egy baldachinos ágyhoz viszonyítva. Én ott érzem igazán szabadnak magamat. :)
Viszont a séta számomra is jót fog tenni. Örülök, hogy velem tart Fentagor!
*A lassúságból megálltok, egy eléggé masszív kovácsoltvas kapu előtt. Mire jobban szemügyre vennéd, hogy mi is késztette a kocsist megállásra már indultok is tovább - kiderül, hogy meg kellett várnotok a kapu kinyitását.
Shulurt szépséges városnak írták le számodra a balladák, könyvek, elbeszélések, de ami a kapun túl szemed elé tárul, arra igazán nem számítottál. A kaput elhagyván még emelkedik egy kissé az út, de a szélén magasan áll a fű, látszik rajta, hogy nem gondozzák, a bokrok tövében egy-két kisebb-nagyobb szemétkupacot fel lehet fedezni még a kocsiból kitekintve is.A város látványából sokat elvesz a délelőtti páratömeg ami a szunnyadó toroni óriás felett lebeg, így a dombtetőn egy szürke, álmos városképe tárul eléd, nem pedig egy szépséges, dicsfényben tündöklő ékkőé. Ahogy a dombon lefelé haladtok szegényes, viskónak is nyugodtan nevezhető házak tünedeznek elő, egy-két kutya csahol kötélen ahogy a batárotok elhalad előttük. *
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.06.08. 19:54

/útban a városfelé-Nehával a kocsiban/

Ahogy zötykölődünk a batárban Nehára nézek és válaszolok neki.
-Ezért szép az élet, hisz mindenkinek mást és mást jelentenek ezek a dolgok. Bár kétségkívül van egy különös, talán kicsit romantikus érzése az embernek a tengeren, de én akkor is megmaradok szárazföldi patkánynak. Mosolyodom el.
-De azt azért elmondhatná Suessa, már ha nem titok, hogy miért érzi szabadnak magadat a tengeren.
Miközben Shulur kapui megnyílnak a várakozás izgalma teljesen elfog. De a kép ami elém tárul hamar letöri a lelkesedésemet, ami talán az arcomon is meglátszik. De nem szólok, ha a város a csúfabbik arcát mutatja, hát én inkább Nehára nézek és reménykedem abban, hogy tartogat még shulur szépséget is.
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.06.10. 12:19

- Ott önmagam lehetek, nem lesik a kívánságomat, hogy mikor mit kérek és nem kezelnek másképp mint én azt elvárom. Tudod Fentagor... Bármennyire is hihetetlen, de a köznép között én jobban érzem magam. Talán azért, mert onnan származom. Ezért utazom olyan hajóval, mely nem luxus kiszolgálást nyújt...
*Nem, nem hallottál félre, Neha letegezett... s dereng, hogy te kezdted, bár láthatólag ez a nőt nem igen zavarja.*
- Lehet, hogy most még nem szép a látvány, de várd meg míg beérünk. Shulur gyönyörű város, csak épp a homályosabb oldaláról közelítjük. - *mosolyodik rád Neha. Most olyan, mintha már nem is az a nő lenne, akit megismertél nem is olyan rég a hajón.
Ahogy haladtok lejjebb a dombon lassan, nagyon lassan változik a város képe. A kis viskószerű házak után egyre jobb állapotban lévők tűnnek elő, majdan egyre szebb gondozott kertekkel körülvett épületegyüttesek. Ezeket felváltja az egybeépített házak sora, ahol már kert egyáltalán nem látszódik, de viszont rendezett a környék. Leérkezvén a dombról pedig egy sugárútra fordultok rá, s mikor kitekintessz az ablakon az ékkő megcsillan előtted. Karcsú, díszes tornyok emelkednek a magasban távolabb, mint valami játékos óriásujjak, alattuk vöröses-barnás háztetők sorakoznak, egy-két alacsonyabb toronnyal tarkítva. Az előtérben egyre magasodó házak látványa fogad az előttük hömpölygő tömeggel. Az utcák rendezettek, tiszták, s a levegőben friss tengerillat terjeng, legnagyobb meglepetésedre és örömödre.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.06.16. 11:35

/A batárban/

Hallgatom Nehát és mikor megüti a fülemet, hogy bensőségesebb hangvételt ütött meg halványan elmosolyodom. Örülök neki, hogy így alakulnak a dolgok, hisz könnyedebb és talán őszintébb a beszélgetés, ha nem kötik gúzsba a formalitások. Bár tudom, hogy toron a kötöttségek hazája, de mégis ez áll közel a szívemhez. Nehára nézek és válaszolok neki.
-Remélem nem sértelek meg azzal, hogy ilyen közvetlenül szólok hozzád, de ez a hajón másképp tűnt. Ott olyan megközelíthetetlennek és távolságtartónak tűntél. Igazi hideg nemeskisasszonynak, ki lenézi a körülötte hangyamód sürgölődő emberparányokat. Mosolyogva meghalytom a fejem, majd a szemébe nézek.
-Örülök, hogy ez nem így van, és örülök, hogy most itt lehetek veled.
Kinézek az ablakon, és ahogy Shulur szebbik arca kezd kibontakozni előttem, úgy kerül vissza szemembe a várakozással teli izgalom fénye.
-Mindíg is látni szerettem volna ezt a várost, a kyr idők élő mementóját.
Neha felé fordulok és a szemébe nézek.
-Mesélj a városról Neha, úgy ahogy te látod. Ne az épületekről, a parkokról, vagy a pókhálószerű csatornákról, hanem az érzésről amit e város a szívedben kelt. Tényleg, még nem is tudom.... Itt születtél? Mennyit éltél a császárvárosban?
Aztán elhallgatok.
-Még ezernyi kérdésem lenne, kérlek nézd el ezt nekem, és ne tarts tolakodónak. Ha olyasmit kérdeznék, ami nem illendő csak szólj...
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.06.17. 14:40

*A kedves arc egy pillanatra kihűlt csillogásban.*
- Igazi hideg nemeskisasszony, aki lenéz mindenkit maga körül? ... Az csak védekezés volt... - *mondja, majd Neha is kitekint hosszú szegmensekig a batár ablakán. Visszafordul feléd, elmosolyodik.* - Majd megismersz, ha szeretnél... - *mondja sejtelmesen, és újra a tájnak szenteli figyelmét.
Kérésed, hogy beszéljen Shulurról meglepi láthatólag. Egy apró vállrándítás kíséretében fog neki a válaszadásnak.*

- Nem itt születtem és nem is éltem itt egy percet sem. Pusztán átutazó voltam mindig. Nekem mindig is az volt, amit látni szerettem volna: egy csillogó, vidám, tündöklő város - mégha nem is vagy része mindennek. Az érzéseim... nem is tudom... rossz emlékek kötnek ide... Tudod... egy Gach'a nem sok minden szépet lát egy helyből.... - *nagy sóhaj, ablakon való kibámulás következik. Látod, hogy egy könnycseppet kitöröl a szeméből, beharapja kissé az ajkát, de nem néz rád - nem mer feléd fordulni.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.06.21. 13:47

/a batárban/

Hallgatom Nehát miközben zötykölődünk, majd a sejtelmes mosolyát hamiskás félmosollyal viszonzom.
-Ostoba fajankó lennék , ha nem szeretnélek megismerni. Úgyhogy, azt hiszem nincs menekvés.....csak ha egy egész nehézvértes birodalmi század áll közénk.
Hallgatom a lányt, és elgondolkozom, hogy igazán szerencsés flótás vagyok. Ebben a pillanatban az istenek kegyeltjének érzem magamat.
~Itt vagy Fentagor álmaid városában egy álomszép nő társaságában, hála érte morgenának. Nem is álmodtál volna ilyen kezdésről.
Közben figyelek arra amit Neha mond, majd amikor egy újabb könnycsepp gördül le az arcán veszem a bátorságot és a hüvelykújjammal letörlöm, miközben megsimogatom lágyan az arcát.
-Úgytűnik csak olyasmit kérdezek mi fájdalmat okoz neked, pedig ez az amit a legkevésbé szeretnék. Bocsásd meg ezt egy magamfajta bárdolatlan csavargónak, de még azt sem tudom mi az a Gach'a, és még megannyi dolog mi tüske a szívedben.
Magamfelé fordítom az arcát, ha eddig még nem nézett volna rám, és a szemébe nézek.
-Nem találkoztam még senkivel, ki szebb és szomorúbb lett volna nálad, és ki képes tüzetgyújtani ott, hol már csak alig pislákolt a parázs.
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.06.24. 22:20

*Kicsit unszolni kell Nehat, hogy feléd fordítsa arcát. Szavaidra megannyi érzelmet látsz átfutni az arcán - észre veszed, hogy próbálja elrejteni előled ezeket az érzelmeket, de nem sok sikerrel. A meglepődöttség, hitetlenség örömbe csap át egy pillanatra, majr szomorú tekintetéből fájdalom sugárzik. Mielőtt kezedet visszahúzhatnád puha kacsójával megfogja, két kezébe zárja tiedet. Nézi az összefonódott ujjaitokat, szemében reménysugarakat látsz, majd eltűnnek ahogy kezed elengedi. Egy nagy sóhajtással néz rád, egyenesen a szemeidbe tekint.*
- A Gach'a... lényegében adósrabszolgát jelent. - *nem mond többet Neha, csak vár... valószínűleg az elutasításodra, a megvetésedre - hidegülő és keményedő tekintete legalább is ezt árulja el neked.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Fentagor » 2009.07.09. 22:46

/Nehával a batárban/

A tekintetem nem lesz hideg, a viselkedésem sem elutasító, de szánalmat sem mutatok, hisz tudom erre nincs szüksége senkinek. Csak nézek Neha szemeibe ajkamon apró mosollyal, miközben tenyeremet fölfelé fordítva kettőnk közé teszem, reménykedve, hogy talán visszateszi a kezét.
-Jó volt érezni a kezed a kezemben, látni a mosolyt az arcodon. Tudod a könyvek nem készítik föl az embert az életre, és a tudásom a világodról... Közben egy színpadias mozdulattal kifelé mutatok a batárból a másik kezemmel.
...pusztán elsárgult pergamenek girbe-gurba soraiból valók. Ezért nézd el nekem botlásaim, fogd a kezem, és vezess toron buktatókkal terhes világában. Azért jöttem ide, hogy megismerjem a kyr kultúra bölcsőjét, a gyökereimet, de most már úgy érzem, inkább téged ismernélek meg. Neha szemeibe nézek bíztatón.
-Azt mondod, adósrabszolga voltál. Forr a vérem, ha belegondolok mit kellett kiállnod. Én nem vagyok toroni, mint az nyilvánvaló előtted, így szokásaitok sem kötnek gúzsba. Ugyan a kyr vér oly sűrűn buzgott föl az ereimben, hogy származásomat tekintve bárkit megtéveszt a külsőm. De hidd el, ez eddig inkább átok volt számomra semmint áldás. Sok mindent nem tudsz még rólam, és én sem rólad, máshonnan jöttünk, és másként gondolkozunk, de az istenek szeszélye összegubancolta sorsunk szálait, hát higgyünk benne, hogy okkal tették.
Fentagor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2009.07.14. 23:11

*Neha arcán megkönnyebbülés suhan át. Lassan ereszti vissza kezét a tiedbe és hosszú-hosszú másodpercekig csak néz szótlanul.*
- Más már kilökött volna a kocsiból… Különleges vagy…
Rólam már sokat tudsz, most mesélj kicsit magadról, kérlek! - *kérlel, s látszik rajta, hogy igazán érdekli életed.
Közben a kocsin kívül is változik a táj – egy nyüzsgő város részletei suhannak el szemed előtt a kis ablakon át. Többnyire szürke-barna színbe öltözött közpolgárokat pillantasz meg, ahogy dolgukra sietnek a széles utcán melyen haladtok – talán 3-4 kocsi is elférne rajta egymás mellett. Bizonyára valamilyen központi sugárút lehet. A város képe tiszta és rendezett, az utcán eldobott, felhalmozódott szemetet nem látsz még véletlenül sem – több mint furcsa egy ilyen hatalmas városban…
Lassan ismét változik a látkép - bekúsznak a fák az utcákra, egyre több és több…*

//A következő reagodat kérlek a „Shulur - Zadon - Calowyni Hõsök sétánya” című topikba írd! Köszi!//
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
165 hozzászólás • Oldal: 11 / 11 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Toron