• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Kérések

Várjuk véleményeiteket

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
327 hozzászólás • Oldal: 7 / 22 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22

Re: Kérések

HozzászólásSzerző: Rahmud al Adab al Mahrab » 2009.06.27. 7:00

Szeretnék Gordon/Rajzen Rasintnak JK státuszt kérni. Damakban kezd majd.

Köszönettel: R.
Si vis pacem para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
Rahmud al Adab al Mahrab
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 475
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2009.06.27. 8:48

Hello

Kérném Corh Stakarg nevű karakterem törlését az előtörténetes topicból. Azt hittem van kedvem játszani, de tévedtem :?

Elnézést mindenkitől.

Köszönöm
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.06.27. 20:06

Rahmud al Adab al Mahrab írta:Szeretnék Gordon/Rajzen Rasintnak JK státuszt kérni. Damakban kezd majd.

Köszönettel: R.
A státusz megadva.

Wolftern írta:Hello

Kérném Corh Stakarg nevű karakterem törlését az előtörténetes topicból. Azt hittem van kedvem játszani, de tévedtem :?

Elnézést mindenkitől.

Köszönöm
A karakter temetőzve.

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.06.30. 13:41

Üdv!

Mivel a Tesztelgetősbe már nem dobhatunk, így szeretném kérni egy "dobálós" topic létrehozását a Zárt Kalandok főtopicon és az Előtörténetek főtopicon belül is, hogy ne a karaktereket és a kalandokat kelljen teleszemetelnünk egy-egy dobással. Ennek fő oka, hogy a dobásos hsz nem szerkeszthető a dobás eredmény elvesztése nélkül, viszont pontosan a dobások eredményétől függ nagyon sok esetben a hsz szövege és tartalma, így szükség lenne egy helyre ahova dobálhat mindenki írás előtt.
Vagy lehessen a Tesztelgetősbe dobni, ahogy eddig is lehetett.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.06.30. 14:05

Quator ar Zaraquer írta:Üdv!

Mivel a Tesztelgetősbe már nem dobhatunk, így szeretném kérni egy "dobálós" topic létrehozását a Zárt Kalandok főtopicon és az Előtörténetek főtopicon belül is, hogy ne a karaktereket és a kalandokat kelljen teleszemetelnünk egy-egy dobással. Ennek fő oka, hogy a dobásos hsz nem szerkeszthető a dobás eredmény elvesztése nélkül, viszont pontosan a dobások eredményétől függ nagyon sok esetben a hsz szövege és tartalma, így szükség lenne egy helyre ahova dobálhat mindenki írás előtt.
Vagy lehessen a Tesztelgetősbe dobni, ahogy eddig is lehetett.

Szia!

Az Előtörténetekhez nem fogok nyitni gurítós topikot, mert ezen kockadobások a karakterhez szervesen hozzátartoznak, vagyis nem szemetelés.
Ugyan ilyen okokból nem fogok a ZK-hoz sem tenni ilyen lehetőséget - ahogy eddig is: ott a kaland maga - a következő hozzászólás előtt legurítod egy újban pedig írod az eredménytől függően a reagodat - időben még kevesebb is és a KM-eknek sem kell végigzongorázni a fórumot és keresgetni ki mit gurított.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.06.30. 14:13

Hát ennyit a kérésekről.

Egyébként a KM/HM hova dob, ami alapján mesélhet?

Bár igazad van, így minden kaland és helyszín gyorsabban töltődik egydobásos reagokkal és a visszaolvasás egy élmény lesz az Olvasóknak.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.06.30. 14:28

Quator ar Zaraquer írta:Hát ennyit a kérésekről.

Egyébként a KM/HM hova dob, ami alapján mesélhet?

Bár igazad van, így minden kaland és helyszín gyorsabban töltődik egydobásos reagokkal és a visszaolvasás egy élmény lesz az Olvasóknak.

A Kérések topik megléte nem azt jelenti, hogy a kért dolgok meg is lesznek...
A KM dobjon magának, azt eddig sem kellett a JK-nak látnia - erre maradt meg a PM melletti "Dice" felugró ablakos lehetősége...
A fórum semmivel sem lesz lassabb betöltődés szempontjából.
Aki akar így is vissza olvas, aki nem úgy sem.

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.06.30. 14:45

Quator

A saját helyszíneden hmként tudsz topikot nyitni anno az én helyszínemen is külön volt és ott kidobhatja a karit aki akarja de lévén csak a pénzt kell dobni így dobhat nálad is, ez a része meg van oldva. A zkban nem segíthetek.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.06.30. 14:47

Togar

Pont ez az, hogy a zártban nincs lehetőség rá. (Persze te kaptál külön topicot első említésedre ott is.) Valószínűleg a többi kaland és KM annyira nem fontos a fórumon.

-- Figyelmeztetés: Burkolt sértés --
Con Larrodan

Nincs kivételezés a fórumon. Mivel a WH kaland egy jól elszeparált részen van ott belefért a kockadobálós topic ahogy a nyílt részlegen is megtalálható. Ezzel szemben egy ömlesztett topic az összes MAGUS kalandnak már követhetetlen lenne. Yvett amúgy is megmagyarázta, tessék elfogadni.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.06.30. 14:54

Tőlem dobálhatsz oda is (jelzem írhatnál is a modulba) megengedem.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.06.30. 17:22

Con

Rendben. Akkor kérlek minden ZK-hoz csinálj egy jól elszeparált részt, hogy áttekinthetően, de a kalandokat nem teleszemetelve tudjon mindenki dobálni az adott kalandra vonatkozóan, ahogy azt Togarnál is megcsináltad.

Én azért javasoltam egy közös topic nyitását, mert mint a Tesztelgetősben is szerintem mindenki követné a saját dobásait és kevesebb munka, mint minden egyes ZK-hoz külön altopicba nyitni egy dobálós meg egy játszós topicot.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.06.30. 19:11

Látom ismét sikerült megtalálni egymás tökeit. 8)

A további vérfüdőt megelőzendő lenne 1 konstruktív békítő javaslatom:

Emberek az nem lenne esetleg egy mindenki megelégedésére szolgáló megoldás ha a Mesemondó nyit egy "Kockadoblós" neveztű topicot a Zárk kalandokba és odajárhat boldog-boldogtalan fejléccel ellátott dobásokat tenni? :roll:

Teljesen úgy működne mint egy bárki által bele-reagolható zárt kaland, csak ide kockát dobálni járnak az emberek, hogy örüljenek és hogy ne szemeteljék tele a kalandjukat akinek erre igénye van.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2009.06.30. 19:19-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.06.30. 19:14

Yvett de Crei írta:Az Előtörténetekhez nem fogok nyitni gurítós topikot, mert ezen kockadobások a karakterhez szervesen hozzátartoznak, vagyis nem szemetelés.
Ugyan ilyen okokból nem fogok a ZK-hoz sem tenni ilyen lehetőséget - ahogy eddig is: ott a kaland maga - a következő hozzászólás előtt legurítod egy újban pedig írod az eredménytől függően a reagodat - időben még kevesebb is és a KM-eknek sem kell végigzongorázni a fórumot és keresgetni ki mit gurított.

Yvett

Togar kalandjához Connak köze nincs.

Más helyében pedig ne kérj semmit - csak magad helyében. Viszont hiába lenne előttem X kérvény ez ügyben, akkor sem nyitnék nekik ömlesztett hülyeséget, valamint nem fogom átszabni a topikokat fórumokká utólag.
Togar előre gondolkodott és eleve így kérte.

Pont.

Castor!
Lásd fentebb.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.06.30. 19:19

Yvettnek természetesen igaza van és praktikus ha a Jk a kalandba dob, de mivel ez a közösség jó fejekből áll akik bírják egymást, talán nem fogja senki szemét szúrni egy ilyen topic, mert azzal az előnnyel jár hogy szívességet teszünk azoknak, akik szeretik külön topicban tudni a dobásaikat, és ettől jobban fogják magukat érezni. Ettől meg mi fogjuk magunkat jobban érezni, mert másnak örömet okozni jó. :D (Con karigenerátorát több idő és energia megcsinálni mint ezt.)

Yvett, Con ez tényleg nem nagy kérés, hadd nyisson már a Mesemondó legalább a ZK-ba- egy Kockadobálós topicot, aztán mindenki boldog lesz. Ez nem az ugyan amit Q akar de legalább egy lépés kompromisszum feléje, amit következmények és zűrzavar nélkül meg lehet tenni, -így nen érhet az "nem csináljátok mert útáltok engem"- vád. Ha nem fogadja el, lelke rajta. (Egyébként legalább annyi praktikus ok szól mellette mint ellene.)
Légy szíves, szépen kérlek benneteket. Nőjünk már ki ebből a "szimpatikus-nem szimpatikus" gyerekbetegségből.
Egy "kockadobálós" a ZK-ban nem az Admin jogok nyírbálása, és nem a teljes fórum összezuhanása, csak egy plusz topic.
Tényleg nem egy ilyen hülyeségen kellene az Admin öntudatotoknak hirtelen magára találni és erőt mutatni.
Végül is nem blogot kértek, csak egy topicot.
Ha mégsem teljesül nem ágálok ellene, csak nem értem az okát "-a Quatornak semmit mert utáljuk mikor hisztizik"-on túlmenően. És nehogy má' az legyen hogy itt valamit ki lehet hisztizni. Mert ez a valódi ok. Én azt értem hogy unalmas mikor Quatorra rájön az ötperc és el akarjátok kerülni annak a látszatát hogy ezzel eredményt tud elérni- de ettől még régi aktív tagunk és éppen nem volt hülyeség amit kért.
Abban igazatok van hogy ti vagytok az Adminok, de nagyon rosszkor mutattok erőt, nem ilyenkor kell, csakmert egy tag az idegeimre megy.
Ez már egyértelmüen nem objektív a részetekről, hanem indulati alapú szelekció, ezért kiállok Q mellet.

Q!

A túlreagált sértődékenységedre keményedtek be, ha nem lennének minden sarokban ellenségképeid amiket deklarálsz akkor már rég megkaptad volna azt a nyamvadt topicot, ha észérvekkel jössz és nem emocionális mártíromkodással. Valami kompromisszumot kereshetnél kész diktátumok helyett, hogy "ezt és ezt csináljátok meg, mert ha nem akkor mocsok despoták vagytok." Elhiszem hogy ezt nem bírják.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.06.30. 20:13

Castor, meggyőztél. Megcsináltam a topicot, használjátok nyugodtan.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
327 hozzászólás • Oldal: 7 / 22 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22

Vissza: Kérések, hibák és javaslatok