( Seela Deranel )
* Ramani legyintésére csak meghúzom a vállam. Majd kiderül. Ami késik nem múlik. A fiú beszéde kissé fanatikusan hangzik, plusz még piromániás is. Remélem Ramani hamar lehűti a kis fickót, mert ha itt nekem elkezd gyújtogatni, én hűtöm le, de abban nem lesz köszönet. Nagyon hamar hűvösre kerül általam. Fél füllel hallgatva a sogronita válaszát gyorsan én is követem az ork példáját, és összeszedek annyi ételt, hogy elég legyen a kis csapatnak reggelire, majd bevonulok vele a konyhába. Gyorsan nekilátok az evésnek, ugyanis részt akarok venni, bár messziről az istentiszteleten. Még nem láttam túl sok ilyet életem során, ezenkívül jó, ha figyelemmel kísérem a faluban történteket. *
< Mindig is utáltam a prédikációkat, most se tudom, hogy fogom kibírni, de nem kellene a csapatnak szétszakadnia, így kénytelenek vagyunk Ramanival tartani. Remélem az ork nyugton fog maradni, mert tőle azért tartok egy kicsit. >
* Gyorsan meg is osztom társaimmal a gondolataimat, míg együtt vagyunk itt a konyhában: *
- Ha befejeztük a reggelizést, akkor javaslom csatlakozzunk Ramanihoz a város szélén. Pont időben fogunk odaérni a prédikációra, már ha érdekel valakit.