• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

II. Csapat

A sorban következő...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
208 hozzászólás • Oldal: 1 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

II. Csapat

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.06.03. 9:03

Lehet jelentkezni.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

Re: II. Csapat

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.05. 17:45

Disznó módon KM ként stopolnám a csapatot...

Remélem nem lesz morcos miatta senki sem :) Ha mégis inkább JK na kvan fentartva a hely akkor szedem a sátor fámat...

Aki valalmi okná fogva velelm szeretne játszani nyugodtan jelentkezzen. Kérdezni szabad nem harapok :)

Amit tudok kinálni:

-Tapasztlataim szerint a kvöetkező tipusú kalandok kivétleével mindenfélét elég jol tudok mesélni: Hentelős, epikus. A csapatom igényeinek megfelelö mesét tudom elö állitani :)

-Szabályok és rendszerek tekintetében igyekszem rugalmas leni, ez néha sikerül néha nem. Ismert rendszerek: UTK,ETK,UT,MTK,HBG,PPK1-2,Sumi,CoC (nincs gyakorlatom benne), Kult (tanulgatom, nem simerem még rendesen),Vampire(tanulmányoztam, nagy voanlakban ismerem),Mage the Asszociacion (1 hónap alatt feltudok eböl is készülni, nem játszottam még),Saját rendszer (fejlesztés alatt UTK alapú sok egyszerüsitést tartalmaz); Saját világ- fejlesztés alatt, alapok megvannak, Dark Fantasy tulélési arányok közelitöleg CoC szintjén vannak; szabáylrendszere még nincsen, ezért csak szabad situlsban játszható, vagy köklcsönzünk hozá valahonnan :)

-Szivem szeritn versenyen kivül mesélnék, amenyiben egy közös modult kell lemesélni. szeretem maximálsian a csapat igényeire és karaktereire szabni a mesét.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2009.06.05. 18:02

Lorgar ves Erhan szolgálatra jelentkezik!
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.05. 18:02

Jelentkeznék játékosként.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.05. 18:07

Azt a mindenit :) Ezt nevezem forgalomnak :)
Erre nem is számítottam :)

Kérlek titket a jeltnkezésen kívül ráuljátok el a következőket:

Milyen....
-rendszerben
-stilusban
-világban
-karakterekel

...szeretek játszani. És ugy általában ki mit szeret és mihez van ingerenciálya, ileltve mi az amit nem szeretne. Ezt azrét jó tudnom nehogy vlalmi olyasmi juson eszemeb ami nem működne, ezzel elve egy csomo fölösleges kört meg lehet sporolni :)

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.05. 18:12

És még pofátlanul helyetfoglalnánk egy közös barátunknak is. :D

-M* megfelel. ET legyen, (plusz kompatibilis kiegjei) vagy ÚTK.
-A stílust rád bízom, de legyen benne egy kis akció is, mert ellaposodhat a fullintrikázós kaland.
-Ynev :)
-A karakteren még gondolkodom, de asszem ezúttal kihagyom a boszorkánymestert. :)

Még finomítok majd.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.05. 18:50

És még pofátlanul helyetfoglalnánk egy közös barátunknak is. :D

Ki lenne a közös barát egész pontosan ? :)
-M* megfelel. ET legyen, (plusz kompatibilis kiegjei) vagy ÚTK.

A sazbáyl rendszert és ughy általában a szabályokat igyekszem lazára fogni, ha ahoz van a népnek kedbve felölem el is tekinthetünk tölük :) Vagy egy egyedi változat szerint játszahtunk...

-A stílust rád bízom, de legyen benne egy kis akció is, mert ellaposodhat a fullintrikázós kaland.

Hát akció alat mit értesz? Mert pl nemrég meséltem egy áltlam kűáosz stilusunak titulált mesét. Tudni kel a kari gen az kb 3 perc volt UTK ban XD A jk dobot prászor kockával meglett a kaszt, utána mlg párat meglettek a tualjdonásgok. Képzetséget nem vett, nem is számoltunk valami sokat. KB semmit XD

Aztán a játékban.. nos szegényt az elején kcisit tulütötték amikor rohamozott... 0 ép re került a zelsö csatában a játék 5. percében XD
Sebaj ment tovább :) Egy hjaón tért magáhzo, ami ott történt az történetlem :)

Legyen anyi elég a hajón eddig még 2X volt 0 ép-n 3 szor ájult el. Ami a leg szebb még mindig él és pokoli jó kaland kerekedett belöle. Szegény akrakter komoly gondokal küszködik már most... egyrészt egy kalóz csapat tagaj lett fél napra,de utána egy Krad papa Vissza rabolta XD Tanitani akarja valalmire... vagy ki tujda :)

Össze akadt egy növel akit szivböl gyülöl eddig 4 szer verte össze rendesen, eböl 3 volt ájulásos eset.
Jelenelg épp a hajó börtönéböl stzabadult, egy válasz fal elbontása árán... ahonét a hjó élés rajtárába jutott...

Amit még nem tud: Nemsokára tul sokan akarnak vle tul sok midnent kezdeni.. Szeritne nem unalams ez a mese :) Nah elsöre ha nem mondtok semmit vlalmi ijesmive probálkozom :)

-Ynev :)

Még mindig XD Sebaj :)

-A karakteren még gondolkodom, de asszem ezúttal kihagyom a boszorkánymestert. :)

Még finomítok majd.

Csak nyugottan böven van rá idötök. Nekem az is elég ha a játék elött kapom meg a karaktereket. Kidolgozva, csak ne kelejen vele 3 percnél többet szöszölni :)
Amit viszont elöre szeretek tudni: a karakterek lelki világa, és beálitotsága...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.05. 19:18

Egy tűzvarázsló beállítottságú illető a barátunk, asztaliban szoktunk együtt játszani, említettük neki ezt a szolnoki históriát, és jelezte, hogy érdekelné legközelebb. Most van a legközelebb, így szóltam neki, hogy regisztráljon, és jelentkezzen mihamarabb a csapatba.

Én maradnék a könyv(ek) által javasolt szabályoknál.

Normális keretek között szeretünk marhulni, de szeretem komolyan venni a játékot. Sajnos nem sok időnk van asztalizni, kb. az OM talik plusz 1-2 alkalom évente, szóval nem erőltetném a káosz típusú kalandot, remélem nem töröm le a kedved. :)

Ynevet a milyen világban t. kérdésre írtam, bár érdekes lehet egy másik rendszer játéka pl CoC, de azért maradnék a jó öreg ZŐDnél :)

Ha meglesz a csapat lassan elkezdtek gondolkodni a koncepción.

u.i. no offense, de időnk mint a tenger, azért olvasd át amit elküldesz, ha lehet, mégiscsak szebb a szemnek is, ha kijavítasz pár félregépelést. :)

szerk.: Ha nem tévedek korábban említetted, hogy szeretsz horrort mesélni, (remélem nem keverlek össze mással) én spec szeretem, de ez nem biztos, hogy elmondható a többiekre is. :D
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.05. 20:20

szerk.: Ha nem tévedek korábban említetted, hogy szeretsz horrort mesélni, (remélem nem keverlek össze mással) én spec szeretem, de ez nem biztos, hogy elmondható a többiekre is. :D

Tévedés kizárva :) igen én mertem ijet mondani...

A csapat kialkiását és minden egyéb dolgot ráto bizok. Gyertek olyan karakterekel azon a szitnen ami tetszik. a Felszerelésbe se akarok bele piszmogni.

Én maradnék a könyv(ek) által javasolt szabályoknál.

Normális keretek között szeretünk marhulni, de szeretem komolyan venni a játékot. Sajnos nem sok időnk van asztalizni, kb. az OM talik plusz 1-2 alkalom évente, szóval nem erőltetném a káosz típusú kalandot, remélem nem töröm le a kedved. :)

Káosz stilus: Jó az csak ahoz olyan emberek kellenek+ megfelelő hangulat. Ha oylan csapat jön amejiknek nem ez kell hát megprobálom nem ezt produkálni :)

Szabályok: Hát vanak doglok amiket tul lazán ekezelk olykor egyesek szerint. :) A ebstáriumot pl sosoem használom, emiatt voltak már vicces dolgok :) Félre kalkulácók emrt ashonlitott a dög a ebstiben szerplök egyikére :)

Helesirás:
Most msn en egyszere 3an foglalank le+ még alkotok + még ezt is irom... idönk mint a tenger de haladni is kell :) Amugy nem bátasz ,eg velel és igazad van.

Dreemer
U.i.: pm et megkaptad?
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.05. 20:29

Igen, megkaptam, írtam is egy levelet, igazából tartalma nincs, csak így bekerültél a gmailem által észbentartott címek közé. :)
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.05. 20:36

Nyah megpróbálok egy negyedik tagot is keríteni... A személye egyenlöre legyen titok :)

Amennyiben eljön legalább nagy meglepetést fog okozni mindenkinek :)
Ha mégsem sikerülne meginvitálni hát felszabadul a 4. hely.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.06. 6:13

A titkos meglepi vendég eluszott mint részeg pénze a piára...

Sebaj ezenel közhiré tetik hogy akinek mégvan kedve csaltakozni eme társasághz meglépheti mert szabad hely az vagyon iott 1 db...

Orwen: Az edigi 2 talin amin ott voltam midnig volt egy TV a partyban :) Raádsl az első menetben egy kedves hölgy látta el ezt a szerepkört. Igy aztán telejsen elbizyontalanodtam a szeméylt illetöen XD

ajd ha egy mod van rá az ieltö személy tegye meg látogatását személyesen is akkor minden kétségem szerte foszlik majd :)

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2009.06.06. 8:57

Nah Üdv!

Dreemer felvettelek MSN-en.

A kérdésekre válaszok;

Szabályrendszer szvsz nagy zöld MAGUS, vagy Új törvénykönyv, világ, hátőőő Ynev?
Stílus...kelljen azért agyalni a mesében, nem diablozni szeretnék :D
Karakteren gondolkozom még, de nem hiszem hogy varit hozok, inkább egy NAAAGY ZŐŐŐD orkot:P
vagy ilyesmi
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.06.06. 9:10

Srác. Ha regelt, majd ír ide.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.06.06. 13:32

Nyah embörök és orckok! No meg egyén népségek...

Elsö körben is ném szombati alkohol gfüi elekemet , öl iagyamat ezért kimodnottan j ó kedvem van :)

Akro a karakter készitési és egyéb folyamotkal kacspaltban az én elképzelésem amit be vizionáltam magamnak:

Midneki megmondja mit akar magáőnak mijen karival jön kitaláljátok a partyt vagy mit..

Meg mindent hogy mi legyen, én emg közben bele bele kotyogok hoyg szeritnem hogy leen jo, ne makarok itt gonsoz galád semit meg nem engedek manusz leni.

Amolyan mindent szabad hozá álásom van...

Anyi leeht max a baj ha tul sok jot akrtok magatoknak akor a világban nem elsz semmi ami kihivást jeeltne nektek.. de ere nem látok reális eslyt hoyg elö álljon...

Tehát nyugotan találjátok ki mit szeretnétek áljunk ösze egy csapataá vagy mivé...

nekem nagyon sok minden tetszik ezért modnom hogy majd alaklmazkodok. Szerintem neketek keveseb bdolgo jön be mint nekem ezért mondom igy a dogloakt XD

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
208 hozzászólás • Oldal: 1 / 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

Vissza: IV.OM találkozó