*Elmélázik a napfelkeltében, és későn veszi észre, hogy Flamm közelít. Mikor szól nekik, felugrik Shanil mellől.* <... A fenébe. Félre fogja érteni. Jaj nekem. Hogy magyarázzam el neki? ...>
*Visszamennek Shanillal, Különválnak és nekivágnak az útnak. Gyaloglás közben oda-odasandít Flammra és lesi az arcát. Nem tudja még összeszedni a bátorságát, hogy odamenjen hozzá és megbeszélje vele a dolgot. Odaverődik Trishához és elkezdi kérdezgetni, mindenféléről. Hogy honnan jött, miket csinált eddig. Látszik rajta azonban, hogy valami bántja.*
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
* Joe a csapat közepén helyezkedik el Brakwakkal együtt. Előttük a két nő és a pap, mögöttük pedig a lovag és Flamm. Ő is kutatva fürkészi a tájat. Néha hátratekint és figyeli hátha követik őket, valamint mindig úgy helyezkedik, hogy az elő őrs és az utóvéd között egyenlő távolságra helyezkedjen el. Egy darabig hallgatja az ork kérdéseit és legjobb tudása szerint válaszol rá. Mikor az ork Arakant fenyegető szavaival illeti ránézz és szúrós tekintetéből rájön Brakwak, hogy rosszat mondott.* - Barátom ! *Szólal meg kimért hangon Joe* Szavunkat adtuk, hogy hűen segítjük őket a céljaik elérésében! Meg ne tudjam, hogy forralsz valamit a pap ellen! Tudod azzal tudod legjobban bizonyítani kiemelkedettségedet, hogy nem a csatabárdod használod mindig a fejed helyett. Ő csak megnyugtatott téged, hogy ne csinálj bajt.* < Hmm… Lesz még itt problémám a keményfejűségéből, de sebaj ő is sok mindenben segített nekem. Én sem akarom cserben hagyni.> *Tovább haladva az elöttük lépkedő nőket is jól szemügyre veszi.* < Remélem Minura jó hatással lesz paptársa és kisegíti a hullámvölgyből amiben jár>
- Brakwak! Figyeld a tájat, mert bármikor támadást kaphatunk. Radogint a toroniak üldözik. Ismered őket. A legváratlanabb helyen szoktak támadni és ez a mgas fű jó rejtekhely lehet számukra
.* Ekkor egy mozdulattal leveszi csatabárdját hátáról, majd kezében tartva folytatja útját.*
KM esemény
Helyszín: Tiadlan, Füves rétek
Időpont: reggel
Résztvevők: Schinter, Drel, Quiasse Limenel Umassyras, Flamme O'Styg, Joe Lyon
Mindeközben elöl Minu és Trisha:
- negyon kíváncsi vagy Minu. Szólíthatlak így?...Nos Tiadlan az én szülőföldem... kítűnő mentorom volt, akinek rögeszméje volt a másokon való segítség. Nos, én egy szegényke családból jöttem, éppen hatalmas terveket szőve, világmegváltó ötletekkel a fejemben...kis csitri voltam akkoriban, aki nem akart belenyugodni szegény sorsába. És akkor ott termett ő, akibe kapaszkodni tudtam. Késöbb elvitt a hegyekbe, megismertetett más vallásokkal, így ismerkedtem meg Radoginnal, és Lestossal. Radogin a kolostoruk egyik kítűnő, ígéretes fiatal tanítványa volt, Lestos pedig az igazság fiatal bajnoka. Ő mindig is vándoréletet élt...rendjének mindenféle tudásanyagot gyűjt, alkalom adtán seít az embereken is. Radogin más....ő olyan visszahúzódóbb, magának való sokszor. De a zord külső mögött érző lélek lapul. *Azzal a zótlan társára kacsint.*
-SZó mi lényeg, késöbb jött Toron. Addigra már kész voltam, már saját küldetést is szabtak ki számomra. Éppen Erigowba tartottam, amikor megjött a hír...Szélsebesen rohantam vissza...a menekülők megálítottak, velük voltunk mindhárman. Alig félszázan éltük túl. Mi határoztuk el, hogy bosszút fogunk állni elhullt, és elhurcolt testvéreinkért. Összefogtak, Kyel, Krad, Arel és még sok Pyarroni istenség hívei. Egy nagy család...azok lettünk. Milyen szép, igaz? Node azóta már sokan hullottak közülünk... a szövetség igencsekély támogatása nem volt elegendő. Így folyamodtunk mindenféle toroni trükkhöz: ármányok, cselek, politikai fogások. Radogin beépült...megalázkodott Mofik elött...mióta...hm erről nem szeretnék beszélni. De mond, mi bánt....látszik rajtad, ne tagadd. A férfi? Az a Shanil?
Brakwak Joenak:
- Hm....jól van. Nem szólok. Nem bántok. Senkit. A szaglásomban viszont bízhatsz. Alig ér valaki 10-15 m-en belülre, már megérzem a veszélyt.
//...bocsesz srácok beszart az msn, most csak így tudok lenni...//
*Figyelmesen végighallgatja Trishát, a kérdésén kicsit gondolkodik.* - Igen. A pasikkal van gondom. Az én hibám. Túl határozatlan vagyok. Az együtt töltött évek alatt szinte összenőttünk. Olyanok lettünk mint egy család. Mint ti. Csak lassan rájöttem, hogy beléjük zúgtam. Elkezdtem pasiként is gondolni rájuk. De mindegyiket szeretem. Shanil olyan kiszámíthatatlan és mindig megkapja amit akar. Olyan rámenős. Nehéz ellenállni neki. Meg jóképű. De kezdek rájönni, hogy csak leakar fektetni. Flamm meg mindig megértő. Kemény, határozott a külseje, de belül nagyon gyengéd. Nem tudok választani. Ráadásul most bejött a képbe Joe is. Ő képviseli nálam a nyers erőt. Ha Shanil a szövegével szédít meg, akkor Joe a megjelenésével. Vonzódom hozzá. Szerinted megőrültem? Most meg Flamm meglátta, hogy Shanillal összebújtunk, és szerintem félreértette a helyzetet. Most azt hiheti, hogy Shanilt választottam. Pedig nagyon bejön nekem. Hogyan válasszak? Mi alapján? Irigyellek a magabiztosságodért. Most látom, hogy nem sokat ér néha az a leélt négyszáz évem. Még mindig ugyanolyan muja és határozatlan vagyok.
A lovag kezébe adja kardjának egyikét. Nagyon örül a lovag érdeklődésének múltja iránt. Eddíg egy Erioni felcseren és pár barátján-ismerősén kívűl senkit sem érdekelt az előtörténete és fegyverei, álmának lényei, küldetése. Örömét a külvilágnak is megmutatja, nagy élvezettel kezd el magyarázni Lestos-nak.
-A vallásuk... Azt hiszem sogroniták voltak. Apám haláláig ennek az istennek hódol és ebből a hitből belém is táplált néhány csirát. Ennek a klánnak Toronban nem volt akkora híre. CSupán annyit tudtak róluk, hogy kevesen vannak és, hogy szörnyű pontossággal végzik el a feladataikat. Mi is volt a nevük? Pillanat mindjárt eszembe jut... Tudja erről rtitkán kérdezgetnek és az idő rajtam is kifog már... ááá Megvan! Fekete Orchideáknak hívták magukat azt hiszem. Nem hiszem, hogy ismerős lehet neked. Már régen nem hallottam felőlük.
~Most mi csináljak? Nem mondhatom el neki, hogy engem is keresnek és hogy meg akarnak ölni. Ezzel veszélyeztetném a feladatukat és biztosan kizárnának a csapatból. Dehát, már azóta jártam egyszer-kétszer Toronban és még sosem bukkantak rám. CSak jól kell rejtőzködni és nem szabad villogni az amulettemmel...~
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
KM esemény
- Pasik... vigyázni kell velük. Sokan mondják, hogy az asszonyi praktikák szinte boszorkányos mágiát bocsátanak a férfiakra. Ez fele az igazságnak... a férfiaknak is vannak hasonló praktikái... megtanultam már az ellenszerét is: határozottság. Nézz mélyen magadba...milyennek látod magad? Én nem ismerem egyik férfit sem, de nagyon jó érzékem van ahhoz, hogy gesztusokból, és alig párperces szóváltásból egészen jól kiismerjem őket. Flamm a nyugodt, türelmes harcos. Ha vele tartassz, jövőd mintaszerűen alakul majd: nem kell majd félned elenségektől, nem kell életveszélyes kalandokban részt venned. Nem lesz gondod a pénzzel, és a többi világi dologgal sem, hiszen ha valaki, hát ő aztán igazán áldozatos munkát végez majd... ideális családapa ha úgytetszik. Kontrasztként ott van Shanil. maga a megtestesült tűz, tele titkokkal. nagyon csábító, nagyon vonzzó. rendkíül kalandos lenne mellette élni. Azonban ez magával vonja azt is, hogy nem lesz éppenséggel nyugodt életed. Joe valahol a kettő között áll. Itt három személyiségről beszélünk. mennyivel könnyebb így nézni a dolgokat, igaz? Ha rám hallgatsz, előbb kiismered mindannyiuk. Shanil ugyanúgy rejeget valamit, mint Flamm. Joe meg még idegen számodra, legalábbis én úgy érzem.
*A Krad lovag eszmecseréje Flammal mindeközben:*
- Hm...Fekete orchidea...nem halottam róla. De bizonyára azért, amit mondtál. Nagyon érdekes kard. Úgy tűnik, a kristály, mely beleillik nagy hatalommal ruházza fel viselőjét. És itt -rámutat egy pontra- látszik, hogy erőszakkal vették ki a kristályt. Érdemes megnézetned Arakannal. Ő kifürkészheti, milyen mágiks tulajdonságokkal bír. Azonban van benne valami nyugtalanító: ezt nézd! Ide kyrül van írva valami... Ne vagyok túl jártas benne, de durván így hangzik: A kard, melyben eggyé válik az éjjel, és a nappal. Különös... a mattfekete penge minden bizonnyal az éjjel. A nappalt valamiféle fényesség szimbolizálja... vagyis a beleillő ékkő elvileg fényes derengésbe vonná a kardot. Gyönyörű lehetne... mihelyts megérkezünk Lighanba, Gilron papjával és Arakannal megnézzük. Együtt csak rájövünk, honnan származhat. Te is Sogront vallod istenednek? A tűzkobra..a rend szolgái. Ismertem egyet közülük... nagyon...különös alak volt. Külsőleg olyan volt, mint egy tó. rezzenetlen, nyugodt. Ám a felszín alatt mint sötét árnyak kavargott benne a tűz. Felettébb érdekes volt. Ő maga rendkívüli harcos, és nagyszerű barát volt. Ámbár elfojtotta a haragját, így egyszer kitört belőle az egész...valaki bevájta magát az elmélye egy kisebb részébe, és szabadjára engedte a felgyülemlett haragot, kínt, és az egyébb érzéseket amiket elnyomott. Végzett magával. Úgy érzem, tanulságos lecke lenne ez minden harcosnak. Nem jó, ha túl agresszívvé válik valaki, de nem szabad az érzéseket elfolytani.
-Mint már mondottam, nem annyira vallom vallásosnak magam. Szüleim sogronitának neveltek, de korai haláluk miatt ezt nemtuttam tökéleterssé fejleszteni. Bár Sogron és az ő lángjai állnak hozzám legközelebb, igencsak megtetszett még jópár istennek a gondolkodása. TRöbbek között Darton-é is. Még nemtudom, talán ha végre meglelem e kardok titkát, lesz időm foglalkozni a vallással. Akkora talán fényderül arra is hogy melyik isten tart méltónak arra, hogy szolgálhassam őt.
...
Örülök, hogy felkeltette a figyelmedet a kard. Mindenképpen meg fogom mutatni Arakannak és még azoknak akiket mondtál. Nézd csak! A markolata. Egy sárkány van rajra, vagy valami hasonló. A szájába és a szemeibe egy vörös kristály van beágyazódva. Ez jelenthet valamit?
...
Egyébként, nagy kövonalakba körül tudom írni az álmom, hátha ez segít valamiben. Egy temetőben járkálok. Körülöttem mindenhol csak a halál van, szürke és hideg. Látok magam előtt egy szobrot amin egy kobra van. A szeme helyén két vörös kristály van, olyanok amik beillenek ide. Közbe elkezdek rohanni a szobor felé és a sírokból kibújnak valamiféle lények. Démonok vagy szellemek, nem tudom. Aztr tudom, hogy nem bántanak. Aztán mikor a kristályokat kifeszítem a kőbálványból és belerakom a kardomba, hirtelen belémhasít a fájdalom. Az egész... Olyan mint mikor belenézel a napba. Fényes és égő. Aztán felriadok... Lehetséges, hogy a kobraszobornak van valami köze Sogronhoz?
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja. -Üdvözöllek!
- Hogy milyennek látom magam? Határozatlannak. És tudom, hogy ezt sokan kihasználják. De nem tudok más lenni.
Nincs arra szükségem, hogy letelepedjek, és gyerekek hada vegyen körül, meg nyugalomban éljem le a hátralevőt. Az nem én vagyok. De szerintem ezt nem kell neked magyaráznom. De kalandozás közben is kell egy biztos pont. És Shanilban nem bízom meg annyira. Flamm nagyon közel áll, hogy révbeérjen a szívemben, de megakarom még ismerni Joet is. Hogyan mondjam el Flammnak ezt. Most biztos csalódott bennem. Nem akarom elveszíteni. Túl fontos ahhoz.
És nem azt várom, hogy megvédjen az ellenségektől. Végtére én is harcos vagyok. Az úrnő harcosa. Anyagi biztonság sem kell. Az erdőben is elélek akármikor. Nekem egy lélek kell, ami biztonságot nyújt az én lelkemnek. Szerelem. Néha szenvedély, néha gyengédség, törődés, és hogy én is törődhessek valakivel. Hogy éjszaka lefeküdhessek valaki mellé, és szerethessek valakit aki viszont szeret. Csak ennyi.
KM esemény
- pedig gyerekek... én is nagyon vágytam egyre...tudod, belefáradtam ebbe az örökös harcba. Sosem lesz vége... amíg vannak pártok, addig mindig is lesznek ellenségek is... és így van rendjén. De én úgy érzem, megcsömörlöttem a sok harctól. Már több éve kóborlunk; semmi másunk nincs, csak a barátságunk... ez elvileg elég kellene hogy legyen, de mégis... mindigis vágytam arra, hogy a tudásom fiatalabbaknak adhassam át. És arra is, hogy gyereket nevelhessek. Nem szeretnék többet a harcos szerepében teccelegni...ha vége a lázongásnak, le fogok telepedni egy kis templomban, és ott fogom az Úrnőt szolgálni. Szép élet... eleinte nagyratörő vágyak... majd a lázadás egyik hőse... kellő tapasztalatszerzés a világról...ámbár túl sok halálközeli élmény ért. Ezért is vagyok kissé elfogult a nyugodt embereket illetően. nekem egy Shanil... ne sértődj meg kérlek: senki. Egész életében keres valamit...maga sem tudja mit. És a fajtájából sokan meg se lelik. Egyesek szerelmet, mások hatalmat, hírnevet, netán lelki egyensúlyt kutatnak az életben. Mi már mind elköteleztük magunkat: Radogin célja a harc, eltánoríthatatlan hitében. Komolyan fontolgatta, hogy segíteni fogja a Rowoniak ügyét. Jómagamról annyit mondhatok, hogy én már megtaláltam, akit kerestem. - htrapillant a Krad lovag fele-. Már csak a tudtára kell adnom, hogyan is érzek iránta. Tudod, lestos nagyszerű ember... igazi barát...de mindig is több volt annál számomra. Látszólag céltalanul bolyong a világban, de minden hozzá hasonló csupán a világ misztériumaira keres magyarázatot. ő már beláttta, hogy nincs olyan tudás Yneven, mely megadná neki a válaszokat. Ígyhát belenyugodott. Eltökélte, rendszerezni fogja a tudását, és elmegy a messzi délre... úgy érzem nekem is ott a helyem. És talán ki tudja, ha esetleg nem sikerül békét lelnem, segíthetem Déli társaimat is a harcban.
*A krad lovag figyelmesen végigméri a sárkányfejet. megtapogatja az egész ívét. Pár perc elteltével felszusszan egyet.*
- Hát, véleményem szerint a sárkány késöbb kerül a fegyverhez. Bizonyára egy késöbbi gazdája cserélte ki az eredeti markolatgombot. Sehogy se illik össze a sárkánymotívum az ókyr írással. Nagy valószínűséggel a kard nagy utat járt be... a sárkányfej szerint Niarébe is felbukkanhatott. Felettébb érdekes. Az álmod, pedig azt szimbolizálja, hogy apád halálával nem nyugszol. Sogron felől elfordultál...innen a fenyegetettség. Apád, és társainak halálával a Tűzkobra kitűnő híveket vesztett, ráadásul az az ember, aki tovább vihette volna a szekta tradícióját, nos az nem törődik őseivel. Az álmok... és a kard mibenléte is csak egyet jelenthet: A Tűzkobra óhaja, hogy nagy utat járj be, melynek végén elnyered a lelki egyensúlyt...nem bánt többé az apád halála, nem lesz több szorongás....és az út végén visszatérsz Sogronhoz....az út végén megleled a kristályokat. Ezt kell tenned. Ahogy nekünk is, neked is szent küldetésed van. viseld a súlyát felelősséggel, mostmár tudod, mit kell tenned. Ha ennek az egésznek vége, visszatérhetsz Toronba. Keresd fel apád klánjának megmaradt tagjait, kérj tőlük útmutatást. Biztos vagyok benne, hogy a kard az egésznek a kulcsa...
* Pár órája haladnak már nyugat felé. Joe figyelemmel követi a táj változásait. Látja, hogy a hegyek és a szurdok lankásabbá válnak. Joe egy kissé eltöpreng az egyhangú séta közben*< Na lassan elhagyjuk a Gro hegységet. Véget ért egy rövid, de annál tartalmas időszak az életemből. Na jöhet a következő megmérettetés. Joe! Csak pozitívan! Gondolj arra, hogy mindennél van rosszabb is. Most épp Toron felé tartasz, de ennyi erővel járhatnál az Elátkozott vidéken is. Ez csak jobb?! Ha tévedsz, akkor meg már úgy is mindegy. A lényeg az, hogy ha elér a halál keze akkor dicsőségben érjen. A legnagyobb dicsőség pedig az, hogy ha harcban, s nem ágyban múlsz ki.> * Egy madár röppen fel a közelben a fűből. A hang kizökkenti Joe-t gondolataiból. Szétnéz, látja hogy minden rendben van, majd az orknak szegezi kérdését:* - Na mit gondolsz barátom az új társainkról? Tudom, Arakant már megbeszéltük, de Minuról mit gondolsz? *Ekkor a lány felé bök fejével* - Szerintem megvan benne a tűz. Látom a szemeiben az életösztönt és a harciasságot. Tudod nekem az ilyen lányok jönnek be, csak egy gond van! Rossz helyen, vagy inkább rossz embernél vezeti le a felgyülemlett feszültséget.* Ekkor egy félhangosat nevet és az orkra kacsint*
KM esemény
- Tudod, számomra az emberszukák mind ugyanolyanok: megfontolatlan, gyáva, alattomos alakok. Hány nőt láttál már fényes csatában meghalni? Hány nő viselte dicső országa zászlaját a finom kis kezében? persze van abban a nőstényben valami...azért szívesen meghúznám, ha adódna alkalom. De mivel ő nem szívleli az én fajtámat, én az övét, ezért fölösleges közeebb kerülnöm hozzá...úgyse akarok tőle semmit. Mi van azzal a díszesruhájú ficsúrral, akivel a ringyó keményen nyomja? Neked mi a véleményed?
- Azért vigyázz kistestű barátom! Ne nézd le őket! Ez a két nőszemély ki előttünk halad jól meg tudná keseríteni a dolgodat, ha rájuk támadnál! Sok társad a lány nyílvesszeitől hörgött és múlt el a múltkori harcban. Láttam én már sok furcsa dolgot. Amúgy nem neked kell, hogy tetszenek. Képzeld Minuért sok férfi a fél kezét is odaadná, ha legalább megérinthetné gyönyörű idomait. Én is szívesen eljátszanék vele, de addig nem akarom megkörnyékezni, míg a ficsurral nem zárja le az ügyet. Meg kissé attól is tartok, hogy nem tudnék érzelmek nélkül közeledni feléje. Én már veszítettem el társat, ki közel állt hozzám. Még egyszer nem élném túl.
- A szavaidra visszatérve az emberek nyelvén próbálj meg majd szebben fogalmazni. Ha azt amit az előbb előadtál az ő nyelvükön mondod, szerintem sokan enyhén szólva morcosak lennének rád.
- Shanil szerintem csak kettyintgeti a csajt. Nem sok érzelmet nézek ki belőle. Egy számító alaknak tűnik a szemembe.
- A gyerekekkel még ráérek. Majd talán pár száz év múlva. Akkorra talán érett leszek rá. Meg azon is gondolkoztam, hogy egy fajtársamtól essek teherbe. Akár embertől, akár félelftől lenne gyerekem, mindenképpen félelf lenne. És sok kevertvérű páriát láttam, ahhoz, hogy ne akarjak ilyen életet a sajátomnak. Ezzel nem ócsárolni vagy megsérteni akartam Flammot és a fajtáját. Flamm más is mint a többi félelf. A legtöbb megreked a két világ között. Sehol sem fogadják be úgy igazán, sehol sem taláják a helyüket. Sokan lelki bajokkal küszködnek, és nem a neveltetésük miatt. Flamm a legkiegyensúlyozottabb mind közül, akiket ismertem, bár lehet, hogy legbelül ő is szenved. És most én is rátettem egy lapáttal. Elég baja van a titka miatt. Nem tudom, hogy mi az, és nem is kérdeztem róla. Féltem, hogy mély sebeket szakítanék fel vele. Majd elmondja, ha érdemesnek tart rá. Köszönöm, hogy elmondtad a véleményed. Sokat segítettél vele. Most kicsit más szemmel látom a világot. Talán az is jót tett, hogy Shanil nincs a közelemben és nem babonáz meg. De őt sem hibáztatom semmiért. Egyedül az én felelősségem, hogy nem tudtam kordában tartani sem őt, sem a saját vágyaimat.
*Kicsit elgondolkodik aztán folytatja.* - Azt hiszem meg kell beszélnem a történteket Flammal és őszintén elmondani az érzéseimet meg a gondolataimat neki. Összeszedtem a bátorságomat és ezt neked köszönhetem. Most megyek.
*Odahajol Trishához, puszit ad az arcára, rámosolyog, vállára teszi a kezét, majd hátrafordul a lovag és Flamm irányába. Mikor beérik, felveszi a tempójukat, és arcáról világosan leolvashatja a lovag, hogy kettesben akar maradni Flammal.*
KM esemény
- Bah... gyáva gyámoltalan hülyegyerek. Csata közben is hátulról animált. Igazi férf a frontvonalban harcol. Még a saját fegyveréhez sem ért. nyílpuska... előbb rohadna le a kezem, semhogy kezembe vennék egyet. Nagyon bölcs ember vagy Joe. Nem fogok előttük így beszélni róluk, de mint flrfi a férfival beszélünk most. Elmondom, mit gondolok róluk... a kék ruháson kívül nem nagyon veszem egyenrangúnak a többit. Meg persze a félelmetes kétkezes harcos. Szívesen megmérkőznék ellene. Csak gyakorlásképp. Mutathatna pár fogást az ő harcművészrtéből, én is a sajátomból. No majd meglátjuk.
* Lestos elhallgat, miután Minu mellé és Flamm mellé ér.*
- Nos, úgylátom ideje megvitatnotok a történteket. Addig is csatlakoznék Radoginhoz és Trishához. Késöbb jövök vissza... ügyelni kell a hátunkra is elvégre. Tartsátok nyitva a szemeteket.
* Azzal Flammnak nyújtja a fegyvert, majd megszaporázva a lépteit beéri az elöl haladó párost. Előszőr tarisznyájával bíbelődik, majd egy térképet húz elő, és mutogatni kezdi társainak.*
*Megvárja, hogy a lovag eltávolodjon és Flammra néz. Látszik rajta, hogy küszködik a szavakkal. Aztán kiböki.* - Beszélnünk kell. Nem szeretném, ha félreértenénk egymást. Kerülsz engem, és azt hiszem, tudom miért. Na? Mondj valamit.