• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélések

A sorban következő...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 1 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Szeretnél eljönni a IV.OM találkozóra?

Igen
35
95%
Nem
2
5%

Szavazatok száma : 37

Megbeszélések

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.05.12. 20:51

Sziasztok!

A sikeres tavaszi találkozó után az adminok és jómagam úgy döntöttünk, hogy szavazásra tesszük a IV.OM találkozó kérdését:

Szeretnétek-e eljönni a soron következő IV. találkozóra vagy nem?

A megfelelő létszám (min. 20 fő) elérésében a további lehetőségeket is szavazásra bocsátjuk.

Köszönöm a figyelmeteket!

Tisztelettel:

Ralog Gebbro
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

Re: Legyen, vagy ne legyen - Szavazás

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.05.13. 16:26

Üdv!

Mikorra tervezitek a dolgot?
Sűrítünk és beraktok egyet nyárra is?
Nekem jó.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ulrich » 2009.05.13. 18:05

no igen ha kérhetem vasárnap legyen mert különben melózok a rabszolgahajcsár főnökömnek, meg bográcsoljunk is és lehessen vinni családot is :)
Jobbodat éles kard, balodat erős pajzs, hátadat hű barát védje.
Ezért gondosan bánj a fegyverzeteddel és néha azért mégis nézz a hátad mögé.
Ulrich
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 46
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.05.13. 18:10

Ulrich írta:no igen ha kérhetem vasárnap legyen mert különben melózok a rabszolgahajcsár főnökömnek, meg bográcsoljunk is és lehessen vinni családot is :)

Attól tartok nem vagy tisztában a szolnoki HEMO viszonyaival. 8)
Félek a portás bácsi csúnyán néz ránk, ha elkezdjük felszedni a parkettát a bográcsozáshoz.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.05.13. 18:14

Hááááát Ulrich... Eddig a találkozók a szolnoki HEMO-ban voltak. Az egész lényege egy nagy közös játék, élőben is találkozni, szórakozni a tagokkal. A bográcsolásnál kéne a főzéssel is foglalkozni, és kevesebb idő maradna a játékra... Nem beszélve arról, hogy sok előkészülettel és bevásárlással jár... Meg ki vállalná, hogy játék helyett krumplit pucol, hagymát aprít, és őrködik a kajánál? :roll: Meg még sorolhatnám. De ha ráveszed a szervezőket, akkor tőlem mehet, de nekem tökéletes volt az egésznapos játék egy pizzával varriáció.

Castor!

Ulrich egy exszolnoki, szóval ismeri a HEMO-t, de valóban nem lenne tanácsos bent bográcsolni. :D
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2009.05.13. 18:21

számít az időpont, de ha jó, akkor megyek.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ulrich » 2009.05.14. 21:02

jaja a hemot vágom annyiszor voltam ott illuminált hogy bekötött szemmel is mindne szegletét ismerem :)
arról nem tudtam hogy minden tali ott van - a főzés az asszonyok dolga szóval Ivett , ha gondolod itt a kiválló alkalom :).

Na jó csak egy ötlet volt, persze egy klasszikus hemos-történetben is benne vagyok.
helyszínek viszont lenne egy két ötletem hemo helyett pl martfű horgásztanya. vagy várgesztesi vár :)
Jobbodat éles kard, balodat erős pajzs, hátadat hű barát védje.
Ezért gondosan bánj a fegyverzeteddel és néha azért mégis nézz a hátad mögé.
Ulrich
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 46
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.05.15. 14:21

Üdv

Egyáltalán nem gond szerintem, ha nem a Hemoban lesz a tali. Csak ne legyen sokkal drágább a másik hely.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.05.15. 15:32

Ulrich írta:helyszínek viszont lenne egy két ötletem hemo helyett pl martfű horgásztanya. vagy várgesztesi vár :)
A két említett hellyel az a baj, hogy akik buszhoz vagy vonathoz vannak kötve (de az esetek többségében mindkettőhöz), azok valószínűleg nem fognak eljönni. :roll:

Én sem bánom, ha szabadban lenne a tali - de ha rossz idő lesz... :roll: gondolom senkinek sem lenne kedve szakadó esőben játszani, beszélgetni. De ha Szolnokon belül van olyan hely, ahol kint is lehetünk jó időben, rossz időben be tudunk húzódni valahová... Viszont ennek utána kellene járni olyannak, aki nagyon ismerős Szolnokon. (A bérleti díj: egész napra 15.000 volt utóbb a HEMO-ban - ez fölé nem nagyon kellene menni.)

Az igen szavazatokat pedig köszönöm mindenkinek!

Üdv!

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.05.15. 15:37

Vagy én vagyok nagyon kevés, vagy nincs ilyen bérelhető 30 ember számára elég nagy hely... Szerintem jó lesz az ott a HEMO-ba, eddig 3 találkozó is volt ott, és nem nagyon tudok róla, hogy az olyan rossz lett volna. De ha valaki talál jobb helyet, akkor én benne vagyok.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sorgen » 2009.05.16. 6:19

Sziasztok!

Szerintem jó ott ahol eddig is volt.... bográcsozni jó ötlet, de abból nem játék lenne hanem egy baromi nagy ivászat.... bár ez is kecsegtető :D

Szerintem maradjon úgy ahogy eddig volt... felesleges egy bevált formulán változtatni.

Apropó szerintem vissza kellene hozni, hogy kisebb verseny is legyen mint az első kettőn. Tény nem ez a lényeg, de kellemes kis pluszt , kicsivel több élményt és várakozást adott az ha a végén egy csapat a legjobb kapott valami meglepetést..

Egy biztos, bárhol is lesz én ott leszek, mert jó a társaság... és ugye ez a lényeg.

Sorgen
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat
II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok
III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek

Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Sorgen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2009.05.17. 17:44

Szasztok. A jelenlétemmel én is megtisztelem a IV. találkozot, s szerintem a Hemo nagyon is megfelelő. 8)
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.05.17. 17:48

Engem is érdekelne a dolog, meg hát a társaság is :)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.05.17. 18:18

Ulrich írta:a főzés az asszonyok dolga szóval Ivett , ha gondolod itt a kiválló alkalom :).

Abból nem biztos, hogy bárki is enne :P
Bár, állítólag nem főzök rosszul, de cirka 70 km-ről nehéz lenne 30akármennyi embernek főzni :roll:
Ugyanis nem szándékozom részt venni a talin egyenlőre.
Igaz Ralog és Con pumpolnak, de egyenlőre még nekem van nagyobb akaratom :roll:
Felmerül a kérdés a miérttel kapcsolatban. Nos... a III. tali készülődési idejére és napjára nézzen mindenki magába (ÉN is!)... ott vannak a válaszok.

De nem akarom rombolni itt a készülődés örömét tovább, megyek is arrébb...
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.05.20. 23:26

Yvett de Crei írta:Igaz Ralog és Con pumpolnak, de egyenlőre még nekem van nagyobb akaratom :roll:

Egyenlőre :ordogi:

F E L H Í V Á S

Megkérném a mélyen tisztelt társaságot, hogy legyen segítségemre a legjobbat kihozni a találkozóból. Márpedig akkor lesz jó, ha a ti szájízeteknek megfelelő lesz a találkozó jellege.
Ezért kérnék mindenkit, hogy a következő kérdéssorra adjon választ ebben a topikban.

I.A találkozó ideje
    a., augusztus
    b., szeptember
    c., október

II. A találkozó jellege
    a., Egyszerű találkozó legyen egy kis játékkal összekötve
    b., Verseny legyen csak és kizárólag
    c., Verseny is legyen (egységes, kötött, fix kaland) és ha igény van rá, akkor olyanok is jöhessenek, akik csak szimplán játszani szeretnének együtt (csapat válogatja, hogy mit játszik, mikortól meddig, stb.)

III. A jelentkezés, csapatokba való szervezkedés
    a., 5 fős csapatok: 4 fő játékos és 1 fő KM egyszerre való jelentkezése (kizárva, hogy kevesebb KM lenne mint JK)
    b., az eddigi módszer: Játékosok külön szerveződnek, a KM-ek sorsolás útján választódnak hozzájuk.

20 fő feletti szavazatleadás után fogjuk csak összesíteni az eredményt.
Kérnélek benneteket, hogy a következő formában, vagy ehhez hasonlóan küldjétek el a szavazatotokat
Indoklást és magyarázatot, egyéb hozzáfűznivalót nem kérünk!

Tisztelettel!

R.

Akkor az én szavazatom:

I.A találkozó ideje
a., augusztus

II. A találkozó jellege
b., Verseny legyen csak és kizárólag

III. A jelentkezés, csapatokba való szervezkedés
a., 5 fős csapatok: 4 fő játékos és 1 fő KM egyszerre való jelentkezése (kizárva, hogy kevesebb KM lenne mint JK)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
133 hozzászólás • Oldal: 1 / 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Vissza: IV.OM találkozó