• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A hajsza

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
419 hozzászólás • Oldal: 10 / 28 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28

Re: A hajsza

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.05.04. 6:31

KM: [Jómadár]
Helyszín: Raehur hercegség, karavánpihenő
Idõpont: P.sz. 3690. hajnal
Résztvevõk: Mindenki

// Allaro Juszufként ismeri az őrt, aki valójában Rahim, de ezt egyelőre csak Arvaroll tudja. És azt, hogy miért hívják füvesnek, azt még ő sem, bár talán kezdi sejteni :) //

// Ha nem tévedek a papi áldás nem hat az ellentétes jelleműekre, így a gyógyítás sem //

A fogoly tiszta közös nyelven szól, bár hangja el-elcsukló, mint ki fél lábbal már elindult az úton:

- Köszönöm idegen, hogy eloldoztál, neked is Arel papnője, hogy megpróbáltál megmenteni, de úgy látszik az én lelkemet már túl sok vér mételyezte ahhoz, hogy praktikád lemossa azokat. Neked is köszönöm nemes harcos, hogy bár én orvul életedre törtem, te nem siettél bevégezni az enyémet. Rahim veszett bikának mondott és nem túlzott, bár azt nem mondta, hogy a lelked nemes.
- Számot vetettem az életemmel, és nem találtam semmit, amire büszkén gondolnék vissza. Csak a nőt sajnálom, aki vakhittel látta bennem jövőjét, és a fiamat, akit én már nem menthetek meg attól, hogy az én utamat kövesse. A közösség rendelkezik az életükkel most, így nem mondhatok olyat, amivel magamra vonnám haragjukat, de kívánom nektek, bármi dologban is jártok, végezzétek be sikerrel. Ha ilyen harcosok járták volna e földet, talán az én lelkem sem süllyed ilyen posványba...
Amit tudnotok lehet: A kereskedőházak a herceg életére törnek - ez szinte már nyílt titok. Egyszerre akarnak lecsapni rá - vagy már meg is tették - hogy egységüket bizonyítsák, de valójában még be sem végezték a feladatot, már azon dolgoznak, hogy kapják el egymás torkát. Azt felismerték, hogy önmagukban gyengék, de mivel világ életükben egymás kijátszásával voltak elfoglalva, összefogásuk nem lehet tartós, hacsak egyikük nem jut akkora hatalomhoz, hogy behódoljanak neki. A herceg eddig összefogta valahogy háborgó népeit, de most káosz köszönt e vidékre és nem tudni, ki jut ki belőle győztesen. Egyes házak nem átallanak szövetségre lépni akár alvilági szervezetekkel is némi haszon reményében, ezért válik a fosztogatás jobb üzletté a kereskedelemnél most, persze csak addig, amíg van olyan kereskedő, aki erre meri szállítani értékeit.
- Ezt persze kitalálja bárki, aki eleget ücsörög az odrai tavernákban, de azt kevesen tudják, mi történt a keleti szomszéd hercegével. Azt mondják, ágyasa küldte a másvilágra, aki délről jött, és persze ebből arra jutottak a hírvivők, hogy Pyarron elégelte meg kalózkodásait. Pedig kalózflottája ugyanúgy virul, mint eddig. Rálelt viszont valamire, amire sokaknak fájt a foga, egy térképre, ami valami hatalmas kincs helyét mutatja. Hiába ölték meg, a térkép nem került elő, egyes hírek szerint Raehur hercege kaparintotta meg, ezért is kellett a házaknak mielőbb cselekednie - ha megszerzi, amit keres, még tán visszaállítja hatalmát. És bár mostanában sokan elégedetlenkednek, amint elkezdődik a házak nyílt harca, egyre többen fogják visszasírni a herceget, de akkor persze már késő lesz. Hát így válik egy virágzó állam vérbűzlő pokollá.
- Nem tudom, kik vagytok és miért jöttetek, de félek e gyönyörű vidék nem túl szép arcát fordítja felétek. Sajnálom.

Bár nyilvánvalóan nincs neki sok hátra, talán még megfelelhet, ha kérdésetek van és a válasz nem veszélyezteti a családját. Kínozni nincs sok értelme és ahogy az elfre néztek, nem is lenne tanácsos.

A fenti megoldással az összes árut magatokkal tudjátok vinni csak jóval lassabban tudtok haladni, mint korábban.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Noryella » 2009.05.04. 8:46

Ariel

Amint befejeztem a gyógyítást, és látom, hogy hasztalan a többiekhez fordulok:
-Sajnálom, de tehetetlen vagyok. Még Úrnőm se tud segíteni ezen a szerencsétlenen...
Talán annyira bűnös a lelke, ki tudja.
-Vonok vállat szomorúan.
-Majd imátkozok a lelkéért, többet nem tehetek érte, sajnálom.

Allaro és Lertanard szavaira így válaszolok:
-Szóval, akkor mégiscsak eltűnt valaki... jól sejtettem. Ez a Juszuf vagy kicsoda még hozhat erősítést, ha tényleg haramia volt. Lassan indulnunk kellene tovább.
Lertanardnak igaza van, mindent el tudunk vinni magunkkal... Viszont ez lassítani fog és nagyobb figyelmet is igényel.
Most már csak az a kérdés, hogy a haldoklóval mit csináljunk...

A fogoly kis monológja után mindenkit megelőzve (hiszen közvetlenül a fogoly mellett vagyok) a táskámból előkapva Sebastian fényképét megmutatom:
-Kérem, tegyen legalább egy kis jót még életében... Segítsen, ha tud!
Nem látta ezt a férfit??? Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam. Sebastiannak hívják és a bátyám.
Errefelé indult karavánok kísérőjeként. De nyoma veszett... Találkozott már vele???
-
Közben hangom el-elcsuklik a megindítottságtól és már-már sírva kérem a haramia segítségét...
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Noryella
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 273
ZK Karakter: Ariel /Intrikák Hálójában/
Karakter: Dorien /Shadon, Ronella tartomány (Tengerkapu)/
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.05.04. 9:23

(Allaro)

//Hibát javítottam, Juszufra írtam át a nevét :) //

Hallgatom a foglyot, és ráncok kélnek homlokomon. Talán a halál előszobájában minden emberi lény ilyen művelten, erkölcsösen és emelkedetten szaval? Jöhet ilyen beszéd ki rabló száján? Alig hinném, ha nem a saját fülemmel hallanám.
Sokmindenről szól, de nem sok húr pendül meg tőle bennem: idegen roszág zavaros belső ügyeibe enged villanásnyi, bizonytalan bepillantást. Egy hely széltziláltságára, ami megint csak a gyorsan élők élethabzsolásának, egymás feletti, sosem szűnő uralkodási vágyának, és tárgyi vagyon iránti mohóságuknak élő bizonyítéka. Rá se hederítenék a dologra, ha nem tudnám, sajnos pont a felpiszkált hangyabolyba vezet utam.
Ariel kudarcot vallott valamivel. De mivel? Nem ismeri eléggé a láthatatlan erőket, és azok nem hajoltak akarata szerint? Talán lehet másképp is gyógyítani, mint két kézzel, fűvel, kenőccsel? Mondja, istennője nem érte el a rászorulót. Egyik szemöldököm a magasba ugrik. Vagy az istennőjének nem erőssége a gyógyítás, vagy ama urak és úrnők, akit a hamar halók imádnak, nem mindenhatóak.
"Az emberek istenei olyanok, mint ők maguk: indulatosak, kinek kinek eme indulatok szabnak irányt, erejük akképp fordul. Ne lepődj meg rajta." - ugrik be tanítóm szava, és ez lassan kezd alakot is ölteni.
Az viszont megdöbbent, hogy a harcias papnő mennyire elkámpicsorodik, és szinte már tartását mellőzve könyörög a haldoklónak testvére miatt. Erősebbnek, kevésbé érzelmesebbnek képzeltem, no de nem ismertem még meg eléggé ahhoz, hogy viszonyíthassak, csak most ilyen, mert terhe nagy, vagy egyébként is.
A haldoklóval szívesen maradok, nem iszonytat, nem riaszt el az elmúlás, pedig futkoshatna tőle a hideg a hátamon. Nekem, akinek évszázadok vannak még hátra, nyomasztó lehetne a halál közelsége. Viszont úgy vélem, bár egyedül érkezik és megy el mindenki a látható világról, ha közvetetten is, de jót tehet, ha nem magányosan éri a távozás. Így elülök én mellette, szót se szólok, csak jelenlétem az, amivel be kell érnie. nem felejtem, kiféle, nem fogom kezét szorongatni, mintha kedves rokonnal lennék.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2009.05.04. 10:28

/Arvaroll/
Nem tehetek róla, a szavai megérintenek. Végiggondolva az eddigi életemet, rádöbbenek, hogy még annyit sem birtoklok, mint ő - se nő, se gyermek nem őrzi meg emlékem, ha odavesznék valahol. Az a lány is inkább átkozza nevem, aki ...
Közelebb húzódom a haldoklóhoz, ha a papnő végzett vele, megkérdem:
- Merre találom a családod, testvér? Ha kevéssel is, de segíthetnék rajtuk.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2009.05.04. 17:50

(Awyer)

*Megpróbál az elf lány körül kialakuló morgós hangulatból kimaradni, bárgyú vigyorral az arcán szemléli beszélgető társait. Amikor Arel papnője megpróbál gyógyítani a foglyon, közelebb húzódik, és onnan hallgatja végig a fickó mondandóját is. Hümmög, és próbálja megjegyezni a hallottakat.

<Intrika, politikai csatározás... háh, izgalmas menet!...>

*Amikor a fickó befejezi a beszámolóját, egy pillanatra felemeli a fejét.

-Ez aaa... Rahim vagy kicsoda ezek szerint azonos lenne a karaván egyik őrével, Juszuffal? Szép, akkor felteszem kitalálja, hogy merre indulunk tovább a karavánnal... de azért felőlem mehetünk.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2009.05.04. 22:09

(Lertanard)

<Nemes harcos csak annyira vagyok, amennyire egy törvénytisztelő, az Istenek rendelését betartó ember lehet. Megteszem amit tudok.>
Nem akar semmit kérdezni a szerencsétlentől, mert bár ez az ember megülte volna nemrégen őt, ős most nem akarja végignézni a haláltusáját. Csendesen hátrébb húzódik, és a hallottakon rágódik.
<Lépten nyomon abba ütközöm hogy egyes emberek mire képesek holmi kincskért. Ostobák, azt hiszik azzal boldogabbak lehetnek! Bár azt hittem a rablógyilkosok a legrosszabbak, a tartományok békéjét felforgató pénzhajhász kereskedők sem maradnak el tőlük kapzsiságban, és bűnösségben. Hát nincs egy kereskedőnek is elég vagyona? Ha ítélhetnék, piszok szegény életre ítélném őket, tán akkor másképp gondolkodnának. A kincs engem nem érdekel, de ha a herceg meg tudná fékezni a vihart, ha megtalálnánk ezt a kincset és elvinnénk neki, talán helyreállhatna a rend, és egy pár bűnözőt is elkaphatnának.>
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.05.05. 6:26

Helyszín: Raehur hercegség, karavánpihenő
Idõpont: P.sz. 3690. hajnal

Ariel
A képre néz, azután rád emeli kissé már fátyolos tekintetét.
- Láttam őt Odrában... fogadóban. Egészséges... Harcosokkal volt...
Sokkal többet nem tudhat, bizonyára elmondta volna.

Arvaroll
- Kösz testvér. - majdnem elmosolyodik, de ez csak valami szánalmas arcrángásra sikerül.
- A klán gondoskodik róluk.. kicsit. Ha megjelensz.. gyanúba keverheted. Tedd rendbe.. a saját.. életedet inkább. Ha számot vetsz.. legyen benne.. jó.

Mindenkinek megkönnyebbülés, amikor végre kileheli a lelkét.

A hajnal első sugarai kezdik megérinteni a tájat, és bár a tisztás világosban sem fest sokkal megnyugtatóbban, mint amilyen sötétben volt, a távolban felsejlő hegyek komor pompával meredeznek a déli láthatáron. A csapat fáradt és kicsit csüggedt is a nehéz éjszaka után, de azért hívogatóak a hegyek. Valahogy nem sok kedvetek van lepihenni a hullakupac társaságában, hiába fedtétek be, attól még eléggé kriptahangulata van.

Ha délre haladtok tovább Odra irányába, akkor el fogtok menni a hely mellett, ahol Allaro Rahimmal találkozott. A legközelebbi nagyváros az északra eső Meist-Astret, ahová idefelé be sem mentetek, kívül táboroztatok le. Errefelé egynapi út volt, de így biztosan nem éritek el estig. Esetleg előtte megnézhetitek a banditák itteni táborát is.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.05.05. 9:19

(Allaro)

Amint a férfi eltávozik a létből, félrevonulok, és csöndesen elmélkedek az eddigi eseményekről, elsimítom magamban a gubancos szálakat. Reggel előtt aludnék is egy keveset, nem akarok csík szemmel, morcosan járkálni egész nap.
Bárki meg akarja nézni a haramiák táborát, annak megadom az irányt hozzá, de nem megyek vissza oda. Ám mielőtt felcihelődnénk, hogy tovább menjünk áruval, felkeresem a "kis barna" embert (Arvarollt, aki nem tudom, milyen néven mutatkozott be nyilvánosan). Nyugodt vagyok, nyíltan elé állok. Nyoma sincs rajtam a tegnapi indulatoknak.
- Én, Allaro, szeretne bocsánatot kér tegnapi. Fejem volt forró, nyelvem nem gondolkodik. Én beszél és viselked veled helytelen. Mond sok csúnya dolog, pedig nem csinál semmi, hogy én mondhat azokat.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Noryella » 2009.05.05. 9:50

Ariel

A képre néz, azután rám emeli kissé már fátyolos tekintetét.
- Láttam őt Odrában... fogadóban. Egészséges... Harcosokkal volt...

<Hát életben van... és egészséges... Ez több, mint amit reméltem. Sebastian, Odra, Jövök!!!>
Madarat lehetne fogatni velem.
Hálálkodva ígérem meg neki, hogy imátkozom majd hosszan Arelhez a lelkéért.

Azután utat engedek a többieknek hátha nekik is van kérdésük.
A lovamhoz megyek és elújságolom neki a jó hírt.

-Éjfél, megyünk Odrába Sebastianért! Megtaláljuk hamarosan és mehetünk haza mindhárman!-
Mindeközben vidáman megcirógatom a fejét.

Amikor kileheli a lelkét, hozzálátok az ásóval a temetésnek. Utánna pedig ígéretemhez híven hosszan imátkozom Arelhez.

<Talán mégsem volt annyira rossza ember, csak az élet kényszerítette erre az életmódra... Ki tudja?!>

Amint végeztem az imátkozással, a többiekhez fordulok:
-Most mi lesz? Megyünk tovább, vagy pihenünk elötte inkább???
"Aki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig..." /Besenyő Pista bácsi/
Noryella
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 273
ZK Karakter: Ariel /Intrikák Hálójában/
Karakter: Dorien /Shadon, Ronella tartomány (Tengerkapu)/
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2009.05.05. 16:58

/Arvaroll/
A haldoklóval maradok, amíg él, majd egy ezüstpénzt rakok a nyelve alá.
- a közbenjárónak. nyugodj békében

Kicsit elmerengek, a hideg föld most egészen csábító egy alvásra, mikor elém áll az elf. Végighallgatom, majd elmosolyodom:
- Semmi baj, mind fáradtak és kimerültek vagyunk, ráadásul harcoltunk is. Az emberből is kihozza a rosszabik énjét, ha ilyen történik.
Bár a kezem ösztönösen mozdul, hogy válon veregessem, visszafogom magam. Ahogy elnéztem, nem szereti az érintést.
- majd meghívsz egy italra legközelebb és kvittek vagyunk.

- nem tudom, ki hogy van vele, de nincs kedvem hullák között pihenni. aki erre jár, félreértheti meg egyébként is, inkább az út, ahol talán emberhez - pillantok az elfre - izé, utazóhoz méltó szállást is találhatunk.

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2009.05.05. 20:13

(Lertanard)

Indulás előtt pihen amennyit tud, egy kis szunyókálás, csak a szemei pihentetése belefér, bár egy kiadós alváshoz nincs idő, s a hely sem kellemes. Aztán induláskor az útitársask elé áll egy kérdéssel ami felmerült benne:
- Figyeljetek. Arra gondolok, ha beállítunk Odrába az még veszélyes is lehet ránk. Az lehet hogy nem nézünk ki haramiáknak, de jól felszereltek vagyunk, harci sebeket viselünk, és sok köztünk az idegen tájról való. Még valakinek eszébe jut, hogy mi van ha mi raboltuk ki a karavánt, és mi intéztünk el mindenkit. Én a karavánnal jötem, de Odrában még nem jártam velük együtt, és nem tudja ott senki, hogy hozzájuk tartoztam. Értitek ugye mitől tartok?
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2009.05.05. 20:21

(Awyer)

*Ugyan nem volt sosem egy temetkezési vállalkozó alkat, mélyen megérinti, amikor az élete utolsó pillanatában "megnemesedő" ember lelke elhagyja az Anyagi Síkot. Visszatér táskájához, majd előveszi hathúros lantját, hangol rajta egy kicsit, majd lágy hangján eldalol egy rövid költeményt egy régi nagy hős nemes haláláról. Mikor a dallam utolsó foszlányai is elhalnak, Lertanardhoz fordul.

-Igen, cimbora, én azt hiszem tudom, mitől tartasz. Én sem voltam még akkor a karavánnal... hát, keressük meg a legközelebbi fogadót, aztán haladjunk tovább előre. Mit gondoltok?
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.05.06. 17:31

Helyszín: Raehur hercegség, karavánpihenőtől úton dél felé
Idõpont: P.sz. 3690.

Miután elhantoltátok az utolsó testet is, útnak indulhattok. Az igaz, hogy a hegyre vezető úton is találtok egy-egy kisebb falut, magányos fogadót (Lertanard emlékei szerint), de ott nem túl jó árat fogtok kapni az árukért - ami persze nem igazából titeket illet, de persze botorság lenne itthagyni a vadaknak is. Szóval dél felé indultok kissé fáradtan, de az út ritmusa mégha lassabb is az eddigieknél, elmúlasztja a fáradtságérzetet.
Az út emelkedőbe hajlik és a poros föld keményebb köves talajjá változik, ami egyre kanyargósabban kapaszkodik fel a hatalmas hegyek közé. A hegyek látványa lenyűgöző, ahogy a nap először glóriát fest rájuk, aztán fenségesen előbújik közülük. Már dél felé jár az idő, amikor a távolban mozgást véltek felfedezni. Jobban megnézve látszik, hogy egy másik karaván jön szembe, hamarosan összetalálkoztok. Ahogy megállapítjátok annyian lehetnek, ahányan ti voltatok még előző nap és azzal a tempóval is haladnak. A szűk úton nehéz lesz egymás mellett elhaladni, de persze azért nem megoldhatatlan a probléma. Az viszont nyilvánvaló, hogy ők is észrevettek már benneteket, márcsak azért is, mert ők madártávlatból tisztán belátják a völgyet.
Nem ártana egyezségre jutnotok, hogy ha beszéltek velük, mit fogtok mondani.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2009.05.06. 20:28

/Arvaroll/
Folytatjuk az utat. Mindig elbűvöl, hogy a normál ember milyen könnyen csábul el a könnyebb útra, melyen persze én már előbb járok. A szembejövő karaván láttán odafordulok a többiekhez.
- szerintem csak egyszerűen haladjunk el egymás mellett, nincs okuk, hogy megállítsanak. ha mégis gond lenne, mondjunk igazat.
a fene akar egy amatőr hazugság miatt bajba kerülni.

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2009.05.06. 21:20

(Allaro)

Úgy fest, senki se akarja megnézni a rablók táborát. Pihenek, amennyit lehet.
Ekkora áruval, ennyi állattal egy csapatban még az életben nem utaztam, úgy főleg nem, hogy megfelelő gondozók nélkül ránk voltak utalva.
Nem tudom, mi lesz, ha útelágazáshoz jutunk, nem vagyok helyi, semmit se tudok arról, mi merre található.
Társaság jön szemből. A katonaforma férfi már jelezte, komoly gondjaink is lehetnek abból, ha nincs jó magyarázatunk arra, mért mi visszük a karavánt, és mért nem jogos tulajdonosai. Azon se lennék meglepve, ha errefelé a karavánvezetők ismerik egymást. Ha aki most közeledik, felismeri valamelyik lovat, holmit, és abból kitalálja, nem nekünk kéne kísérnünk, lesz haddelhadd. Ezzel inkább nem idegesítek senkit. Mást viszont szóba hozok feltétlenül, miközben fejem eltakarásán munkálkodom:
- A hosszú út alatt én lát, a karavánok szeret üdvözöl egymást, és híreket cserél, ki mit lát meg arra, amerről jött, tanácsok adnak, mire kell figyel. Néha meg is áll, isznak tea, enni kis étket, nem csak intenek és menni tovább. Nem gondol, jó ötlet csak menni. Ha akar leáll beszélget, nem mondani nemet. Hallgatni és elzárni magunk rossz, kelt gyanú, üzen azt, mi rosszak. Ha kérdeznek, mondani kevés, de tiszta, nem tétova. Néz őszinte, lenni bátor, és akkor nem látni azt, minekünk van titok, és csinál hazugság. Igaz lélek érez, ha a másik jó. Ne mutat semmi, amit lehet érteni kétszer.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
419 hozzászólás • Oldal: 10 / 28 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...