• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Holtak Bosszúja (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
150 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Re: Holtak Bosszúja (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2009.04.28. 12:11

Mutashi

Miután megvacsoráztam elköszönök mindenkitől, s felmegyek a szobámba. Bezárom az ajtót az ablakot is. Lecuccolok, majd lefekszem az ágyamra. Kicsit gondolkodok majd a vándorbotomat magam mellé fektetem s próbálok elaludni.

// 7 óra 29 perc (gondolom:) )
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.04.28. 23:14

Yuusuke

Megköszöni a gyógyfüvekből készüét teát, majd mikor végzett a vacsorával, szertartásos módon kikészítí a lefekvést megelőző meditációhoz a füstőlőket, majd miután meggyújtotta azokat Yuusuke felvezsi a legmegfelelőbb pozíciót, hogy testét elcsendesítse majd gondolataiba mélyedhessen, hogy számot vethessen a nap eseményeiről.

<Azon felül, hogy ez egy szomorú nap egy cseppet sem nevezhető izgalmaktól mentesnek, remélem minél hamarabb nyugalmat tudunk hozni ebbe a kis városkába.>

Zárta gondolatainak rendszerezését és meditációját a harcos. Miután mindent precízen a helyére rakott, és elhelyezte újdonslt ideiglenes lakhelyén kevés holmiját, megmosta az arcát, majd nyugóvóra tért. Mivel már megszokta hogy korán kel, így már nap felkelte elött felkelt, hogy elne mulassza a hajnali testedzés frissitő, üdítő pillanatait. Kiment a fogadó elé és a nap első sugaraira elkezdte tánc szerű pontos és kivülről felettébb érdekesnek tűnő forma gyakorlatait. Amikor látta hogy abrátja is csatlakozott akkor csak egy egyszerű biccentéssel köszöntötte. Majd miután végzett azután bement a fogadóba és látta, hogy a többiek is arra várnak, hogy megtömjék a ahsukat és indulhassanak így ő is leült.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.04.29. 14:36

KM esemény [Rannien Siey]: kelés, reggeli
Helyszín: Alborne Dicsősége fogadó
Időpont: Darton Terce - Sikolyok
Résztvevők: mindenki

Új nap virradt rátok, mindenki ébredezik. Marco, Roaran és Loran ébred fel elsőnek, hála a diszciplinának. Nem sokkal rá Yuusuke is elkezd ébredezni. Egy jó másfél óra múlva Mutashi is felkel. Yuusuke, Roaran és Loran találkoznak, mikor reggeli gyakorlataikat kezdik csinálni. Aztán meglátjátok a kissé fáradt Marcot alsógatyában, aki az istállóba tart. Miután végeztetek a dolgotokkal, úgy döntötök, hogy ideje reggelizni. Amint beléptek az ajtón, kérdi is Glin:
-Mit hozhatok reggelire az uraknak?
Addigra már Mutashi is felébredt, és leért. Úgy látszik, hogy a családot kimerítették a tegnap történt események, feltéteéezhetőleg még alszanak...

Marco

A lovag rendben vannak. A tiéd különösen megörült, amikor benéztél hozzájuk.

Roaran

Uwel elfogadta az áldozatod - ítéled meg a jelekből.

//A Pszi-pontjai mindenkinek visszatöltődtek.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.04.29. 22:09

//"Lassú" Roaran//

A fogadós kérdésére válaszolok:
-A tea mellé mézet, friss cipót, és egy kevés vajat, lekvárt kérnék a részemről.
Majd neki is állok, mihelyt megkapom. A nyugodtan és csöndesen elköltött reggeli után már egész bizakodóan tekintek az eljövendő nap elé. Majd utána átsétálok a lovamhoz, leellenőrizni, hogy megvan-e mindene. Megpaskolom a lovam nyakát, utána a lovászfiú kezébe nyomok szó nélkül egy ezüstöt.
Visszatérek a fogadóba, s ha van még egy kis időm, míg a többiek is megreggeliznek, készülődnek, bemegyek a konyhába, s beszélgetésbe elegyedek az ottaniakkal az ebédről, receptekről, fűszerekről, helyi ételkülönlegességekről.
//Biztos van amit még nem ismerek//
Mihelyt előkerülnek a társaim is, s már a reggeli vége fele tartanak, ismét felöltöm a páncélomat, magamhoz veszem a kulacsomat és a csatabárdot. Valamit azt a batyut, amit az élőholtak maradványait tartalmazza.
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.04.30. 5:25

(Marco)

-Tejet és vajas mézes cipót kérnék reggelire.- mondom a fogadósnak, majd helyet foglalok társaim asztalánál és biccentéssel köszöntöm őket. Észrevehető nyugtalansággal, nyámologva csipegetek ritka pazar reggelimből, nem is tudom megenni mindet.. Felszerelésem a tegnap estétől annyiban tér el, hogy nem cipelem magammal a hátizsákomat, csupán a kulacsot veszem ki belőle, töltöm meg friss vízzel és csatolom a derekamhoz. Egyebekben, bőrmellvért, alkarvédők, szablya, íj, tegez, és lant jön velem ismét. Visszaülök az asztalhoz s az asztalon, ujjaimmal egy ritmust kopogtatva próbálom társaim tudtára adni türelmetlenségemet, közben ismét pásztorgyerekek módjára fűszálat rágcsálok.
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 219
Karakter: Hoa-teng la Rosa -Taba-el Ibara-
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2009.04.30. 13:36

Mutashi

- jó reggelt! Fogadós hozzon nekem ennem mindegy hogy mi az csak ehető legyen s mellé valami innivalót is kérnék.. mondom a kocsmársnak majd a többieknek miközben leülök: - Na mi legyen? Még most meg kellene beszélni míg nem ébrednek fel....
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altair » 2009.04.30. 17:48

Theelor Loran

Mikor találkozok a többiekkel a fogadó előtt, rájuk köszönök, aztán csendben végzem a gyakorlataimat. Ha készen vagyok, bemegyek és a fogadós gyors kérdésére válaszolok:
-Sajtot, vajat és kenyeret kérnék, némi könnyű borral.
A borból Sogronnak áldozok valamennyit és a tűzbe öntöm, majd imámban segítséget kérek a kereséshez és az esetleges harchoz. Evés közben nem nagyon beszélek, ha esetleg kérdeznek, válaszolok, viszont Mutashi felvetésére helyeslek:
-Valóban most kellene beszélni, amíg a gyerekek nem hallják. A kukoricásban lévő nyom elég követhetőnek tűnt, mélyebb nyomolvasási tapasztalatok nélkül is. Arra talán megtalálhatjuk őket.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz."
//Kovács Ákos//

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg."
//Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Altair
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 167
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.04.30. 22:28

Yuusuke

-Jó reggelt. - Mondom a fogadósnak és többi társamnak - Hozzon kérem, cípót, sajtot, vajat, és tejet..köszönöm - Hajlok meg Tiadlani etikett szerint hálám jeléül, amiért ilyen vész terhes időkben is ilyen készséges a kiszolgálása. Természetesen én addig nem beszélek amíg a reggelimből bőségesen be nem laktam, és ezt is mint sok minden mást is szertartás szerűen viszem végbe.

-Ez jól esett. - Mondom az elfogyasztott ételre gondolva. - Szerintem a lényeg az, hogy minél hamarabb induljunk, amíg valami vagy valaki nem piszkálja azokat a nyomokat.
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.05.01. 8:02

//"Lassú" Roaran//

Mikor már mindenki befejezte a reggelit, s indulásra készek, ismét kisétálok a fogadó elé. Előveszem az élőholtak maradványait tartalmazó batyut, a felhasználásukkal fohászkodok Uwelhez, hogy segítsen fellelnem őket. //282. oldal - Kopó (Élet szféra) -18 kegy pont//
Majd fohászomat befejezve egy imába kezdek, hogy a mai nap napon támogasson küldetésemben. //magyarán a kegy pontjaim felét szeretném visszanyerni//

Utána elégedetten felállok, s mondom a társaimnak, hogy részemről is mehetünk a kukoricáshoz. Hűséges csatabárdomat a fogadóban még magamhoz veszem a kulacsommal együtt.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.05.01. 11:19

KM esemény [Rannien Siey]: indulás
Helyszín: utcán, farmon
Időpont: Darton Terce - Sikolyok
Résztvevők: mindenki

Pár perc múlva hozza is Glin a rendelést. Kényelmesen elfogyasztjátok a finom és laktató reggelit. Miután mindenki teliette magát, útnak is indultok.
-Kellemes napot, vigyázzanak magukra! Ebéddel várjuk majd önöket? - Köszön el tőletek, majd visszamegy törölgetni a korsókat, poharakat.

Roaran

Az istállóban találod a lovászfiút, épp enni, inni ad az állatoknak. Kiül az arcára a döbbenet, hogy ennyi pénzt kapott egy nap alatt...

Látjátok, hogy kezd éledezni a falu, mennek az emberek a dolgukra. A kereszteződésnél elfordultok a farm/temető irányába. A földeken már dolgoznak az emberek. Ismerős kép fogad, de közel sem olyan ijesztő, mint a múlt éjszaka. Elértek az özvegy telkére. A nyomok még szerencsére megvannak a kukoricásban. Roaran is érzi, hogy arra jártak. A holttest még mindig a fészer mögött pihen.

//Bocs, elfelejtettem a holttestet beleírni. :oops://
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.05.01. 18:23-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.05.01. 15:14

(Marco)

Ritkán láthatják társaim az ezüstből készült érme nagyságú Arel szimbólumot, ami egy bőrcsíkon függ és ami minden ékszerem is egyben, bőrmellvértemen most kívül hagyom, mint a nagy csaták előtt azt szoktam tenni. Egyébként az mindig zsebemben pihen.
-A bárányok nem is sejtik, hogy farkas ritkítja őket.- Jegyzem meg út közben, a szorgoskodó falusiakat figyelve.
<És mennyivel könnyebb Napfénynél elejteni azt a dögöt>
Mikor odaérünk a farmra, megnézem, hogy megvan e még a holttest. A fészerben biztosan találunk ásót.
-Elföldeljük most itt, vagy tisztítsuk meg a temetőt, hogy nyugtukat leljék a holtak és majd akkor ott adjunk neki végtisztességet?- Kérdem társaimtól.

Temetés után, vagy halasztása mellett:
A nyomokat vizsgálva a kukoricás előtt.

-Csapjunk oda de piszkosul, hogy ne vegyék többet rendes ember vérét. Roaran felé fordulok. -Fegyvereink most Uwelt szolgálják.-
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.05.01. 19:45

//"Lassú" Roaran//

Marco kérdésére fejemet ingatva válaszolok:
-A temetést halasszuk el. Lesz ma még más is, akit el kell hantolni.
Szólok halkan.
"Fegyvereink most Uwelt szolgálják."
-Az enyém mindig Őt szolgálja.
Jelentem ki határozottan, közben szívemben büszkeség lángja gyúl.
Majd a látható nyomokat, és főleg az érzéseimet követve haladok a kukoricásban. Uwelnek hála a kudarc lehetősége sem merül fel bennem.

<Fogadi mernék, hogy a temetőbe jutunk>

//nem tudom, hogy kell-e de azért dobok, hogy mennyire tudom szemmel is követni a nyomokat, annak ellenére, hogy nincs nyomolvasásom. Érzékelés: 13 Próba: 1k10 = 1 [1] //

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.05.01. 20:38

(Marco)

Számítottam Roaran válaszára. "-Az enyém mindig Őt szolgálja.-" Bólintok és halvány mosolyomhoz, tekintetem elszántsága társul. Szó nélkül követem Roarant, akit mágia is támogat. Szépmező pusztáiról rám maradt nyomolvasó képzettségem, segíthet az amúgy is feltűnő nyomok követésében. /nyomolvasás 2f./ Számítok a támadásra. A kukoricás leveleinek súrlódása is elárulhatja, ha valami közelít. Megpróbálok úgy helyezkedni, ha ellenség tűnne fel, ne veszélyeztessem társaim épségét lövéseimmel. Már ha lesz időm lövést leadni. Balomban a hosszú íj, jobbom pedig a szablya markolat és a vesszők választásában. Tervem a következő: ha feltűnik valami, addig szórom vesszővel amíg csak tehetem, mihelyt fenyegető közelségbe ér, hozzá vágom az íjamat és szablyát rántok.

//milyen magas a kukoricás ilyenkor?//
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altair » 2009.05.02. 12:18

Theelor Loran

Emlékeim szerint az élőhalottak nincsenek oda a napfényért. Azért remélem megtaláljuk őket. A dolgozó falusiakat figyelve elgondolkodom. <Ennyit ér egy élet? Senkinek nem tűnik fel, hogy eggyel kevesebben vannak már?>
"Lesz ma még más is, akit el kell hantolni." <A hamunak nem kell mély sírgödör.>
"Fegyvereink most Uwelt szolgálják." -Sogron borítja lángba pengém, miért szolgálnám Uwelt vele?
A kukoricásba beérve elbizonytalanodom. Nem szeretném magunkra gyújtani az egészet, tehát egyelőre a tüzet kénytelen vagyok hanyagolni. <Remélem nem itt kell majd harcolnunk. Bár a temető se sokkal kellemesebb hely, de legalább ott gyújtogathatok.> Kardmarkolatra tett kézzel, erősen figyelve haladok a kukoricásba taposott ösvényen.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz."
//Kovács Ákos//

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg."
//Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Altair
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 167
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2009.05.02. 16:41

Mutashi

Mielőtt útrakelnénk összepakolom a cuccom felpakolok a pacira s lóval megyek.. Legutolsóként inkább fedezem a csapatot mint hogy keresgélnék...

- Szerintem mindegy hogy ki-kit szolgál, az a lényeg hogy végre érjen véget itt ez a rémség.... Temetés meg ráér, hisz a lelkük már ugysincs itt...
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
150 hozzászólás • Oldal: 7 / 10 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vissza: Régi Kalandok...