• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 45 / 45 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.03.20. 18:47

(Lernun)

<Mi a...? Hát nekünk is pont ezt kelett kifognunk. Utálom északot :hogyaza: >
Bemegyek a nyitott ajtón megnézni mi is történt. Miután nem látom különösebb okait a nő kirohanásának<mondjuk megszokhatnám, hogy bármiért felkapja a vizet> Bredonhoz fordulok:
-Látom sokat pihentél. Egyébként is, hogy a francban tudsz te aludni mikor mindjárt elsüllyedünk?? És már megint min borult ki legkedvesebb útitársunk?? Ahogy néztem a keze úgy izzott mintha tűzbe markolt volna. Csaknem megint a hajó felgyújtását találta ki??
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.03.21. 7:16

Bredon

<<Gondolhattam volna, hogy erre még jobban felkapja a vizet.>>

- De ha egyszer nem volt ott semmi- kezdenék visszavágni dühösen, azonban a kezének izzássára bennem is megakad a szó.

Dermedten bámulom az egyre fényesedő testrészt, majd a kirohanő nőt. Már egyáltalán nem vagyok mérges, inkább megdöbbent.

- Ez meg mi a kénköves Kránból idepottyant jószentszar volt?- kérdezem a belépő Lernuntól

Lernun kérdéseire lassan elmúlik a döbbenetem, magam mellé mutatok az ágyra, hogy nincs-e kedve leülni, majd válaszolok:
- Tényleg nem sikerült aludni, köszönhetően főleg kedves vendégünknek. Amúgy nézz körbe, látsz itt valami olyat, ami arra utalna, hogy mindjárt elsüllyedünk? A kiborulás oka? Hát, elkezdte mondani, hogyha egy ujjal is hozzáérek, vagy kukkolni fogom... Szóval gondolhatod, ezen kezdtünk el vitázni, aztán szóba hozta az elveszett szimbólumát, elkezdett izzani a keze és kirohant. De hogy ez miért volt, szerintem még ő se tudta mert ugyanúgy megdöbbent mint én. Jut eszembe, nem akarjuk megkeresni, nehogy valami galibát csináljon megint?
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.03.21. 9:25

(Lernun)

Leülök mellé és végighallgatom mit mond.
-Hát attól, hogy ez a kabin csak rohadtul himbálózik, odalent már a vizet merik a matrózok :? Egyébként nem gondolod, hogy mostanában túl sok varázslattal kerülünk szembe. Nemrégi kalandunk azzal(szándékosan nem mondom ki a démon szót ki tudja mit történne), most az a robbanás ahol a nőt találtuk, utána a felcser aki villámot hajigál, ez a nő aki mittudoménmit tart a kezében ja meg az Érinthetetlen jegye. Nem valami megnyugtató. De abban én is egyetértek, hogy a nőt nem ártana szemmel tartani.
Miután meghallgattam válaszait felállok és miután elhaggyuk a szobát a fedélzet felé indulok.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.03.21. 11:22

Bredon

- Viszonylag sokat találkozunk mágiával, ez való igaz, de engem nem zavar annyira, mint téged. Ilyenek vagyunk, mindig belekeveredünk valamibe... Most is találkoztál néhány Kobrával ezért egy szigetre tartunk egy ilyen lélekvesztőn- válaszolom egy kesernyés mosoly kíséretében Lernunnak- Akkor mejünk és tartsuk szemmel!

Aztán felállok az ágyról és elindulok öcsémmel, hogy megkeressük a "hölgyet"
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.24. 11:21

KM esemény [Lorin].: Teleport.
Helyszín: Quiron tenger
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Déltájt.
Résztvevők:Bredon, Lernun, Xavios

Lernun, Bredon

Miután eldöntöttétek hogy izzó kezű útitársatok után indultok kiléptek az ajtón majd a himbálózó folyosón mely már eléggé csúszik is a beáramlott sós tengervíztől, nagy nehezen kievickéltek a lépcsőre.
A lépcsőn szinte kúsznotok kell hogy ne esetek hátra, de ezt az akardáslt si leküzditek és kiértek a feldélzetere ahol egészen erősen és csípősen fúj a szél, a napot is eltakarjáka a szürke eső felhők ezért az egész hajón viszonylag sötét van.
Viszont még így sem nehéz észrevennetek a lépcső aljában hirtelen megjelenő amtrózt aki szó szerint csak úgy a semmiből esett oda. Hátatok mögött éppen Xavios áll kinyújtot kézzel és elrévedő tekintettel.

Xavios

Varázslatod sikerrel jár, és nem sokkal azután hogy az egyensúlyát vesztett matróz megindul hullámsírja felé már el is tűnik és az általad megjelölt helyen bukkan elő. Természetesen az erőmegmaradás- törvényei szeritn ugyanolyan sebességel mint ahogy annak előtte zuhant.

Mindenki

A lezuhant matróz eflnyög a beérkezést követően de inkább csak izhgalmában zihál, miközben társai kötülveszik és felsegítik. Ezutána kapitány Xavioshoz lép és a vállára teszi kcisit koszos és vizes kezét.:
- Köszönöm barátom! A fiúk is köszönik, segítségedet, kevés matrózzal az esélyünk si evesebb lenne hoyg kijutuna viharból, persze remélem a viharcsináló képes lesz el is oszlatni amit kavart! - bök Lykargoon felé.

Lernun, Bredon
Hiába is erőltetitek szemeiteket nem látjátok az elrohanó nőt.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2009.03.24. 19:07

(Xavios)

A siker mindig örömmel tölt el. Örülök, hogy sikerült megmentenem a matrózt a biztos haláltól. A varázslat végrehajtása után tudatom ismét megtelik rengeteg gondolattal. Először az jut eszembe, hogy ha nem lettem volna elég gyors, akkor a matróz teste annyira felgyorsult volna, hogy a teleportáció után gyakorlatilag szétkenődött volna a fedélzeten. A teleportáció csak a testek térbeli helyzetét változtatja meg, állapotukat azonban nem.
A varázslat végrehajtása után igyekszem gyorsan magamhoz térni és már lépnék is a matróz felé, ám társai megelőznek. Mikor érzem, hogy egy nagy vizes kéz nehezedik vállamra szembefordulok a kapitánnyal.
- Ez a legkevesebb azért cserébe, hogy az Ön hajóján utazhatok. - válaszolom a kapitánynak, mélyen a szemébe nézve. Ironikus, hogy a kapitány hangot adott Lykargon munkájával kapcsolatos kételmeinek, hiszen éppen azért jöttem fel, hogy a viharelhárító emberünk munkáját ellenőrizzem.
Figyelmem most az elmémben tárolt mágikus energiákban keletkezett hiány felé fordítom. Nem szeretem ha valamiből nincs elég. Ezek a hiányosságokat a legtöbb személy akkor veszi észre ha egy adott helyzetben ellene dolgozik. Ezúttal a gyorsabb utat választom és a környezetemben lévő mágikus energiákra koncentrálva megnyitom elmém és begyűjtöm a megfelelő mennyiségű energiát. Mikor elérem a maximális kapacitásomat a környezetemből kivont energiát megkötöm és ismét bezárom elmém kapuit a nemkívánatos tényezők és hatások előtt.

//Kivonás (1PsziP --> 2 MP) Felhasznált PsziP: 5 Visszanyert MP: 10//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.04.24. 22:36

(Lernun)

< :shock: Ez meg honnan került ide??>
Körbenézek mad meglátom Xaviost.<Ja, értem. De miért pakolta oda az a szerencsétlen matrózt? Mondjuk még mindig kényelmesebb megoldás mint a tűzgolyó.>
Igyekszem feltántorogni az emelvényre, majd ha felértem a vihar miatt kissé emelt hangon megkérdem Xaviost miután befejezte a beszélgetést a kapitánnyal:
-Ezt a trükköt velünk is meg tudnád csinálni?? Csak egy kissé távolabb mondjuk Feruggiára. Vagy nincs valami varázslatod vihar ellen?? Ahogy elnézem Lykargoon szart se csinál és ha így haladunk a végén még elsüllyed ez a bárka.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 45 / 45 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Vissza: Régi Kalandok...