• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 84 / 95 • 1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.04.04. 17:29

Helló!

Nos, az első sikeres lépést megtetted, mert a hozzászólásod jól, és jó helyen jelent meg - ez már fél siker ;) A több sem túl nagy ördöngösség. Ha a Kalandozók Krónikái » Előtörténet részen figyelsz, a Reply gomb (mint ami ezen az oldalon is van) helyett Topic gombot találsz. Azt használva tudsz majd a majdani karakterednek külön rekeszt készíteni. Arra majd figyeljél, hogy mikor a Téma sort töltöd ki, írd oda a nevedet, amit használsz itt a fórumon, majd utána zárójelben a karaktered nevét, amit el fogsz készíteni. Ha most nem is világos, de példát bőven fogsz ott találni, s az majd segít.

Az Új Törvénykönyv névre hallgató, a Tuan kiadó által kiadott szabálykönyv szerint kell a nyílt játékokhoz kidolgozni a karaktereket. A könyv kb. 6000Ft.

Jó játékot!
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dzsamar Doldzs » 2009.04.07. 13:42

Dzsamar Doldzs írta:Lenne olyan kérdésem, hogy lenne két apróság, amelyeket szívesen megosztanék veletek, csak nem tudom, hova tegyem őket. Az egyik egy általam kidolgozott viadali harcrendszer, melynek során ugyanolyan eséllyel állhat ki egy mezei harcos egy nagy hatalmú mágus ellen. A ásik pedig egy általam kreált, s részletesen kidolgozott bestia.

Válaszotokat előre is köszönöm :)

Sziasztok!

Sajnos anyagi gondok miatt nem volt netem, ami most is elmondható, de sikerült végre internetközelbe kerülnöm, de sajna csak röpke percekre, s nem tom mikor lesz megint alkalmam, egyszóval bizonytalan :S
De asz mégjobban elszomorít, hogy a majd' 7 hónappal ezelőtt feltett kérdésemre nem érkezett válasz, pedig szűkös időmet felhasznbálva háromszor is átnéztem, s még a privát levelemre se érkezett válasz. Remélem, most sikerül választ kapnom.
Miracle Guns Urrus Sorrate Adeptia
Dzsamar Doldzs
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 15
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2009.04.07. 14:57

Szerintem a "Szabályzavar" c. topicba berakhatod ott szoktak szabályrendszeri kérdéseket kitárgyalni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dzsamar Doldzs » 2009.04.08. 11:36

Castor de Vinter írta:Szerintem a "Szabályzavar" c. topicba berakhatod ott szoktak szabályrendszeri kérdéseket kitárgyalni.

Köszi a segítséget... de vagy én vagyok kukacoskodó, vagy vak, de ilyen nevű topicot sehol sem találok :S
Dzsamar Doldzs
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Terda Radovik » 2009.04.08. 12:16

Pedig itt van az: Szabályzavar - azaz mi, miért, hogy?

Ha mégse tiszta valami, akkor Torozon Tavernájába éredmes benézni, ott valaki biztosan utat mutat. Azt szinte mindenki olvassa (vagyis oda mindenki betér inni valamit).
Nasce que mita apertu zad'occa a wierra sini forit!
Véremből vért és könnyet senki sem fakaszthat büntetlenül!
Terda Radovik
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1441
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dzsamar Doldzs » 2009.04.08. 14:00

Terda Radovik írta:Pedig itt van az: Szabályzavar - azaz mi, miért, hogy?

Ha mégse tiszta valami, akkor Torozon Tavernájába éredmes benézni, ott valaki biztosan utat mutat. Azt szinte mindenki olvassa (vagyis oda mindenki betér inni valamit).

Mégegyszer köszönöm a segítséget! :)
Betettem a szabályzavarba... :)
Jut eszembe, ha valakit érdekel a Párbaj, s ki szeretné próbálni a barátaival, az szóljon rám, és adjon meg egy mail címet, ahová el tudom küldeni Word formátumban.
Kössz mégeygszer. :)
Dzsamar Doldzs
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Laokoon » 2009.04.08. 21:40

Helló!

Laokoon vagyok a szerepjátékkal (konkrétan a Magussal) kb egy éve ismerkedtem meg egy bizonyos Martos col Legium nevű fórumtag jóvoltából (akit vagy tizennégy éve ismerek) egyébként 14 éves vagyok és azért regeltem, mert rájöttem hogy ismerőseim közül kevesen éreztek rá a szerepjáték varázsára (remélem, hogy ami késik nem múlik). Ismereteim kiterjednek ETKra, UTre, UTKra és néhány kiegészítőjükre de igen felszínesek.
"A nép elvesztette a kormány bizalmát, a népet le kell váltani" Bertold Brecht
"A történelem hazugságok tömege olyan eseményekről, amelyek sohasem történtek meg, olyan emberek elmondásában, akik nem voltak jelen" George Santayana
"A Kalandmester csak a hangjáért dobja el a kockákat" E Gary Gygax
Laokoon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 396
ZK Karakter: ? - A balszerncse netovabbja
ZK Karakter: Noktorg - Elatkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.04.08. 21:49

Üdv!

Majd itt belejössz ;)

Jó játékot!

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Calweira » 2009.04.10. 10:40

Sziasztok! Örülök,hogy felvételre kerülte.Becsületes nevem Péter János 15 éve M.A.G.U.S rajongó s játékos vagyok...mással nem nagyon foglalkoztam(mármint gamekkel) ,de evvel meglehetősen sokat!Mihelyt tisztában leszek a dolgokkal (mármint az itteniekkel) jelentkezem játékosnak s ha megnyeri tetszésem az oldal (tippeim szerint megfogja) akkor idővel tán mesélni is megjön a kedvem...100-150 alkalmon már túl vagyok... Amúgy 25 éves lennék s férfiú..egyenlőre ennyi....
Tisztelettel:Calweira
Calweira
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arsene » 2009.04.14. 21:00

Sziasztok!

A szabályzat tanulmányozása után, mivel nagyon megtetszett ez a MAGUS fórum és nem szeretném ha törlődne a regisztrációm, viszont egyenlőre csak ismerkedés szinten járnék ide, felvételt szeretnék kérni az olvasók táborába. Előre is köszönöm...

A játékkal több mint évtizedes kapcsolatom van, mint játékos és mesélő is egyaránt. Idővel talán tovább lépek.

Tisztelettel: Arsene
Arsene
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 43
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.04.14. 21:06

Üdv a fedélzeten! :wink:

Olvasó úgy lehetsz, hogy a profilodban található Csoportok gombra rákattintasz, és ott kiválasztod az Olvasót, és megnyomod az elküld-öt.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.04.14. 21:06

Szia!

Ezt te is meg tudod tenni. Klikk a PM gombra fent, majd bal oldalon a csoportok menüpontra, s jelöld be az olvasó melletti kört, utána pedig az oldal alján az elküld gombot. Ha nem megy, szóljál :)

Edit: Rannien, megint megelőztél :)

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Haome no Munemoto » 2009.04.23. 7:29

Kicsit lassan, de azért végül ide is eljutottam.

Harmincegy éves vagyok. Azt mondják, ennyi idősen már szelektál az ember, és csak a fontos dolgoknak hagy helyet az életében. Ha ez igaz, akkor úgy látszik nekem az RPG, de még inkább a MAGUS egy ilyen fontos dolog.
Tizenöt éves voltam, mikor az öcsém hazahozott egy nagy, kemény borítású zöld könyvet, az elején egy nagy csillaggal. Szerelem volt első látásra, és tart azóta is ( csak az asszony meg ne tudja... 8) )
Később kipróbáltam más rendszereket is ( D&D, Shadowrun, Star Wars, Kódex, Requiem, Káosz ), de tapasztaltam, hogy itt is az első élmény a meghatározó: akárhogy is, de a jó öreg Satralistól tartósan nem szabadulhatok.
Természetesen Játékosként kezdtem - az akkor 14 és 5 ( azaz öt!!! ) éves fivéreimmel játszottunk otthon, hármasban. Viszonylag hamar lettem KM - és nagyon szerettem az lenni. Játszottam otthon, kollégiumban, laktanyában, úton-útfélen... 8) Házi szerepjáték versenyekre versenymodult írtam és még most is azt érzem, hogy sokat tudnék adni a Játékosoknak... Csak eddig időm és lehetőségem nem volt ezzel foglalkozni ( hivatás, család ... ) Ezért örültem meg nagyon, amikor teljesen véletlenül felfedeztem ezt az oldalt. És ahogy elnézem, éppen a megfelelő helyre csöppentem. 8)
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember egyáltalán nem is él."
Haome no Munemoto
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 402
Karakter: Essilor en Pyron - Manifesztáció
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2009.04.23. 7:56

Haome: Bizony ám, vagyunk ezzel így. Én hasonló cipőben járok (34), nekem most épp a 4 hónapos angyalka kislányom szundít a hasamon (jól van na, mindjárt leteszem, csak most altattam el), délutántól estig dolgozom, de online tudok játszani itt és ha hiányzik is az asztali játék, ez sokmindent bepótol.
Jó KM-ra pedig mindig nagy szükség van, a meghirdetett kalandokra tüstént lecsapnak a jelentkezők.
Ráadásul nem csak MAGUS-t játszhatunk itt, ha összejön egy csapat, mehet bármi. Szóval hajrá, csak lelkesen! Csak az szokott gond lenni, ha valakinél kaland közben fogy el a lelkesedés/idő/energia.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2009.04.23. 9:35

Hát bezony ám, ilyenek előfordulnak de kedves Jómadár nem illik ilyenekkel riogatni a kalandvágytól fűtött játékosokat és kalandmestereket ;)

Hoztak az Istenek minden újoncot az oldalon, jó játékot!

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 84 / 95 • 1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 95

Vissza: Csevegõ