• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 16 / 16 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.04.10. 15:22

Quator:
Szerintem ha már harcrendszer, akkor ezt használjuk és ne akarjunk visszatérni másra. Viszont az opcionális szabályok kihagyásának én örülök, mert így azzal nem kell molyolni. :)

Ebben egyet értünk :) A másik dolog lesz egy két szabály amit szivem szerint hatályon kívül pakolnék mert nem vagyok számítógép... Alap ETK ban ezt szeretem, a helkyzet modosiotokon kivül sok mindenel nem kelelt számolni cak a fegyver adta bonuszokal, meg ha volt pajzs akkro azal. Nagy rikán mf fegyverel....

Mostmeg fegyver méret kategoria, átütés, fegyver képzetsége elenfélnél és nálad ösze hasonlitás... és emeltt méga harctéri gyakorlat is be zavar...

Herold Bardelot:

Szabályok... jó sok minden megváltozott, de sztem nincs túlbonyolítva... hasznos ha nem csak a km ismeri őket XD így a Jk esetleg már tud jelezni hogy de igen van plussz 3 sfém vagy sebzek 16-ot és van 3 átütésem.
Ha mindezt a Km-nek kell észben tartania vagy rákérdeznie akkor nyűgös a játék.
A slanoknál van az hogy pár diszp alapvetően megváltozott, ehhez pl nehéz volt hozzászokni, de slanunk ha jól tévedek nincs.

Jól látod... Ezen kivül a dolgokat neheziti a tél...

mert ugye télen 1,5 m mély hóban nem fogsz ugy harcolni mintha nem lenne hó... A ejges felületen meg csuszkálsz... A vékony jegű tavat legalább könnyen tudom lemodellezni :) Ha recseg a lovad alatt akkor törik. Aki meg jeges vizbe kerül.. nos az imátkozhat... de csak magában, mert a levegő kevés. Ez a része aránylag egyszerü :)

Varázs tárgyaid:
Egy részükre homályosan emlkszem, nem egy utols ötlet ha ki van nyomtatva mi mit csinál mert a 1+3 karakteres nevekböl rajtad kivül kevesen tudják mi mit csinál és miért...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.04.11. 21:07

Üdv!

Srácok itt is hadd köszönjem meg a fergeteges élményt! :) Nagyon jól éreztem magamat és régen nem röhögtem, vidultam ennyit, mint ma veletek! Köszönöm és remélem lesz még alkalmunk találkozni-összeülni, játszani együtt!!!

Persze addig is:

Óvakodjatok a törpétől! :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.04.12. 11:44

Igy másnap, a röhögéstöl fályó torokkal... :)

Legközelebb probálok majd több teret engedni a TV-nek :)

Másrészt.. legközelebb ha "véletlenül" :D nektek mesélnék, az biztos hogy tanácsos lenne megbeszélni mijen csapat is lesztek. PL: Halál brigád halál jellemel... mert most picit félre értettem a dolgoakt a töbségnél ugy emlékeztem élet jelem figyel be... Sebaj :)

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.04.12. 16:05

Hali!

Szintén szeretném megköszönni mindannyiótoknak még egyszer, hogy együtt játszhattam veletek és röhöghettem! Köszönöm a fergeteges napot!:D
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.04.12. 16:38

Tisztelt Uraim!

Nagyon szeretném én is megköszönni a tegnapi nagyszerű röhögőgörcsöktől nem mentes napot. Remélem még lesz hasonlóra alkalmunk.

Köszönet Dreemernek, a mindenttudó KM-nek!
Quatornak, akivel élmény volt kártyázni is. L5R Rúlz!
Anathornak, aki mindig vette a hülye mutogatásomat. :D
Heroldnak, aki a szabályok sűrű ösvényén kiigazította néha Dreemert a társaság nagy örömére.
Végül de nem utlsó sorban Niburnak, aki mindig jól törte az utat!:D "ÉK!"

Az elvetett törpékkel vigyázzatok, főleg ha borotváltak és szoknyában vannak, és csak a fejük lóg ki a földből.......Magyarul mindig!

Üdv: Erin as. Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.04.12. 18:23

Hali!

Csatlakoznék, rég röhögtem ennyit, bár a törpés poénok valahogy mindig talin jönnek fel.
Az első talin a törpe biztonsági kamera itt meg a mezőgazdasági része. Erin talán emléxel.

Ki nem emelnék senkit, jók voltunk!

Köszönöm.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.04.13. 10:09

És végül én is szeretném megköszönni mindenkinek a jó hangulatot. Bocsi, h a végén olyan hírtelen kellett indulnom, csak már késésben voltam. Remélem lesz még szerencsém a csapat tagjaival együtt aztalit játszani. Kellemes húsvétot mindenkinek!
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 16 / 16 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Vissza: Csapatszervezés