• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 15 / 16 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.03.11. 1:08

ZK:
Azt tervezem Szerdábn de legkésöb csütörtökön menni fog a reag oda is...

Vigo Odrich:

Már elévült.. a karaktered átment.. nálad ne mtaláltam hibát, sem felvetödö kérdést...

Bár tény a varázstárgyaidhoz majd kelene neekme egy öszesitett leirás hoyg tudjam mi mit csinál... pontosan...

Selmo:

A varázslatokal kapcsoaltban: Javaslom találjál ki kb 10 et vagy vlalami nagyobb menyiséget amit szeretnél ird le teiszteségel hogy mit csinál menyiért mint a könybvebn van, aztán juttasd el nekem.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.03.16. 13:06

üdv

akkor hogyan is lesznek az ép-s itókák? ki mennyit vihet magával és mennyibe kerül? :)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.03.16. 17:48

Mindenki:

Az esetleges akraktereket érintő modositásokat létszives március végéig végezzétek el, Áprilisban nem szeretnék karakterekkel foglalkozni... A tali idején pedig egyáltalán nem... legutóbb majdnem 1 órán át karakter elbírálás és javítgatás folyt, ezt mégegyszer nem szeretném... másrészt ebbe a körbe tartozik minden különleges esztra dolog is:
-új varázstárgyak indulásnál
-új varázslatok indulásnál
-új mérgek indulásnál
-új gyógyital indulásnál
-új KAP elosztás...

Ezek egy részére automatikusan nem lesz a válasz...

Nibur Sakraf:

A ki irásban szereplő ép gyógyital mennyiséggel indulhat a party. Ennek felosztása tetszőleges.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.03.16. 18:30

Üdv!

Részemről nem nyúltam és nem is akarok hozzányúlni a karakterhez a taliig változtatás szintjén.

Összesen két "változtatás" lesz, ha lesz:
1, Herold varázslója, ha ad egy headset-et viszontlátás örömére, akkor azt majd ott felírom, de ez már elvileg magának a játéknak is része lehet.
2, Anathor paplovagja kiosztja a gyógyitalokat, akkor azt is felírom, de elvileg ez is része már magának a játéknak.

(Nomeg nem tudom, hogy ezekből az elején említett dolgokból mi lett végül? Engedélyezve lettek vagy sem?)

Ami még változhat az a ruhatár "anyagvastagsága" az időtől függően, de abban maradtunk, ha jól emlékszem, hogy ezt nem kell írkáljuk, mert alapból olyan ruhát kapunk, amilyen időbe megyünk.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.03.18. 20:15

ÉP: itlaokra vonatkozó szabályoakt lásd: ki irásban, a megfellö tpoickban...

Emlékeim szeirnt minden csapat öszesen kap 50 ép nyi gyogyitlat.. ere en melékszem potnosan hoyg smint eleht felosztani...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.03.29. 9:54

Üdv!

Meglehetősen leült a téma, bár ez gondolom annak köszönhető, hogy készen állunk a játékra. :)

A talira miket hoztok kaja/pia szinten? (Csakhogy ne ugyan abból legyen 6-szoros adag. 8) )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.03.30. 11:34

Én önellátásra specializálódom szenyók szintjén + némi rágcsi...ennek mibenléte majd aznap reggel dől el sztem, miután bementem a tescóba :) Amúgy meg ásványvíz jön még (mivel az édes löttyöken nem annyira páértolom.) :)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.04.02. 21:31

Taliraűsvűnyvizböl vagy 3L ert hozok :)
Azon kivül pilta kekeszet, no emg valalmi normálsi enn ivalót, egy kis Györi édesel kiegészitve :)

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.04.03. 17:28

No, ha már mindenki ásványvizet hoz, akkor én nem.:) Valami gyülömcslé lesz szerintem, vagy ice tea, majd meglátjuk. Nasinak meg chips és lehet gumicukor.^^ Bár még valószínűleg viszek valami felvágottat és zsemlét is, némi kenhető sajttal, csak hogy valami normális kaja is legyen. Ezt tervezem.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.04.07. 14:56

Üdv!

Ezek alapján nem tudom mennyire akarjak ásványvizet meg hasonlókat cipelni vagy egyszerűen majd kérek a felhalmozott "közös készletből". :) (Azért valami vizet, de inkább rostos üdítőt valszeg csak viszek én is. Jah meg műanyag poharat, ha eszembe jut elrakni a táskámba, mert már októberre ki volt készítve csak elfelejtettem elvinni. 8) )
Kaja tekintetében az önellátó szendvicsezés, mint ebéd, nálam is megvalósul. Ahogy néztem házi sütit nem nagyon hoztok, úgyhogy szerintem majd úgy rendezem, hogy én meg boltit nem viszek. :D

Más: Érkezés részemről 8:25 menetrend szerint, tehát kb 3/4 9 és 9 között tudok ott lenni ismerve a MÁV pontosságát.
Ti mikor érkeztek, ha lehet tudni? :)

Amúgy akkor hogy is van a "forgatókönyv"? Arra emlékszem, hogy 9-től a miénk a terem, de mettől meddig van tervezve a konkrét szerepjáték? (Valami miatt úgy rémlik, hogy délig van ismerkedés-szabadprogram, de ebben nem vagyok most teljesen biztos.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.04.07. 15:53

Kaja ivászat:
Félre értés ne essék, ásvány vizet elsö sorban önző modon magamank viszem mert tudom amgamrol ohgy 1 nap alatt 3 liter ásvány vizet midnen további nélkül betermelek... Az a gond azon tul nem tudom férni fog e a sok kegészitö emg egyéb cucc melé még vizecske... :( Azt tudom hogy enyituti bele fog férni de többen már nem vagok biztos :(

Hát nem tudok igy hirtelen hivatalos forgató könyvről... talán a ki irásban van vallami.

Másrészt, tudom magamrol hogyha én mesélek valamiért mindig lassan mennek a dolgok... //valamiért mindig sok a nevetgélés :) no meg hosszúak a történetek ha én mesélek...//

tehát nekem az elgonolásom kb az hogy 10-11 ig ismerkedés/megérkezés/lelki erő gyüjtés/kocka feltöltés pszivel/oddal/manával. Kinek mi jutott.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.04.07. 22:05

Nos, terveim szerint olyan háromnegyed környékén érkezem, bár ez változhat, annak tekintetében, hogy mindig kések.:D Azért próbálok pontosan oda érni. Mint mindig...:)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.04.09. 18:53

Tudom a leehtő leg jobbkor jut eszembe...

Közületek ki játszott már UTK alapján asztal mellet?

Csak mert a harcrendszer enyhén szólva zavarosan van leirva... Attól tartok majd itt kel egy ksi egyztetés játék elött/közben hogy mi hogy mükdik....

Vagy vészhelyzetben áljunk vissaz a kalaszuikus ETK ra?

Opcionálsi szabályok: ha senki nem ragaszkodik hozájuk, akkor én sem... amugy is elég szabály van amit figyelembe kell venni.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.04.09. 19:40

Üdv!

Jegyeket megvettem. (Bár eléggé küzdelmes volt, de végeredmény-centrikusan fogom fel. 8) )

Házisüti lesz. :)

Én eddig ÚTK-t sehogysem játszottam leszámítva Castor fórumos alig elkezdett kalandját, ami utána abba is maradt.

Szerintem ha már harcrendszer, akkor ezt használjuk és ne akarjunk visszatérni másra. Viszont az opcionális szabályok kihagyásának én örülök, mert így azzal nem kell molyolni. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.04.10. 14:28

Így a tali előtt....

ÚTK-t meséltem/mesélek asztaliban kisebb nagyobb kihagyásokkal... ez általában időrendi kérdés csak.

Szabályok... jó sok minden megváltozott, de sztem nincs túlbonyolítva... hasznos ha nem csak a km ismeri őket XD így a Jk esetleg már tud jelezni hogy de igen van plussz 3 sfém vagy sebzek 16-ot és van 3 átütésem.
Ha mindezt a Km-nek kell észben tartania vagy rákérdeznie akkor nyűgös a játék.
A slanoknál van az hogy pár diszp alapvetően megváltozott, ehhez pl nehéz volt hozzászokni, de slanunk ha jól tévedek nincs.

ui: valamiért Én 21-én akartam a talira menni, így csak egy vétlen horgászatnak(tervezettnek) köszönhető hogy holnap ott leszek. Biztos ami tuti miután kiderült hogy 21-e kedd benéztem ide hogy akkor most miii és hooogy?

Dreemer, gondolom az mind1 hogy ma vagy holnap kapod meg a mágikus tárgyaim leírását? Bár megkaptad mindet elbírálásra de azt hiszem azok a pm-ek már nincsenek meg nálad. Jól tévedek?

No nem tartom fel tovább a helyieket.... hajrá holnap!

Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 15 / 16 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Vissza: Csapatszervezés