• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 83 / 95 • 1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2009.02.17. 21:09

Üdv!

Üdvözletem minden új jelentkezőnek, tagnak. Jó játékot kívánok nektek Ynev szeretett kontinensünk földjén!

Ja egyébként én vok az aki az avatarokat lesi állandóan a tied Dierol nagyon jól néz ki.

A helyszínekkel pedig, nos... biztosan tudsz magadnak helyet keríteni. Mostanában egyre több helyszín zár be, én is most hagytam abba, érettségi miatt.

Na de nem is mondok tovább semmit (mert még Togartól kapok egy :off: aztán leshetek :D )

Szabad helyeket kívánok nektek mihamarabb. :)

Maradok: VYan
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aralon Rammesh » 2009.02.24. 15:26

Sziasztok egy Mátol 15 éves sárc vagyok. 5 éves voltam mikor apumék összejöttek és 5en - 6an elkezdtek játcogatni eleiten nagyon nyögve nyelősen ment nekik (D&Dztek). Majd nekem is megtetszett és 6 7 éves koromban becsatlakoztam úgy 9 10 éves koromig játcottunk túlnyomó mennyiségben D&D és ShadowRun de volt elvetve egy kis magus is nekem legjobban a magus és a D&D jött be a legjobban. 12 éves koromban elkezdtem MMORPG-kel játcogatni és ott meg ismerkedtem 2 sráccal akik nagyon jó barátaim lettek. Úgy 2 eggyüt játcás után elértünk oda hogy találkozni kéne hát megbeszéltünk egy időpontot és találkoztunk, mivel nemtudtunk mit csinálni elővettem a garázsban porosodó könyveket karakter lapokat és elkezdtünk játcogatni annyira belejöttünk hog egy egész napot véggi játcottunk. Mindezek után függők lettünk :).Mivel em egy városban lakunk nehézkessé vált a találkozás. Így elkezdtem keresgélni a neten és rábukkantam erre az oldalra. Még fórumon éltemben nem játcottam iet és szeretném kitapasztalni hogy itt mien. Ha bejön akkor jövünk mind a 3man :).
Aralon Rammesh

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.24. 15:43

Üdv a fedélzeten! :)

Szerintem ez nagyszerű hely, nagyszerű emberekkel, és nekem nagyon bejött az oldal. :wink: Hogy majd a játékot elkezdhesd először készítened kell egy karaktert az előtörténet topicba, és írni egy pm-et egy KM-nek akinek van éppen olyan kalandja ahova te is beférnél, vagy egy olyan helyszín helyszínmoderátorának, akinél van még szabad hely. Ő majd megnézi a karaktered, és elbírálja. Ha alkalmasnak találja majd, akkor az egyik admin megadja a játékosi státuszt, és nekikezdhettek a játéknak. Részletesebben ez le van írva az Online játék szabályai című topicban. Remélem elnyeri majd a te tetszésedet is az oldal! :)

ui.: Boldog szülinapot! :koccint:
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aldel » 2009.02.24. 16:08

Nah eljött az idő mikor végre találtam egy jó online RPG-t
Sziasztok!!!

Nos elég sokat fogok feljönni ide mert rengeteg a szabadidőm.Egyébként azt se tudtam mi az a M.A.G.U.S. eddig és szerintem semmiben sem vennétek hasznom.

De szeretem az RPGket és szeretek ilyenekkel játszani. :kardozos:
Aldel

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.24. 19:07

Üdv!

Neked is csak ugyanazt tudom mondani, mint Aralonnak. :wink: De majd jó lenne, ha minél előbb be tudnád szerezni az ÚTK-t (Új Törvénykönyv), hogy tudj majd játszani. :)
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Twillyn » 2009.02.27. 15:47

Sziasztok! :)

13 éves éves vagyok, Szolnokon lakom, és körülbelül fél éve szerepjátékozom. Rannien barátom ismertette meg velem a M.A.G.U.S. t és ezt az oldalt is ő ajánlotta. Egyelőre még csak tapasztalatot gyűjtök hogy én is elkezdhessek játszani. Gyakran fel fogok járni és szorgalmasan fogom olvasni a fórum minden részét, hogy hamarosan megírhassam előtörténetem és alkothassak egy, vagy több karaktert :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Twillyn 2009.03.01. 0:19-kor.
Twillyn
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.02.27. 20:15

Üdv a nálam újabbaknak! :wink:

Egy fontos dolog: a karaktereket az Új Törvénykönyv :!: alapján kell elkészíteni - annak ellenére, hogy még találni olyan topic részeket, ahol az Új Tekercseket jelölik meg. (Hacsak nem kívánsz kétszer dolgozni, mint én) Nekem erre az apróságra ugyanis Rannien Siey barátom (remélem használhatom ezt a kifejezést) hívta fel a figyelmemet, mikor megnézte mit alkottam.

Élvezetes kalandozásokat!
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.02.27. 21:36

Üdvözlök minden újonnan érkezőt az oldalon!

Remélem sok szép percet fogtok itt tölteni kikapcsolódással, szórakozással és persze szórakoztatással :wink:

Javaslom mindenkinek a Szabályzat és a Gy.I.K., a A Zárt kalandokról szóló, valamint a Nyílt helyszínekre vonatkozó szabályok elolvasását.

Kellemes időtöltést nálunk!

Yvett

(Direol: viewtopic.php?f=107&t=1420 :wink: )
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Epimetheus Ukko » 2009.03.01. 14:31

Sziasztok! Szombathelyi diák vagyok. Nyáron leszek 20 éves. Még sosem játszottam szerepjátékkal, ki szeretném próbálni. Szeretek olvasni azonban a világot leíró könyvekhez még nem volt szerencsém. (Nagy sajnálatomra) Néhány lapozgatós könyv akadt már a kezembe, de azokat nem vittem végig. Szeretek még zenét hallgatni és bulikba járni... Hát úgy körülbelül ennyit rólam. Majd írok valamikor hoszabbat is. :)
Epimetheus Ukko

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.03.01. 20:00

Üdv a köreinkben!

Remélem jól fogod érezni itt magad. :) Ahhoz, hogy majd elkezdhesd a játékot, készítened kell egy karaktert az Előtörténet nevű topicba, aztán írnod kell egy pm-et egy Helyszínmoderátornak vagy KM-nek, hogy szeretnél nála játszani. Ő majd elbírálja a karaktered, és ha hibátlan, akkor megkapod a játékosi státuszt az egyik admintól. Amúgy megvannak a szabálykönyvek? Mert, ha karaktert akarsz készíteni, akkor a statisztikai részhez nélkülözhetetlen(ek).

Jó játékot :wink: :
Rannien
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Epimetheus Ukko » 2009.03.01. 21:00

Rendben akkor majd írok valakinek. A karakteralkotást holnapra hagyom. Amúgy ETK, MTK és UTK megvan. Aztán majd elválik milyen lesz. :) Ha minden jól megy pár napon belül, majd élőben is kipróbálom. Addig is jó játékot mindenkinek! :)
Epimetheus Ukko

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tyreal » 2009.03.12. 21:15

Tsá-tsá

És olyankor mi van amikor az ember évekkel ezelőtt látta h hogyan játszanak a nagyok és megteccett neki de még soha nem szerepjátékozott élesbe az életben /gyá de jó vaok, rímelek a szövegen belül/, a normál játékmenethez konyítok egy kicsit, kicsit eleget h el tudjak vezetni egyet, de csak hagyományos körülmények között, de h online?! ez nekem kicsit sok. Érdekelne, mert a környéken nem igen, sőt egyáltalán nincs olyan társasági kör akivel lehetne, és nincs kedvem klubbokba járni miskolcon. bár érteném h zajlik ez, leveleket küldtök egymásnak v mi? az úgy nem túl hosszú? szerény véleményem szerint akk ez eltarthat hosszú hosszú hetekig is nem? úgy értem egy kaland... ettől függetlenül ha tudnám h kell beszállni akk megtenném :)
Yah igen ha már mindenki bemutatkozik meg ilyenek akk írok én is pár sorcskát... egyet:
18 vagyok, soha nem volt egyetlen perc sem az életemben h ne lett volna bnőm, hobbim a csajozás, imádok techtonikozni, szal bulizni is, pia ezerrel, ahhoz képest rendőrnek akarok tovább tanulni, szal féjjen aki él és mozog. nem vagyok szűz :D és ha rajtam múlik a világon nem marad olyan nő aki az lenne. Yah és éljen a női nem, nélkülük nem élet az élet. De ha a bemutatkozó szövegből nem jött volna még le, akk elmondanám, h csajok ezerrel, ez amolyan mottó
Tyreal
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 2
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yamael » 2009.03.19. 10:07

Kód: Egész kijelölése
Szevasztok a nevem Yamael(laci)!
18 éves vagyok  és nem túl rég megismerkedhettem a játék alapjaival.Eléggé megtetszett.
Amúgy még uj vagyok itt és nem tudom még mi hogy megy itt.
sajnos csak etk-m van az is a barátomé!
Yamael

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.03.19. 10:20

Helló!

Ahhoz, hogy játszhass el kell készítened a karakteredet az Előtörténet topicban. Bővebben Az Online játék szabályai fórumban írnak róla. Aztán megkérsz egy olyan Helyszínmoderátort, akinél jelenleg van hely (lásd. Az Online játék szabályai ott a Helyszínhírek nevű topicban ki van írva), vagy egy KM-et akinek van olyan kalandja, ahova te is beférnél, hogy bírálja el a karaktered. Ezután ha a KM/HM elfogadta a karidat, akkor megkapod a JK rangot az egyik Admintól, és kezdhetsz is neki a játéknak.
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ulrich » 2009.04.04. 16:56

üdv néktek !

zseniális számítógép kezelő vagyok ,mikor ezt gépelem még nem vagyok benne biztos hogy hol fog megjelenni.

30 éves vagyok 13-27 éves korom között ezerrel játszottam ad&d majd mágus végül requiem( ennek a szabálya volt a legjobb amúgy) nincs új tekercsek könyvem , már az alakönyvem is eltűnött sőt Ivett legújabb bejegyzése után nem is tudom milyen könyv kellene :)

olyan alapkérdéseim vannak ami már több mint banális lehet, de hagy ne menjek bele, küzdök mint jó törp disznaja a befagyott tó jegén hogy mihamarabb meg tudjak jelenni játékosként is.

sőt később a mesélést sem zárnám ki időm az van mint a tenger.

Nem lakik valaki tatabányán meginnánk egy jó toroni páleszt meg valami aszisz lavaloszt ( remélem ez a neve annak a jóféle fehérnek ) és kiokosítana?
Jobbodat éles kard, balodat erős pajzs, hátadat hű barát védje.
Ezért gondosan bánj a fegyverzeteddel és néha azért mégis nézz a hátad mögé.
Ulrich
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 46
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 83 / 95 • 1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 95

Vissza: Csevegõ