• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 188 / 338 • 1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.03.26. 21:15

Én benne vagyok Dierol

Többiek?
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.03.26. 21:24

Holtak Bosszúja

Riallo és Lorannal a találkozás érdekes lehet, de miért is ne utaznának velünk? Hisz soha nem unatkozunk együtt - valószínűleg mindegyikünk meg van győződve róla, hogy a másik vonzza az érdekes eseményeket (bonyodalmakat) :D De igazából Hatsonál érdekes a dolog, hogy milyen küldetést kapott a rendjétől, ami ha mást nem, részben egybevág a mi utazásunkkal, s miért van még/vagy megint velünk... (esetleg lehetőséget lát mellettünk fejlődni?)
Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárva

"Minden nagy kaland a rossz tervezés eredménye."
Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 759
ZK Karakter: Shirin Cossagor - Intrikák Hálójában - Felfüg.
ZK Karakter: Alto sin Vortem - Ködtenger - Lezárt
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.03.26. 21:36

HB

Akkor már csak Gossep küldetés hátterét lesz bonyolult kitalálni.

Másik feladat a közös kalando megalkotása. A lényeg, hogy az utolsó alkalom az Eriontól messzebb volt. de azon a környéken.
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2009.03.26. 21:54

Üdv!

Nos a "rendemről" annyit, hogy amolyan yakuza klan szerint kellene elgondolni. Védelmi pénzek stb. Miként kerültem el? Mondjuk Erionba? Egyszerű klán terjeszkedni akar s más területeken is pl Tiadlan ott találkoztam a harcművésszel közös dolog pl tetoválás.. Erion a cél ott felmérni a terepet..

+ változtattam a kínézeten csak szólok + a 3 alap képzettséget felírtam helyismeret nyelv kúltura.. ez kimaradt:D
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.03.26. 22:14

HB

Kedves Gossep ez komoly problémákat vethet fel, mind Dierol mind az én karakterem részéről csak az a kéréds, hogy mi mennyit tudtunk meg derítettünk ki a kilétedről?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Gosep Romuald » 2009.03.26. 22:28

Holtak B.

Lényegében bármit mondhattam nektek mert egyikötök aki ember annak 1.fokú lélektanja van, míg a kyrszármazéknak 2. de maximum azt mondom hogy fejvadászklán ami terjeszkedni akar s megnézi milyen lehetőségei vannak. Ez végülis nem hazugság csak féligazság.
Con Gosep Romuald
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 687
Karakter: Con Romualdo della Muerta - Gorvik
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.03.26. 22:38

HB

Üdv!

Tiadlan szomszédságából, Ilanorból származó vándoromat, könnyen összeszedhette Saggaras és Dierol kettőse, valami lebujban. Esetleg Altair tűzvaria akkor már a bárddal volt és barátságuk ellenére folyton vitatkoztak, ám tökéletesen kiegészítették egymást. Rend-élet+Élet-káosz. A közös előtörit, barátságuk alapjait, egy a HB elötti közös munkájukkal lehetne összehozni, amiben Gosep is csatlakozott a kalandorokhoz. Ezt a HB elötti közös munkát kéne kitalálni. Már csak azért is, nehogy lemaradjon egy tetkó. Vagy esetleg, pár soros dalocska a történetről. Vélemény?
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 219
Karakter: Hoa-teng la Rosa -Taba-el Ibara-
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.03.26. 23:11

HB

A pár soros dalocska jó ötlet :) Valóban az első nagy közös kalandot kellene kitalálni... De a legegyszerűbb a mindenkinek útba eső Gro-Ugon lenne... :idea: Azon a területen találkozhattunk Hatso-val. Ő kapva kap az alkalmon, hogy Enoszukén kívül találjon idegenvezetőt, nekünk meg a tudása jól jött az orkoknál...

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.03.26. 23:25

Én a közös előtörit a JK kra vagy a KM re bíznám. Esetleg bevállalod Dierol? Biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Részemről bármi jöhet. :) (kicsit obsorosan érzem magam így világoszöldben :? ) Lesz még így se :lol:

Edit: helyesírási hiba!
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dierol » 2009.03.26. 23:33

Rontho Marmalon írta:Én a közös előtörit a JK kra vagy a KM re bíznám. Esetleg bevállalod Dierol? Biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Részemről bármi jöhet. :) (kicsit osborosan érzem magam így világoszöldben :? ) Lesz még így se :lol:

Ötletgazdának nem vagyok rossz :D De hogy megírjam az előző kalandot? Hmmm, erre minimum egyet kell aludni :D Hááát, ha nincs más, aki szívesen megírná - bár egy mintának örülnék, hogy hogy nézzen ki. Ugyanis nagyon röviden is le tudom írni a történteket (de nem ez a cél), s ha már itt tartunk, a te előtörténeted olvasmányos volt, tehát én azért nyugodt szívvel rád merném bízni a történt felgombolyítását.

Dierol
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.03.26. 23:52

HB

A rövid előtöri nem baj. Én piszkosul alfán voltam mikor az enyémet írtam, és nem is volt kellő háttérirodalmam az adott korhoz. Szóval olyat ritkán szülök. Kibújnék e feladat alól, teljesen kivagyok ürülve. Igazad van, aludjunk rá egyet... :lazza: -ez egy tök jó emotikon.
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.03.27. 7:19

Mindenki lepasszolja a közös előtörit? :lol: Amint meglesz kezdhetjük, bár lehet, hogy hétvégére hazajön bátyám, és emiatt megeshet, hogy csak vasárnap vagy hétfőn fogjuk elkezdeni.
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Altair » 2009.03.27. 15:32

Holtak Bosszúja

Rontho, én is gondoltam rá, hogy pont kiegészítenénk egymást, egy ilyen páros biztosan együtt marad, ha egyszer találkoznak. Loran időnként azért biztos felhúzná magát, de így direkt még jobb :D . A közös előtörit szerintem közösen kéne megírni, de kitalálni mindenképpen, legfeljebb egyvalaki fogalmazza meg pontosan.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel. Különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogyan élsz."
//Kovács Ákos//

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár, mint a vas. Ezt úgy értik, hogy addig lesz ütve, amíg meleg."
//Rejtő Jenő: Piszkos Fred közbelép//
Altair
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 167
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.03.27. 21:00

Barátaim!

Nem találok szavakat... illetve, köszönöm a játékosi státuszt! :D

Edit: Utólag jobban körülnézve lehet, hogy a kérések topicban, Rannien után lett volna illendőbb a köszönet. /a szándék a fontos/ :wink:
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rontho Marmalon » 2009.03.29. 10:04

HB

Mivel senki sem kezdett közös előtöribe, ismét én kell szóljak magam után. Megpróbálok valami vázlatot összehozni az eddigiek alapján (csak hogy forogjon a Föld). Ezt majd kiegészítitek vagy megváltoztatjátok lényeg, hogy legyen valami. Előre is bocs a hibákért, hiányosságokért.

Loran és Marco a Dwill Únió egy fogadójában ismerkedett össze, mikor a helyi alvilág pénzbehajtóival gyűlt meg a bajuk. A tűzvarázsló és a bárd nem tudta tétlenül nézni az erőszakot, amit a tolvajok gyakoroltak a fogadósra és családjára, mivel az nem tudott eleget tejelni a környéket rettegésben tartó tolvajcéhnek. Lángokat és tébolyulva futkározó tolvajokat hagytak maguk után, mikor rajtaütöttek a céh törzshelyén (ez később még visszaüthet). Úgy döntöttek együtt folytatják útjukat (tán még tanulhatnak is egymástól) és Délnek veszik az irányt, ám Toront kikerülve, Tiadlanról szállnak majd hajóra.

Az utazáshoz szükséges készleteiket akarták feltölteni mikor megtudták, hogy egy Gro-Ugon határához közeli faluból elhurcolták az orkok a szebb nőket és lányokat, míg másokat lemészároltak. A szomszédos falvak bölcsei, mentőakciót szerveztek az elraboltak kiszabadítására. Yuusuke és Roaran gyermekkoruk óta ismerték egymást és tiadlani születésük lévén, becsületbeli ügyüknek tartották az akcióhoz való csatlakozást. Különösen érzékenyen érintette az eset Roarant, akiben fájdalmas gyermekkori emlékek támadtak újra fel. Hatso a shinobi, akit lenyűgözött Tiadlan kultúrája és vendégszeretete, aki képességeinek köszönhetően klánjában a szabad vadász rangot igen hamar vívta ki, kihagyhatatlan tapasztalatszerzési lehetőséget látott az akcióban. És persze Marco, aki rosszul lett volna ha nem segíthet az orkok által elhurcolt hölgyeken. Loran is bele kellett törődjön, hogy Dél irányú utazásuk kissé függőben marad. Amúgy őt is aggasztotta az elraboltak sorsa, később megbánta volna ha nem csatlakozik. A pyar közös nyelvén tudtak szót érteni egymással. Hőseinkkel együtt, másfél tucat fegyveres indult az orkok nyomába.

Tudták, hogy Gro-Ugon szirtjei, ösvényei lóháton szinte járhatatlanok és az orkok kíméletlenül leölik és megeszik a szerencsétlen lovakat, ezért hátrahagyták azokat Tiadlanban, egy megbízható gazdánál. Hosszú gyalogút következett és a csapat abban bízott, hogy az orkok nem tudnak túl gyorsan haladni az esetlen nőkkel. Mikor beérték a hordát, elkerülhetetlen harc tört ki, amiben az ork túlerő (60 ork) lemorzsolta a felszabadítók csapatát. Kisebb nagyobb sérülésekkel csak hőseink maradtak életben. Volt ott néhány zsíros falat: gondolok itt veterán ork harcosokra, nemzetségfőre, sámánra, 1-2 ork boszmesterre. Végül is sikerrel végződött az akció és vissza szolgáltatták a kétségbeesett 30 nőt. Kiderült, hogy az orkokat toroni famorok bérelték fel. 1 szép nőért 2-3 orkok számára értékesebb férfi rabszolgát adtak volna, bányáik munkaerejéhez.

A kaland után különös szövetségre lépett az 5 vándor és együtt fojtatták útjukat Dél felé. Míg elértek Erionig, út közben volt néhány kalandjuk, de azok közel sem voltak olyan veszélyesek mint a fenti mentőakció. Általában kitértek az útjukból. Paplovag, harcművész (a két óriás), egy piromán mágus, egy titokzatos fejvadász és egy eszetlen dalnok. Elég ütőképes csapat.

Ha Roaran említette gúnynevét Marconak az bizony tudtára adta, hogy megvetni való rendtársai lehettek, ugyanis ő egy bajtársát nem gyengeségéről, inkább erősségéről nevezné el, pl: Roaran a Szikla.

Hát ennyi tellett tőlem, a többit rátok bízom.

/Nem tudom ki melyik nevét használja karaktere megszólításának (keresztnévnek) én általában az elsőt (Marco)... Ne hagyjátok szó nélkül a vázlatot./

Edit: -ez egy szép női név... Ja, meg az, hogy Yuusuke nem beszél pyarrul.
Edit2: Még is!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rontho Marmalon 2009.03.29. 18:02-kor.
R.M.
Rontho Marmalon
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 188 / 338 • 1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 338

Vissza: Csevegõ