• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 44 / 45 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.02.03. 20:57

(Lernun)

<Remek..Semmit nem tudtunk meg. Na akkor most mivel töltsem el az időt? Megvan megnézem a szállítmányt.>
-Nos a medál valószínűleg útközben esett le valahol. Sajnálom-közlöm kissé bánatos arccal ami az elkövetkező veszélyes és unalmas hajóútnak is szól.

-Hogyne aludj csak nyugodtan. Ennyi kaland egy napra egy ilyen csinos hölgynek is megárthat-mondom majd felállva követem Xaviost. Miután kimentem az ajtón nem várom meg a többieket(úgyse tudnánk semmi fontosat megbeszélni a hallottakról vagy ha igen ráér később) és korábbi emlékeimet követve megpróbálom megkerseni a hajó rakományát.
<Talán találok valami jófajta itókátis. Pont arra van most szükségem utána meg majd meglátom mihez kéne kezdeni.>
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.02.04. 18:34

Bredon

Elgondolkodva megrázom a fejem:
- Nem találtunk semmiféle kör alakú medált, csak ezt a bőrszíjat.

Miután ásított és megkér hogy távozzunk, megkérdezem:
- Míg ájult volt, a saját szobámba hoztam, hogy vigyázni tudjak Önre. Azonban most, hogy felébredt, ha kívánja keresek másik szobát magamnak. Azonban, ha nem zavarja maradnék, úgyis lepihennék én is. Nem sok mindent lehet csinálni ilyen időben.
<<Érdekes, hogy Xavios már tessékelne is ki minket, főleg mivel ez az én szobám is. És remélem az is marad.>>

Még megvárom mit válszol a nő, aztán attól függően elmegyek másik kabint keresni, vagy leheveredek az ágyamra.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2009.02.08. 16:09

Corh Stakarg

Képzettségpróba:
Rúnamágia 2.fok
Intelligencia:15
1k10 = 10 [10]

-Köszönöm
válaszolok a papnak, majd a poharat a kezembe veszem.
<No akkor lássuk milyen varázslat lakozik itt>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.10. 22:04

KM esemény [Lorin].:A kabin homályában.
Helyszín: Quiron tenger
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Déltájt.
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

Mikor Lernun a medál esetleges elvesztésének körülményeit taglalja akkor a nő arca kicsit elvörösödik- no nem ám a szégyenlősségtől- is mindnyájan halljátok amint pár szót megismétel szinte sziszegve, halkan.:
-...valószínűleg... leesett...
Ezután pár perc néma csönd következik, majd válaszol Bredonnak.:
- Tőlem, azt csinálsz amit akarsz, akár vízbe is fojthatod magad, de Orwella ragyás seggére esküszöm hogy ha csak egy rossz szót is hallok, ha meglátom hogy kukkolsz akkor ugyanúgy fogom letépni a golyóid mint az előtted próbálkozóknak.
Miután ilyen szépen kioktatta Bredont végig dől az ágyon majd a kabin fala felé fordulva aludni próbál.

Lernun
Kilépsz a folyosóra ahol egyből meg is kell kapaszkodnod mert egy jókora hullám megtaszította a hajót ennek következtében majdnem elestél a folyosón. Merre mész tovább?

Xavios
Kifelé menet te is majdnem elesel de még idejében megkapaszkodsz. Belülről sem hangok sem semmi más nem szűrődik ki, így úgy véled valóban pihenhetnek azok ketten.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2009.02.11. 17:28

(Xavios)

- Nos rendben. Akkor csak mi távozunk. Pihenjétek ki magatokat. - intézem szavaimat a párosnak, majd Lernun után kilépek az ajtón. Mikor érzem egy erősebb hullám lökését a hajón megkapaszkodom, hogy el ne essek, majd mikor már ismét stabilan állok bezárom magam mögött az ajtót.
Csak akkor gondolok bele igazán, hogy mit is mondott Bredon a történtekről, miután már bezártam az ajtót. Gyorsan felidézve a félelf szavait azt lehetne leszűrni, hogy nincs túl sok esély arra, hogy csupán szerencsétlen baleset történt. Lehet, hogy a nőt üldözik. Közben arra is rájövök, hogy nem egyszerű harcosokkal vagy orvvadászokkal van dolga a vendégnek. A Bredon által használt "nagy füstölgő lyuk a földben" kifejezésből eléggé egyértelműen kiderül, hogy mi történt ott. Robbanás... De ez még nem azt jelenti, hogy mágiát használtak. Lehet, hogy csak valamilyen robbanószer volt.
Miközben gondolkodom, felmegyek a fedélzetre, hogy megnézzem mi a helyzet. Csak ekkor jut eszembe, hogy ha Lykargon tudása és ereje nem lesz elég ahhoz, hogy a vihartól megvédje a hajót és utasait, akkor mit tegyek. Gondolatban gyorsan végigfutok lehetőségeimen. Elsőre nem jut eszembe semmi, mert még nem voltam ilyen, illetve ehhez hasonló helyzetben. Úgy döntök, hogy ezt nem fogom előre eltervezni, vagy legalábbis nem most. Majd improvizálok.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.02.11. 22:06

Bredon

- Jó tudni, hogy ennyit ér ha segítek valakinek. Le se szar utánna. Sőt még sérteget is. Amúgy miből is gondolod, hogy próbálkoznék nálad?- válaszolok sértődötten

<<Kicsit változó hangulatú. Egyik pillanatban bocsánatot kér, hogy nem úgy gondolta, aztán meg már támad is. Mi a fene van ezzel a nővel? Vagy nagyon beverte a fejét, vagy alapból ilyen volt? Mindegy, sürgősen szokjon le erről, mert kezd idegesíteni.>>

Még megvárom, hogy válaszol-e valamit, aztán ha nem a fal felé fordulok és megpróbálok én is aludni.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.02.12. 19:46

(Lernun)

-Azt a jó...<Az kéne még csak hogy felboroljun ez a vacak.>
Utamat kicsit óvatosabban folytatom. Végigmegyek a folyosón, majd a lefelé vezető lépcsőn egyenesen a raktérbe.<Még jó hogy megkérdeztem merre van az áru amit "meg akarunk védeni" :lol: >
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.08. 14:42

KM esemény [Lorin].:Viharban
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

Bredon

A nő egy pillanatig sem gondolkodik mielőtt válaszolna:
-Miért? Nos azért mert férfiből vagy! Egyrészt. De másik oldalról, egy hajón vagyunk kettesben egy szobában... és még nem sok pancsertől hallottam hogy csúnya vagyok... harmadrészt mint azt mondtad te vagy a hős megmentő és mivel én le se szarom hogy megmentettél ezért úgy vélem te most a jogos köszönetnyilvánítást várod. Hát bocs hogy nem olvadok el az örömtől...

Ezután nem beszél tovább próbálkozik elaludni.

Lernun

Ahogy leérsz raktérbe egyszerre csak megcsap a tenger sós vizes lehelete, testedet vízpára teríti be. Odalent hatalmas ládákat látsz amik között hömpölyög a víz.
A dzsad éppen lent kiabál két matrózzal akik a hajó orra felé valami furcsa csövekből és emelőkből álló szerkezettel babrálnak, ami látszólag a víz kiszivattyúzására szolgál.

Xavios

elmélkedésedet több pontban is megzavarja a hajó kiszámíthatatlan mozgása. Végre nagy nehezen sikerül feljutnod a fedélzetre ahol éppen a kapitány osztogat parancsokat. A matrózok némelyike éppen köteleket lazít, feszít, vagy csigákkal bajlódik. A vitorlákat próbálják rögzíteni amint látod.
Lykargoon most is ott gubbaszt ahol ezelőtt láttad.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.08. 14:44

KM esemény [Lorin] Tekercsek
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-8. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Hiába próbálod kihüvelyezni a varázslattekercs tartalmát számtalan rúna ismeretlen még számodra ezek közül így csak tippelgetni tudsz.
A teljes hatást nem sikerül megtudnod most sem. Talán ha később próbálkoznál kicsit nyugodtabb helyen ahol több időd lenne. Úgy véled egy rúnákkal foglalkozó könyv sem lenne haszontalan.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2009.03.11. 21:06

(Xavios)

Mikor felérek első dolgom, hogy keressek egy biztos pontot, amiben megkapaszkodhatok. Jobban körbenézek a fedélzeten és ha valahol megrongálódott a hajó, akkor próbálom felmérni, hogy milyen problémákat okozhat a kár. Ezután figyelmem a természetes környezeti tényezőkre terelődik és a vihart szemlélem. Megfigyelem, hogy milyen irányból fúj a szél és hogy milyen erős.
Ezek után Lykargon felé fordulok és szemmel tartom. Közben megvizsgálom a körülöttünk lévő energiahálót, hogy védelmezőnk munkáját is láthassam.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.17. 22:55

KM esemény [Lorin].:Amikor hullámok nyaldossák a fedélzetet...
Résztvevők:Xavios

A hajón keletkezett károk csekélynek mondhatóak-egyenlőre. Amint látoda vihar lassan kezd át alakulni, és noha nincs nagy tapasztalatod az időjárási formák terén de mégis furcsának találod hogy egyszer a szél dagasztja a vitorlákat másszor pedig épp hogy majd leszakítja a hirtelen irányváltoztatástól.
Lykargoon viszonylag nyugodtan ül a varázsköre közepében és koncentrál, amint látod ebben még az sem zavarja hogy ruhája csaknem teljesen átázott. A szemerkélő esőben a te ruhád is elkezd ugyan ázni de ez elenyésző mennyiségű víz, és mivel ide nem érnek el azok a hullámok aminek köszönhetően a taton ülő alak vizes lett, ezért te nem is leszel egyhamar az. Ellenben a levegőt beteríti a sós vízpára.

Kinyitod harmadik szemed hogy szemügyre vedd az erővonalak állapotát. Azt tapasztalod hogy egy elég nagy gócpontban gyülekeznek Lykargoon felett, valószínűleg elég erős varászlatot alkalmaz. A szemed sarkában még szemet szúrnak a tengerészek által kibocsátott "fények" is, némelyek ezüstös fehéren izzanak, másokéba sárga is vegyül. Természetesen tudod amit látsz azok olyan érzések amiket gazdájuk nem rejtett pajzsok mögé, így a te "szemed" számára is láthatóak. Az egyik vitorlára mászó tengerészen észreveszed hogy szinte izzik a sárga színtől. Retteg állapítod meg magadban. Éppen abbahagynád a másik sík pásztázását amikor az a tengerész mintegy robbanásszerűen felizzik, majd gyors mozgásba lendül... lefelé...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.03.18. 20:35

Bredon

- Na ez nagyon is jellemző rád, már amennyire eddig megismertelek. Ha valaki csúnyának merészel nevezni, az már csakis pancser lehet. Ha meg szépnek tart, akkor nem hagyod közeledni. Mintha magad sem tudnád, hogy mit akarsz. Állandóan ezt játszod. Egyszer magadból kikelve beszélsz, aztán hirtelen halkan, határozatlanul, mintha teljesen más ember lennél. Eldönthednéd végre melyik személyiség vagy, mert kezd nagyon, de nagyon fárasztó lenni.

Ezután én is a fal felé fordulok, hogy aludjak, de még meggondolom magam és meg nem fordulva hozzáteszem:
- És nehogy azt hidd, hogy én elolvadok az örömtől, amiért egy ilyen "kedves" emberrel osztottam meg a szobámat. Sőt azt is bánom már, hogy nem hagytalak ott elvérezni azon a rohadt fán... Nem vesztett volna sokat a világ.

Miután mindezt elmondtam várom, hogy felel-e valamit.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.03.18. 20:44

(Lernun)

<Rohadt teknő! Mindjárt elsüllyed. Na csak ügyesen fiúk, mert ha ezt megússzuk nem lenne jó ha az áru megrongálódna. Úgy nehezebb eladni :lol: Na megyek megnézem mit csinál ez a Lykargoon odafent elvégre neki kellene vigyázni a hajóra. Meg a végén még engem is befognak dolgozni. Brrrrrr.>
Miután ennyire felvidított a lent látott kép szépen visszaindulok a lépcsőn fel a fedélzetre. Remélem ott jobb a helyzet.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.19. 20:46

KM esemény [Lorin].:Furcsa dolgok...
Résztvevők:Bredon, Lernun

Bredon

A nő egy néma pillanatig hallgat majd fel az ágyon és rád néz- bár ezt inkább gyanítod mintsem látod.
- Nos akkor tisztázzuk- kezdi szinte nyugodtan- Én világosan tudom mit akarok.-eközben feláll az ágyáról, amire már te is kénytelen vagy megfordulni, elvégre egy dühös nőnek nem szerencsés hátat fordítani- Amit én akarok az egy PONTOSAN TIZENKÉT ÉS FÉL UJJNYI EZÜSTBŐL KOVÁCSOLT KORONG FORMÁJÚ AMULETT... VILÁGOS VOLTAM???-közli veled kiabálva miközben ujjával fenyegetően rád mutat és másik kezét ökölbe szorítva próbálja levezetni feszültségét... tekinteted önkéntelenül siklik a nő öklére mivel az a mondat elkiabálása közben fokozatosan aranyos sárga fényt kezd terjeszteni.
Ezen még ő is meglepődik, egy percig némán bámul nyitott tenyerére amiből egyre erősebben, már-már vakítóan áramlanak a furcsa hurkokba, vonalakba rendeződő fénysugarak.
Valamit súg maga elé majd kirohan az ajtón.

Lernun

A vihar lassan kezdi elérni tetőpontját, vagyis inkább azt a szintet amin túl már te biztosnak véled hogy hajótok sorsa megpecsételődött. A padló gyors és kiszámíthatatlan mozgása miatt faltól falig kacsázva haladsz előre egészen bátyád kabinjáig. Mikor odaérsz a kabin ajtó csaknem orrba csap olyan hamar nyílik ki és kiviharzik rajta a sebesült nő. Sok mindent látott fél-elf szemeidet még az sem kerüli el hogy a keze úgy izzik mintha egy kisebb csillagot szorongatna benne... Valószínűleg észre sem vett téged, bár valószínűleg ha így tett volna akkor is a fedélzetre vezető lépcső felé futna.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2009.03.19. 22:24

(Xavios)

A látvány hatására már szinte reflexszerűen reagálok. Lar-dor-ban a növendékeknek mindig megtanítják, hogyan szabadítsák ki magukat érzelmeik béklyójából ha fegyelmük alábbhagyna és az érzelmek megbénítanák őket. Hisz' az idő nagy érték, és mikor tettekre van szükség nem szabad az érzelmeinkre elpazarolni.
Mikor meglátom az egyik tengerész mozgását, szinte azonnal rádöbbenek, hogy zuhan. Amilyen gyorsan csak tudom, figyelmem ismét az anyagi világ felé irányítom, mert amire készülök az nem az anyagtalanra fogja kifejteni hatását.
A telekinézissel túl sok energiát emésztenék fel. A legjobb az lesz, ha teleportálom. Ilyen helyzetben úgyse fog tiltakozni ellene.
A zuhanó tengerész irányába fordulok, kiürítem elmémet és kimérem a bennem tárolt mágikus energiából a megfelelő mennyiséget. Tudatommal kinyúlok a tengerész felé és megragadom a zuhanó testet. Közben kezemmel felrajzolom magam elé a megfelelő mágikus jeleket és elkántálom a teleportációs formula szövegét. A varázslatot kiterjesztem a tengerészre és megjelölöm a transzportáció végpontjául az előttem lévő üres teret. Mikor a varázslat mintázata kiteljesedik, a végjel megadásával átitatom munkám mágikus hatalommal, hogy működésbe lépve biztonságos helyre szállítsa a tengerészt.

//Teleportáció; Felhasznált MP: 25 (1MP / 3 ynevi font) --> 75 ynevi font teleportálására alkalmas, Varázslás ideje: 1 szegmens//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 44 / 45 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45

Vissza: Régi Kalandok...