köszi, de azért inkább mégse ha már kikunyiztam magamnak a tv-t akkor azzal jövök. a hétvégén kijavítom a karlapomat és igyekszem írni egy felszerelés listát
Ki hogy áll a karival? Ma le kéne adni, illetve már tegnap kellet volna. Részemről a sajátom kész van, de technikai okok miatt csak holnap férek hozzá. Lauét még ma befejezem.
Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Annyit kérnék, hogy amikor külditek a karaktereket, légy szíves írjátok oda, hogy 5-ös csapat, mert más is küldi, és nem tudom melyik a tiétek. Köszi előre is.
Ja, és már csak egy hónap van a találkozóig. Így légyszíves küldjétek el a karaktereket. Köszi
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell
Lau és a saját karim statját küldtem Thornak. Bocsánat tegnap este még újra kellet gyártanom a karit mert a technikai gondom nem tudtam áthidalni ezért hiányos felszerelés és előtöri tekintetében. Talán ma lesz időm azokat is megírni.
Üdv
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Egy pillanatra belenéztem, és hiányzik a felszerelés lista, és az előtörténet is. Csak mérgek, és egy mágikus fegyver van felírva. És a mind a kettő karakternek ugyan az. Persze lehet így akartátok, mármint ugyan azt a mérget és felszerelést.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.”Aruth Dyn-Dayaell