• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 12 / 16 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.21. 8:29

Üdv!

Anathor

Köszönöm, a karakteredet megkaptam és ezzel a közös előtörténet is kész, be van illesztve mindenkinek a neve a megfelelő helyekre.

A felszerelés szerintem nem lehet gond, ugyanis hozzád megyünk. :) Így simán mondható, hogy azért nem írtál, mert otthon általában nem egy hátizsákkal sátrazik az ember, hanem mamuszban járkál egy nagy bögre forrócsokival. :wink: :lol:
Ami kell a küldetéshez azt meg majd vételezel a hazai készletekből indulásnál.

Így már csak Nibur karaktere "hiányzik" és el is tudjuk küldeni a csomagot.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.22. 18:51

Üdv. Bocsi a késlekedésért, de nem sok időm volt mostanság. Holnap megy a kari.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.22. 18:58

Anathor...bocs most vettem észre a kérdéseidet: Válaszok így fejből:
Apja nagy befolyással bír az északi szövetségen belül, ám vagyonukat (amely nem csekély volt) a lovagrendnek adakozta apja.

Anyjának korai halála.

Mostohatestvérének megérkezése.

A Nimrelani birtok zsarnok urának eltávolításával bízták meg, melyet sikerrel véghez is vitt. Mint utóbb kiderült toroni befolyás alatt állt. Az általa vezetett lovag különítmény felszabadította a területet és felkoncolta a toroni kémeket.

1. A Haonwellel határos Nimrelan birtok felszabadítása (egyik rangjelzője is innen ered), az ottani gaztettekért felelős toroni kémek felkoncolása. Egy lovag különítmény vezetését bízták rá, h rájöjjön a Nimrelani káosz okára.
2. III. Dagatere Erigow vörös hadura, az Erigowi Krad lovagrend nagymestere által vezetett nyugati hadjáratban való helytállása. Itt tett szert hadvezéri képességeire is. A hadjárat végén már mint egy 1000 fős lovagsereg vezetőjeként tért haza. Háborús időkben kiváltsága és egyben kötelezettsége is ezt az egységet vezetni.
3.Haonwelli ősi romok átkutatása, biztosítása, a toroni elitcsapattal vívott küzdelem, melynek során megismerkedett a csapat többi tagjával.
4.Az Abasziszi nagyherceghez küldték követségbe, ám útközben toroni kalózok elfogták. Majd 1 évig volt rabláncon, míg végül egy merész Ereni kém segítségével sikerült megszöknie a rabságból. Később sikerült eljuttatnia egy másik küldöttséget abasziszba és előnyös megállapodást kötni.
5.Egy kalandozócsapat tagjaként segített Gro-Ugon egy elfeledett Orwella szentélyének felprédálásában, és egy nagyhatalmú Orwella ereklye megszerzésében, melyet később Kradnak áldoztak. Ez az utolsó küldetése annyira kimerítette, a látott szörnyűségek pedig annyira elborzasztották, h azóta inkább távol tartja magától a halált ha teheti.

Nem gond :)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.22. 19:16

Általános körkérdés:
-Ki nebbyire szereti a misztiksu dolgokat?

Félre értések megkerülése végett :) ,ezek alat a következöket értem (nem mindet csak eféle dolgokat sorolom ide):

-Legendák és jóslatok feltünése.. vlalmivel akpcsoaltban pl veltek vagy valalmi eseményröl...

-Valalmi jövö látó muksó feltümése aki idegesitö doglokat josolgat meg a jövörl.. kimondottan idegesitő bene az hogy a joslatai sórra be is iagzolodnak.

-Valalmi megfogahtlatlan isteni/szelemi lény tünik fel az eseméynek sodrában... és elekzdi kavarni a ka.... levest :)

-Múlt vissaz térö szelemei kezdenek tipeket osztani.. kit kéne megölni.. vagy csak ugy általában eleeht velük csevegni a mult eseményeiröl... érdekes odlogkat tudhatnak a régiek...

-Különös álmok at ltá vlalaki vagy a telejs csapat... meház a látomsáokat össze rakni de valalmi agasztó vagy épp jó dolog seljik fel mögöttük... leeht vlalami nemtalista uantkozik vagy tényleg gubanc van vallahol....

-Nem megmagyarázható természeti jelenségek jönnek egymsá után sorra, vlalami babona is kapcsolodik ezekhez...

Az érdekelne ki menyire stzereti/gyüöli ezeket a zelemeket vagy ehez hasonlokat. meg ugy általában kinek mi ezekrö la dolgokro la véleménye...

Továbbá al egutobbi kör pm em körbe ért? vagy leakdt? mert nem kaptam eddig rá választ...

többek közt a karakterek rangjával kapcsoaltban tettem fel kérdésket. illetve az ebböl fakadó játék technikai következményekröl...

Edit:
Azoktol kérdezem akik "nőt tartanak".. akaorm irni házaság közeli állapotban vannak:

-Hogyan reagál kedvesük ill. hogyan viszonyul amikor lekel távoziuk valami ostoba küldetés utánzat miatt?

-Legutobb miket csinált? segitett csomagolni? vagy kiverte a nagy balhét? esetleg örök hütlenséget fogadott ha akrakter nem hajalndó még egy napot maradni és kényesztetni???

-A lányok családja hogy viszonyul a karakter életmódjához?

-Menyire féltékeny az asszony?

-Volt már hogy egy verekdés/párbaj kerekedet abból hogy valalmi gyanúsan jó kiállású frfi tünt fel a leányzó közelében és pofátlanul kedves udvarias bopkolós kikezdös votl vele?

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.22. 19:59

Misztikus dolgok:
Én közepesen szeretem őket. Ha csak színesítésként vannak és nem amolyan "na itt a quest" jelleggel ők a megbízás, felszólítás, akkor okés.
Legendák, jóslatok: jöhet, szeretem, mikor valami történelmi dolog következik
Jövőlátó muksó: nem igazán egészséges, ha sokáig marad, egy idő után általában felmerül bennem, hogy jobb lenne nekünk nélküle 8)
Megfoghatatlan isteni/szellemi lény: ez az, amit nem szeretek az ilyenekben, mikor jön valami naaagy entitás, amiről lerí, hogy "úgysem tudtok mit tenni, mert én vagyok a szuperhatalmasság"
Múlt szellemei: Őket is szeretni szoktam általában, főleg az ilyen halott nagypapó megmondja a frankót :)
Különös álmok: Ezt szintén nem szeretem. Az alvás legalább legyen szünet szegény karaktereknek.
Természeti katasztrófák: Ha nem csak erről szól a kaland, hogy menekülés a lavina/földrengés/cunami és hasonlók láncolata elől, akkor ez is jöhet számomra

Nőkérdés: Bár a karim már házas pár éve azért megírom.

Küldetések: Megérti és elfogadja. Egyrészt, mert őt is kötelességtudónak nevelték, másrészt már katonának ismerte meg a karaktert, így tudta, hogy ez így lesz.

Indulásnál: Segít csomagolni, még egy kis házi elemózsiát is készít az útra.

Feleség családja: Nagyon helyeslik, hogy ilyen tisztességes katonatiszt a vejük. :)

Féltékenység: Nincs oka féltékenykedni és ezt tudja. Ezzel együtt fordítva is ihaz a dolog, hogy nem fogja megcsalni a férjét.

Pofátlan dzsigolók: Általában ezt lerendezi a feleség, nem kell félteni egy-két jólirányzott ütéssel leszereli a legyeskedőket. Persze van, aki nem tanul ebből, azokat a karakternek kellett "intéznie". Összességében nem öltözik/viselkedik provokatívan a nő, így ilyenre nem szokott sor kerülni, csak a kivételesen "trófeavadász" egyéneknél.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.23. 12:13

Misztikus dolgok:

Legendák, jóslatok: szeretem
Jövőlátó muksó: jöhet
Megfoghatatlan isteni/szellemi lény: Na a szuperhatalmas übertáp ki ha én nem legyőzhetetlenségeket én sem komálom annyira.
Múlt szellemei: jöhet
Különös álmok: jöhet
Természeti katasztrófák: Bizonyos korlátok között jöhet (pl tényleg ne egyadta menekülés legyen a kalandból)

Nőkérdés:

Küldetések: Őt is katonának ismerte meg az asszonya, így elfogadja, h ha menni kell akkor menni kell.

Indulásnál: Ha csomagolni nem is segít, de a karakterrel marad indulásig.

Feleség családja: Nagyon helyeslik, hogy ilyen tisztességes katonatiszt a vejük.

Féltékenység: Sem a lány, sem a karakter nem olyan természetű, aki megcsalná a másikat, és ezt tudják is egymásról.

Pofátlan dzsigolók: Az asszony lerendezi őket finom módon lekoptatva, de ha kell szóbeli sértésekkel, esetleg egy hatalmas pofonnal, ha nem tágul. Olyanra még nem volt példa, h a karinak kelljen párbajoznia érte, de bármikor megtenné ha a becsület azt kívánná.

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.23. 17:36

Üdv!

Misztikus dolgok:

Ugyanaz mint Niburnál.:D

Küldetések: Megérti, és el is fogadja, hogy Kradnak szentelte az életét. Ha menni kell, hát menni kell.

Indulásnál: Segít csomagolni, bár általában szótlanul és a könnyeivel küszködve.

Feleség családja: Jó kapcsolatot ápol velük, igazán büszkék, amiért hamarosan a családtagjának könyvelhetik el a karaktert.

Féltékenység: Kizárt dolog, hogy valamelyikőjük is megcsalja a másikat.

Pofátlan dzsigolók: Nem nagyon van udvarló. Ha mégis akad, és a karakter távol van akkor a nő bátyjai intézkednek ez ügyben. Olyanra még nem volt példa, hogy a karakternek kellett volna lépnie, valahogy nem szívésen kerülnének összetűzésbe Krad kegyeltjével...:D

Nibur:

Köszönöm a válaszokat, akkor majd ezekkel kiegészítem az előtörténetet! ;)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.23. 17:51

Sziasztok!

Köszönöm a gyors válaszokat.

Egy ujabb körkérdés:

Zavarna vallakit ha módosulna a bemesélés?

A következökröl van szó:
-Esküvő kezdete helyett a ceremonia utáni 2-3 haramdik napok vlalmejikén indulna a kaland. Fútár jön... parancs átvesz, nemsokára térkapú nyilik és csapat megy küldetésbe... Természetesen feleségek és egyéb tartozékok maradnak othon.

Csak ennyit variálnék hogy ne legyen sok malmozás, egyböl bele a trágya domb közepibe :)

Gyakorlatilag szavazásra van bocsátva a dolog...

Jelenelgi állása:
igen ez kell! Menejn elöre temposan a dolog! :)
Dreemer

Neeem! nekem kell az esküvő! ha már van nö akkor ki kell élvezni!
//eddig senki nem adot hangot ellenvetésének <monjuk esélye sem volt rá :) ) //

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.23. 18:34

Hali!

Nekem egyáltalán nem probléma, a karakteremnek nincs beleszólása Rend jellemmel, az asszonyt meg majd kárpótolja. :D Végül is ha a ceremónia után játszódik, akkor a lényeg már megvolt, az meg szerencsétlen eset, hogy elszólít a haza. Na egy szó mint száz: nekem jó lesz ez a bemesélés.:)
(Ha jól emlékszem, az esküvő úgysem játszott nagyon fontos szerepet a kalandra nézve, csak egy indok volt, hogy együtt legyen a csapat. Oh, és még mindig jobb az esküvő után hadba menni, mint faképnél hagyni az arát az oltárnál.:D)

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.23. 18:52

Anathor:

(Ha jól emlékszem, az esküvő úgysem játszott nagyon fontos szerepet a kalandra nézve, csak egy indok volt, hogy együtt legyen a csapat. Oh, és még mindig jobb az esküvő után hadba menni, mint faképnél hagyni az arát az oltárnál.:D)

Most hogy mondod... :twisted: nem is rossz ötlet... csak már szavaztam :( Sebaj.. majd kitalálok valami aljasabbat! Selmo msn en már ugyis meg alapozta a hangulatomat....

Jelenelgi állása:
Dreemer
Anathor

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.23. 18:56

Üdv!

Nekem is okés, ha már túlvagyunk az esküvőn.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.23. 19:23

Kösz Selmo látatlanban is...:D

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.23. 20:55

igen ez kell! Menejen elöre temposan a dolog :)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.24. 19:26

Üdv!

Nyah. Elküldtem a tömörített cuccost. Remélem megérkezik és nem vész el az éterben. 8) :D

Mostmár "hivatalosan" is Dreemeren a világ szeme az elsőkörös bírálatokat illetően. (Utána meg kezdhetjük meggyőzögetni őt, hogy "áhh neem táááp". :P :lol: )

Nibur

Kérésednek megfelelően belenéztem a karilapba, de azon túl, hogy itt-ott piros nem nagyon volt érkezésem komolyabban átszámolni. :oops:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.25. 18:06

Szavazás:
Jelenelgi állása:
Dreemer
Anathor
Selmo
Quator ar Zaraquer
Nibur Sakraf

Ez eldöntetett!

Karakterek bitrálása, pirós mezösök szurkálása szavakkal:

Lusta vagyok, fáradt vagyok, kevés az idöm... Majd.. lsitára rakva... Ne féleteke vlalamikor sort keritek rá a következö 2 hétben :)

A elvelek rendre megjöttek mellesleg... Gratula a teljesitetth atáridöhöz..

EDIT:
Szúró proba szerűen bele szimatoltam mit alkottatok.

Ami feltünt hogy legkevesebb 2 külömbözö tipúsú kari lapot használtatok. Ami a leg érdekesebbe hogy az érvényben lévöt csak egy helyen használta vlalki ha jól emlékszem... Vagy talán senki sem... mindegy ehez most késö van sry.

Másik örülnék ha tudnám mejik szinten vásároltatok és mit képzetséget...

Nem mindegy hogy tsz 1 en van emg a magas mágia 5. fok vagy 6. szinten.. ugye ezen kb 10 mana mulik... Javaslom egyszerüen CTRL+X és CTRL+V vel rendezétek át a képzetségeket. Az üres részekre pedig irjátok be a szitneket. igy mindeki látni gfogja 1. szinten mit vetetek, utána pedig 2. on stb...
Ha szeretnétek adok péklda karaktert amin bevan mutatva hogy megy a dolog.

A kari lapok közül több (szinte mind) eltér az általam kaidottol... ok ezel nincs baj csak hogy a müködési mehanizmus itt-ott vallki beel piszkált... ezért kaptok sok helyen hibás számitási eredményeket.

Javaslat: Ha ujabb táblázatba akartok vinni adatot a sárga mezökön végre hajtott ctrl+C majd CTRL+V a legjobb megoldás. Mivel ezek a mezök nem használnak képelteket nem lesz semmi gond...

Másrészt valószinüleg csinálok egy javitott változatot, mert ugy nézem ara szükség van...
Másrészt nem tudom mejik kari kié.. igy lesz szép az élet :) pls legközeleb a fájon belül tüntesétek fel az egyik fehér mezöben hogy kié a karakter...

Nah most, ide fognak kerülni azok akik támentek:
//igen ez a rész most üresen fog maradni mert ilyen nincsen//

Akik nem mentek át és miért nem:
Daidoji Akagi:
Nem tudom mitcsinál és menyi nyilveszövel a felszerelésednél a mágia... pl add meg hány DB nyilvesző érintett.

Erin:
Tulsók ingyne manás cucot használt fel... -17ingyen manában van... mondjuk ezt ki birja aranyal. nincs velel gond azal már igen hoyg nem tudom miféle páncélt kiván magára ölteni... 44 maná ért... ruanpáncél 1 db testen.. hát sry de ez sokféle lehet...Telejs vértöl kezdve börpáncélig szinte bármi...

Liandryx di Valimor:
Szintenként hoyg a csudába votlál képes 45 kapot elkölteni nagy átlagban? már bocsi de 7 ment el a háttére 50-7= 43 Kap ennyit tudnál csak normál esetben költeni... Mint a táblázat fel is hivja fiygelemdet rá -34KAP ban vagy...

Nibur: //A kivétel :) neki tudom a nevét a fájból :) //
ugyan az... több KAP ot költöttél el mint leehtne.. nem is kevéssel Ráadásul nem is a szabyvány táblázatot használod...

Kryllhor Mantaree: //Aszem ö tudom ki XD :) //
Rúházati cikeekt pls a megfelelö rovatba irogáld be a felszereléshez... A gyógyital pedig a gyógyital táblázat részbe kéen hogy kerüljön. egyetlen probléma hogy ez egy elvault és egyedileg modositott táblázat ezért itt nincs enek meglévő hely....

Modul:

Amint a bemesélésetekel kapcsoaltban leszenk firsi adataim ujra jelentekzem PM bwen... márha lessz szabad helyem... vlalmiért legfelezödött a posta láda kapacitása... ehh kelemtlen dolog...

EDIT:
PM probléma megoldva :)

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 12 / 16 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

Vissza: Csapatszervezés