• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 75 / 76 • 1 ... 72, 73, 74, 75, 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.20. 18:38

KM: [Dreemer],úton a nemesi sitálokhoz
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe
Résztvevők: Yasha am Lloth[NŐ]
NJK:Katonák, Reyna

(Reyna,Elf)
-Nem szereted a ló kolbászt.. ráadásul még heves is vagy, persze ez az elfekve nem jellemző... pedig csak egy ló... sebaj majd lókolbászból csináltatok levest.

*megkapod a papirost.*

*Kisietsz a fogadóból, majd nyakadba veszed a várost. alig fertályóra gyaloglás után eléred az istállót. Igaz előtte a csods örségnek lobogtatni kell a papirokat, akik mután be bocsátottak a palota negyedbe két erös katonát rendelnek melléd, nehogy "eltévedj". Igazán kedves tölük :) *

*Az istállóban középkorú (30 év) lovász fiú fogad.*
(Erv)
-Miben lehetek segítségére hölgyem?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.20. 18:41

KM: [Dreemer],Csendes szolgáló... :twisted:
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed- Nagy kaszás fogadó-Konyha
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Nirmaje-Város örség, Edgár- A szakács, Lasura

*A különös alak, beveze egy a folyoso végén álló ajtón. egy kelemes ialtokal megtölött konyhába jutsz, a tüzhelyen rotyogó fazekak felé mutat kezével. Majd tányérókat és evő eszközöket vezs elö a kicsiny helység falán lévő szekrényböl. Mély tányér is hamar elö kerül.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.20. 18:43

KM: [Dreemer],Merengés a fogadó körül... és szemlélődés, távozó teremtés
Helyszín: Nirmaje-Nagy kaszás fogadó környéke
Résztvevők: Revo (Pelso)
NJK:Nirmaje-Katonaság

*Rejtek helyedröl jől látod amint a hátsó sikátor felöl feltünik majd elsiet a fötér irányába egy eddig nem látott szereplője az eseményeknek. Fiatal csinos félelf hölgy :) Mozgása és tekintete zaklatott lelki állapotáról árulkodik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.02.20. 21:15

KM: [Dreemer],Fennakadás, romló helyzet?
Helyszín: Nirmaje-Keleti kapu
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra
Résztvevők: Dandarion Duwal (Arnoil)
NJK: Város őrök, vörös hajó démoni nő (?)

< Kezd kicsit sok lenni ez a társaság... >
- Ennyire félelmetes vagyok? Biccentek a számszeríjászok felé.

Nem kell megjátszanom a megdöbbenésemet amikor meglátom a nőt, felvakarom az állam a padlóról, s próbálok valamellyest összeszedett képet nyújtani a válaszadásokhoz.

A cirógatás elől ellépek.
- Bocsánat hölgyem, de szeretem én megtenni a kezdő lépéseket. Mondom farkasvigyorral.
< Vigyázva, ezzel a nővel, bár nőnek nem tudom hogy nevezhetjük-e, de fogjuk rája. >

- Duwal a nevem, az Erenbe tartó karavánhoz csatlakoznék, s amíg az nem indul addig tölteném az időt a városukban. Semmi dolgom nincs sem Nirmaje ellenségeivel sem barátaival, főleg hogy nem is tudom kik azok.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.20. 23:08

KM: [Dreemer],A helyzet fokozódik, avagy a nőstény démon karmai szorításában!
NJK: Város őrök, vörös hajó démoni nő ( :!: )

*Mikor ellépsz lágy kedveskedö ( :?: ) cirógatása elöl, elégedetten lemosolyodik, halkra fogva hangját elsziszegi:*

-Kedvelem a határozott férfiakat... hmm

*Válaszodat meghallgatva. Immár kedves hangnemben rávágja véleményét a dolgok alakulására:*

-Értem... Ezek szerint nem ismered kicsiny városunkat sem annak törvényeit. Mi több nem is jártál itt! Igazán szerencsésnek mondhatod magad, egy Kyel apap még másfél órát kérdezgetet volan minden féléröl, utána templomába is magával vitt volna. CSak azután minden féle érdemi segitség nélkül utadra engedet volan a városban. Ellenben én... sokkal tisztességesebb vagyok a becsületes, rendes férfiakkal... amíg ök is kedvesek és tisztességesek velem... *halkan felkuncog* persze tudok harpós is lenni. Van aki azt szereti... te melyik vagy?

*Mielöt válaszolhatnék az éberen fiygelö örök felé fordul:*
(Erv,Hangosan)
-Nem ellensége csodás uramnak eme ember, a város falait nyugodtan átlépheti, minden eme döntéssel járó felelőseget magamra vállalok, éltemben és holtamban!

*Szavia hatására az ijászók le engedeik fegyvereiket... az örök folytatják napi járőrözésüket, elsö faggatod oda hagyja posztját. Mindenki nyugovóra "tér".*

-Kedves Duwal, szeritnem szükséged lenen egy csodás szálásra. Egy hónap mulva indul a következő karaván amivel eltudsz menni. szerencsére ismerek egy csodás fogadót ahol békésen lehet korlátlan ideig nyugodtan pihenni. Biztosan tudok szobát nyitatni neked ott, én is ott vagyok elszálásólva. Útközben pár törvéynt és szokást is elemsélhetnék neked... hogy ne keljen idö elött találkoznunk sokkal... zártabb körülmények közt.

*Azzal karját nyújtja, tekintete parancsolóan rád mered... valamit elvár... Talán bele kéne karolni(?) *

//Miután bele karoltál vagy elutasítottad, ennek megfelelően reagál. majd elindultok a kapun át a városba//

*Miután átléptétke a kapu voanalát, megtekintheted a kapuzat kettös vas rostélyát. Továbbá azt a majd tucatnyi őrt kik készenlétben örzik a kpuzatot és utánatok bezárják azt.
A város eléd táruló látványa bármejik zsufolt északi városé lehetne, jelegzetes Erigowi épitészeti stilusban épült a házak többsége. Maguk az épületek igen friss építésűnek tűnnek... Széles macskaköves fő uton sétáltok a fő tér felé.*

(Erv)
-Krisztn, szólíts csak Krisztinnek. a többi rangom és elöjogom nem érdekes...

*Miközben az utcán sétáltok, az utca népe: gyerekek, katonák, árut szálitó munkások, dolgukra igyekvö emberek. Alaposan megnéznek titeket, láthatóan rettegéssel és félelemmel telve tekintenek a Nőre...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.02.21. 0:01

NJK: Város őrök, vörös hajó démoni nő ( :!: )

Elmosolyodom a helyzeten, láthatóan jól elcsevegünk mostmár.

- Speciel én szeretem ha egy nő kiszámíthatatlan, legyen rejtélyes és izgalmas amit felfedezni és fejtegetni kell. Hogy harap-e éppen vagy dorombol az úgyis pillanatnyi állapot csupán.

- Megköszönöm a kedvességét hogy elkalauzol ebben az érdekes városban, remélem hamar megértem az alapvető szabályokat.
< Személyreszabott őröm van? :o Na csak bátran és határozottan, ha már benne vagyunk akkor legyünk benne nyakig... >
Ugyanúgy nyújtom a karom ahogy Krisztin tette.
- Mint már mondtam szeretem én megtenni a kezdő lépéseket.
Fejem kicsit félrebiccentem, és mosolyogva nézem a reakcióját.
- Szabad a kezét hölgyem?

Vezetve sétálok jobbomon Krisztinnel, mindenképpen hagyom hogy irányítson hiszen ő tudja az utat.
- Krisztin, örülök a szerencsének. Merre is említette azt a bizonyos szállást?
Sétánk közben nézelődök, igyekszem fesztelenül viselkedni.

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.02.21. 0:14

Revo

<...A túlélés a legfontosabb... Sokkal eredményesebb lehetek ha mindenki úgy tudja majd ha le tűntem...>
*Félre vonulok a sikátorba és átöltözök valamint új fizimiskát csapok össze hirtelenjében.

//Álöltözet 4fok, Álcázó felszerelés. Valamint a sikátorban található eszközök (ha szükséges.)
Új kinézett:Az út porától mocskos ruhámat veszem fel.
174 cm magas átlagos testalkatú, inas, kék szemű, (ezüst haj), nap cserzette fehér bőr, jobb szememet gyolcs fedi, az arcom bal oldalt mintha meg lenne dagadva. Ruházat egyszerű ing, nadrág, mellény, valamint egy utazóköpeny, fejembe egy kalap van mélyen bele nyomva (a hajamat így takarja). Megjelenésem elégé ápolatlan így első rá nézésre. Tetőtől talpig beborít az út pora, a kezem és az arcom sem kivétel ez alól. Látható fegyver egy rövid kard és egy számszeríj.+tegez//

*A nemesi ruhámat és a gyűrűt egyenlőre a táskámban helyezem nyugalomra.
<... Reméljük így már kevésbé leszek az események közepében... No nézünk utána mi van a fogadóban...>
*Elindulok a romok felé. Útközben ismerős arcokat keresek. Valamint a környék pásztázásával sem hagyok fel.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.22. 8:31

Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe felé
NJK: Város őrök, Krisztin

-Kiszámíthatatlan? áh dehogy... nagyon is kiszámítható... mindig büntet *gonosz kissé rémisztő mosolyát, halk kuncogással kíséri...*

**Mikor a szabályokra térsz ki...*
-Ababn biztos vagyok hogy nagyon hamar megérted a szabályokat... Első és legfontosabb, ne ölj,ne lopj, ne csatlakoz a Xin-Lin-Kim szektához, ne elennkez az őrséggel. Ezeket nem szeged meg akkor nem fognak felakasztani. Nem sok bajod lesz velük...*Mikor ezt modnaj arcára van írva lelkén végig futó gondolat: <Csak velem...> *

-A férfiak túl pipogyák bármit is elkezdeni rendesen... Neked még a várósba való belépés sem sikerült volna nélkülem... köszönd a jó isteneknek hogy éppen ere felé jártam.

*Mikor kezét kéred...*
-Ha te akarsz kezdeményezni miért kérdezősködsz ahelyett hogy cselekednél?

*Ez biztosan beel egyezés volt.. ezért biztosra veszem egymásba karolva folytatjátok az utat...*

*Mikor szállás után érdekelődsz:*
-Közel van alig pár percnyire már...itt van a fal mellet, csak átvágunk pár sikátoron és ott is vagyunk.
*Ezzel bevezet látszólag találomra az eggyik sikátorba, Más angyvárosokban egy ijen túra igen komoly vezsélyeket relytene egy nö számára... Bár az ö esetlében ez kétségbe vonható. A városiak tekintete mély rettegést sugalt... valamiért tartanak a nőtöl... A sikátorban folytatja a beszélgetést.*

-Egyetlen fogadó ahol most is kiadó szállás van. Nemrég érkezettegy karaván minden szabad helyet lefoglaltak, Ráadásul sok magas rangú emebr is érkezett nekik nem jutott hely a palotában ezért őkét is külső szállásokon helyezték el. Nem egy elökelő szállás ahol tudok neked normális helyet.. de hát Pyaroni követeket is ott helyezték el. Anyira azért nem rossz.

//idö szál bontás jön mert a többiekre hatással leszel ez azt jelenti hogy a sikátrokon keresztül boklászsát lejátszuk de közben a megérkezést a fogadoba is. Nem akarom hogy a többi JK miattunk keljen hoyg várja a jobb időket...

Átláthatóság kedvért kapsz egy új fejlécet is :) kb 10 percel a kapun átlépés után történnek ezek. //

KM: [Dreemer],Megérkezés a Nagy kaszás Fogadóba
Helyszín: Nirmaje-Nagy kaszás Fogadó, hátsó sikátorok
NJK: Város őrök, Krisztin, személyzet

*Sikátorok rengetegén át végül megpillantasz egy feketére festett épületet. Az épület körüli sikátorokban rengeteg katona ténykedik, takarítanak... szétfolyt vérnyomokat takarítanak fel... nemrég itt csetepaté volt.. a nagyobb fajtából!*

*Krisztint nem hatja meg túlzottan a látvány. egykedvüen lépdel a fogadó mögötti sikátor felé, mintha csak eső tócsákat kerülgetne akképp kerüli ki a vérfoltokat. Egy szót sem szól...

A fogadó mögötti sikátorban betört több hüvejk vastag vas ajtó romjain keresztül juttok a fogadóba.*

*A fogadó egy folyosóján találod magad. Krisztin elengedi kezedet. A félhomályban pár fákja világit, ez valalmi gazdasági része lehet a fogadónak. Tölled barra egy lépcső vezet le, lentröl pince és borszag keveréke érződik. A folyosón egy fekete ruhás nő oszt utasításokat pár katonának. Tekintete és kisugárzása érzlemek totális menteségéröl árulkodik. Arizma sem rándul meg hogy érzések akár leghalványabb szikráját is kifejezésre juttassa... Krisztin a nő mellé lépdel... majd megszólítja:*
(Krisztin,Erv)
-Hoztam egy szálló vendéget, a 7.szoba megfelelne neki pont... A felelősséget vállalom érte.

(ismeretlen nő,Erv)
-A 7.szoba szabad, de ne órditson hangosan. a követek nyugalma fontos...

-Nem emiatt van itt. szegény távoli tájakról jött egyedül... azt mondta. Azt hiszem amig várja a következő karaván indulását talán segíteni tudna pár dologban...

-Már találtam segítséget...mit kezdjek vele?
-Te ismered...akarom mondani tudod mi a leghelyesebb teendő az ismereteink szerint.., itélj bölcsességed szerint a doglok felöl.
-Eltünt egy követünk, lelő kéne keríteni. Nemrég tünt el a támadás folyamán... A nyomok alapján a tetőn át távozott. Már vannak akik keresik, talán egy várost kevésé ismerő különc alak tudna ebben segíteni... nézzük meg merre felé fut...
-Meglesz... *Érzed ahogy a lelelkesedés és izgalom hullámai öntik el kísérődet...*
-A segitségért cserébe természetesen ingyen lessz elszállásolva... amig itt tartózkodik... legyen az bármelyik szinten.
*Felkacag* -Ezt mindig szerettem benned, mindig megtudsz nevetettni... megyek körbe vezetem a "Vendégünket" Duwalt.

*Azzal feléd fordul és folytatja vezetést, a épületen belül, már ha hagyod....*

*A folyosoro megközelitöleg 2-2,5 láb széles. Hossztá tekintve 10és 20 láb között mozoghat vlalhol, sötétben nem tudod pontosan megbecsülni. A folyosó fele tájékán egy lépcsöso vezet a felső emeletre. Egész hosszában számos ajtó nyilik minden oldalon, a foyosü vge felöl ajtó résnyire nyitva van. Onnét étel szag árad kifelé.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.22. 8:35

KM: [Dreemer],Szemle a romok felett... új tiszta ruhában :)
Helyszín: Nirmaje-Nagy kaszás fogadó környéke
Résztvevők: Revo (Pelso)
NJK:Nirmaje-Katonaság,idegenek

*Ripsz ropsz befejezed az átvedlést... Magadat sem ismrnéd fel a tükörben :) A sikátor hualdékábol némi segédeszkö igánybe vételével siekrült kelö menyiségű port kicsikarni afalból igy könnyedén elö álitottad aporos ruhát.*

*Amikor közeledsz a romok felé, a hátsó sikátorban egy vörös hajú, fekete ruhás nőt látsz egy idegen férfi oldalán belépni a fogadó hátsó ajtaján.*

//Nem tudom hol kezded a szemlélödést.. körbe járód, mrá amenyirel ehet a tett helyszinét? egyenesen bemés za fogadóba? egész pontosan mit teszel?/
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.02.22. 13:47

Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe felé
NJK: Krisztin, rettegő városiak

Elvigyorodom a büntetés szón.
- Nem unalmas szerinted ha mindig csak büntetsz? Persze te tudod hogy Urad mit szeret...
< Kezd unalmas lenni valóban, sebaj ő mondta legalább kiszámítható... >

Kicsit köröket rajzolgatok a mutatóujjammal, és egyetértően és kissé türelmetlenül bólogatok a felsorolásra, egyedül a szektásokra reagálok úgy mint aki nem tudja mit kezdjen velük.
- Szokásos előírások, egyedül ezt a Xin-lin-kin vagy mi szektát nem ismerem, már az egyik közeli faluban is mondták idefele hogy vigyázzak velük. Helyismeret mindenhol nagy előny, s ha még kapcsolataid és hatalmad is van akkor meg pláne. Mindenesetre nem bánom hogy megismerkedtünk.

Bal kézzel eligazítom a karját a jobb kezemen, s finoman de határozottan megindulok inmáron kérdezés nélkül :)
Szállásról beszélgetve:

- Na akkor külön örülök, mert megmentettél a hiábavaló keresgéléstől a városban. Mondjuk nem tudom hogy a helyiek adtak-e volna szállást jó pénzért egy idegennek. Jobb híján azt is meg kellett volna próbálnom. Remélem nem lesz túl drága, nem hiszem hogy annyi pénzem lenne mint egy követnek, s nekem egy hónapig kell megszállnom...
< Majdnem talált! Mekkora mázli lett volna ha egyből odavezet a keresett társasághoz. Sebaj, a Pyar követek is biztos sok helyre bejáratosak lesznek, csak összeismerkedem velük is vagy a szolgálóikkal. >

KM: [Dreemer],Megérkezés a Nagy kaszás Fogadóba
Helyszín: Nirmaje-Nagy kaszás Fogadó, hátsó sikátorok
NJK: Város őrök, Krisztin, személyzet

Csevegést abbahagyom amikor meglátom a csata nyomait, igyekszem a nyomokból megítélni hogy kik (illetve mik) csaptak össze. Kicsit visszafogom Krisztint a vasajtón való áthaladáskor.
- Milyen lény képes ezt így széthajtani?
Nem akasztom meg máshol a menetünket, mondhatni nyugodtan viselem a tájképet egyébként.
A beszélgetést végighallgatom, közben magamban füstölgök egy sort:

< Milyen viccesek a hölgyek, itt nőuralom van vagy mi? Mindenesetre nem baj ha beépülök, legalább lesz némi kapcsolatom, igaz figyelve is leszek biztosan... Játszuk csak az öntelt okoskodó férfit. Meglátjuk hogy mekkorát is ugrik egy alamuszi macska. >

Amikor Krisztin felém fordul akkor nyújtom a karom, s kurtán reagálok:
- Menjünk...!

Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.02.23. 12:22

Logori Refo

Még egy darabig hallgatom a pletykákat majd lejjeb megyek egy szinttel és ott is iszok egy sört illetve hallgatom a pletykákat.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.02.24. 2:36

Revo

*A romokhoz érve megtorpanok és enyhe döbbenetemmel az arcomon végig hordozom tekintetem a romokon.

Erv
- Azt a leborult szivarvégit. Ezzel a hellyel aztán jól el bántak. És én még itt akartam megszállni éjszakára.
*Tekintetemmel Régi társaimat, a városi őrség tagjait és pillanatnyi helyzetüket nézem. Mekkora a pusztítás a fogadóban?
Látom e azt az alakot aki az imént tartott a fogadó felé? Az a két idegen oldalt a nő és a férfi mivel foglalatoskodik éppen?
Feltűnt e egyáltalán valakinek, hogy itt vagyok? Feltűnne e valakinek egyáltalán ha be mennék a romok közzé?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2009.02.24. 9:03

<..Reyna darton fogadjon azonnal kegyei közé..>

Otthagyom az említett hölgyet dühvel telve s elindulok a megadott címre.Az istállóban fogad a lovászfiú

-Örvendek a lovamért jöttem.Úgy tudom ide hozták a befogott lovakat.Megköszönném ha segítene megkeresni..
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2009.03.01. 10:48

Malor Dein

Körülnézek, mejd megkérdezem:

-Kérhetném a szobámba?

// off nem jó a gépem ezért nem mindíg tudok lenni elnézést!
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.05.17. 18:50

A kalandot bizonytalan időre zárolom. Amint vége a kényszer szabadságnak, és lessz iránta érdeklődés folytatódhat.

Jelen bejegyzés Yvett kérésére készült.

Dreemer
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 75 / 76 • 1 ... 72, 73, 74, 75, 76

Vissza: Régi Kalandok...