• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Fekete Kastély (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
292 hozzászólás • Oldal: 15 / 20 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20

Re: Fekete Kastély (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.02.02. 22:39

Kyrylo

*Megvárom, míg társaim a kérdések okozta állapotot csillapítani szándékoznak, ám, nekem szándékomban áll felfedni jövetelem célját. Így az egyenes, ezt kívánja meg nemesi vérem. Míg a többieket hallgatom pár kortyot iszok poharamból.*

- Gróf úr, bocsásson meg...
Lianna de Brett kisasszony családja nem halt ki. Jövetelem célja egész eddig az volt, hogy a kisasszonyt apjához hazavigyem Erigowba. Mostohája nincs, tudtommal nem is volt. Az édesanyja korábban elhalálozott, ahogy testvérei is. De Brett gróf egyetlen élő rokona a lánya mostanra - ezért szeretné, ha visszavinném a családi rezidenciára, ezért hajlandó megbocsátani neki gyermeki szeles és engedetlen viselkedését; azt, hogy nem volt hajlandó mégsem férjhezmenni. A régmúlt dolgokról nem sokat tudok, nem szokásom beleásni magam a nemesi családok életébe.
Ezeket az információkat azért árultam el, hogy a jelenlevők tudják, hogy igazából mi történt a kisasszony múltjában, mert lehet ez szükséges lesz a megtalálásához.
Gróf úr, nézze el nekem az őszinte, nyers modoromat, de nem szokásom kétszínűsködni, amikor a kisasszony életéről van szó.
- *Mondandóm végeztével határozottan lerakom a poharam a kezemből és várom a folytatást a gróf úr és a többiek részéről. Állva maradok, nem ülök le.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.02.06. 8:15

(Zenir Argun)

Csendes hátradőlve rezzenéstelen arcal fiyelem a kirohanást, ez vagy hülye tehát szerelmes, vagy nagyon átverték.Ha a saját életemből meríteném a kérdéseket akkor már szerintem az első után verekedés lett volna.Miután az egyik társam feláll és közli a lány miatt van itt és haza akarja vinni, elvigyorodok.Egyre érdekesebb lesz ez a történet innentől, van egy hazudós menyaasszonyunk aki eltűnt, most vagy a gróf hazudik vagy a társam egyik sem elég biztató.De hazudhat a nő is de ő vajon miért? Mert most lényegtelen a szerelmének hogy elmenekült vagy elüldözték, miért kellett ez a mese? Mindenesetre inkább eszem tovább meghagyom a kérdéseket a többieknek a gondolataimat pedig megtartom magamnak, ha elmegyünk a háézhoz talán többet is megtudunk.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.13. 23:50

Időpont: Nyárközép, 8. nap, este
Résztvevők: Kyrylo, Sharifah, Graion, Zenir

Kyrylo, Sharifah, Graion és Zenir

Dul Merrun kissé elsápad az északi nemes története hallatán, majd maga elé meredve dolgozza fel a hallottakat. Felnézve tekintete egyenes, és elszánt.

- A családjával leszámolt, ez nyilvánvaló. Az, hogy talán nem úgy adta ezt elő nekem, annak is lehet a következménye, hogy számára a családja már halott. Mindenesetre az apja kérésének teljesítését rá kell bíznunk. Ha hazautazik, ám legyen. De ha nem akar elmenni Önnel, uram, minden erőmmel támogatni fogom őt.
De a legelső lépés az, hogy találják meg őt. Minél hamarabb kiderül a holléte, annál hamarabb tudunk fényt deríteni a körülötte történő eseményekre.
Úgyhogy kérem Önöket, ne késlekedjenek tovább, keressék meg Liannát.

Feláll az asztaltól, majd mereven biccent felétek.

- Hölgyem, Uraim, minden jót, és sikeres kutatást. Remélem, mihamarabb találkozunk, és megtalálják Liannát.

Kemény léptekkel kimasírozik a szobából, magatokra hagyva titeket Apol mesterrel, aki kissé kétségbeesetten pillant rátok.
- Remélem, megbocsájtanak a barátom türelmetlenségéért, nehéz időszak ez neki. Tehetek valamit Önökért?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.02.17. 17:25

(Graion Dennirwen)

*Végig hallgatom a nemes mondandóját, majd mikor elköszön, felállok a székről, és tisztelettudóan meghajlok, mikor kimasíroz.

-Apol ,mester, nem kell elnézést kérnie, hisz a nemesen született az egyik legveszélyesebb sebet kapta, mely a szívet, és a lelket éri egyszerre. És ha nem találjuk meg gyorsan a leányt, akkor félő, hogy a seb elmérgesedhet.

*Ekkor mindenkihez szólok.

-Ezért is én nem fogok beleszólni, mit is tegyünk, mert vérem arra késztetne, hogy napokat, heteket elmélkedjek azon, merre is kezdjem a keresést. Így kérlek benneteket, mondjátok mit is tegyünk, hisz véretekben van a gyors döntés, és most erre van szükség.

*Mondom, és közben fejemmel biccentek a csapat felé, jelezvén ez bók volt.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.02.20. 8:33

(Zenir Argun)

Megvárom a gróf kivonulását közben befejezem az étkezést, ha másra nem is jutottam legalább jól laktam és kaptam egy jól fizető munkát. Igazából nem érdekel mi van a növel az sem él vagy hal csak annyi hogy találjuk meg hozzuk vissza és kapjuk meg a pénzt. Már az elején bonyodalom van a dologban egy eltünt nő aki a nemes szerint kitagadott és erre itt jön egy másik aki szerint meg megszökött és haza akarja vinni.Megfogalmazódik bennem egy kérdés amit fel is teszek a mesternek.

-Elnézést mester tulajdonképpen eléggé meg vagyok keveredve, az egyik társam haza akarja vinni a hölgyet a gróf úr meg megakarja találni.Ezt intézzék el egymás között, ha megtaláljuk és megmondjuk hol van akkor megkapjuk a pénzünk? Mert nekem semmi kedvem két nemesi család problémájának közepén találni magam.Azt hogy mi lesz a hölggyel majd lejátszák egymás között.Mert a keresésben szívesen segítek és szeretném megtalálni de ennél többet nem vállalok.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.02.22. 21:45

Kyrylo

*A gróf felé tiszteletemet adom mikor távozni készül.
Meghallgatom két férfi társam mondandóját, majd nyugodt hangnemben megszólalok.*

- Én is azon a véleményen vagyok, hogy minél hamarább megtaláljuk a hölgyet. Ha sikerül megtalálni visszahozzuk a Gróf úrnak, s majd utána a hölgy eldönti, hogy a gróf úrral akar maradni vagy visszatérni az apjához - *felhúzom az egyik szemöldököm, s arcom kissé lehangoló* - Amit igen kétlek.
...
Senkit nem kérek arra, hogy két nemesi család ügyeibe belekeveredjenek attól jobban, mint ami szükséges Lianna megtalálásához.

*Kicsit megköszörülöm a torkom.*
- Nem akarok okoskodni és döntéseket hozni egyedül, de javaslom, hogy térjünk vissza a szálláshelyünkre és holnap reggel kipihenten, tiszta fejjel induljunk a hölgy házához.
*Ha lehet, akkor még befejezem a vacsorámat. Míg megbeszéljük a teendőket mindhárom társamra figyelek kellő képpen.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.02.23. 23:59

Sharifah

*A vacsorámat majdnem sikerül félre nyelnem Kyrylo szavait elhallgatva.*
<Minden nőnek megvan a maga kis titka... EZ már nem titok, így bajban van egy "pöppet". De biztos megvan az oka, hogy ezt elhallgatta... Igaz, valószínűleg én sem ordítanám tele a világot azzal, hogy kitagadott az apám mert nem voltam hajlandó férjhez menni :roll: Végül is érthető.>
*A gróf úrtól elbúcsúzom hazám etikettjének megfelelően: felállok és mélyen meghajlok távozásakor, majd visszaülök helyemre.
Csendben megvárom míg minden férfi társam elmondja a maga kis monológját.*

- A reggeli szemle jó ötlet, így este, éjszaka már bizonyára nem tudunk érdemben vizsgálódni. - *hagyom jóvá részemről Kyrylo felvetését.*
<Mind azon van, hogy megtalálják a lányt, de...>
- Apol mester! Egy lényeges kérdés: merre találjuk a kisasszony házát? Járt már ott valaki körülnézni, vagy az eltűnések után mi leszünk az elsők?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.24. 17:09

Apol mester csendesen és kissé szomorúan hallgat titeket, majd válaszol a neki feltett kérdésekre.
- A pénzüket mindenképpen megkapják, Zenir uram, ha megtalálják a kisasszonyt. Nem kérek senkit, hogy két család esetleges ellentéte miatt két tűz közé kerüljön.
- A házhoz pedig az egyik inas elvezeti önöket, a Nefelejcs utcába. Ha közlik velem az időpontot, Laco-t a Merrun Ékébe küldöm önökhöz.
- Igen, küldünk egy inast a házhoz, ám az be van zárva, és teljesen kihaltnak tűnik. Senki nincs ott. Bár az is igaz, hogy az inas nem járt bent a házban, mivel nem tudott bejutni. Ám többször és különféle időpontokban küldtük oda, nem tért vissza más hírrel. Önök lesznek az elsők, akik ténylegesen bemennek a házba. Remélem.
- Ha van még, amit szeretnének megtudni, ne fogják vissza magukat, ha tudok, válaszolok a kérdéseikre.
– fejezi be a beszédjét.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.02.25. 17:26

(Graion Dennirwen)

*Nem szólok semmit. Megvárom, hogy hátha valakinek még van kérdése. Nekem sok idő míg átgondolom az elhangzottakat, és azután talán tudnék értelmes kérdéseket feltenni, de most sajnos nem ez a helyzet.
Csendben ülök, és hallgatom az esetleges kérdéseket.
Ha úgy döntenének, hogy nincs több kérdés, és indulnának, akkor én is velük tartok
.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.02.27. 19:48

Sharifah

- Igen, nekem még lenne kérdésem. Hogyan tudunk Önnel kapcsolatba lépni, ha netán szükségünk volna még valamilyen információra? Itt megtaláljuk Önt bármikor?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.02.28. 8:43

(Zenir Argun)

Elég érdekes a többiek hozzá állása, elvileg a nemesnek sürgős és ha minden igaz elrabolták a lányt. Ráadásul itt az egyik akit meg a lány apja küldött hogy keresse meg és aludni akarnak mielőtt megnézik a házat.Ha nekem rabolnák el valakimet vagy ilyennel bíznának meg egyből mihelyst találnék egy nyomot megvizsgálnám.És ha nem találok semmit akkor visszatérnék reggel. Ráadásul tapasztalataim szerint nem pár perc egy házat átvizsgálni így csak egyre hűlnek a nyomok.

-Csak egy megjegyzést fűznék a dologhoz, mivel elrabolták talán nem ártana gyorsan cselekedni mielőtt meghal vagy kihűlnek a nyomok. Szóval mivel megkaptam a megbízást és némi felelősséggel tartozom innentől a hölgyért én személy szerint kérném a címet és elmennék a házhoz körbenézni.Mert idő mire átkutatjuk örülök ha reggelre végzek.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.03.03. 21:06

Kyrylo

*Zenir szavait végighallgatva az arcomra döbbenet, meglepődöttség ül ki. Egy picit a homlokomra csapok.*

- Zenir uram, milyen igazat szólt! Igaz, hosszú lesz előttünk az éjszaka. Az említett inast, Lacot, akkor kérnénk vezetőnek a kisasszony házáig. Közben Sharifa asszonyt haza kísérjük a Merrun ékébe, mert egy ilyen törékeny hölgytől nem várhatjuk el, hogy egész éjszaka talpon legyen, s kutasson. Majd reggel, ha csatlakozik hozzánk beszámolunk minden fontos információról. Persze, ha Önnek is megfelel így Sharifa asszony. - *nézek társnőnkre.*
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.03.05. 6:53

Az öreg tanácsnok bólint Sharifah kérdésére:
- Természetesen megtalálnak, ha keresnek. A délutánjaimat a Merrun Ékében töltöm, vagy a Nagy Parkban a Főtéren. Ott általában megtalálnak. Ha mégsem, akkor nyugodtan kérdezzék meg valamelyik ajtónállót itt a kastély bejáratánál, náluk fogok üzenetet hagyni. Lacot pedig már iderendeltem, az ajtó mögött várja, hogy elkísérje magukat, ahova szeretnének menni.
- Köszönöm még egyszer barátaim, hogy segítségünkre vannak. Az istenek áldása vigyázza lépteiket!
– áll fel és búcsúzik, egyértelművé téve, hogy a vacsorának vége.
Csenget egy kis csengővel, mire egy fiatal siheder lép be az ajtón.
Ő Laco.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2009.03.08. 10:10

(Graion Dennirwen)

-Köszönjük az áldását Apol mester. Ha az istenek is úgy akarják, mihamarabb megtaláljuk a nemes hölgyet. -* Majd tisztelettudóan meghajolok előtte búcsúzás képen.

-Zenir Argun uram. Én magam is önnel tartanék, hátha tudok valamiben segíteni. -* Mondom neki.

*Ezután felállok a székről, és megvárom míg a többiek is elkészülnek. Ha elindulnak, én magam is megyek, de persze Zenirrel a házhoz
.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.05.21. 17:45

Sharifah

<Gyors váltás volt... Édes kenyérkém... de nehéz esetek a férfiak :P ...>
*Kicsit vizslatom társaimat Zenir szavai után - most tényleg nem értem őket. Kyrylo megjegyzése azonban egy kicsit megsérti a büszkeségem. Egy hideg és lapos pillantással nézek rajta végig, de egyenlőre szó nélkül hagyom. A mester felé fordulok.*
- Apol mester, köszönjük a vacsorát és minden támogatást, amit megkapunk a kisasszony megtalálásához! - *egy kis meghajlás az öreg mester felé, majd - remélhetőleg - távozom társaimmal a kis suhanc kíséretében. A kapun kívül azonban Kyrylo mellé lépek.*
- Nagyon kedves az aggódása Uram, de felesleges. Ha annyira törékeny lennék mint amennyire látszódik nem ültem volna ezen a vacsorán egy asztalnál Önökkel és a továbbiakban sem tartanék Önökkel... Nem gondolja? ... - *A csipetnyi sértett büszkeség kihallatszik hangomból, de folytatom is tovább mondandómat választ nem várva az északi nemestől, hisz jelenleg nem ez a fontos.* - Mind úgy gondolják, hogy jó ötlet egy egész napos aktivitás után éjszaka kutatni egy egy hete eltűnt hölgy házában? Természetesen önökkel tartok, csak annyit kérnék, hogy visszamehessek a Merrun ékébe egy kényelmesebb ruhába átöltözni, ami csak pár percet venne el az éjszakai kutatásból.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
292 hozzászólás • Oldal: 15 / 20 • 1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20