• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 9 / 16 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.08. 16:19

Üdv!

Selmo

Ez jó kérdés. Bár mondjuk az én karakterem lovon indul neki az útnak, így az utazófelszerelését viszi magával. (Azon túli kifejezett kalandozófelszerelése úgy sincs.)

Viszont eszembe jutott, hogy valszeg költök a pénzemből valami esküvői ajándékra az ifjú pár részére. :)

EDIT: Kicsit átalakítottam a régi ETK-s tölthető karakterlapomat, amit anno csináltam. Alapvetően 2 oldalas nyomtatható. (Bár a számolások lekövetésére nincs rajta hely, de az elvileg már a versenyig meglesz és ott csak a végső értékeket kell szerepeltetnünk.) Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor szóljatok és vagy msn-en vagy e-mailben átküldöm.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.12. 17:48

Selmo:
a következö részben elég ha a megfelelö részt alá huzod :)

1.Alapjaiban véve... az esküvőt szánjátok a kaland indulási pontjának, ahonnét bemesélnélek titket igen/nem

2.Mégsem szántok bemesélési pontnak zavarna ha azzá tenném mert szimpatikus nekem :) igen/nem

3. Kinek is lesz felesége, és mit tud a party és a jövenöblei szerencsé/szerencsétlen férj a feleségröl.. ezt pls irjátok meg.. amenyire részeltesen ki van találva annyira

4. Esetleg a KM alkossa meg a feleséget és azt amit tudni lehet róla, persze a nö ideált eben az esetben is tudnom kell hisz leeht máskülömben a férjnek nem eset volna váalsztása rá... <Hehehehe úgysem merik beválalani! :twsited: ahhoz félősek túlzottan!> igen/nem

5.Menyire valáűsos mélyen csapat ezuttal elég egy 100 as skála: 1. smeenyire utákaj az isteneket. 50. átlagosan 100. Vallűási fanatikus, ha az urazt mondja menj és ugorj le a szakadékba bizony le ugranak.

További infokat a válaszok feldolgozása után tudok mondani...

Quator ar Zaraquer:

EDIT: Kicsit átalakítottam a régi ETK-s tölthető karakterlapomat, amit anno csináltam. Alapvetően 2 oldalas nyomtatható. (Bár a számolások lekövetésére nincs rajta hely, de az elvileg már a versenyig meglesz és ott csak a végső értékeket kell szerepeltetnünk.) Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor szóljatok és vagy msn-en vagy e-mailben átküldöm.[/color]

Khhm Khhhm Quator nem véletlenül készitettem egy egyn karakter lapot, kérlek vess rá egy pialntást és ha megfelelönek itéled használd inkább azt. Mert igy nem kell átnéznem a karakter lapon lévö képleteket hoyg nem e hibás semi sem, meg egyböl tudom mit hol keresek... Sokat segitenél nekem ha az egyen karakter lapot használnád. A mostani változata a véglegesnek szánt verzió...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.12. 18:23

Üdv!

1. Igen
2. Ezt a pontot nem értem... :oops:
3. Az én karakterem házasodna egy kisbirtokos lányával, tehát nem kell dúsgazdag szülőkre gondolni, csak egy kisebb-közepesebb birtokuk van, és a fő jövedelmi forrás a mezőgazdaságból ered. Kb. ennyi háttérinfót tudhat a party szerintem.
4. Én egy átlagosan kinéző nőt gondoltam feleségnek, szóval nem egy világszépe, Miss Erigowot. :) Összességében olyan 12-es karizma, és fő jó tulajdonsága a nyugodtság és a megfontoltság, szóval egyáltalán nem egy hisztis, és uralkodó jellem. Én erre gondoltam, a karakteremnek ilyen típusú asszonyság jönne be, de akár rád is bízhatom a feleség kitalálását ha nem sok idő, meg nincs vele gond, és persze megfelel neked.:D
5. A többiek vallásosságáról nem tudok nyilatkozni, de a karakterem olyan 80-85 körüli érték körül mozog.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.02.12. 18:48

Eredetileg az általatok megírt kaland miatt gyűlik össze a csapat. Ez volt "a terv".
Úgy terveztük a Km majd annyit megmond hogy hol és mikor lesz kaland és a csapat emiatt lesz ott és akkor. Na meg a "miért" a legfontosabb.
Amit nem fogok csinálni: csak azért hogy a találkozón játszunk ha már elmentünk nem fog a karim minden hülyeségbe mondvacsinált indokkal magától belefolyni. Nem hiszem hogy ez reális elvárás lenne egy ilyen szintű varázslótól/vagy bármi mástól.

A kérdésekből ami érint: vallás: Veela Luminatar hitvallását követi. Ez nem jár áldozatokkal, inkább egy életmód, szemlélet így a kérdés további része értelmetlen.

Quator a karilapját az én olvasatomban a találkozóra ajánlotta fel, nem mint a karik leadására szánt formulát. Mintegy az üres A4-es papír helyett. A kiírásnak megfelelően mindenki a "hivatalos" karilapot küldi majd el Quatornak, Ő hozzátűzi a közös előtörit wordben és ezt fogjátok megkapni. Ill. Te amit még kérsz.

Kérnék Q egy "határidőt" a kari leadásra számodra mert így e nélkül sztem ítéletnapig fogom halogatni :D .
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.12. 19:05

Üdv!

A feleség és az esküvő pontos mivoltát Anathor tudja az ő karakterének lesz a neje. :)

A motivációnál teljesen egyetértek Herolddal. Tehát mondvacsináltan "mert most kaland van" alapon én sem szeretek játszani. Illetve, ha úgy érzem, hogy a KM erőszakolja a küldetést vagy bármi mást, akkor hamar antiszociálissá válok. (Ezt csupán előre szerettem volna jelzni, hogy én ilyen vagyok.)

Vallás: Kb 10 a 100-as skálán.

Karakterlap: Ismét HEroldnál a pont. Még a Megbeszélésben jelezte Martos, hogy nehogy megpróbáljuk nyomtatni az excel karakterlapot a találkozóra mert lesz 6-8 lapnyi összevisszaság és üres részek. Ezért bátorkodtam felajánlani egy 2 oldalas táblázatos és szrintem átlátható tölthető word karakterlapot, amin el tudjuk vinni a találkozóra is a karaktereinket, hogy lássuk milyen értékeink vannak.
A karakterek leadását ez nem érinti. Azt az előre meghatározott módon a meegadott excel táblázatban fogjuk elküldeni bírálatra, illetve annyi különbséggel, hogy a közös csapat előtörténetet tényleg nem bemásolgatjuk 5-ször, hanem egy wordben az 5 excel karakter mellé teszem és úgy tömörítek.
(Egyébként csak megjegyzésként mondom, hogy a kiírás szerint nem lenne kötelező az excel használata sem.)

Herold külön kérésedre a "belső határidő", amíg nekem a karaktereket el kellene küldenie mindenkinek: 2009. február 16. (hétfő) 8) :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.12. 20:08

Hmm még jó hogy benéztem nem hittem volna ekkora fénysebeségel kapok válaszokat :)

Nyah lásuk a legtöbb érzelmet megmozgató kérdéskörrel az elején a dolgokat :)

Bemesélés:
Előre bocsátom ez az a dolog amit ÚTÁLLÓK! igen ahogy irom! Mert sok sok bajom van vele mindig...Ráadásul rühelem a partyra erőszakolni az akaratomat jobban szeretem ha maguktól mennek a vágó hidra az sokkal mokásabbb... a logikus felépitésére a dolgokanek ugyszintén szeretek ügyelni, igaz ebben az esetben a salyát logikám szerint megyek elöre... ami nem mindig <érsd szinte sosem> követhető a többség számára... de ezen mindig tul tudnak lépni a kis JK :)

Tehát...
Eredetileg az általatok megírt kaland miatt gyűlik össze a csapat. Ez volt "a terv".
Úgy terveztük a Km majd annyit megmond hogy hol és mikor lesz kaland és a csapat emiatt lesz ott és akkor. Na meg a "miért" a legfontosabb.
Amit nem fogok csinálni: csak azért hogy a találkozón játszunk ha már elmentünk nem fog a karim minden hülyeségbe mondvacsinált indokkal magától belefolyni. Nem hiszem hogy ez reális elvárás lenne egy ilyen szintű varázslótól/vagy bármi mástól.

... a miért az esküvö lessz. Szeritnem ez egy kiváló és logikos indok minden karakter számára vagy tévedek? Ez lessz az oka annak hogy az emlitet helyre elelmnetek... Pontosan hol is lesz a templom még megálmodom vlalamikor a távoli jövöben... utálok helyszineket gyorsan kitalálni, anyi ronda megkötésel járnak :(
A részelteket tehát még kidolgozom, de feltételezem egy enyire valásos egyén, minimum vallami szent helyen szeretné nöül venni arályát... Ráadásul a legtöbb szerelmes hajalmso a romantikára.. bár nem tudom Anathor karaktere esetében ez menyire álja meg a helyét... Szeritnem egy Hegyekben lévő szent hely kivál helyszine lenne az esküvönek amit sok sok szépséges hegység vesz körbe, gyünyörü kilátás, nagy szép glecserek, halálos szakadékok, életveszélyes jég és szánkó pályák, tundrai medvék 70% lopozásal és rejtözéssel :twsited:

Termsézetesen a festöi látvány érdekében minden a hó határ felett lenne, szerintem ez ideális helyszín :) <Nekem legalábbis tetszik... romantikusan szép... kelöen sok lehetöség és +1 indok az ágyba bujáshoz... mert gye szegéyn ara fázik... felekl melegiteni... :lol: >

Majd el felejtettem, ha véletlenül nem a modulirók ördögien gonosz és Démonok eszét megszégyneitöen alajs huzásokkal tele tüzdelt ösvényén bandukolna elöre a aprty bármi okbol megoldom a dolgot... mivel nem verseny és nem a kalandért megyünk "hogy vaze' letudjuk azt' jó van", hanem mert ismerkedni+szerepet játszan iszeretnénk... azon elszek hoyg a gonoszág szöte uton lépdeléjetek elöre de ha nem arra mentek akkor sincs gond.... rögtönzésben mindig erös voltam! Külömben is a JK csinálják mindig a zürt maguknak a KM csak a lehetöségét kell hogy megteremtse... Tehát ne féljetek valalmi történi fog, max nem ugy ahogy le van irva...
...nem fogok eröltetni dolgokat. Csak anyira amenyire a világ logikálya számomra diktálja! Ez az én álláspontom!

Hmm ahogy elnézem 3. tagbol 1 nevezhető eddig jelentösen vallásosnak... Lehet mégsem templom lenne az ideális?

Karakter lap:
Rendben én értettem félre de suyosan... //többet kéne aludni :) // másrészt ugy tudom Yvett csinűált egy nyomtatos változatot is... mindegy.

Anathor:

3. Az én karakterem házasodna egy kisbirtokos lányával, tehát nem kell dúsgazdag szülőkre gondolni, csak egy kisebb-közepesebb birtokuk van, és a fő jövedelmi forrás a mezőgazdaságból ered. Kb. ennyi háttérinfót tudhat a party szerintem.
4. Én egy átlagosan kinéző nőt gondoltam feleségnek, szóval nem egy világszépe, Miss Erigowot. :) Összességében olyan 12-es karizma, és fő jó tulajdonsága a nyugodtság és a megfontoltság, szóval egyáltalán nem egy hisztis, és uralkodó jellem. Én erre gondoltam, a karakteremnek ilyen típusú asszonyság jönne be, de akár rád is bízhatom a feleség kitalálását ha nem sok idő, meg nincs vele gond, és persze megfelel neked.:D

Mondtam már hoyg imádok Nöi karaktereket kidolgozni?
Igaz azok nem ijen probléma mentesek de ezen lehet javítani... :twisted: Pár Yeti+alakválót és mingyárt hisztis lessz a nöszemély.. hiába a jellem formálás erelye....

Meglesz az arád ha minden jól megy akkor nem is fogja a karaktered vissza utasítani az oltár mellet, legalábis a jeleme és "csomagolása" nem ad rá okot...

Még vallami:
//a következö részben lévö adatok megadása nem kötelező, rám is bizhatod!//
-Mi óta ismeritek egymást (hány éve és hónapja KB)
-Mit tudsz/Tuhaszt a családjáról cask annyit amit leirál?
-Találkoztál a család tagokal vallaha is?
-Van valalmi valsáa a nönek?
-Menyire valásos a akraktered ismeretei szerint?
-Szereti az almát?
-Menniy idös ? Bevallotan és ránézésre!
-Volt mrá hoyg flentet/hazudot vallamiben?
-Szokot a környzete szerint/fületneni hazudozni?
-Szereti az álatokat?
-Menyire ragaszkodik a szép és gicses ruhákhoz?
-imádja a fényüzést? vagy nem?
-Alakalamztad rajta a jelem érzékelés, asztrál szem, mentál szem bármejikét vallaha is?
-Vegetáriánus agy sem?
-Müvelt vagy egy müveltlen szerencsétlen möszemély?
-Probáltad vlalaha is vlalamire megtanitani?
-Probált vallaha is valamire megtanitani?
-Mi volt az a dolog amin legjobban össze vesztetek eddig?
-tudod mi a hozmánya? Ha igen akkor menyi?
-Szereti a sütit? <Én szeretem de ez nem számit...>
-Szüz még a karaktered ismeretei szerint? Esetleg tett a "probléma" orvoslása érdekében?
-Alapvetően milyen jelem is?

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.13. 13:16

vazz..ezek a kérdések...úgy látom jól fogunk szórakozni az összejövetelen. :)

No az ez előtti kérdésekre akkor én is válaszolok:

1.:igen
2.:.....
3.:Anathor karijának. Sztem am Erigowban, valószínűleg a lány családjának birtokán lenne a legjobb az esküvő, mert ugye nekünk mint paplovagnak és rendi lovagnak nem lesznek nagy birtokaink, meg vagyonunk. Ez azért is jó, mert valsz a násznép sem szeretne mérföldeket utazgatni.
4.:.....
5.: 70-75 körülnyire vallásos :)

Am az én karimnak is lesz kedvese és valsz vele fog az esküvőre menni. Ámbátor még nem vette el a lányt a kari, de hamarost tervezi.

A név: Erigowi Herold Di Valimor, az acél hordozója és Nimrelan földjeinek védelmezője.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.02.13. 20:05

Üdv!

1.igen
2.nem zavarna
3.Anathor felesége lesz, igen kedves hölgy már meglátogattam őket korábban egy a környéken tett utazásom során (remélem nem baj Anathor)
4.....
5. 75-80 körül egy ideje inkább a kötelezettséget és legendát látja Sogronban, de ez nem tántorítja el hitétől

Dreemer

Köszi az MSN-es megbeszélést. Elkezdem átnézni az 5ltettárat, de ha van időd kérlek gondolkozz te is, nagy segítségemre lennél. Előre is kösz: Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.13. 20:44

Selmo,Nibur Sakraf:

Köszönöm a válaszokat ha rosszul számolom a telejs csapat nyilatkozott... <Hmm APEH nél is ennyire nyiltan szint vallotok ? mindegy... nem gondoltam semmit>

Mindenki:

Ezek gyakorlatialg mindenkinek megfelel ha az esküvőre időzítem a felfordulást :)

Az adatok kiértékelését megkezdem... csak tudnám mikorra végzek velle...+ a modultól is sok függ ügye.

Ujjab kérdés csomagokat is készitek lassacskán... <Lehet kérdö iv gyártó céget kéne csinálnom?>

És megvárom türelemel a jövendöbel ifeleség felöl hozott itéletet :) Hogy akkor ki dolgoza ki ezeket a részelteket vagy mi is az elgondolás rola :)

Apropó majd el felejtettem! Nibur Sakraf! erröl mit is lehet tudni pontosan :?:
Am az én karimnak is lesz kedvese és valsz vele fog az esküvőre menni. Ámbátor még nem vette el a lányt a kari, de hamarost tervezi.

Mert a feleségek és feleség jelöltek osztodűással történö szaporodása jelentösen megbilenti a terveimet! <Nem lessz elég 2 Yeti köbre kell öket emelni!>

Tehát alapos leirást kréek arrol hogy a nöröl te és a csapat többi tagaj mit is tudhat és miféle szelemisége, jeleme van, miféle eleme elenmörző kários behatásokank volt kitéve ha kivolt téve, és végül a legfontosabb: szereti a sütit? :) <Igen kitaláltátok! : Darotnita méregkeverö titks szakácsot fogok bemesélni aki beérgezi a feleségeket és a kaland a Dartonita üldözéséröl ellenméreg kereséséröl fog szolni! ráadásul Darton sikjára fogja menteni az ellnmérget.. .ahol lesz angy... de ezt majd ugyis meglátjátok :twsited: >

Remélem elég kifejezö voltam...
Majd még irok ha lessz mit...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.14. 9:03

Üdv!

Dreemer

Úgy látom a feleségek sarkallatos pontok. Nos az én karakterem nős, sőt már van elég sok kis trónörököse is. :D (A pontos számadatokat és részleteket azért nem írnám meg, mert elvileg az én karakterem 10 éve nem látta a többieket, így lesz mit mesélnie, ha találkoznak.)
Egyébként furfangosan a karim családja otthon maradt, mert megfáztak a gyerekek. 8)

Mindenki

Csupán érdeklődésből kérdem, hogy a Herold kérésére mondott "határidő" mennyire felel meg nektek is?

Valamint lehet még kissé korai, de szerintetek miket vigyünk rágcsálni meg szürcsölni?

Selmo

Ha néhány újszerű tűzvarázslatról van szó szívesen mondok néhány keéretlen ötletet. (Persze csak, ha neked és Dreemernek sincs ellene kifogása.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.14. 9:17

Mindenki:
Emlékeztetés:
Rúna mágiával készült varásztárgya kesetén , amenyiebn a tárgyat sérülés éri X% esélyel a tárgyon lévő rúna megtörik-> minden 5 mp után ami a runában van K6 Sp sebzás vagy valalami sokkal rosszab történik. [374.oldal V. bekezdés]

Ezzel csak felakarom hivni erre a veszélyre a figyelmet! Nem szeretném ha runamágikus robbanás miatt valakinek a fél keze vagy a feje oda lenne...

Quator ar Zaraquer:

Úgy látom a feleségek sarkallatos pontok. Nos az én karakterem nős, sőt már van elég sok kis trónörököse is. :D (A pontos számadatokat és részleteket azért nem írnám meg, mert elvileg az én karakterem 10 éve nem látta a többieket, így lesz mit mesélnie, ha találkoznak.)
Egyébként furfangosan a karim családja otthon maradt, mert megfáztak a gyerekek. 8)

alapvetöen a feleségek azért érdekesek mert NJK akik veltek tartank... és hát nem árt tudnom mire képesek vagy én mrie vagyok képes általuk... mert ugye ezek a dolgok 2 irányuak... :twsited: <igen igen.. feleségekel manipulálni és mahinálni nagyon jó sport ám.. szeretem is nagyon!>

Legalább a te nöddel és családoddal ne mekll számolnom.. bár a tér mágia csodája képes ... kivált a társ szimpátiával kombinálva... *ördögi és démoni röhögés keveréke hallatszik a sötlét KM által birtokolt sarokból...* <Hmm avégén még komolyan veszik pedig csak hüléskedek...>

Valamint lehet még kissé korai, de szerintetek miket vigyünk rágcsálni meg szürcsölni?

Személy szerint törekszem pilota keksz és némi apro sütemény utánzat vételezésére az élelmiszer raktárból... Mondtam mrá hogy sütivel a kezében az emebreknek aránylag jó a megvesztegetési esélyük velem szemben? :) :D
És persze egy agy két palack ásvány vizet is viszek magammal szokásom szerint... De ezeket el is fogom inni azt hiszem :(

Ha néhány újszerű tűzvarázslatról van szó szívesen mondok néhány keéretlen ötletet. (Persze csak, ha neked és Dreemernek sincs ellene kifogása.)

Ami ötletetek van nyugodtan osszátok meg! Legrosszabb esetben ellesz utasítva...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.02.14. 10:43

Üdv!

Quator feltétlen számítok a segítségedre, amennyiben ráérsz! Nagyon köszönöm az ajánlatot.
Egyébként ígérem megpróbálom tartani a határidőt, igazából a felszerelés és az előtöri egy kis része hibádzik már csak, Úgyhogy holnap arra fogok ráugrani és megcsinálni.

Üdv: Selmo
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.14. 15:45

Mondtam már hoyg imádok Nöi karaktereket kidolgozni?
Igaz azok nem ijen probléma mentesek de ezen lehet javítani... :twisted: Pár Yeti+alakválót és mingyárt hisztis lessz a nöszemély.. hiába a jellem formálás erelye....

Meglesz az arád ha minden jól megy akkor nem is fogja a karaktered vissza utasítani az oltár mellet, legalábis a jeleme és "csomagolása" nem ad rá okot...

Még vallami:
//a következö részben lévö adatok megadása nem kötelező, rám is bizhatod!//
-Mi óta ismeritek egymást (hány éve és hónapja KB)
-Mit tudsz/Tuhaszt a családjáról cask annyit amit leirál?
-Találkoztál a család tagokal vallaha is?
-Van valalmi valsáa a nönek?
-Menyire valásos a akraktered ismeretei szerint?
-Szereti az almát?
-Menniy idös ? Bevallotan és ránézésre!
-Volt mrá hoyg flentet/hazudot vallamiben?
-Szokot a környzete szerint/fületneni hazudozni?
-Szereti az álatokat?
-Menyire ragaszkodik a szép és gicses ruhákhoz?
-imádja a fényüzést? vagy nem?
-Alakalamztad rajta a jelem érzékelés, asztrál szem, mentál szem bármejikét vallaha is?
-Vegetáriánus agy sem?
-Müvelt vagy egy müveltlen szerencsétlen möszemély?
-Probáltad vlalaha is vlalamire megtanitani?
-Probált vallaha is valamire megtanitani?
-Mi volt az a dolog amin legjobban össze vesztetek eddig?
-tudod mi a hozmánya? Ha igen akkor menyi?
-Szereti a sütit? <Én szeretem de ez nem számit...>
-Szüz még a karaktered ismeretei szerint? Esetleg tett a "probléma" orvoslása érdekében?
-Alapvetően milyen jelem is?

Dreemer[/quote]

Hali!

Még a végén titkon rátapintunk a KM bácsi gyengéire. (süti, női karakterek...) :D

No akkor:

1. Ennek még utánaszámolok, mert úgy alkotom a karaktert, hogy a szinteket egy-egy életrészre osztom, és úgy a 4. szint körül szocializálódik és romantikázik kissé, úgyhogy ha kész a karakter meg tudom mondani, addig egy kis türelmet kérnék.
2. Még annyit, hogy 3-4 generációja van itt Erigowban földjük, tehát még viszonylag fiatal a ház. Őseik katonai szolgálatukért cserébe kaptak földet, azóta élnek itt. Így a család férfitagjai bírják a kardforgatás művészetét, de nem hivatásos katonák, inkább az arisztokratikus képzettségekben bővelkednek.
3. Igen már találkozott a karim velük, sőt elég jó viszonyt is sikerült kialakítani velük, annak ellenére hogy a karakterem születési jogban nem, csak papíron nemes. (Örökbefogadta Nibur karijának apja, és úgy nevelte mint a sajátját.) Megértő emberek, és nem jellemző rájuk a nemesi gőg. A szülőknek még van két fiúk (baráti viszony), mindkettő idősebb az aránál.
4. Krad-hitű a karakterem befolyása által, de nem túlzott mértékben, egyszer-egyszer elmegy a templomba, de ha szerető kedvese távol van, akkor naponta imádkozik az épségéért. :)
5. Az átlagosat mondaná a karakterem, de nem rója fel neki, sőt egyáltalán nem zavarja a karakteremet, hogy ilyen "alacsony" az érték. Tökéletesen megfelel a számára.
6. Szereti az almát. :D
7. 24 bevallottan és ránézésre +/- 1-2 év. Attól függ, ki néz rá. :)
8. Mivel életvidám, előfordul, hogy ártalmatlan dolgokban (értsd nincs negatív kihatással senkire a következménye) füllent, pl. hogy titkoljon egy-egy meglepetést. De nem szokott hazudni soha, és komoly dolgokkal nem viccel.
9. A környezete tudja, hogy szeret füllenteni, a bohém részének tekintik, és nem is korhollják érte, általában egy-egy nevetve intézett bosszankodó szó a végkifejelet, ha átejti az "áldozatot", de nem haragszanak komolyan érte. Tudják, hogy hazudni nem szokott.
10. Szereti az állatokat, főleg az ártalmatlanabb teremtményeket. (nyuszi, őzike...:D )
11. Egyáltalán nem ragaszkodik hozzájuk, ha olyan kedve van egyszerű öltözéket visel, de ha kell kiöltözik bálokra, vagy ünnepekre.
12. Nem szereti kifejezetten a fényűzést, a nemesi élet velejárójának tekinti. Él vele ha kell, de szerencsére a családja nem viszi túlzásba. A radikális fényűzés kifejezetten zavarja.
13. Nem alkalmazta a karim rajta soha.
14. Nem vegetáriánus, de szereti a könnyű ételeket. :)
15. Művelt amennyire a nemesi nevelés engedi, és a költészetet és az olvasást nagyon szereti. Néha egy-egy verset is ír.
16. Az önvédelemre, de nem nagyon jött össze. :D Távol áll tőle az erőszak, és a fegyverforgatás.
17. Igen, a költészeti "érzékét" a nő tanította, habár ő nem szokott verseket írni. És természetesen ő tanította meg igazán szeretni...
18. Nem igazán, ha esetleges vita kezdett kialakulni, valamelyik fél mindig engedett még mielőtt elfajult volna a dolog. Mikor hosszabb időre elmegy a karim, akkor próbálja marasztalni, de végül mindig megérti el kell mennie, és nem hisztizik.
19. Pontosan a karim nem tudja mi a hozomány az egybekelésnek, gyanítja anyagilag hozzájárulnak a szülők az együttélésnek, de nem tudja pontosan a számszerű értéket. Nem is érdekli.
20. Szereti a sütit.:)
21. Szűz még, a házasság előtti szex tabu a számára, és a karakterem ezt megérti. Szoktak együtt aludni ha lehetséges, de még nem történt meg.
22. Élet jellem. Szereti az életet, általában vidám és mosolygós típus, mindig talál valami érdekes dolgot a világban, bármi legyen is az. Azonban nagy az önuralma, és nem lépi át a korlátait, tisztelettudó és kedves nő. Semmit sem csinál ész nélkül, és végső soron nem hisztis.

Remélem ez megteszi, ha kihagytam volna valamit, vagy ki kell egészítenem valamivel szólj.

Quator

Megpróbálom befejezni a karaktert, bár elképzelhető, hogy csúszik egy-két napot. Azért próbálom betartani a belső határidőt. Ja és érdekelnek a kártyák is. :D (Ez most jutott eszembe. :) )

Selmo

Nem probléma, hogy néha meglátogattál minket, sőt! ;)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.14. 16:27

No akkor itt van kidolgozva a leányzó(az én karimé):

//lehet most nem leszek olyan részletes, mert ez a sz*r kilépett és elveszett az előző reagom >:S //

Neve: Elinor Dyann di Folleran
-Kb 3 éve és 6 hónapja ismerik egymást.
-Kis É-Erigowi nemesi család egyedüli sarja a lány, akit az apja már jóideje ki szeretne házasítani, mert nincs örököse, így ha meghalna, a birtoka és minden vagyona a királyra szállna vissza, és így egész háznépe elszegényedne. Mindkét szülője él még, de már öregek.
-Találkozott minden családtaggal a kari, az apa nem is egyezett volna bele a kapcsolatukba, ha nem tudja előbb felmérni a leendő vejét :)...mármint, h alkalmas-e a birtoka majdani igazgatására.
-Kradot tiszteli a lány egész családja, de csak annyira vallásosak, mint egy átlagos Ynevi nemes.
-Mindenféle gyümölcsöt szeret
-Bevallásra és ránézésre is 22 éves.
-Nem az a füllentős fajta, mivel egész életében az egyenességre és tiszteletre tanították...néha ebből is van konfliktusa a karival, mivel igen határozott, karakán és szókimondó...és csökönyös, de soha semmilyen körülmények között sem fér bele az erkölcsi normáiba, h hazudjon főleg nem a karinak, mivel tényleg szereti.
-A környezete sértésnek venné, ha valaki azt állítaná, h a lány hazudik, v hazudós (és a lány is sértésnek venné, és ha valaki megsérti jajj annak...)
-Igen, szereti a természetet, a szép virágokért pedig egyenesen rajong.
-Utálja a giccses ruhákat, sokkal inkább a kényelmes és puha, de praktikus ruhákat kedveli. A szép ruhákat is szereti, de a szolidan szépeket. A giccses dolgokat nagyon nem kedveli.
-Szereti, ha nem kell szűkölködnie semmiben, de a fényűzést és nagy felhajtást nem kedveli.
-Alkalmaztad rajta a jelem érzékelés, asztrál szem, mentál szem bármelyikét valaha is: A kari nem képes ilyesmire :P
-Minden megeszik, ami nem undorító (pl a csúszómászókat, bogarakat azért nem eszi meg)
-A neveltetéséből adódóan művelt, és ezt elvárja a környezetétől is. (ha valaki nem az persze nem veti meg, de az olyanok társaságát keresi akik hozzá hasonlóan műveltek.
-Igen a kari lovagolni tanította a lányt miután az megkérte rá. (ne gondoljon senki rosszra...nem olyan lovaglás :) )
-Igen a herbalizmus alapjaira oktatta a karaktert.
-Nagyon még nem vesztek össze, mivel nagyon szeretik egymást, és hol egyikük, hol a másikuk engedett a másiknak. Bár kisebb összezörrenések rendszeresek a lány vad és céltudatos jelleme miatt.
-Nem egy nagyon gazdag család, így a birtok éves jövedelme nettó (adózva, és a működési költségek levonása után): 50 arany.
-Nem szereti a túl édes dolgokat, de a jó ízharmóniával elkészített süteményeket szereti.
-A lány már nem szűz, de a karakter által veszítette el ártatlanságát. (a lány családja erről nem tud)
-Élet jellemű, de a szigorú neveltetés hatására egy halvány rend jelző is ott ködlik az élet mellett.

Ja és plusz adalék, hogy képzett rövidkard forgatásábal. (apja rosszallása ellenére megtanulta egy közelben letelepedett öreg leszerelt zászlóháborús katonától) Ezen kívül ha valaki sértegeti szándékosan, vagy erőszakos, akkor hamar feldühödik és akkor nem tűrtőzteti magát semmilyen téren (persze verekedésig azért nem süllyed, csak a szavak terén engedi el magát)

kb értékek: erő: 10, ügy: 12, gy:10; áll: 11; eg: 12; karizma: 14; iq: 14; ak.e: 10; asztr: 9; érz: 10
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nibur Sakraf 2009.02.14. 16:40-kor.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.02.14. 16:37

Dreemer írta:Nem szeretném ha runamágikus robbanás miatt valakinek a fél keze vagy a feje oda lenne...

Reményeim szerint nem kell sebzést dobnod majd a karimra....
Ha meg sokallod húzd le.

A karim annyi változtatás érte hogy a nekrom. skillt lehúztam.
Kész van és hétfőn küldöm, vagy még holnap.

A komlinkre még Dreemernek rá kell bólintania.

Quator az msn-mailcímedre küldhetem vagy másik él?
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 9 / 16 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16

Vissza: Csapatszervezés