• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 74 / 76 • 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 10:17

KM: [Dreemer],Merengés a fogadó körül... és szemlélődés
Helyszín: Nirmaje-Nagy kaszás fogadó környéke
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe felé
Résztvevők: Revo (Pelso)
NJK:Nirmaje-Katonaság

//+1TP a szép szerepjáték miatt :) <ez nagy volt!> //

*A fogadó romos állapotban leledzik. Katonák takarítják a romokat a fogadó körül itt-ott vérfoltok jelzik a halottakat. Látod hogy egy idegen külhoni érkezik. A harcok alatt a lényekkel harcolt.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.02.14. 10:25

KM: [Dreemer],Fenn :roll: akadás :shock: és aggasztó kérdések...
Helyszín: Nirmaje-Keleti kapu
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra
Résztvevők: Dandarion Duwal (Arnoil)
NJK: Város örök

< Ehhh, minden városőr ilyen kotnyeles? Vagy ez külön erre van képezve? :o >

- Egyszerű mint a vakablak :) Up Umbarig hajóúttal igaz hosszú az út, de azért mégsem annyira mint gyalog az elátkozott vidéket megkerülve, majd Ediomad hegyeit is megkerülve másik oldalról. Onnan pedig jó út vezet Kahrén keresztül Erenbe, legalábbia a karaván vezetője ezt mondta akivel ezt az utat tettem meg együtt. Sajnos Kahre után támadás érte a karavánt, s ugyan nem győztek le minket első támadásra, de eztán folyamatos vesszőfutás volt az utunk, s az utat kénytelenek voltunk elhagyni. A karaván a megmaradt lovakkal elvágtatott, hiszen elsősorban őket üldözték az áruért amit szállítottak, s páran utazók ottmaradtuk a semmi közepén. A többiek visszafordultak én pedig inkább folytattam az utam előre, semmi értelmét nem láttam visszafele menni de nem tudtam őket meggyőzni. így vagyok itt, sajnos inmáron ló nélkül, mivel szegény pára valami kígyóra lépve kiszenvedett annak marásától.

Megvárom amíg visszatér az őr, s kissé türelmetlenül kérdezem tőle:
- Minden utazót ennyire kifaggatnak? Bár sejtem nem sokan vetődnek erre...

- Koldulni biztos nem fogok - megemelem az erszényem - van annyi pénzem hogy ki tudom fizetni a szállást és a kosztot jó ideig, mégha a legjobb fogadók árait nem is tudnám megfizetni, de biztos akad szerényebb fogadó is a városukban. Ha nem lesz igény a gyógyítási tudásomra akkor - vállat vonok - nem fogok gyógyítani, nem erőszak a disznótor... Örülök hogy ennyire jó a városuk helyzete, nincsenek koldusok, senki sem beteg. Egészen felüdülés lesz ha végre beenged, vagy ha nem akar beengedni akkor mondja, s megyek akkor más lehetőségem nem lévén Eren felé...

< Most vagy letartóztat, vagy benged és letartóztat, vagy beenged, vagy nem enged be :D >
Az egyik dobótőröm a kezemben marad a mutogatás után, s szórakozottan pörgetem, dobálom a jobb kezemben boszorkányos ügyességgel szinte oda sem figyelve (18-as ügy)

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.02.15. 9:48

Revo

*Várok és figyelek. Ismerős arcokat keresek a tömegben.
<... Menyünk oda most vagy... Inkább később... Azért valljuk be előnyei is vannak annak ha az embert halottnak hiszik... Könnyebb úgy ténykedni ha az embert nem ismerik... Hüm... Hümm... Fogós kérdés... Merengjünk a lehetőségeken még egy kicsit...>
*Figyelmem nem lankad egy perce sem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2009.02.16. 13:21

Malor Dein

Keresek valami helyi alkalmazottat, és megkérdezem tőle:

- Gondolom most esély sincs étkezésre itt, esetleg tudnál javasolni, egy helyet ahol ebédelhetnék?

Ha van itt étkezési lehetőség akkor felkérem a szobámba, ha nincs (valószínű) akkor is felmegyek a szobámba, megnézem egyben van e még.
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.02.16. 13:53

Logori Refo

A helyiek által látogatott részbe megyek be. Amint belépek először gyorsan szemügyre veszem a helyet.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.16. 17:56

*Végighallgatva ide érkezésed történetét, felvonja szemöldökét, minden erőlködése ellenére tekintete erőteljes hitetlenkedésről árulkodik.*

-Olyan nagy utat egyes egyedül képes volt megtenni... ennyire szerény képességekkel? Mégis hogyan?

*Ekkor távozik, majd vissza tér magányosan* //Igy jobban jön ki az idő rend... remélem nem borítja meg a karaktered működését :) //

-Van akit sokkal alaposabban is kifaggatunk, a kínzókamrában...

*Kérdésedre mely bebocsátásodat firtatja, továbbá bizonygatod hogy nem vagy koldus:*

-Abban bizonyos vagyok uraságod nem koldus, csak hát kissé furcsa a történet amit elő adott... Halylamaos vagyo kazt hinni itt bizony Kyel papara lessz szükség, mert egyszerű emberként ezen a szövevényes történeten nem látok át.. bezzeg Kyel felkentjei... Azt viszont látom uraságod igen jól bánik a tőrrel...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.16. 17:59

KM: [Dreemer],Merengés a fogadó körül... és szemlélődés
Helyszín: Nirmaje-Nagy kaszás fogadó környéke
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe
Résztvevők: Revo (Pelso)
NJK:Nirmaje-Katonaság

*A külhoni, északi talán Erv származású férfi nyugodt léptekkel átgázol a romos előterén és belép a fogadó még épp belsejébe. Tovább már nem tudod követni tekinteteddel... A helyzet továbbra is változatlan...*

//Ha történik valami egyéb érdemleges még írok róla...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.16. 18:07

KM: [Dreemer],Csendes szolgáló... :twsited:
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed- Nagy kaszás fogadó-Konyha
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Nirmaje-Város örség, Edgár- A szakács, Lasura

//Jó látni hogy vissza tértél :) //

*Szerencsédre az étkezésben és étkeztetésben járatosnak tűnő szolgálóra bukkansz a hátsó foyloson. (Ez a folyosóról lehet a szobákba és a fürdőbe eljutni.) Össze ütközöl a csuklyás emberel (?) aki csatabárdjával küzdött a gonosz szörnyetegekkel. Most szakadozott vérmocskos fekete ruházatban, szakács sapkával fején és frissen kötött szakács köténnyel tekint feléd. Kérdésedet nem méltatja szóbeli válaszra, egyetlen intéssel felszólít kövesd... Elindul a folyosó hátsó ajtaja felé (A hátsó bejárattal ellentétes oldalon lévő, neked menet irány szerinti jobb kéz felé eső folyosó végi ajtó.)*

//Követed?//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.16. 18:20

KM: [Dreemer],Pletyka lesen...
Helyszín: Nirmaje-3 kacsa fogadó
Résztvevők: (Garmacor)
NJK: Nirmaje népe

//Valami információ morzsát pocsékul adtam át... A teljes fogadóban ismereteid szerint a helyiek iszogatnak. Csak éppen faji alapon és szokásaiknak hódolva elkülönülő részeit veszik igénybe a csehónak... Sebaj ugy vettem az emberek közé mész be. Útolag ugyis módosítható a döntés...//

*Fellépsz a kopottas felfelé vezető lépcsőre hogy a földszinti ivóba léphess. Az ívóban rögtön elötted alig pár lépésnyire fogad a lépcső folytatása. Elösször ez tünik szemeb a csarnoknyi helységben. Legalább 10-12 láb széles és 16-26 láb hosszú maga az ívó. Jobb kéz felé rögtön fogad a telejs sarkot kitöltő söntés pult. A pult maga mitegy 8 méter hosszan kígyózik a fal mentén. Gátat szabva a fogadó tömegének, a fal mellet felállított hordokal szemben. A gát örségét 2 csapos jelenti, kik megálás nélkül az átörni készülő emberek áradatának parancsolnak netovább ott. Bejárattal szemközt a terem másik végében terpeszkedik egy takaros kis szinpad, majd egy lábbal emeli a föld szine felé rajta elöadást tartó szinészeket. Szerencsés vagy, épp egy Erv szindarabot adnak elő erv nyelven. A törtéent maga nem ismert elötted, vallami komédia lehet...Szindarabb érdekesége hogy egy törpe is felelhető a szinészek közt.
Kocsma tömege változatos... vanank itt mindenféle fajta és rangú emberek, mindenki a rangban vele egyívásúakkal közös asztalok mellet terpeszkedik. Úgy becsülöd legkevesebb 100 szomjas szály van össze zsúfolva a helységben, mely levegöjét dohány füst szaga teriti be. A jeelnlévő becslésed szerint 2 tucatnyi városőr megynugtató hjelenlétének hatására semmiféle késelésre, verekedésre utaló jelet nem látsz. Itt izony békés társasági élet zajlik, mindenemü atrocitás nélkül.*

//Kérlek ird le mi az amit elsö sorban megnézel, mi az ami érdekli a karakteredet, a kocsma sok részletét nem irtam még le.. mert nem tudom mi az aminek utána nézel... Nem tudom mia az amivel törődsz és mi az amivel nem :( //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.02.17. 2:15

// Megbonyolítottad nekem ezt az időrendezést nagyon, de próbálom megoldani hogy érthető legyen. Cserébe a helyzetemet kicsit részletezd ki, hogy milyen fenyegetettség van (céloz-e valaki rá, hány őr van, milyen a belátott terület, városfalon van-e őrség, stb)//

A tőrömre vonatkozó megjegyzésére reagálva:
- Ohh, bocsánat. Nem szándékoztam semmi félelmet kelteni, csak magam szórakoztatom vele.
Elrakom a tőrt, s egy kődarabbal folytatom a játékot (öklöm bügykein pattogtatva, ujjaim közt átpörgetve, stb), s közben folytatom a beszélgetést az őrrel.
- Jól gondolom hogy csak akkor nyerek bebocsátást ha Kyel papja is jóváhagyja a belépési szándékomat? Nem igazán adott módot arra hogy elmagyarázzam hogy hogyan is lehet ilyen utakat egyedül is megtenni, de amíg a nevezett személy is ideér addig el tudom mondani hogy értse is.

- Kahre után jó három napnyi járóföldre tértünk le az útról a támadás miatt, hozzáteszem ezt a távot egy egyedül lovon haladó ember egy nap alatt is megtehetné, csak ugye a karaván az lassan halad. Nekem megmaradt a lovam, ezért is vágtam neki, s mert nem volt biztos a visszaút sem Kahre felé, könnyen lehet hogy egykori útitársaim vagy a támadók karjaiba vagy eltévedve más veszedelmekbe futottak. Nem tartom nagyra a saját képességeimet, de azért megjártam már pár vidéket, s kevés támadóval szemben mint már mondtam meg tudom magam védeni. Az utam hosszú volt, de nem volt veszedelem út közben. Élelemmel meg volt rakodva a lovam, hiszen hosszú útra készültem Eren felé, vizet tudtam találni útközben így alkalmanként fel is tudtam frissíteni a készleteim. Fő gondom az volt amikor sajnos elpusztult a hátasom, egyrészt lassabban is halad az emberfia így másrészt a magával hordható élelem is kevesebb az embernél. Szerencsére azért már annyira messze nem voltam más akkor ide. Lehet nagy szerencsém volt, de nem futottam össze semmi komoly veszéllyel sem lóháton sem gyalogosan. Hozzáteszem régen Erenben lehetnék már ha nem vétem el az irányt...

Eldobom a kavicsot mint aki megunta a várakozást (eddig végig táncoltatta oda sem figyelve).

- Nade látom nem szívesen fogadják a látogatókat városukban, s nem kívánom az alaposabb faggatózás színhelyét sem meglátogatni önszántamból. Eren felé az utat most már tudom, valamelyik környékbeli faluban csak adnak el egy lovat meg élelmet, s nekivágok magam annak az útnak is...

Sértődött grimaszt vágok az őr felé, várva a reakcióját. Kicsit mögé is pillantok hogy jön-e már a pap egyben azt is próbálom felmérni hogy az őrök közül van-e valaki aki már bemért valamilyen lőfegyverrel.

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.02.17. 8:36

Logori Refo

//nem fogalmaztál rosszul én nem figyeltem tényleg az emberek közé megyek//

A gyors terepszemle után a söntéshez sétálok és türelmesen kivárom a soromat.
- Üdvözletem egy kupa bort és ételt kérnék.
megvárom a bort majd az ivó egy olyan részére megyek ahol minnél jobban szemmel tudom tartani a helyet és lehetőleg minnél több pletykát hallok. Elsősorban az emberek viselkedésére figyelek.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2009.02.18. 16:03

-Nem hallgatom tovább a gyalázásod, add a papírt kérlek és megyek is

arcomon nem titkoltan látszik mennyire dühös vagyok

<..mit képzel ez magáról??szemernyi érzés sem szorult belé????...>
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sher Dolan » 2009.02.19. 14:49

Malor Dein

Követem, hátha valami ennivalóhoz jutok
Malor Dein Árnyjáték nirmajéban
Naim Akra Doran
Sher Dolan
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.20. 18:22

KM: [Dreemer],Fenn :roll: akadás :shock: romló helyzet :?: :?
NJK: Város örök, vőrős hajó nő [DÉMONI!!!!]

*Ahogy tekintetedel alposabban felméred a falakat, a következőket tapasztalaod:
-A kapú két oldlalán lévő bástya lörései közül legkevesebb 3-4 helyen valalki nyilpuskával/íjal a kezében tüzelésre készen alpul a sötétben...
-A falakon járöröző örök közül több biztos távolságról tekinget feléd... (50-60 m távolságról)
-A falaltól te 10-20 métere vagy, az íjászoknak nem ejlenthet akadályt elpuszitásod... nyilt terepn vagy gyakorlatialg a legközelbi fedezék jó egypercnyi futásra van. Ez nem más mint az első fa. a pusztában...*

-Kötleségem meg halgatni... Kyel felekntjére úgy látszik nem lessz szükség, valaki sokkal... megfelelőbb jobb... // :twisted: //

*Miután elmesélted történődet, elégedetten bólogat.*

-Szép történet...

-Látogatókat szívesen fogadunk csak szeretjük tudni mifélék... elő vigyázatosság mifelénk sosem árt! Ó de látom már meg is érkezett a kedves hölgy.. nos vele kell megbeszélnie a történetét...

*Kisvártatva a kapú jobb szárnya lassan nyikorogva kitárul... cask résnyire hogy kényelemsen kiléphessen rajta egy nő! Meglehetősen csinos nő... Vörös hosszú haja hosszan omlik vállai alá, zöld szemei tekintetének különös csilogást kölcsönöznek. Mosolya egy ragadózó moslya... aki épp prédára lelet, pontosan azt mustrálgatja vajn fél fogára lessz elég, vagy kihuzza vele a követekző vacsoráig? Tekintete átható... önkéntelenül is rossz elö érzet ofg el ahogy ez a nő rád néz... talán magas teremte, majd két láb magasága hoz zavarba? Esetleg kidolgozott izmos teste? Mindezek mellet női mivoltát hirdetö idomai igen szerénynek hatnak...
Az egész jelenséget igen bizarrá teszi, öltözéke. Vérmocskos fekete ruhálya, itt ott börcafatok lognak le fekete posztó ruhályáról. Gyász rúha ez, fekete csipke takrta el nemrég arcát, most a kpus nyitásra egy könnyed mozdualtal akárha csukjáját csapná hátra hátra sodorja. Apró kalapja meg billen egy csöppet a mozdulat lendületétől.*

(Erv)
-Üdvözöllek vándor Narmely falai alatt, jobb ha tudod nincs okod tölem félni. Egyenlőre... Tehát azt állítód bebocsátást kérsz ebbe a szerény városba... Nos ehhez megkel gyöznöd engem hogy nem vagy, Pyaron sem pedig Nirmaje elenségeinek egyikének követöje sem. Bár egy ijen jó kihálású férfiú nem hinném hogy közéjük tartozna... sosem leeht tudni... amig nem vallanak a kiapad mellet... *ezeket a szavakat végtelen lassúsággal és kéjjel ejti ki, talán szeret a kin padok közelében időzni?* probálj meg hazudni ha van kedved hozzá... úgyis rajta kaplak.. és a börtönben épp van egy üresedés... magányos nyugodt csendes kis cellácska mindennel felszerelve... mindenféle aranyos játék szerrel. Szerintem élveznéd a játékot... egyszer ha beengedünk mindenképpen elviszlek oda...*mint egy szerető végig simítja álladat, lágy gyengéd mosolyt lövell feléd, tekintete olyan ártatlan...* jól éreznénk magunkat.

-Mond hát.. miért vagy itt. Mi vetett ere a goromba vidékre?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.20. 18:32

KM: [Dreemer],Pletyka lesen...
Helyszín: Nirmaje-3 kacsa fogadó-Középsö szint
Résztvevők: (Garmacor)
NJK: Nirmaje Kocsma népe

*A pultos ripsz-ropsz kiszolgál, ebben nincs hiba. A magas árakt rögvest megérzed... 20 rezet kér el a vacsorádért és italodért.
Az emberek igyekeznek jól érezni magukat. Láthatóan iszogatnak kártyázgatnak vitáznak, nézik a szini elő adást. Minden nyugodt. Pár iparos asztal melelt siekrül helyet foglalnod, az iparosok arról paanszkodnak egymsénak hogy vissza estek a rendelések.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 74 / 76 • 1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76

Vissza: Régi Kalandok...