• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 8 / 16 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.03. 17:11

Quator ar Zaraquer:

Idézet:
*2 Telejség igánye nélküli lista:
-Igazság amuletje
-igaz szó
-Heraldika
-Emebr ismeret
-lélek tan
-Beleszolni a mese alkitásába
-Világ logikályát megkérdöjelezni

Nekem van lélektanom és heraldikám.

<Hmm jó látni hogy van aki érti is a humoromat. Bár elöre éreztem legalább egy ha nem 2 JK lessz akik Heraldikával és lélektannal bünöznek... mingig ezekel van a gond... ehh sebaj :twsited: már két hónapja kitaláltam a megoldást a heraldika jelentette problémára.... :uzi: >

Azt hiszem akkor megvan az első amnézia szörny potenciális áldozata... vag nem is.. alakváltó kell ide... az mindig olyan vicces... esetleg egy boszi... [szigoruan 10 alatti szépséggel ara tuti nem gyanakodna senki... ami 16 fölött van az csak Elena papnő vagy Boszi lehet és ezt mind tudják mindig...]

Sebaj ez a probléma gyógyítható... :) Biztosra veszem a képzetségedhez tartózó tualjdonsággal együt nem éri el a 20 at a probákra érvényes érték...
<Ugye nem... :?: :!: >
...elvégre az ártatlan gonosz tevőknek is kell némi esélyt adni [Meg a KM se unatkozzon].

Viszont a karakterem lelkületéről szívesen beszélek/mesélek. Bár ha nem muszály nem előre megadott fogalmazásban tenném, hanem akár msn-en, akár élőszóban.

Nekem megfelel bárhogy, egyetlen megkötés van csak: a lényeget és a karakter egészét megértsem.

A címeket estére elküldöm a töbiieknek.

Ezer köszönet és hála érte...
<Lehet a kiszemelt képzetség romboló démont első fél ora után fogom csak bevetni...>

Nagyon örülök, hogy téged sikerült megkapnunk! :) Már nagyon várom, hogy együtt játszhassunk és megismerhesselek élőben, nomeg a mesélési stílusodat is. (Ez nem plusz pontokért nyelvmunka, hanem tényleg szerettem volna megismerni a stílusod. :wink: )

<Hmm lásuk ere mit kéne válaszolni... lásuk belsömben miféle váalszok fogallazodnak meg... :
Nagyon sötét oldal [Kránból kitiltották mert mellete a Kráni Trorony karácsonyfaként világitott]: Tualjdonképpen ez az érzés a mesélés utánra már a multé lessz...
Sötét oldal[Csak anyira sötét hoyg épen nem tilották ki...]: Kiváncsi vagyok meddig fog tartani... amíg sikítva el nem menekülnötök...
Nem ezek nem jók valami más kell... ezek nem ide illök ennyire nem is vagyok sötét csak álmaimban...>

Személy szerint is kiváncsi vagyok mijen érzés lessz nektek mesélni... és mit tudtok véghez vinni... tanulva az elözö talibol, most másképp állok hozá a dolgokhoz, és lazábban követem a modul elöirásait... ahol erre szükség lenne el is térhetek.. elvégre én vagyok a KM, ez meg nem verseny... vagy legalábbis nem tudok róla hogy az lenne...

A mesélési stilusomról.. bár nem tudom menyire érsz rá de csak Nirmajei zárt akalndomat és annak nyitó jeelntét tudom felhozni példának....[gonosz kacaj]

Tömören össze foglalva ott, szerény arti a világ több pontján volt.. és hát egy sajnálatos baleset miatt... amit egy alkoholista elf varázsló követet ell...[nem röhög hangosan (nagyon)] Szóval a lényeg elrontott egy telportáló varázsigét sé ennek hálla a party tagok a heszinre kerültek... épen ugy ahoyg voltak... persze elöre senki nem tudot közülük semmit... CSak anyit akartam tudni hogy mit csinálnak a telport idelyében...mert a teleport csak magukat és a rajtuk lévő holmikat vitte át.... a felszerelést és egyebeket amik a szoba alján voltak már nem és hát többek közt volt egy bárd aki épp szüz oltáson vett részt....

Nah ezeket a forudlatokat kedvelem... bár ez a durvább változat volt...
Ettöl fügetlenül logiksuan vannak felépitve a történeteim és a környezet amiben minden és mindeki létezik.. éppen ezért lehet jól rögtönözi... amire szükség szokott lenni lévén nem irok törtéentet elöre meg. Legalábbis nem a hagyományos értelemben. Mert egyszerüen felesleges...

Remélem a csapat en mDarton vagy Della pap gyülölő.... mert én imádom ezeket a appokat és vallamirét mindig van belölük a környéken egy fő.... Darton apap ugy érthető.. amere megy a party ara halál esetek szoktak történi a pap meg kell... :twsited: hogy temesen [semmi egyéb csak temetés; semmi gonoszkodás; mérgezés; haláli térfa; Dartoni humor; Senki által nem érthető térfa]. Della papa azért kell mert mindig feltudja viditani a JK kat... és mert annyira össze tudja zavarni a szálakat.

A harmadik fontos össze tevő valalmi rejtély vagy egyéb eseméyn ami nek részesei az áldoz... JK és majdnem dürohamot kapnak mire rájönnek megkora átverésre jöttek rá.. hogy aztán megprobálják [hagyni szoktam... különben rám boritanák az asztlat.... bár voltak kivételek amikor nem jöt ösze nekik...] rendbe rakni a dolgokat.

Mostanában már hagyom hogy a dolgok maguktol menjenek végbe... a tervezés után minden a JK kom muljon.. ne rajtam sokkal érdekesebb igy a játszma :) Legutobb egy kezdő kérlelet, adjak neki több teret... Azért nem kapott addig mert nem jutottak el odáig ahol kapott volna... ere uyganazt mondta mamit nektek is modnanék hasonló helyzetben: "Nem tehetem... a dolgok már eldöltek és mozgásban vannak. Nem igy akartam ti alakítottátok igy a dolgokat."
Egyszóval amit nehezen értenek meg az emebrek az az hoyg a törtéentet mikora mesélem már eldölt.. a leehtöségek közül váalsztanak a JK teteikkel... én ekkor nem nézem hogy mi hogy alakul csak mesélem a történeéseket... egyszóval ekkor már nem rajtam mulik a dolog.

Apropó, varázsló lessz a csapatban? vagy egyáltalán mi féle KM gyilkos és KM elme szagató csapatot raktatok össze?

Csak hogy elekzdjem feladni a rendelést a nyugtatóra... amire szükségem lessz...

Hmm ha már nyugatnál tartunk... mondtam már hogy a süti a gyengém :?: [angyalka]
Dreemer

U.i.: a vicceket és poénokat ne vegyétek komojan... mindig ezek dölnek belölem XD igen javithatatlan vagyok... a legtöbb [mindegyik] eddigi JK ere csak egyvalamit szokott tenni ugyan ijen poénokkal vág vissaz neekm.. aki nem hiszi nézzen utána az 5. csapatnál.. Lau és Garmmacor az elmondhatója... no meg Martos
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.02.03. 18:30

Szia Dreemer!

Nos csak egy kis ízelítő:
varázsló
elf
lélektannal
asztrál és mentál mágiával
a problémák elkerülésére kategorikus rend jellemmel
jah és jó kis asztrál és mentál bélyegekkel
és ez még csak a látszat
szerintem barátkozz meg Quator karijával, nem őt fogod útálni :D

Km gyilkos: holnap vagy holnapután(valamivel) begépelem a mozaikmágiát tágító kérdéseimet.
Ezek nagy része a Km hatásköre, vagy a könyv által hiányosan említett kiskapuk nyitogatása.
Mikor lesz időd elmélyedni a témában? Négyjegyű függvénytáblázatod van? Ha nincs szerezz be egyet pls :lol: .

Elöljáróban: rúnamágus varinak milyen limitet szánsz a mágikus ketyerékből a 140-es "ajándék" felett?
A könyv betűjéhez mennyire ragaszkodsz? Ami le van írva szentírás, ez oké, és ami nincs?

Emelett van egy tűzvarink, sima és hívő krad lovagunk, és egy tiadlan íjászunk. Szerintem ...
Majd ők is fényezik magukat :D
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.03. 19:00

Mindenki:

Mivel pokolian nem simerem azt hogy ki mire képes, karakterével és mijen jeleme van, meg ugy általában szeretm tudni hogy a nép akinek mesélek*0 mire harap*1 Mit szólnátok egy valalmikori távoli ködös jövön belül elehelyezet proba játékhoz amikor ki lehetne probálni a karaktereket meg látni menyire müködik a csapatz ugy mint egy csapat.
<...és mennyi nyugtatót kell vinnem magammal a talira... Vagy nektek :twisted: >
Herold Bardelot:

Nos csak egy kis ízelítő:
varázsló
elf
lélektannal
asztrál és mentál mágiával
a problémák elkerülésére kategorikus rend jellemmel
jah és jó kis asztrál és mentál bélyegekkel

Elf husika.., hmm ahogy emlékszem a halál szavát továbra is szeretik a faji ágiksu alergia miatt... :twisted:
Ráadásul Rend a lelkem... az legalább porázon tartja...

Asztál és menátl bélyegekkel? Ez különös ez Jelmágiát feltételez... De miféle elvetemült Káosz-Halál karakter pakol magára Asztrál és mentál bélyegeket??? Esetleg gyenge idegei vannak és mesterségesen javitja magát???

és ez még csak a látszat

Arra ugy sem adok [legtöbször]

Km gyilkos: holnap vagy holnapután(valamivel) begépelem a mozaikmágiát tágító kérdéseimet.
Ezek nagy része a Km hatásköre, vagy a könyv által hiányosan említett kiskapuk nyitogatása.

Ez érdekesen kezdödik... Még szuerencse hoyg imádom a varázsló kasztot... és vannak mindenféle megkövesedet kiméletlen elképzeléseim arról mi hogy menyire és hogyan. pl hogy elemi eró kitörés a gerinc 2 csigolyálya közé is berakható... márha tudod hol van az az ott... hiába az élettan is jó valamire :) Amint tudod javaslom irjad be... feltételezem olyasmi is elö fog kerülni amit személy szerint hagynék... de hát a többi varázslónak mege nem ahgyják akkor kifog törni a helyi jelegü népfeleklés ezért másokkal is egyeztetni kell majd... leglaábbis ez a sanda gyanum.

Mikor lesz időd elmélyedni a témában? Négyjegyű függvénytáblázatod van? Ha nincs szerezz be egyet pls :lol:

Idö.. hát most a héten beteg vagyok.. leglaábbis beteg álományban. Amikor lessz idöm akkor intézem bár lázasan nem szeretek szabályokal foglalkozni. Valahogy nem az igazi... :(

De ha megnyugtat lelekemnek jót tesz a gondolat hogy jó kis muri lessz itt... elröe láthatólag.

A fügvény táblázat és a magus szabály rendszere max Tam esetén ileszkedik egymsához.. Esetleg terület számitások miatt... Érdekes kérdés....

A kiskapukat szeretem... csak a játékosk azt felejtik el hogy amit ök megtehetnek az NJK is meg tehetik... mi több meg is teszik olykor :twsited:

Elöljáróban: rúnamágus varinak milyen limitet szánsz a mágikus ketyerékből a 140-es "ajándék" felett?

Lásd Verseny ki irás. Másrészt a rühelt dolgok listályán szerepel ez az...

A könyv betűjéhez mennyire ragaszkodsz? Ami le van írva szentírás, ez oké, és ami nincs?

Ha tudnám mire utalsz talán válaszolni is tudnék... mert a véleményem egészen egyedi.
Kezdve a Vallás ismeret nevezetü hiba halommal.

Emelett van egy tűzvarink, sima és hívő krad lovagunk, és egy tiadlan íjászunk. Szerintem ...
Majd ők is fényezik magukat :D

2 konzerv a frontra, csatamágius 2. vonalba 3. ba ijászka de miért tiadlani??? Mindegy a Made in Hungary is jó lehet... és persze a magusunk aki ne mis tudja mekora Mitril kockába vágta a varázsló botját...

Dreemer
*0 Áldozatok tömege avagy JK halmaza....
*1 Mi az ami tetszik nekik mire számitanak, mit várnak el a mese folyamán... nem mindegy hogy nyomozásra vágyik a nép vagy pedig vérfürdöre... az elenség vérében persze... <...persze a sajátjukéban is fognak fürödni ha össze jönnek a dolgok :twsited: >
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.03. 19:43

Dreemer

Tőlem jöhet a heraldika-lélektan elnyelő szörny. :D Gyakorlatilag a lélektanom 1.fok, mert enyhe feltétele a 2.fokú hadvezetésemnek egyébként nem pazaroltam volna rá 1 Kp-t. :lol: A heraldikám meg 2.fok, tehát saját környzetem (tiadlan és főleg a hadsereg) címereit ismerem fel. :) Tehát tulajdonsággal együtt van, amikor a 12-t is alig éri el a próbadobási küszöböm. :P (Bár a tizes alatti boszikra mindig gyanakodik a karakterem. A nagyija is vén boszi, bár ő a szerencsesütik boszija. :lol: )

Egyébként azért lettem tiadlani íjász, mert orientál-japán típusú kép ihelette a karimat és valami olyat kerestem, ahonnan ki tudom hozni amit a képhez képzeletemben társítottam.

A karakterem esszenciális lényege, hogy dúúúrva. :D Na komolyabbra fordítva majd megbeszéljük, de elöljáróban: tiszta Rend jellemű.

A címeket elküldtem mindenkinek. (Akik előszeretettel HM-ként jelentkeznek, nekik mindkét accjukra.)

A próbajáték ötlete szerintem részben oké. A próba és a játékosok igényeinek felmérése jól hangzik. Viszont személy szerint nem szeretnék a találkozós karakteremmel játszani nem élőben. (Ennek oka, hogy néhány msn-es kalandozási próbálkozásból tudom, hogy nem olyan a játék, mint élőben és tartok tőle elmenne a kedvem a karakteremtől, mert nem tudnám úgy kihozni, mint személyesen élőszóban, gesztikulálva előadva.
Ha más (akár hasonló) karakterrel is megfelel neked a próba, akkor szívesen játszok előzetest.
(Vagy az is egy megoldás lehet, hogy csak elbeszélgetünk 6-an közösen, hogy ki mit vár/remél a találkozón játszott kalandban, konkrét próbajáték nélkül is.)

Kicsit más

Nem kifejezetten a kalandozáshoz, hanem inkább az előtte lévő szabadfoglalkozáshoz kapcsolódó kérdésem:

Erinnel beszéltük, hogy Magic the Gathering és Legend of the Five Rings kártyát is viszünk kipróbálni. Illetve amit nem beszéltünk meg, de ha érdeklődés van berakom a táskámba azt is: Vampire the Ethernal Struggle kártya. Van másnak is ingerenciája rá? (Mert akkor úgy viszek paklikat, hogy jusson.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.02.03. 21:01

Üdv!

Dreemer pm ment a "hülye" kérdésekkel.

Kártyák: a felsoroltak egyikéhez sem értek bár majdnem ráment a sulim anno a fantasy(HKK anno) kártyázásra.
Az ötlet nem rossz, de ahhoz hogy ott tanuljuk meg sztem kevés lesz az idő, ha meg mégsem legalább lesz mit csinálni.

Az elérhetőséget mindkét accal megkaptam :D .

Elf és halál szava: ha arra a +4 re alapozod az erősítést nos :D sok sikert .
Rend jellem és a póráz: hideg és könyörtelen logika, a rend, faj, szövetség érdekei mindenekelőtt. Szerintem ez elég laza lánc ;) . Azt már Abdul al Shared is megmondta hogy nem a halál a legrosszabb ami egy emberrel történhet :D.

[18-as karika]Szép vagy csúnya boszi, mágiájuk alapja, a kaszt magja, hatalmuk záloga a szexuálmágia, és a pasik összeharácsolása.
Egy ronda banya elég különös perverzió :D . kb mint a nagyisex :P . Gondolom...
[12-es karika]

Előjáték, hogy gondoltátok? msn-en, itt Om-n? Sztem még a msn(ami kicsit direktebb) naagy megbeszélés is kölcsönös hallgatásba fog fúlni.
A kalanddal elvárás:
-legyen lebilincselő(a szó kevéssé szoros értelmében)
-lehetőleg ne legyen erőltetett a motiváció

Az hogy akkor nyomozunk(mentál mágia) vagy öldöklünk(összes többi mágia) részemről lényegtelen. :lol:
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.02.03. 22:02

Éljen soká (legalább a találkozóig kérem :roll: ) :D Dreemer, a KM-ünk!
:koccint:

Nos, a tűzvarázsló jelentkezik!
(Lélektan 2.fokkal.....Majd megbeszéljük)

A vallásismeretet:Személy szerint én is viszonylag hasztalan dolognak tartom, viszont még a Fény Ösvényét járóknak is illik tudni istenükről, valamint a karakter koncepció megköveteli ezt a képzettséget is. előtörténetben indokolva lesz.(3.fok)

Karikoncepció röviden:

Fény ösvényét járó hetven éven felüli kyrvérű tűzvarázsló. Az életét egy még meg nem nevezett godoni varázstárgy. Igazából összetett egy lélek (Rend-Élet jellem mellett) a tipikus könyvtárban ücsörgős kényelemszerető tudósfő, aki viszont rájött, hogy a kard helyett sokkal egyszerűbb tűzlényeket irányítani és mahinálni, mint saját testi épségét kockáztatva a harc közepébe vetni magát, ha esetleg életcéljának teljesítésében meggátolják.
Egyébként nekem is hatalmas kérdéseim vannak ugyanis a karakter rendelkezik a tapasztalati mágia és az őselemi mágia(tűz) 5.fokkal, erre irányuló kérdésem nevezetesen:
-Kezdjek új varázslatokat kidolgozni, képzettségeim fejében, vagy ajánlasz esetleg valami más megoldást?
-Személy szerint 2 lehetőséget tartok preferálhatónak:

1, a tűzvarázsatokat alaperősítésen 0 mannából hozom létre
2, a varázsataimra nem érvényes az E-n kénti varázslási idő növelés (vagyis például ugyanúgy 1szegmens megteremteni az 1E-s tűzaurát mint a 12E-st)
Igazából nagyon jólelkű, viszont néha paranoid. Az értelmetlen gyilkosságtól irtózik, viszont a Sogronitákra jellemző vadság néha jellemzi őt is, tehát a tűz pusztítóerejét elszabadítja, ha nagyon feldühíti valami. De általában megpróbálja inkább csak elrettenteni ellenfeleit.

Röviden ezzel a koncepcióval szeretném borzolni az idegeidet.

Egyébként véleményem szerint is képes lesz a banda összerántani a karaktereket, hogy saját házam táján sepregessek egy kicsit: igazából a statisztika kész, felszereléslistát össze kell írnom, az előtörténet nagyja fejben megvan, le kell karcolni.

Üdv: Selmo as. Erin O'Shanon
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.04. 9:55

:) Dreemer üdvözöllek köreinkben :)

Noss...lélektan és heraldika nálam is bejátszik...lélektan már csak 2-esen, de heraldika 4-es :P
A kari lelkületét meg majd megírom...most jött a hír, h anyós rátalált a pendrive-omra, így nem kell mindent újra begépelnem 8)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.04. 12:37

Légy üdvözölve Dreemer köreinkben! :D

Nos úgy látom akkor én vagyok a legjobban lemaradva karialkotással. :oops: Még hiányzik 3 szint, a kidolgozott harcértékek, valamint az előtöri (bár az a fejemben megvan). De belehúzok ígérem!
A jelleme Élet-Rend lesz valószínűleg, általában jókedélyű, humorra kapható ember, ám ha kell tud komoly és megfontolt ember lenni, nem szereti a dolgokat elkapkodni, a többet ésszel mint erővel alapelv híve. Nem szeret ölni, ha teheti megkíméli az ellenfelek életét. Nagyjából ennyi, de még szerintem úgyis társulni hozzá pár dolog.
Lélektan 2, heraldika 3, úgyhogy talán nem lesz leharapva a karim feje a KM által.:)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.04. 18:59

Tömör leszek mert elözö Hsz megsemisült irás közben!

-Gtratulálok a gyors karakter alkotáshoz ! ügyesek vagytok!

-Valalki tudna adni egy öszesitést hoyg ki mivel jön pontosan?

-Nem lesznek képeség hyilkoló szörnyek.. mlátva hoyg nincs igaszág detektor... nem kellenek :)

-Boszi aki ronda: ismeritek a mondást ronda és finom... nos ezt átalakitva: Ronda és csú... nagyton tapasztlat.

-Proba játék:
1.teljes értékü történet
2.Zárt körü zárt kaalndban nmesélve vagy msn en
-azért igy mert tulzottan szét vagyunk szorva az orszáégban... én budapesten vagyok uyg tudom van aki debrecenben...

-Varázshasználók max mana pont bevalásukat majd nyujtásk be... márha valalki nem tette volna eddig meg!

-Tiszta élet rend csapat ez :) Nem is tudom talán lelki alapon Krad követöi a legveszélyesebbek...

Quator:

Kártyákal nem foglakozom, és nem hinném hogy lene rá idöm a hemoban.. legutobb is alig volt idöm elvegöt venni...

Selmo
Valásismeret rendben van... megértem és szerintem heléyén való :)
Egyébként nekem is hatalmas kérdéseim vannak ugyanis a karakter rendelkezik a tapasztalati mágia és az őselemi mágia(tűz) 5.fokkal, erre irányuló kérdésem nevezetesen:
-Kezdjek új varázslatokat kidolgozni, képzettségeim fejében, vagy ajánlasz esetleg valami más megoldást?

hol itt a probléma ???
Van 2 5 foku képzetséged ami leehtövé teszi hogy csinálj uj mágiákat.. elvielg ez iyg szabályok megengedik.. a másik kérdés hogy a többi KM és iró bele menne e... személy szerint hagynám hogy csinálj uj varászaltokat megnézném nehoyg vallami esztlen nem oda illö legyen és hagynám had legyen meg a varázsalt. Ha valalmi tápos akkor had legyen az.

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.04. 19:11

Üdv!

Dreemer

Az összesítés:

Herold: Dorani elf varázsló, aki majdnem mindenféle mágiaformában jártas.
Erin: Fény Ösvényét járó kyrvérű ordani tűzvarázsló.
Anathor: Aranykör-lovag (krad-paplovag) erigowból. (Az ő eskövőjére érkezik/gyűlik össze a csapat.)
Nibur: Erigowi Krad lovag (sima lovagból), kyrvérű és mostohatestvérek Anathor paplovag karijával.
Én (azaz Quator 8) ): Tiadlani íjász a sima alap harcosból kihozva.

Nem tudom mire lennél még kíváncsi az összegzésben?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.05. 21:30

Az, hogy egy adott varázstárgy elkészítéséhez milyen szakma kell, azt mindig a varázstárgy "alapanyaga" dönti el: például egy amuletthez ötvösnek kell menni, viszont egy rúnakardhoz kovácsnak. A könyvben gondolom azért nem említik ezt, mert 1: evidens, 2: nem győznék felsorolni az összes elképzelhető varázstárgyat, és hozzá a szakmákat.

Jelenelgi álláspontunk a mágikus tárgyak alkotásáról Runa mágián keresztül. Akit érint tudni fogja miröl van szó...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.06. 9:23

Hihi...ez jelentősen korlátozza varázslónk mozgásterét :P Sztem legjobb ha szabónak mész....ruhára vagy bőrre bármit rá tudsz varrni; hogy meglepődnek majd az ellenek, amikor a selyemingen nem fog a 2 kezes csatabárd :P Mondjuk ha azt az amuletet amit mondtunk az elején meg akarjátok csinálni akkor inkább ékszerésznek kellene menni.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.02.06. 10:54

Tőlem értesültek róla :D 8) . Már be van építve a kariba :D .
Kérdés: az ékszerész és az ötvös közti különbség érdekelne.
Szerintem mindkettő ékszereket(gyűrű, fülbevaló, lánc+ medál stb) készít, és mindkettő használ/hat drágaköveket.
Szal valaki homályosítson fel hogy mi a különbség :roll: .

A kovács szakma: akkor csak így hogy kovács és az a patkótól a palloson át a mellvértig fed mindent, vagy van külön fegyver, és páncélkovács stb.?

Több szakmára nem utazok :D :) elég ez .
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.08. 10:59

Kérdés: az ékszerész és az ötvös közti különbség érdekelne.
Szerintem mindkettő ékszereket(gyűrű, fülbevaló, lánc+ medál stb) készít, és mindkettő használ/hat drágaköveket.
Szal valaki homályosítson fel hogy mi a különbség :roll: .

Az ékszerész ékszereket készit. Az ötvös pedig kis méretü vagy nme is olyan kicsit fémekböl készült tárgyakat. A kettö nem ugyan az.

A kovács szakma: akkor csak így hogy kovács és az a patkótól a palloson át a mellvértig fed mindent, vagy van külön fegyver, és páncélkovács stb.?

Külön lessz a fegyver és páncél kovács. ergó ha vlalaki runázni akar egy melvértet akkor kell enki a szakama-kovács-páncél 3. foka
mig ha e emelt a fegyvereket is szeretné runzáni mellé akor felekl veni a szakma-kovács-fegyver 3.fok ot is...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.02.08. 16:10

Uraim, hatalmas kérdésem van...

A felszerelés felírása közben eszembe ötlött, hogy mi valójában nem kalandozni, hanem esküvőre készülünk. Namármost, ha mi esküvőre megyünk sanszos, hogy nem visszük saját különbejáratú, kalandozáshoz elengedhetetlen cuccainkat. A kérdésem a következő, ha valamifée hírt kapunk arról, hogy indulni kéne bárhová, szerintem első dolga úgyis mindenkinek a hazaút lenne, illetve a gyors bevásárlás. Innentől érthető a kérdés, mit is írjunk fel karakterlapunkra? Valamint, másik kaland szempontjából mérvadó kérdésem hol is tartandó az esküvő?Milyen messze van ez speciel Ordantól, jártunk-e már ott, mindannyian?
Valamint nagy kérdés: Kb. hányadik tsz-en voltunk, mikor együtt kalandoztunk?Szerintem kb 6-7 körül. Csak, hogy igazodjunk egymáshoz.VAlamint nagyjából hány éve ismerjük egymást?

Üdvözlettel: Selmo

ui.: A karakterem neve:Reih Sul Sienel barátainak csak: "Rei Sien"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Selmo 2009.02.08. 16:20-kor.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 8 / 16 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16

Vissza: Csapatszervezés