Idézet:
*2 Telejség igánye nélküli lista:
-Igazság amuletje
-igaz szó
-Heraldika
-Emebr ismeret
-lélek tan
-Beleszolni a mese alkitásába
-Világ logikályát megkérdöjelezni
Nekem van lélektanom és heraldikám.
<Hmm jó látni hogy van aki érti is a humoromat. Bár elöre éreztem legalább egy ha nem 2 JK lessz akik Heraldikával és lélektannal bünöznek... mingig ezekel van a gond... ehh sebaj :twsited: már két hónapja kitaláltam a megoldást a heraldika jelentette problémára....

Azt hiszem akkor megvan az első amnézia szörny potenciális áldozata... vag nem is.. alakváltó kell ide... az mindig olyan vicces... esetleg egy boszi... [szigoruan 10 alatti szépséggel ara tuti nem gyanakodna senki... ami 16 fölött van az csak Elena papnő vagy Boszi lehet és ezt mind tudják mindig...]
Sebaj ez a probléma gyógyítható...

<Ugye nem...

...elvégre az ártatlan gonosz tevőknek is kell némi esélyt adni [Meg a KM se unatkozzon].
Viszont a karakterem lelkületéről szívesen beszélek/mesélek. Bár ha nem muszály nem előre megadott fogalmazásban tenném, hanem akár msn-en, akár élőszóban.
Nekem megfelel bárhogy, egyetlen megkötés van csak: a lényeget és a karakter egészét megértsem.
A címeket estére elküldöm a töbiieknek.
Ezer köszönet és hála érte...
<Lehet a kiszemelt képzetség romboló démont első fél ora után fogom csak bevetni...>
Nagyon örülök, hogy téged sikerült megkapnunk!Már nagyon várom, hogy együtt játszhassunk és megismerhesselek élőben, nomeg a mesélési stílusodat is. (Ez nem plusz pontokért nyelvmunka, hanem tényleg szerettem volna megismerni a stílusod.
)
<Hmm lásuk ere mit kéne válaszolni... lásuk belsömben miféle váalszok fogallazodnak meg... :
Nagyon sötét oldal [Kránból kitiltották mert mellete a Kráni Trorony karácsonyfaként világitott]: Tualjdonképpen ez az érzés a mesélés utánra már a multé lessz...
Sötét oldal[Csak anyira sötét hoyg épen nem tilották ki...]: Kiváncsi vagyok meddig fog tartani... amíg sikítva el nem menekülnötök...
Nem ezek nem jók valami más kell... ezek nem ide illök ennyire nem is vagyok sötét csak álmaimban...>
Személy szerint is kiváncsi vagyok mijen érzés lessz nektek mesélni... és mit tudtok véghez vinni... tanulva az elözö talibol, most másképp állok hozá a dolgokhoz, és lazábban követem a modul elöirásait... ahol erre szükség lenne el is térhetek.. elvégre én vagyok a KM, ez meg nem verseny... vagy legalábbis nem tudok róla hogy az lenne...
A mesélési stilusomról.. bár nem tudom menyire érsz rá de csak Nirmajei zárt akalndomat és annak nyitó jeelntét tudom felhozni példának....[gonosz kacaj]
Tömören össze foglalva ott, szerény arti a világ több pontján volt.. és hát egy sajnálatos baleset miatt... amit egy alkoholista elf varázsló követet ell...[nem röhög hangosan (nagyon)] Szóval a lényeg elrontott egy telportáló varázsigét sé ennek hálla a party tagok a heszinre kerültek... épen ugy ahoyg voltak... persze elöre senki nem tudot közülük semmit... CSak anyit akartam tudni hogy mit csinálnak a telport idelyében...mert a teleport csak magukat és a rajtuk lévő holmikat vitte át.... a felszerelést és egyebeket amik a szoba alján voltak már nem és hát többek közt volt egy bárd aki épp szüz oltáson vett részt....
Nah ezeket a forudlatokat kedvelem... bár ez a durvább változat volt...
Ettöl fügetlenül logiksuan vannak felépitve a történeteim és a környezet amiben minden és mindeki létezik.. éppen ezért lehet jól rögtönözi... amire szükség szokott lenni lévén nem irok törtéentet elöre meg. Legalábbis nem a hagyományos értelemben. Mert egyszerüen felesleges...
Remélem a csapat en mDarton vagy Della pap gyülölő.... mert én imádom ezeket a appokat és vallamirét mindig van belölük a környéken egy fő.... Darton apap ugy érthető.. amere megy a party ara halál esetek szoktak történi a pap meg kell... :twsited: hogy temesen [semmi egyéb csak temetés; semmi gonoszkodás; mérgezés; haláli térfa; Dartoni humor; Senki által nem érthető térfa]. Della papa azért kell mert mindig feltudja viditani a JK kat... és mert annyira össze tudja zavarni a szálakat.
A harmadik fontos össze tevő valalmi rejtély vagy egyéb eseméyn ami nek részesei az áldoz... JK és majdnem dürohamot kapnak mire rájönnek megkora átverésre jöttek rá.. hogy aztán megprobálják [hagyni szoktam... különben rám boritanák az asztlat.... bár voltak kivételek amikor nem jöt ösze nekik...] rendbe rakni a dolgokat.
Mostanában már hagyom hogy a dolgok maguktol menjenek végbe... a tervezés után minden a JK kom muljon.. ne rajtam sokkal érdekesebb igy a játszma

Egyszóval amit nehezen értenek meg az emebrek az az hoyg a törtéentet mikora mesélem már eldölt.. a leehtöségek közül váalsztanak a JK teteikkel... én ekkor nem nézem hogy mi hogy alakul csak mesélem a történeéseket... egyszóval ekkor már nem rajtam mulik a dolog.
Apropó, varázsló lessz a csapatban? vagy egyáltalán mi féle KM gyilkos és KM elme szagató csapatot raktatok össze?
Csak hogy elekzdjem feladni a rendelést a nyugtatóra... amire szükségem lessz...
Hmm ha már nyugatnál tartunk... mondtam már hogy a süti a gyengém

Dreemer
U.i.: a vicceket és poénokat ne vegyétek komojan... mindig ezek dölnek belölem XD igen javithatatlan vagyok... a legtöbb [mindegyik] eddigi JK ere csak egyvalamit szokott tenni ugyan ijen poénokkal vág vissaz neekm.. aki nem hiszi nézzen utána az 5. csapatnál.. Lau és Garmmacor az elmondhatója... no meg Martos