• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 14 / 17 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.28. 20:09

-Végre...-Mondom, mikor kiszúrom Shia-ko megjegyzésére, hogy az öreg tényleg ébredezik.
Odamegyek az öreghez, hogy halljam mit válaszol. Előveszem a vizestömlőm, lehajolok az öreghez, és megitatom, ha kell neki.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.28. 23:47

A kutyára mért csapás sikerét látva elmosolyodok.<Ez a trükk mindig bejön, ha egy kis helyre van szükségem.>

A zombi másik kezét lemetsző támadás után nem állítom meg a kardot, hagyom, hogy a csapás ereje tovább vigye. Én is fordulok vele, megpördülök a saját tengelyem körül és az így nyert lendületet felhasználom egy erőteljes, átlósan lefelé irányuló vágáshoz.

TÉ:1k100+72 = 7(+72) [79]
Sebzés:3k6+2 = 5+4+4(+2) [15]

Remélve, hogy támadásom kivonta a harcból a kéz nélküli zombit, fogást váltok a fegyveremen, és a pengét két marokra fogva, a keresztvasat a földön kúszó élőhalott hátába vágom.

TÉ:1k100+72 = 11(+72) [83]
Sebzés:2k6+5 = 3+5(+5) [13]

//A TÉ-hez a kard értékeit vettem alapul, mivel ilyen technikával is szokták forgatni, sebzésnél a csatacsákány sebzését vettem figyelembe. Ha másképp látod, nyugodtan módosítsd az értékeket.//
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.02.06. 7:01

Syris, Shai-ko

Filo leteszi a földre az öreget majd közelebb mntek mind ketten, az öreg vékony el el haló rekedtes hangon ezt mondja:
- M..i? Ho-hol vagyok?...vizet...adjatok... egy kis...vizet.
Syris tömlőjéből megitatja az ötreget aki csak úgy nyakalja lefelé a kellemesen hűs vizet, majd ismét megpróbálkozik beszélni:
- Hol vagyok?...Hogy kjerültem ide? Ééés kik vagytok ti?
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.02.06. 7:06

Aramet

Az előholtat noha csapásod kissé sutára sikerül mégis sikerül a földre vinned, majd pengéig belemélyeszted kardod keresztvasás a hátába, az még rúgkapál egy kicsit, d elátod hogy felkelni már nem fog tudni.

Ahogy körbenézel nem látsz újjab támadót azonban a görbeörrú öregnek aki a zombikat "csinálta" nyoma sincs. A lány akit magával akart cipelni pedig aléltan fekszik az avarban, szája sarkában apró vércsíkocskával.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.02.07. 22:43

-Nemsokára beérünk Erionba. Ez a nagy darab óriás talált önre.-mutatok Filora.- Elláttuk a sebeit. Én Syris vagyok, az úr Shia-ko, ő pedig Filo.-mutatgatok végig a kis csapatom.-És ő a kutyám,Dran. Magát hogy hívják? Vissza tud emlékezni, mi történt önnel? Kik támadták meg és esetleg miért? Valami rosszakarói vagy csak útszéli banditák?
<Bár utóbbit kétlem... Nem tűnik túl gazdagnak. Lehet volt nála valami értékes. Esetleg az érme? Nem egy közönséges darabnak néz ki. Vajon mit kereshet egy ilyen egyszerű parasztnál?>
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.02.07. 23:37

Mikor látom, hogy nem fenyeget veszély, letörlöm a kardomat és elrakom. Amint ezzel végeztem odasietek a lányhoz, ölbe veszem és elindulok a lovam felé. Mikor odaértem lekötöm az oldaláról a takarót, leterítem a földre, finoman ráfektetem a lányt és megnézem mennyire sérült meg.

<Remélem nincs semmi komoly baja. Ha arra kerülne sor, nem tudnám ellátni a sebeit és nem biztos hogy kibírná addig, amíg Erionba érek vele.>
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.02.09. 10:22

(Shia-ko)

<Remélem valami értelmeset is kinyög mihamarabb. Az sem ártana, ha kiderülne, miért támadták meg. Nem hiszem, hogy csak ilyen szegényes kocsik járnának errefelé. Valami lehetett nála. Talán épp azt találta meg Syris?>
- Most biztonságban van, bátyám. Bevisszük a városba, ha gondolja. De amíg pihen kicsit, mesélje el, mi történt Önnel?
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.02.10. 21:43

Syris, Shai-ko

Az öregember még kortyol egy kicsit majd megpróbál felülni fektéből de nem nagyon sikerül neki. Kezével megtámasztja magát aztán rebegő ajkakkal néz rátok.:
- Gor...Goron...Goron vagyok. Jaj... ú istenem! Oh Krad, Oh Arel kérlek sújts le villámaiddal hogy eltipord azt a gazembert, Uwel eressze utána habzó szájú angyalait! A kitaszított kígyói marják szívét, miközben annak a poklán emésztődik lelke!...-És még így tovább jó két percig.
- A szénám! A drága jó szénám! Elégett mind... az összes.- itt könnyek szöknek az öregember szemébe amelytől igencsak szánandónak néz ki ezután rebegve folytatja.:
- Miért? miért kellet annak a szemét csuklyás alaknak ide jönnie? Egyszer csak előttem termett de miért? Mit ártottam én ezeknek a szektásoknak? Ó a drága jó szénám... most miből fogom ellátni a gyermekeimet? Ó Darton... mind hozzád jutunk... és ... és még az a szegény Elvira is!Brühühühühü...-az öreg szemeiből záporozni kezdenek a könnyek miközben a közeli szomorú jövőt ismételi.

//Asztrál próbát kérnék mindkettőtöktől//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.02.10. 21:46

Aramet

alaposan átvizsgálod a lányt- ügyelve arra hogy a szemérmesebb részeket ne érintsd- majd megállapítod hogy a gallyak közötti rohanás okozta karcolásokon, és azon kívül hogy kicsattant a szája- vélhetőleg az öregember ütésétől ami ájulásba taszította- semmi baja nincs. Legalábbis amit látsz. Ami viszont feltűnik neked miközben vizsgálgatod a lányt hogy ruhája és egész teste füstszagot áraszt, valamint arcán is van egy kis korom.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.02.11. 8:50

(Shia-ko)

//Most mi a siker? Mert elviekben egy nem túl érzelmes, inkább mások felé közömbös vagyok ezzel az asztrállal (ezért is ennyit választottam)?//
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.02.11. 8:51

(Shia-ko)

//Asztrálpróba:
Asztrál: 10
1k10 = 8 [8]//
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.02.11. 21:23

//Asztrál: 13
pró:1k10 = 5 [5]//

Az öreg mondókáját kicsit már-már unalmasnak tartom, de kicsit megakadok, mikor a csuklyásokat mondja.
-Csuklyások? Milyen csuklyások? Meséljen róluk többet, kérem...
Elkezdek kotorászni a pénzem után. Előveszek 3 ezüstöt, majd odaadom az öregnek.
-Tessék, öreg. Nem túl sok részemről, de talán egy kicsit kárpótol a nemrég történtekért.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.02.21. 15:04

Syris, Shia-ko

//Hát ez kicsit rosszul van megcsinálva ebben a rendszerben de igazad van.//

Egyikőtöket sem igazán hatja meg az öregember mondókája, noha Syrisnek némi szánakozó érzése támad.
Mikor az öregnek akarod nyujtani az érméket annak elkerekedik a szeme mint aki még életében nem látott ennyi pénzt együtt majd ezt mondja.:
- Nem, nem sajnálom hölgyem... nagyon kedves... de... nem fogadhatom el... hacsak, hacsak nem ajánlhatom fel cserébe azt hogy míg Erionban vannak a..őőő...önök addig nyugodtan szálljanak csak meg nállam. nem túl nagy a ház de legalább távol van a zajtól és mivel a nem messze van a Gárda székhelye ezért nem is sokan keresik a bajt erre felé...nos?

Kicsit vár még majd ismét eszébe jut a kérdés és válaszol rá.:
-Nem... nem többen voltak csak egy... csak egy csuklyás volt. Mintha a semmiből jött volna. Rámlőtt az íjjával aztán már csak arra emlékszem hogy hirtelen mögém kerül és rámüt... nem tudom miért kellett neki a szekerem... ó istenek a fellegekben!... pedig csak széna volt rajta semmi egyéb...

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.02.21. 16:26

(Shia-ko)

<Csak széna? Mindannyian tudjuk, hogy más is volt ott. Most vagy ilyen jól hazudik vagy őt is csak felhasználták. De miért támadta meg a lányt és óriás barátját is a csuklyás? Vagy az teljesen más eset? Furcsa egybeesés lenne. Kérdés, hogy csapdába furunk-e, ha az öreggel tartunk? Ha nem, akkor viszont van egy helyi emberünk, aki sok mindenben a segítségünke lehet.>
- Köszönjük a meghívást, bátyám. Én a magam részéről szívesen elfgoadom az invitálást, úgyis idegen vagyok errefelé.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.02.23. 21:07

-Mi is elfogadjuk. Csak nem tudom ő hol aludhatna.-Mutatok Filora.-És remélem a kutyám se nagyon zavarná. Ha igen, akkor sajnos nekünk tovább kell állnunk.

<Csak széna...Abban egészen biztos vagyok, hogy nem az kellett az emberünknek. De vajon megszerezte? Vagy éppen azt találtam meg, amit keresett? Ki tudja. Nem tűnik kezdőnek. De akkor meg kellett találnia amit keresett. Márha az öregnél volt. De alaptalanul ki támadna rá egy szegény parasztra?>
-Na és nem vette észre, hogy valamije eltűnt? Persze az igavonó állaton kívül. Mert feltételezem az elmenekült.
<Vajon hazudna?>
Figyelem az öreg reakcióit, hátha hazugság jeleit mutatja.
//Lélektan 2-esem van arra, hogy megfigyeljem, hazudozik-e nekünk.//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 14 / 17 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Vissza: Fogadónegyed