• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezések

Moderátor: Admin

Téma lezárva
365 hozzászólás • Oldal: 17 / 25 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Dwinga » 2009.02.02. 20:44

Igaza van, No Comment...
A fény nagyon, nagyon gyors, de a sötétség már ott van!
Dwinga
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 78
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rannien Siey » 2009.02.02. 20:47

A mi csapatunk miatt ne legyen már ekkora káosz... Jó lesz az, ahogy eddig voltunk...
Az utolsó dolog, ami az agyába villant, egy széles pofájú ácsbalta volt. - Alan O'Connor: Kék éjszakák árnyai
Rannien Siey
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 799
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2009.02.02. 21:53

Quator!

Elegem van a civakodásból, főleg a te irányodból.
Sikerült elintézned, hogy nem csak Yvett, de az én kedvem is elment.
Eddigi észrevételem szerint a 32 főből egyetlen egy embernek van problémája, az te vagy.
Így el kellene gondolkodnod, hogy van-e neked helyed a találkozón.

Üdvözlettel:

R.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.03. 6:08

Üdv!

Ralog

Kérdezd meg a csapattársaimat, hogy szerintük van-e helyem a találkozón a körükben.

Ugyanis én minden tőlem telhetőt megtettem és megteszek, hogy ne zavarjam azok köreit, akikkel nem akarok találkozni/beszélgetni. A KM-sorsolásos jelzést is megtettem a felhívásnak megfelelően, hogy kik azok, akikkel nem szeretnék egy asztalhoz kerülni a KM-ek közül, hogy ne rontsam a többiek játékélményét az "összeférhetetlenség" miatt.
Erre fel meg szét akarja Yvett (vagy közösen mindannyian ezt akarjátok?) szedni a meglévő csapatokat?!?

Ezt az egészet két módon is el lehetett volna kerülni:
1, Nem özön pót-pót KM-eket előre bevonni, hanem a KM-eket előre megadni és ha a már meglévő (4-5 KM) kapacitása teljesen megtelt, akkor hirdetni újabb KM helyet, ugyanis többen úgy jelentkeztek, hogy JK-ha kell KM.

2, Nem versenymodult kellett volna írni. Ugyanis, ha nem úgy lenne a modul írva és tervezve ez az egész, hogy kényszeresen össze lehessen mérni a csapatok "szintjét", akkor nem lett volna probléma a 3 fős csapat egy percig sem és fel sem kell tenni a kérdést, hogy "melyik 5 fős csapatot robbantanátok szét?", hanem egyszerűen szépen emgcsinálják Kijoe-ék a családias csapatukat és tudnak jót játszani, mert a modul nem fixen 5 fős JK-gárdára lenne írva.

Megjegyzem most jöhettek azzal, hogy ez nem is versenyeztetés, hanem találkozó, de talán ezt nem hangoztatni, hanem éreztetni kellene azzal, hogy hagyjátok a már meglévő társaságokat nyugodtan készülni anélkül, hogy attól kelljen tartaniuk, hogy "vajon holnaptól kit szakítanak ki a csapatból?".
A modult meg ha nem így írtátok (5 fősre, hogy összehasonlítható legyen), akkor minek ez az egész riogatás?!?

Ez pediglen a szervezők és a modulírók felelőssége!

Ha neked civakodás, hogy szeretném megőrízni a kialakult jó társaságot, ami összejött a IV. csapatban, akkor legyen civakodás.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.02.03. 9:06

1. A KM sorsolás elmaradásának sara az enyém. Kérem nem Yvettet b@szogatni érte. Egész egyszerűen hétvégén elfoglaltságom volt amiért nem tudtam közzé tenni a párosítást.

2. Quator vegyél vissza magadból.

3. Én igenis köszönöm Yvettnek amit eddig tett, hogy egyedül foglalkozott a találkozó előkészületeivel és Yv, nagyon remélem, hogy mégis meggondolod magad, szeretném hogy így legyen. :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.02.03. 9:08

III. OM Találkozó KM sorsolása

I. csapat - Yvett
II. csapat - Pelso
III. csapat - Ralog
IV. csapat - Dreemer
V. csapat - Thor
VI. csapat - Martos
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rio » 2009.02.03. 9:26

Szasztok. Nem tudom ki, hogy van ezzel a szétrobantással de a 3 5-fős csapatból csak egy csapat egy emberének hangját lehetett hallani.
Elmondanám meredetileg a mi csapatunk is 5 fős volt de kelett az ember másik csapatba , s nekünk se tetszett annyira de felfogtuk , s megértettük, elfogatuk. Azért vannak a szervezők , hogy szabályokat hozzanak s nem bíztos hogy, a szószolnokot kell bacogatni , hanem ha nem tetszik valami akkor a szervezőknek kéne címezni a kérdéseket s nem személyesíteni az nemtetszésűnket. Ez csak egy személyes észrevétel volt egy játékostárstól.
Rio
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 69
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.03. 9:37

Üdvözletem!

Sajnálom hogy ennyi iejig nem adtam élet jeelt ezen forumon, legalábbis nyilvánosan nem.
Ennek számtalan oka van, többek közt hogy nem volt idöm rá a munka mellet. Most pedig feltehetöleg influenza áldozatait gyarapitva olvasom ezen oldalakat.

Bár nem volt idöm végig olvasni oldalak tömegeit amiken a dolgok előzményei elterülnek, ezek hiányában miondani vélményt hiba.

Viszont a melett amit itt látok elenni szó nélkül nem tudok elmenni ezzel hibát követek el.

Quator ar Zaraquer

2, Nem versenymodult kellett volna írni. Ugyanis, ha nem úgy lenne a modul írva és tervezve ez az egész, hogy kényszeresen össze lehessen mérni a csapatok "szintjét", akkor nem lett volna probléma a 3 fős csapat egy percig sem és fel sem kell tenni a kérdést, hogy "melyik 5 fős csapatot robbantanátok szét?", hanem egyszerűen szépen emgcsinálják Kijoe-ék a családias csapatukat és tudnak jót játszani, mert a modul nem fixen 5 fős JK-gárdára lenne írva.

Megjegyzem most jöhettek azzal, hogy ez nem is versenyeztetés, hanem találkozó, de talán ezt nem hangoztatni, hanem éreztetni kellene azzal, hogy hagyjátok a már meglévő társaságokat nyugodtan készülni anélkül, hogy attól kelljen tartaniuk, hogy "vajon holnaptól kit szakítanak ki a csapatból?".
A modult meg ha nem így írtátok (5 fősre, hogy összehasonlítható legyen), akkor minek ez az egész riogatás?!?

Ez pediglen a szervezők és a modulírók felelőssége!

Mire alapozod az állításaidat és kijelentéseidet?

Miért modndod azt "Nem versenymodult kellett volna írni" ? Ki állitota vagy jelentette ki hogy verseny modul fog készülni? Arra alapozod ezt a feltételezésedet és kijelentésedet hogy a csapatok létszámát próbálják a szervezők egységes szinten tartani?

Arra gondoltál már hogy más okai is lehetett ennek a döntésnek?

Ara gondoltál hogy esetleg, történet minen aspektusát ugy alkotjuk meg hogy legkevesebb 4 fös csapat jelenlétével számolunk, ne adj isten kevesebb JK egységes ténykedése nélkül nem lehet tovább haladni egyes pontokon? Nem álitom hogy ez álna fenn, mivel nem volt idöm átolvasni a teljes modult, annak csak egy részét dolgozom ki, ezért kérek mindenkit ezt ne vegye kézpénznek, hogy a modul minden része ennyire csapatmunkára fog épiteni.

Nem véletlenül szokott a legtöbb modul elején a szint követelmény mellett kirakva az ajánlott JK létszám. Pedig ezek a modulok nem is verseny modulok...

Dreemer
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.02.03. 9:46

Con Larrodan írta:1. A KM sorsolás elmaradásának sara az enyém. Kérem nem Yvettet b@szogatni érte. Egész egyszerűen hétvégén elfoglaltságom volt amiért nem tudtam közzé tenni a párosítást.
Nem késtél vele - a kiírás változtatásának joga fenn volt tartva...

Con Larrodan írta:3. Én igenis köszönöm Yvettnek amit eddig tett, hogy egyedül foglalkozott a találkozó előkészületeivel és Yv, nagyon remélem, hogy mégis meggondolod magad, szeretném hogy így legyen. :)
Te igen... és talán még 1-2 ember...
(Ismersz, mindennek van egy határra, és jelenleg ezt nagyon rég átléptem már.) Lehet,, hogy a tegnap esti beszélgetésünk is tárgytalanná válik(vált)...

Rio!
Egyszemélyesítés van, mert én voltam egyedül a szervező - nem volt közös döntés, senkivel sem beszéltem meg a dolgokat. (A modulírókkal nem beszéltem semmit, sőt, volt olyan, hogy nekik is csak kiadtam az ukászt... amit ők elfogadtak és alkalmaztak...)

Így másnap... nem bántam meg srácok, még ha ezért az egész banda utálni fog ezentúl.
Három hét múlva lesz a kislányom műtétje, jelenleg megbetegedett. Jelenleg mint anya nem 100%-ot, hanem 200%-ot kell nyújtanom türelemből, odafigyelésből, nyugodtságból, mindenből - így erre a gyerekes viszály-szítogatásra nincs szükségem

Ha valaki megérti, akkor neki köszönöm.
Ha nem... akkor így jártam...

Én köszönöm mindazoknak akik eddig segítettek - bár nagyon úgy néz ki, hogy hiába adtak idejükből, odafigyelésükből rengeteget.
Köszönöm Connak a háttértámogatást, és a lehetőséget...
Köszönöm Pelsonak, Dreemernek, Thornak, Martosnak a modulírói munkásságukat, a türelmüket személyemhez és egymáshoz. Köszönöm, hogy a kinyilatkoztatásaimat, a szabályaimat minden fennakadás nélkül elfogadták és magukra nézve be is tartották (még ha nehezetekre esett is néha ^^)...
Köszönöm Ralognak, hogy próbált a lelkemre beszélni, és tartani bennem az erőt (sajnálom drága, hogy sikertelen volt a küzdelem)...
Nem utolsó sorban köszönöm azon személyek jelentkezését, akik az oldal közösségét szerették volna építeni ezzel a találkozóval; köszönöm, hogy a szemetek előtt tartottátok a "mindenki jól érezze magát" elvet, hogy idomultatok a szabályokhoz, hogy elfogadtátok a döntéseimet (még ha nem is értettetek egyet vele néha).

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.02.03. 10:51

Az első jó volt mindenki akarta mindenki várta voltak hibák mégsem foglalkozott vele senki, a második jó volt ott is voltak hibák bár már ekkor is alakultak viták de nem ennyi, a harmadik érdekes lassan több a vita vita meg egyre többen mondják azt hogy köszönik nem kérnek belőle. Legalább azt kéne becsülni aki valamit tesz is nem csak a szája jár és állandóan megsértődik.Szerintem...
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2009.02.03. 12:09

Nos, beszélgettem Yvettel... A szervezést és az ehhez kapcsolódó dolgokat nem vállalja tovább, amit teljesen megértek, innentől ezekkel helyette én foglalkozom. Szóval ha bárkinek ezzel kapcsolatban problémája van szóljon.

A III. csapat sem fog 3 taggal árválkodni, és másik csapatot sem bontok meg miatta. Márton barátom jelezte, hogy ismét szívesen velünk játszana és beállna erősítésnek, a nevezési díját már rendeztem. Akinek ezzel problémája van az pmben megkereshet. Ha a III. csapatnak nincs ellenvetése akkor ezzel itt be is fejeztem.

Yvett azt ígérte a mesélést még átgondolja, és a holnapi nap nyilatkozik ezzel kapcsolatban.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2009.02.03. 12:48

Sziasztok!

Tegnap este mikor még felnéztem nem volt semmi gond, most meg ... Nézzétek, én ugyan nem mesélek és nem is játszok, de szeretem az OMes tagokat és szeretném úgy viszont látni a társaságot h ne veszekedés tanúja legyek. Ezért kérek mindenkit h ha lehet akkor nyugodjanak a kedélyek, ne szítsunk viszályt. Mindenkinek megvan a véleményalkotás joga, ugyanígy Quatornak, Yvnek és még sokan másoknak, de nem kéne h ez elfajuljon! Remélem a továbbiakban rendben lesz minden :wink:

Yv, azért remélem látlak a talin! :love:

Amica

UI: Éljen, jön Marci! :mrgreen:
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Holar » 2009.02.03. 13:16

Jelentkeztem a 3as csapatba.

puszi
Ha egyszer az a bizonyos vajaskenyér nem a bekent felére esik... Szerintem rossz oldalát kentük meg...
Holar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 132
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2009.02.03. 13:53

Itt nem a véleménynyilvánításon van a gond hanem a mikénten inkább, bántsuk a szervezőt mert jót akar, meg hibáztassuk.Mindezt egy olyan aki egy 10 fős talit sem szervezett meg na no comment... Ha valami nem tetszik meg lehet beszélni kúlturáltan is nekem szokott sikerülni.Akinek nem megy az meg maradjon csendben mert a hangulatot öli meg és más játékát, ha nem értek valamivel egyet nem megyek és pont.Nem lehet 30 valahány ember igényét kielégíteni ezt el kell fogadni és mindenkinek kompromisszumot kell kötnie.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.03. 14:17

Con

Ha visszaolvasol látod, hogy egyszerűen, minden bántás nélkül megkérdeztem, mikorra várható a sorsolás. Erre Yvett annyit mondott, hogy majd te intézed. Erre mit mondtam, ami "sarazás" lett volna bárkinek is? :shock:

Dreemer

Elvileg nem adott JK-limitre íródnak a szabad kalandok. Arra kíváncsi leszek van-e más oka a döntésnek.

Mindenki

Lehet, hogy ti szeretitek, mikor másfél hónap "munkáját" egy tollvonással akarják tönkretenni a "fejetek felett".
Arra már nem mondok semmit, hogy mégiscsak lehetett plusz embert bevenni a csapatba, ahogy javasoltam.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
365 hozzászólás • Oldal: 17 / 25 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25

Vissza: III.OM találkozó