• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 7 / 16 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.01. 13:13

Hali!

Szerintem nagyon jó az előtöri, nekem nagyon tetszik!;) Talán még levelezhettek is egymással, de ez nem különösebben lényeges. Kösz Quator a munkádért, nagyon jó lett!;)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.02.01. 14:53

Nagyon köszönöm én is a munkád Quator! Haladunk ezerrel! Már calig várom, hogy megtudjam a KM sorsolás eredményét.... Szegény, lehet elege lesz belőlünk egy kicsit. :D
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2009.02.01. 22:22

Üdv!

Köszi az előtörit Quator! Maximálissan elégedett vagyok, nagyon jól sikreült!

Km: nos igen, megközelítőleg 2 oldalnyi "mozaikmágikus kiskapus" kérdést írtam edig össze. Nagy része a Km szava dönt kategória :D . Javaslom erős nyugtatók mielőbbi beszerzését, míg nem volt winchesterem a könyvet bújtam :lol: . Ebből kifolyólag balancoltam a karit és sajnos a mérgekeverés ugrott, és az erős anyagmágus orientálódás is módosult, kicsit megváltozott a kari.
XV. Vigo Odrich, Haonwell hercege
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 268
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.02. 8:49

Üdv!

Örülök, hogy jónak találtátok a közös előtörit. :) Még Nibur véleménye "hiányzik", nomeg a karaktereitek nevei. Mint kiderült úgy néz ki mégsem kell beletunkolni a karakterlapokba az egyenelőtörit, hanem megfelelő wordben mellé tenni, így nem is kell illesztgetnetek. :wink:

Egyébként csak a magam kedvéért megírom, hogy tegnap sikerült véglegesítenem a karakteremet. (Legalábbis erősen remélem, hogy nem hagytam ki semmit. 8) )

A KM-kérdés sajnos még várat magára, nincs meg a sorsolás. :( Pedig tényleg jó lenne tudni/egyeztetni a minket kikapó mesélővel. Bár én még nem írtam össze kérdésáradatot, de még nem is olvastam bele magam a vonatkozó szabályokba, így valszeg az én kérdéseim majd csak "hab a tortán" jelleggel lesznek, miután ti kifiléztétek a KM-ünk idegeit. :)

Egyébként Herold: Lehet tudni miléyen változásokon ment át a varázsló? Mi lett végül a fő profilja?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.02.02. 10:07

Kari: Krylhor Mantaree névre fog hallgatni, és marad elf.

új irányvonal: max 3 db 4. fokú képzi, cserébe szélesebb mágikus repertoár, 78 helyett 100 max. mp.
Részleteket nem nagyon árulnék el max msn-en ha nangyon érdekel,
nemsokára felteszem a másik helyére-azt leszedtem-de a képzikből nem jön át mit is akarok vele kezdeni.
Amihez nem ért(a saját "szakmájában"): demonologia és drágakőmágia.

Karilap: nem érzem hogy a karilap megfelelő lenne arra a feladatra amire szánták. Karakter készítésére a hibái javítása után remek kis táblázat. Arra hogy a talin a jk-vagy akár a km- átlássa hogy akkor most mit is tud a kari alkalmatlan.

Előtöri és karik beküldése: fixáljuk le hogy ki gyűjti össze a karilapokat.

Most a legfontosabb számomra a Km kiléte lenne, akár még 120-ra is feltornázhatom a max manámat...
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.02. 10:48

Herold

A karakternevet köszönöm, beírom majd az előtöribe.

Az irányvonal meghatározásod nekem elegendő. :) Igazából én annyira voltam kíváncsi, hogy a speciális anyagmágus helyett valami más mágiaterületre sepcializálódtál-e, de a válaszod alapján szélesítetted a repertoárt. A pontos taktikai-rendszerelméleti beszélgetést meg tényleg majd msn-en vagy akár a tali elején a gyülekezőnél sztem úgyis megejti a csapat közösen.

Karakterlappal kapcsolatosan mélységesen egyetértek veled. Bár Yvett valami papíron is használható-átlátható dolgot ígért a hétvégén összehozni a Megbeszélés topicban, de ha nem lesz semmi támpont csinálok (vagy, ha valakinek jobban van ideje/tehetsége csinálhat) egy használható és könnyen átlátható tölthető karakterlapot. (Vagy ha minden kötél szakad marad az "ősi" módszer: egyszerűen egy üres papírlapra felírjuk ceruzával úgy az értékeket, hogy számunkra érthető legyen és ha a KM furán mered rá el tudjuk magyarázni mi micsoda. 8) )

Előtöri, karakterek, tömörített beküldés: Nem akarom nagyon "átvenni a kezdeményezést", de ha nektek megfelel küldjétek el nekem és én összegyűjtöm/tömörítem/elküldöm a csomagunkat. A sajátom és a word-ös csapatelőtöri már úgyis nálam van. Viszont annyi kérésem már előre lenne, hogy ne március 1-én akarjuk elküldeni a dolgokat, így mondjuk olyan február közepe tájára tudjuk küldeni az anyagot, annál is inkább, hogy a KM-ünk egyben szembesülhessen a dolgokkal ne részinformációk alapján kelljen döntenie egy-egy kérdésben. (Legalábbis szeritem.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2009.02.02. 18:36

Elkezdődött!

Van-e valaki aki szeretne átkerülni a 3 fővel árválkodó csapatba?
XV. Vigo Odrich, Haonwell hercege
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 268
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.02. 18:53

Személy szerint nem örülnék, ha szétesne a csapat. Senkit nem szeretnék "veszíteni" a jó kis társaságunkból azért, mert máshol nem volt elég lelkesedés vagy épp rossz volt a szervezés és nem mérték fel a szükséges KM-számot a szervezők. :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.02. 18:58

Én sem szeretném ha szétesne a csapat, szerintem még várjunk egy kicsit, hátha jelentkezik valaki. Ha minden kötél szakad és senki nem vállalkozik, átmehetek a másik csapatba, de remélem erre nem fog sor kerülni. :?

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.02.02. 19:30

Quator ar Zaraquer írta:Személy szerint nem örülnék, ha szétesne a csapat. Senkit nem szeretnék "veszíteni" a jó kis társaságunkból azért, mert máshol nem volt elég lelkesedés vagy épp rossz volt a szervezés és nem mérték fel a szükséges KM-számot a szervezők. :?

Asszem ide és minden jogom megvan arra, hogy hozzászóljak.

A szervezés lehet nincs a toppon, de ha jobban tudod csinálni, akkor szívesen átadom Quator!
Csak egy szavadba kerül...
Hogy nem lett jól felmérve a szükséges KM-i létszám: csak nézd meg, hogy előzetesen mennyien jelentkeztek és ebből kik azok akik komolyan gondolták - ténylegesen tettek lépést annak érdekében, hogy ott legyenek. Ne a szervezőre (nem vagyok hatökör) kend ezt a sarat légyszíves... Köszönöm!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.02. 19:56

Yvett

Én nem offolom szét a csapatszervezést. Majd privát csatornán elmondom a véleményemet.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.02.03. 12:28

Üdv!

Quator

Remélem ez a kialakult vita nem vette el a kedved a játéktól, én még mindig nagyon örülnék neki, ha te is ott lennél és együtt játszhatnánk! ;) Nagyra értékelem a munkádat és a lelkesedésedet amit a csapatért tettél, és ezt a személyes véleményt az sem változtatja meg, hogy igazán kedvelem Yvettet és Ralogot. Úgyhogy megtisztelnétek és megörvendeztetnétek ha egy asztalnál ülnék, és ez mindenkire igaz! :)

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.02.03. 13:45

Üdv.

Az előtöri nekem is tetszik :)

A vitába nem akarok beleszálni, bár a szétszedés nekem is fájna....de ez már megoldódott, mert lett új tagja a 3. csapatnak. Remélem minden rendeződik a játékig.

Nekem is lassan realizálódik a karim, már teljesen fel volt gépre víve, de elhagytam a pendrive-omat (jelen állás szerint, aztán lehet csak becsúszott vm mögé) és újra fel kell vinnem :S

Előtörit meg akkor írok, ha rendtársam is írt (h ne térjünk el egymástól)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2009.02.03. 13:46

Üdvözletem!

Ugy tűnik a csapat sorsolás lezajlott, végeredményével szembesülve úgy tapasztalom megnyertük egymást :) < Vagy én titeket :twisted: :?: >

Igazábol most valalmi hangulatos kedvcsináló bevezetést és bemutatkozást kéne írnom, de az influenza eröteljesen hátráltató tényező, e szándékom kivitelezésében.

Ezért most a Tescos kiadást tálalom: <Tekintettel a gazdasági állapotokra amúgy is takarékosnak kell leni ebben pedig a Tesco közmondásosan jó...>

Nem kell minden gonoszkodó szavamat komolyan venni... föképp most amikor kb 2 honapja nem meséltem horort, még egyetlen JK-t sem mészároltam le.(*1)

Msrészt hajlamos vagyok elöre nem logiksunak látszó dolgokat össze rakni amikröl utolag elö fordul hogys logiksuak és van értelmük. Ez valami gyártási salyátosságom ezért kérek minden érintettet ha vitára kerülne sor a dolgok furcsa állása miatt elöször gondoljon ere. Amit teszke annak a legtöbb esetben oka van...

Alapvetöen megengedő km vagyok sajnatul sok mindent szoktam megengedni a JK nak... mig bizonyos dolgoktol(*2) felál hátmaon a ször ezek nem szeretem doglok nagyrészt.

Quator ugy emlékszem neked megvan az msn és e-mail cimem, megkérnélek rá hoyg a csapat többi tagjának ha van rá mod oszad szélyel ha vlalaki szeretne vallamit akkor gyorsabban el tudjon érni.

MSN en ritkábban vagyok fent, de Maileket napi szinten nézegetem.

Majd el felejtettem:

Van valami határidő a ki irásban... elözö tali idelyén voltak veszekedések amiatt mert voltak akik csusztak a karakter beadásával... nem örülnék neki ha megint efféle viták lennének. Már igy is tul sok jutott ki belölük. Nem tudom hogy áltok a karakterekel, csak látatlanba mondom hogy szerencsés lenne ha meglenne.

Amenyiben vlalkinek valalmivel vlalami gondja van nyugodtan sikitson, mert ha csnedben marad nem veszük észre hogy fály a pocija (csak ha már a székéröl lefordult).

végére egy lényeges dolog: Eggyik kedvenc elfoglaltságom kérdezgetni a karakterek leleki világának mibenlétét. Ez beidegzödés nálam... nem fogja senki sem meguszni... mániákusan kiváncsi vagyo ka akrakterek jelemére és személyiségére a viselekdésre és arra hogy mit miért tesznek...
Esetleg ha magán szorgalombol megirja vallaki ezt neekm elöre amiatt nem haragszom meg, bár felesleges is lehet mert ugyis rá fogok kérdezni.

Dreemer

*1 Szándékosan egyet se, vagy megvotl ebszélve, vagy baleset következménye volt a karakter halála esetleg maga a játékos akarta a karakter pusztulását. Ebben a kérdésben demokratiksu vagyok, hagyom hogy a töbség megszavaza :) Mivel csak 1 szavazó van igy sosincs vita...

*2 Telejség igánye nélküli lista:
-Igazság amuletje
-igaz szó
-Heraldika
-Emebr ismeret
-lélek tan
-Beleszolni a mese alkitásába
-Világ logikályát megkérdöjelezni
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.03. 14:34

Üdv!

Éljen Dreemer a KM-ünk! :koccint:

Dreemer

Nagyon örülök, hogy téged sikerült megkapnunk! :) Már nagyon várom, hogy együtt játszhassunk és megismerhesselek élőben, nomeg a mesélési stílusodat is. (Ez nem plusz pontokért nyelvmunka, hanem tényleg szerettem volna megismerni a stílusod. :wink: )

A határidő eredetileg március 1., de én írtam kicsivel ez előtt, hogy szeretném február közepén legkésőbb küldeni a karaktereket szerintünk végleges csomagban. (Majd kicsit "korbácsoljuk" magunkat, de szerintem addigra mindenki meglesz.)

A címeket estére elküldöm a töbiieknek.

*2 Telejség igánye nélküli lista:
-Igazság amuletje
-igaz szó
-Heraldika
-Emebr ismeret
-lélek tan
-Beleszolni a mese alkitásába
-Világ logikályát megkérdöjelezni

Nekem van lélektanom és heraldikám. :D
Viszont a karakterem lelkületéről szívesen beszélek/mesélek. Bár ha nem muszály nem előre megadott fogalmazásban tenném, hanem akár msn-en, akár élőszóban.

Hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami megírom.

Nibur

Örülök, hogy tetszik az előtöri, akkor a nevekkel kiegészítve szerintem ez marad a végleges.

Anathor

Köszönöm a biztatásodat! Igazából pont ezért "keltem ki" ennyire magamból, mert régen nem volt szerencsém ilyen jó csapatban lenni és nem hagynám csak úgy veszni a társaságot. Dreemerrel végleg sikerült kifognom azt a társaságot KM-szinten is, akivel már nagyon rég szerettem volna együtt játszani, szórakozni, eltölteni egy napot. Így továbbra is örömmel készülök a közös játékunkra és nagyon várom az április 11.-dikét. (Abba eddig sem szóltam bele, meg nem is igazán foglalkoztatott, hogy más csapatokban kik hogyan lesznek. Amíg a mi csapatunkat hagyják kibontakozni, addig mindenki más azt csinál amit akar részemről.)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 7 / 16 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16

Vissza: Csapatszervezés