Köszönöm a gyors választ Yvett!
Igazából ezzel a konkrét kérdésem is megválaszolódott, tehát, nem kell külön pyarr pszipontjaimnak lennie, és godoninak, és nem kell külön venni, meg vezetgetni.
Köszike
Moderátor: Admin
Martos col Legium írta:Karilappal kapcsolatban kaptam egy fontos észrevételt. Ennek hatására felhívom mindenki figyelmét, hogy nehogy egy az egyben azt nyomtassa ki a talira, ami abban a file-ban van! Papír- és tintapocsékolás lenne! Mindenkinek ajánlom, hogy válogassa ki azokat az információkat amire szerinte szüksége lesz (pl arra biztos nem, hogy mire költötte a KAP-jait az egyes szinteken), hiszen a KM-eknek addigra már ugye mindenki elküldte a karakterét e-mailben. Tehát nem a talin kell lecsekkolni, hogy minden rendben van-e vele, ott csak azokra az adatokra van szükség, ami épp aktuális. Ez a kijegyzetelés szerintem 1-2 oldalra mindenképpen elfér, ráadásul elég fekete-fehérben, nem kell megtartani az eredeti formázást.
Yvett de Crei írta:Sziasztok!Az is jelentkezzen akinek ez a név ismerős: F-né Kovács Csilla - tőle is érkezett egy utalás, csak usernévileg nem tudom beazonosítani.
Amit kap a kaszt megkapja - ezért nem kell fizetni.Quator ar Zaraquer írta:Alapvetően a harcos kap ingyé 2 fegyvert, 1 pajzsot és 1 vértet. Ha a szintén ingyé járó 140 MP-ből van rúnafegyvere választva, akkor azon felül kap hagyományos fegyvereket is ingyé vagy a hagyományos fegyvrekre lett a rúna felróva és így az már nem jár neki?
Tehát általánosabban: A 140 MP-ből felvett tárgyak "alaptárgyát" ki kell külön fizetni (vagy felvenni a kaszt-limitből) vagy az "grátisz" jár a varázsosság mellé?
Azért mert én lehagytam az előtörténet végéről a "Közös előtörténet" címszót, még oda lehet írni.Quator ar Zaraquer írta:Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy a közös előtörit hova és milyen formában kell írni? Valahova az excelbe vagy teljesen külön?
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó