• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sivatagi Vihar (ÚTK)

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
107 hozzászólás • Oldal: 3 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8

Re: Sivatagi Vihar (ÚTK)

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.24. 14:55

(Ewan)

<Ez egy kicsit tipikus, viszont rohadttul veszélyes. Azt sem tudják, hogy mik vannak odabent, azt sem, hogy mennyien.>
- Mit tudunk a szörnyekről? Kb. hányan vannak, milyen fajtákat ismerünk biztosan? Milyen jellemzőiket, erősségüket, gyengéjüket? Milyen segítséget tudtok biztosítani felszerelésben, tudásban, emberben?
<Kezd izgatni a feladat. Amennyire őrültség, annyira érdekes a dolog.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.01.25. 10:48

(Tsubasa no Senko no Ryuujin)

*Az ajánlat már sokkal jobban tetszik neki és mikor a társai körbenéznek, hogy ki egezik bele, csak bólogat, hogy szerinte is megfelelőbb lesz mint a vérszerődés. Hallva a feladatot, amit el kell végezniük tényleg nem tűnik egyszerűnek és veszélytelennek, de hát nemhiába kalandozók, nem fognak meghátrálni egy ilyen feladattól. A pénz általában nem szokta érdekelni, de azért 50 arany szép kis summa érte. És persze mutatja is a veszélyét. Ewan kérdéseire, válaszolok, mielőtt a számvevő tenné.*

-A számvevő úr elmondása szerint nem tudják, hogy mennyien annak bent, hiszen, ahogy mondta nem tartottak listát kevert vérű barátom. Ebből következik, hogy az összes fajtát sem tudnák felsorolni amiket tartottak odabent. Segítséget pedig emberben nem hiszem, hogy kapnánk, hiszen ha meg lenne az emberük, akkor már elvégezték volna ezt a kis affért és nem nekünk kellene most ezt megcsinálni. Nekem személy szerint nincs szükségem semmilyen felszerelésre. Az én részemről indulhatunk, ha nektek nincs kifogásotok ellene.

//OF: bocsi az eltünés miatt, csak nem voltam gépközelbe még annyira sem, hogy beirjam a szabadság topicba.//
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.26. 13:26

(Belgar Tozgord)

<Szóval nem tudjuk, hogy mennyi és miféle szörnyeket kell levágnunk. Ez tetszik, csak még izgalmasabbá teszi a feladatot.>

-Szerintem indulhatunk is a vámraktárhoz. Minél előbb végzünk ezzel a feladattal, annál előbb indulhat a karaván is.
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.26. 14:15

(Ewan)

- Azért ne kapkodjunk annyira! Az nem létezik, hogy halvány fogalmuk sincs arról, hogy mégis mit hoztak nekik, vagy a szállítónak sejtelme sincs, hogy mivel kockáztatott.
<Mitől kergültek meg ennyire? :O Én is inkább megyek önként a bitóra, mint hogy vigyenek, de legalább tudjam, hogy kit ér a megtiszteltetés. Meghát, ha kell valami speckó felszerelés, azt is meg kéne szerezni előtte, esetleg 1-2 előétel, mielőtt mi is megjelenünk.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.27. 16:15

Mahír számvevő elégedetten biccent Ryu felé.

- A slan megértette amit mondtam. Csak ismételni tudom magam: a szállítmányról nem készült lajstrom, mert nem volt rá idő. A szabotázsról az udvar csak akkor értesült, mikor egy-két dög tegnap éjjel megpróbált kitörni; azok Orwellának tulajdonított káosz szörnyetegek voltak, a varázstudók lezárták a raktárat és visszatértek a frontra. Kell nekünk egy hatékony kis létszámú takarító egység -már ha meg nem sértődnek ezen a tituluson-, akik 50 arany összdíjazás fejében megtisztítják a raktárat. Ez összesen jár, nem fejenként. Ennyit tudok ösztönzésnek felajánlani és a további gyümölcsöző együttműködés lehetőségét.

-Az biztos hogy a fényességes tekintetű emírt nem szórakoztatják akármivel, szóval ha engem kérdeznek, bármi lehet ott, amiről eddig csak a bárdok regéltek. Azt tudom hogy az emír odavan a minél csúfabb dögökért, egyszerű vadállatra ne számítsanak. Az eddigi viadalokon volt már sáskaharcos, ettin, ogre, bikaszörny és egy manticore is. Általában ilyen egzotikumok mennek, bár most a háború idején nem lehet ám olyan nyugodtan vadászni mint békeidőben, de én akkor se mennék a raktárba, ha ez emír háremjében tölthetnék egy éjszakát.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.01.28. 13:15

Naiden Findalath

-hmm... Izgalmasnak hangzik. Mikor indulunk? - fordul csillogó mosolygos tekintettel társai felé. Látszik az arcán, az elszántság, hogy találkozhat új eddig még sosem látott legfeljebb hallott lényekről..

<Végre, a háború bővelkedik izgalmakban, de nem csak kék bőrúekben, úgy látszik a kalahórák most kegyelmesek az itteni bárdokhoz.>

- Ewan ne akadékoskodj kérlek. Mindenki értett akkor, hogy mi a feladatunk? - Kérdezi kissé izgatott hangon de nyugodt mosolygos arccal.

//Off: Legendaismerettel, lehet esélyem arra, hogy tudjam, hogy valamelyik lény leterítéséhez a felsoroltak közül nem elég a sima hagyományos fegyver?//
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.28. 13:43

(Ewan)

- Jól van, jól csak nem szeretem az ismeretlen veszélyeket. Sosem árt, ha ismerem mire képes, akit be kell takarnom pár lábnyi földdel.
<Nem tetszik ez nekem. Ekkore lenne a fejetlenség, hogy senkinek sincs fogalma semmiről? Szép pénz az 50 arany, de ott kell lenni az osztozkodásnál is, nem csak a megállapodásnál.>
- Én csak az erdei és a sivatagi vadállatokat ismerem. Mondjátok, mire számíthatunk?
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.28. 22:17

-Csatlakoznék elf barátunkhoz. Mikor indulunk? Különben is, ha ismerjük az ellenfeleink gyengéit, akkor hol marad az izgalom?

<Kezd egyre jobban érdekelni ez a zsákbamacska feladat. Már alig várom a harcot.>
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.01.29. 11:31

(Ryu)

*Mikor hallja, hogy társai is beleegyeznek az indulásba maga is helyeslően int, hogy indulhatnak. Ewan akadékoskodását viszont megérti.*

-Részben igaza van Ewan barátunknak. Egy régi szükei mondás szerint: "Ismerd meg ellenséged és már félig győztél.Ismerd meg ellenséged gyengéjét és tiéd a győzelem." Jelen esetben viszont ez nem igaz, mivel nem tudjuk mivel állunk szemben. De ezért is olyan izgalmas.-tűnik fel arcán egy halvány mosoly.

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.29. 15:20

Mahír számvevő őszintén meglepődik Ewan szavain:

-...tudják dolgoztattam már erigowi csapattal, de eddigi pályafutásom során most hallottam először elhangozni azt a mondatot, egy kalandozó szájából, hogy "nem szeretem az ismeretlen veszélyeket".
-Eddig minél őrültebb feladatot adtam annál jobban imádták, az ismeretlen veszély, mint tényező eddig senkinél nem jelentett gondot...igaz sokan meghaltak közülük azóta már...Galrazsa adja, hogy önöket szeressék az istenek!
-Látom maga a csapat "tyúkapója", aki vigyázza a csibéit. -Helyes, legalább biztosabb a siker, hogy ki is kell fizessük azt a fejpénzt.
-Ne értsen félre, nem kritizálom, csak meglepődtem...azokkal akik megfordultak itt merőben szokatlan tulajdonság az óvatosság.
-A raktár a Bazár-negyed déli külterületén áll, és egy karmaiban kígyót tartó címer látható rajta. Két őr vigyázza, hogy elhessegessék a helyieket.
-Egy-két órára nekem is szükségem van míg értesítem őket, hogy mennek. És egyeztetnem kell egy magiszterrel is, hogy egyáltalán ki tudjanak jönni. A varázskör MINDEN élőt a területre börtönöz, szóval bemenni ugyan be tudnak, de ki nem fognak tudni jönni, a küldetés alatt. -Ha végeztek szóljan az az egyik őrnek, az majd üzen nekem.
-Akkor azt hiszem rá is térhetünk a szerződés megszövegezésére.

Mahír odainti az írnokát és pyar nyelven tollbamondja neki a megállapodott feltételeket.

-Tehát a megbízási szerződés egy esetre szól, a következő zsoldosok részvételével, a teljesítés esetén a díjazást...ööö....kit jelölnek meg jogosultként aki önök közűl átveheti a pénzt?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2009.01.29. 17:01

Naiden Findalath

- Nos Számvevő úr - mondja pici gúnnyal - Akkor csak úgy van esélyünk onnét kikerülni ha már az összes bestiát kardélre sikerült hánynunk. Némi felszerelést lehet előre igényelni? Példéul vadász nyílvesszőt?

- ezek után, én biztos, hogy Ewanra szavazok. A tyúkapóra.

<Meglep Ewan viselkedése, nem így ismertem meg. Bizonyára a sivatag, és a háború tette ilyen gondoskodóvá őt>
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.30. 11:34

(Ewan)

<Hehe, tyúkapó. Még a végén rámragad. :)>
- Ha minden kihívás hallatán ész nélkül ugrottam volna, nem töltök 15 évet Omar Hamit szolgálatában. Az elvállat megbízás sikeres megoldása számomra épp oly fontos, mint a kihívás mértéke. A kérdéseim is azért voltak, mert meg akarom oldani a feladatot. A részletek ezért fontosak.
A társaim felé fordulok:
- Természetesen megtiszteltetésnek veszem, ha engem jelöltök meg az összeg átvételére, de nem biztos, hogy meg is tudom majd tenni. Inkább fogalmazzuk meg úgy, hogy a túlélők jogosultak a saját részük felvételére.
<Most már tényleg kezdek tyúkapó lenni. Vajon mikor kezdek el kapirgálni?>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2009.01.30. 13:00

(Ryu)

<Tyúkapó :). Ötletes név. Nem is árt ha valaki elővigyázatosabb a kelleténél. Hosszú élet adathatik az ilyen természetűeknek.>

-Nekem is megfelel, ha Ewan lesz a csapat vezetője.

*Ezután csendben várja mikor indulnak el a raktár felé. Neki nincs semmilyen felszerelésre szüksége. Addigis elgondolkodik a lehetséges harci felálláson. Nagy valószínűséggel Ewan és Nadien hátulról fogják nyilaikkal szórni a terepet, mig maga és Belgar közelharcba bocsájtkoznak. Viszont egyiküknek a két íjász közelében kell maradnia, hogy védhessék őket.*

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.01. 7:44

-Természetesen. -bólint Mahír. -Ahogy óhajtják. De szerencsésebb lenne ha mi csak egyszerre, egy összegben fizetünk ki pénzt. Inkább fogalmazzunk úgy hogy önök közűl bárki átveheti az 50 aranyat, és ha ez bármelyiköjük részéről megtörtént, utána már senkinek sem lehet követelése felénk, mert őt kihagyták az osztozkodásból. Mi oadaadjuk a pénzt, annak felosztása a maguk dolga, és innentől mi kiszálltunk az ügyből.

Végül az írnok leírja a megállapodást hat példányban, melyből egyet-egyet ti is kaptok. Valószínű nem minden küldetésről készülhet efféle papíros, de láthatólag ez olyan munka, amit a Tamid-ház bátran kitehet az ablakba, nincsen benne semmi sötét ügy, vagy olyan körülmény ami rossz fényt vetne rájuk.

-Akkor végeztünk is. Olyan két órát adjanak nekem mielőtt hozzálátnak. -Galradzsa vezesse lépteik! -köszön el tőletek a számvevő.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.02.03. 8:57

(Ewan)

//Túloldalt módosítva.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shia-ko 2009.02.03. 16:22-kor.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
107 hozzászólás • Oldal: 3 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8

Vissza: Régi Kalandok...