• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 6 / 16 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2009.01.24. 11:12

Sziasztok!

Sajnos szétszaladt a vinyóm kb 3 napja, bár megkértem Sorgent hogy jelezze, de nem talátam a szabis topicban ezért írok most Én.

A képek tényleg jók!

Az msn míg a vinyót ki nem lúgozzák szintén nincs :( .

Szétforgácsolni azért akarják mert egy csapatban csak 2 fő van.
Bár sztem elöbb megvárják hogy mennyi pénz érkezik meg.

Yvett most nem fog cicózni, ha valaki nem fizet akkor nem jöhet, ha nem lessz meg a minimális létszám nem lesz tali :(
Remélem közülünk már mindenki fizetett! Már csak egy hét, nem olyan sok az az ezres!

A csapat jó lessz teccik :) bár nekem fp-m olyan 30 alatt van szal az a 70 csak egy távoli álom :) .

No megyek és szabis topicba is beírom magam... bizonytalan időre.

Ha nem gond Nibur szeretnélek megkérni hogy csörgess meg ha valami fontos vagy annak tűnő dolog merül fel.(pl elmarad a tali a kevés utalás miatt).

Legyetek rosszak :D !

ui: akkor rakok majd én neked pajzsokat, olyan sokra ne számíts, nem vettem pszi pontot.
Bár vannak más megoldások is 8). Azzal sokkal hatékonyabb is lehetek csak a komlinket "kioltja".
XV. Vigo Odrich, Haonwell hercege
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 268
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.01.24. 11:46

okke...megcsörgetlek.

Hát remélem nem akarják szétszedni a csapatot. :S

Anathor: Rendicsek, de azt vedd figyelembe, hogy kyr származék vagyok, úgyhogy ez a tesó viszony nem biztos, h meglesz, de a rendünk ugyan az, így elküldhettek minket ugyan arra a küldetésre :)

Majd akkor megkérdem a km-et, hogy a rend egyik nagyobb papja építhetett-e nekem stat pajzsot....csak mert az a 30 körüli TME annyira nem biztonságos :)

Am nem lett rossz a kari.közepes pajzs+lovagkarddal KÉ:58 TÉ:132 VÉ:195 Sp:3K6+2 tám/k:2
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.24. 11:52

Nibur

Arra gondoltam, hogy az apád amikor még kicsi voltál elment egy küldetésre, és egy csecsemővel tért vissza (velem). Krad áldását/jelét látta a karimban, így felnevelte mint a sajátját. Tehát gyakolatilag nem lenne köztünk semmi kapcsolat, csak elméletileg lennénk testvérek. Ha neked ez így jó. Bár a rendtárs, barát ötlet is megfelel, végül is mindegy.:)
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.01.24. 12:30

Megnéztem a csapatösszesítőt. Eddig 17-en fizettünk, ebből 5 KM. Egyébként tőlünk Erin nem fizetett még, de őt nem is láttam mostanában fent, így sztem csak el van havazva és ahogy tud utal.

Viszont jelenleg nincs meg a 20 fő, a határidőket meg nem nagyon veszik komolyan az emberek, mivel múltkor is ráértek az utolsó utáni fizetésből utalgatni. :?

Szerintem (mint a múltkor is) van "B-terv". 8) Ha nagyon nem jönne össze a 20 fő, akkor egyszrűen akik fizettek azok eldöntik akarnak-e jönni. (12 fővel a teem már kifutja 10 óra hosszára.) Akik meg eljönnek azok közül néhányan vállanak "önként mesélést" a többiek meg alkotnask karaktert. Annyi, hogy nem egyenmodul, hanem minden KM mesél amit akar/tud. Persze, ha már ennyit készültünk meg fáradoztunk jó lenne az előre beígért modult játszani az előre beígért módokon, így ezzel várjunk még február 1-ig.

Viszont a csapat szétszedését én se szeretném. :( Akkor inkább a töredékcsapatokat meg a felesleges KM-eket vonják össze a meglévő csapatokkal sztem.

Node inkább hagyjuk egyenlőre a borús jövő gondolatát...

Az ME gondokat szerintem is meg tudja a varázsló oldani. Nibur a lovagod kap egy hűség-béklyót és amíg a belédvésett jel töretlen biztosan nem fogsz a csapattársak ellen fordulni. :lol:
Azért komolyabbra fordítva őszintén szólva nekem is csak 36-os mindkét ME-m. Úgy érzem ez nem túl sok, de azért erősen remélem a kaland nem arra épül, hogy vagy van 50-es a TME-d vagy meghaltál. 8)

A lovag harcértékei szerintem jók lettek. Bár ebben inkább Herold a kompetens, de szerény összesen 2 db 10.TSZ-es ÚTK-karakteralkotó "múltammal" nekem meggyőzőek.

Én is beírom az értékeimet, hátha meg tudjátok mondani milyennek számítanak:

Hosszú íjjal (75 MP-s)
KÉ: 67
TÉ: -
VÉ: -
CÉ: 115
T/k: 3
Sebzés: 2k6+4

Mesterkarddal (13 MP-s)
KÉ: 64
TÉ: 93
VÉ: 125+18(alkarvédő)+10(ugrás)
CÉ: -
T/k: 2
Sebzés: 2k6

Hát a lovaghoz viszonyítva eléggé satnya szegény. 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.01.24. 12:50

Nem olyan satnya ő...a közelharc jó hogy annyival kisebb, mert neked a CÉ-d durva :) Am meg ennél sokkal magasabb is lehetne a harcértéke a karimnak, de a sok képzettség elvitte (19-20 kp/szint). Mondjuk így meg 5 nyelven beszél anyanyelvi szinten, meg hasonlók :P

Az ilyetén módon megvalósított testvérkedés ellen semmi ellenvetésem....üdv a családban :P
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.01.25. 12:29

Üdvözletem uraim!

Nagyon sajnálom, hogy eddig nem írtam, de a családi ügyek lefoglaltak egy kicsit.

Nos;
-utalás: előreláthatólag hétfőn elküldöm a nevezést
-kari: sajnos nem tudtam sokat haladni, igazából csak Herold tudott egy pillantást rávetni, sokminden csapatelőtöri függő. Épp ezért miután ezt megírtam megpróbállak felvenni titeket MSN-re szigeticsalad KUKAC yahooo pont com címmel X Peet Know your enemies... nevű úriember fog felvenni.
-csapatszétszedés: engem is igen érzékenyen érintene, ha ha meg kéne válnom ettől a jó humorú és igen nagyszerű csapattól.
-ME gonok: beálltam én is a sorba, sajnos nem pszi mesternek készültem....
-karikép: találtam egy igen érdekeset, viszont átszerkesztésre szorul.... :? (ritkán csinálnak olyan tipikusan kyr szerű tűzvarit... Ha estleg van valaki aki ért a rajzhoz akkor ránézhet:
http://devrimkunter.deviantart.com/art/Fire-mage-52736334
-harcértékek:
Lángkard:
KÉ:29 TÉ:45 VÉ:94 Sebz.:2k6
Lángtőr:
KÉ:30 TÉ:45 VÉ:88 Sebz.:1k10

Fényesen kiviláglik, hogy miután megtudta, hogy van tűzmágia is, csúnyán eldobta a fegyvereit.

Hirtelen ennyi.

Üdv: Erin
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.01.25. 14:24

No. A lélektan képzimet visszavettem 2-re és felvettem a pszit 2-re. Mivel 17-es iq-m lett a végére, így elég pszi pontom lett, hogy egy kicsiny pajzsot én is felhúzhassak elmém köré :) Ahogy látom elég sok kyr színezet lesz a partiban :)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.26. 12:06

Nibur

Mennyi Kegypontod lett? Csak hogy tudjam mihez viszonyítani majd.

Edit:

Selmo

Olyan régen meg akartam már kérdezni, csak mindig kiment a fejemből. Véletlenül nem vagy regisztrálva az ABN szerepjáték oldalra tremereként? :D

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.01.26. 17:16

Üdv Anathor!

Ha az Amsterdam fórumra gondolsz, akkor a válaszom igen.
Te is fenn vagy? Nem gondoltam volna...
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.26. 18:38

Üdve!

Aha.:D Egy szemétláda ravnos bőrébe bújva. :D Még régebben volt egy malkavita antitribum, Philip, ha ő ismerősebb.

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.01.27. 14:20

:) Én csak sima világi lovag vagyok. A vallásismim mondjuk 4-es, de nem lett paplovag :)
Ugyi írja is a könyv, h fele-fele arányú a paplovagok és lovagok aránya a rendben...no te az egyik én a másik fele leszünk :P

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.01.27. 19:41

Tisztelt csapat!

Jelentem a részvételi díj tegnap be lett fizetve, karit intézzük Quatorral, ha majd jelentkezik.
Remélem minden sínen lesz, mint a József Attila.

Anathor:

Csak nem Ravindrash? Egyébként a "romákat" nem bántani, mert én is csípem a ravnosokat, hacsak nem velem csesznek ki

Üdv
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Selmo 2009.01.27. 20:48-kor.
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.01.27. 20:18

Üdv!

Adok egy kis életjelet magamról. Sajnos így hét közben nem tudok foglalkozni rdemben az itteni dolgokkal. :?

Selmo

A karaktert még nem tudtam megnézni, egyre inkább az msn-en beszélt hétvége marad, amikor átnézem. Köszönöm a türelmedet!

Mindenki

Az előtörténet ugyan így áll. 8) Bár nem vigasztaló, de a saját különelőtörim sincs sehol. :)

Egyébként várjátok a vasárnapot? Ha minden igaz, akkor derül ki melyik KM-et fogjuk "örvendeztetni" az ötleteinkkel. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.27. 20:22

Üdv!

Selmo

De de :D

Nibur

Ja ok, azért kösz.:D

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.02.01. 9:49

Üdv!

A sokat ígérgetett csapat előtöri első (szerintem) változata elkészült. Kérlek olvassátok el és véleményezzétek:

Csapat előtörténet

Úgy tíz évvel ezelőtt történt, hogy Haonwell és Gianag határhegyei között egy új érclelőhelyek után kutató bányászcsapat különös romokra bukkan. Mint kiderült a hegyek gyűrűjében elszigetelve álló egykori várost a kyrek emelték és népesítették be. Az egykori lakók emelte fizikai és mágikus védművek végül az elnéptelenedés után már nem sokáig dacolhattak a természet erőivel, így maradhatott addig rejtve a kutató szemek elől a hely. A bányászok érkeztével viszont a régmúlt idők örökségére, titkok tárházára vetült Észak hatalmainak tekintete. Mint már annyiszor fellángoltak az ellentétek a Vörös és Fekete birodalmak között. Akkoriban volt rá fokozódó igény az Északi Szövetség nemesei között, hogy Dél felé is nyissanak. (Bár az máig kérdéses, hogy kereskedelmi haszon vagy csupán egyszerű divathóbort okán.) Így többen kapva kaptak az alkalmon, hogy szorgalmazzák az egykori kyr Istenségek szolgáinak bevonását az esetleges kutatásokba. Természetesen pontosan tudták a frakció képviselői, hogy ezzel behatároltak a lehetőségek, hiszen vagy az ősi ellenség Toron embertelen papjait vagy a déli Ordan tűzmágusait kérhetik fel az együttműködésre. Végül a nemesi tanácsok ráálltak a kapcsolatfelvételre és követet küldtek Ordanba a romváros felkutatására való felkéréssel. Ordan tűzvarázslói mindig is érdeklődtek a Tűzkobra hagyatéka után. A tudósok rendjébe tartozott ERINKARAKTERÉNEKNEVE, aki kutatásainak fő célpontjául Sogoron egyik ősi ereklyéjének felkutatását választotta. Sokáig kétséges volt, hogy a legendák valóságtartalma elgendőnek bizonyul ahhoz, hogy ténylegesen létező tárgyról legyen szó és nem csak egy múló illúziót kerget. Kutatásai arra utaltak, hogy a mai Északi Hármak határterületein valaha létezett egy Sogronnak szentelt kyr városállam. Ezt egyetlen rendelkezésre álló térkép sem támasztotta alá. Ezért nagyon megörülhetett a kitartó kutató az Északról származó felkérés hallatán. Hiszen minden jel arra utalt, hogy a keresett ereklye a most napvilágra került romok között lehet. Befolyását latba vetve kijárta, hogy őt küldjék erre a diplomáciainak induló kapcsolatfelvételre. (Természetesen Ordan nagyjai előre gondolkodtak és úgy érezték ezzel elkerülhető a túlzottan szoros kapcsolatok kialakítása is, hiszen ők végső soron tényleg kutatót küldenek, aki nem folyik bele politikai játszmákba.) Eközben Északon hamar híre ment, hogy a déli kapcsolat létre jött és ténylegesen érkezik egy küldött a romváros felkutatására. Természetesen az északi államok is tudni szerettek volna a romvárosban lévő dolgokról és az is biztosnak mondható, hogy Toron ügynökei is hamar megjelennek a területen. Ennek megfelelően válogatták össze a kicsi, de reményeik szerint ütőképes kíséretet a küldött számára. A mágikus támogatás és az északi tudományok képviselete miatt Doran elküldte egyik mágus-diplomatáját, HEROLDKARAKTERÉNEKNEVE-t. A pyarroni egyház északi központjából, Erigowból Krad Rendje egy mostohatestvér-párt küldött, ANATHORKARAKTERÉNEKNEVE-t és NIBURKARAKTERÉNEKNEVE-t. Valamint a toroni ellenfelekre számítva Tiadlan határvadász egységeiből is a csapat mellé adtak egy szépreményű íjászt Daidoji Akagi személyében.
A követ megérkezése után Haonwellben találkozott a csapat, de nem sok idejük maradt az ismerkedésre, társasági életre. A hírszerzés jelentette, hogy toroni csapatokkal csaptak össze Gianag erdeiben. Így a romváros feltárására készülő expedíciót sietve útnak is indították. Eleinte a kötelezőnek mondható kérdéseken és néhány szón kívül nem nagyon akaródzott senkinek sem szorosabbra fűzni a csapaton belüli összetartást, de ezt egy hirtelen lecsapó (a mágiaforgatók szerint nem természetes) hóvihar és az azt követő lavina hamar orvosolta. A természet erőivel dacolva hamar rászorultak egymás segítségére és segítésére. Így mire átvergődtek a hegyeken és elérték uticéljukat már többszörösen elmondhatták, hogy megmentették egymás életét a fagyhaláltól, mélybe zuhanástól, éhezéstől. A romvárost nagyjából velük egyszerre érte el a toroni csapat a másik irányból. Így már az első ott töltött perctől kezdve kénytelenek voltak nemcsak emberileg, hanem harctéri szempontból is alkalmazkodni egymáshoz. Ahogy egyre beljebb hatoltak a romok közzé egyre több részlet került napvilágra a kutató szemek előtt, de egyre közelebb kerültek az összecsapáshoz is. Végül megtalálták a város központi építményét, Sogron templomát. Itt került sor az első összetűzésre a megérkező ellenfelek között. Mint már előre sejthető volt egyedül, csak magukra hagyatkozva nem lett volna esélyük az összeszokott toroniak ellen, így próbálták egymást kiegészíteni, de mivel nem tudták ki mire is képes pontosan első összecsapásukat vereséggel és visszavonulással zárták. Elvonulva egy távolabbi városrészbe rendezték soraikat és Krad segedelmével felgyógyultak sebeikből. Ezek után végre elkezdtek közösen tervezni és egy csapatként gondolkodni. Egymás képességeinek megismerésével ütőképes stratégiát terveltek ki és ennek megfelelően tértek vissza az összecsapás színhelyére. A toroniak szörnyistenük papjával és feketemágusukkal nem tudták megtörni a templom védelmét, így nem is juthattak be. Végül az ötfős küldöttség összehangolt taktikával legyűrte a túlerőt és majdnem mindegyiküket sikerült megölni. Összesen 3-an menekültek meg, akik valószínűleg a fiatalabb vadászok lehettek, akikben még felül tudott kerekedni az életösztön a kötelességtudaton. Ezzel Toron is értesülést szerzett a későbbiek során arról a vegyes csapatról, mely sikerrel vette be az évtized legértékesebb leletét. Végül Sogron szolgájának (a dorani varázsló tolmácsolása mellett) sikerült felnyitni a templomot. Odabent számos kincset, vallási és történelmi leletet találtak, de magát az ordani által keresett ereklyét nem. Viszont a nyomok és az itteni papok feljegyzései biztosan mutatták, hogy a tárgy létezik és évszázadokig ténylegesen itt őrizték. A város kihalása és pusztulása idején viszont már nem érezték biztonságban a Tűzkobra felkentjei ezért egy titkos menedékbe szállították. Arról sajnos nem találtak nyomot, hogy pontosan merre is található ez a menedék. Mégis sikerrel zárhatták az expedíciót. Biztosítva a helyszínt megvárták a nagyobb kutatócsapatok megérkezését és ezek után visszatértek Haonwellbe, ahol ünnepséggel fogadták őket Északi nagyjai és követei. Az elismerések begyűjtése után már tényleges barátságban váltak el egymástól, hiszen mindegyiküket haza szólította a kötelesség, de szavukat adták, hogy nem ez volt az utolsó találkozásuk. Ha szüksége lenne valamelyiküknek a csapatra csak üzennie kell és mindannyian újra összegyűlnek.
Azóta tíz év telt el. Sajnos a sors kereke nem úgy fordult, hogy életük fonalai újból összefonódhattak volna, de nem felejtették el a fegyvertársak, barátok egymást. Végül pár hete üzenetet kaptak ANATHORKARAKTERÉNEKNEVE-től. A régen tervezett újabb találkozásra alkalom mutatkozik, bár szerencsére nem újabb megpróbáltatások vannak kilátásban, hanem barátjuk esküvőéjére hivatalosak. Már csak el kell rendezniük az utazásukat és felkerekedni, hogy újra összeálljon a csapat "plusz egy körre"...

Ennyi lenne. Úgy gondoltam az esküvőre jutás pontos menetét mindenki magához igazítja.

A másik dolog, hogy ha az excelbe illesztenétek valami miatt egy bizonyos számú sor után valami miatt nem jeleníti meg, így addig húzzátok szét az előtörténetes szövegdobozt, amíg láthatóvá nem válik a dolog. Vagy egyszerűen a csapatelőtörit wordben "csatoljuk" a karakterlapokhoz a tömörítés során.

Ja igen... az előtörténetben biztosan rá fogtok ismerni azokra a részekre, amiket a ti karaktereitek alapján tudok kitölteni. 8) Ezek lennének a karakterek nevei. :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 6 / 16 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16

Vissza: Csapatszervezés