• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 12 / 17 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.07. 17:06

Shia-ko

Annyit veszel észre hogy amikor odament a nőhöz a kutyája akkor megsimogatta és közben babusgatta. Amit teljesen normális reakciónak vélsz, hiszen megmegntette az életét, bár ezt ő nem is tudja.
Látod amint a nő hátat fordít neked és így nemlátod konkrétan mit csinál, azonban évtízedek alatt beléd rögzödött érzékeiddel mégis csak sikerül kiszúrnod hogy valami mintha megmozdulna a hamuban.

Dran láthatólag nem nagyon figyelt a szavaidra ezért továbbra is alábadnak törleszkedik. Lehet mégsem olyna okos mint eddig vélted?
Syris

Az érme szerű tárgy kilebeg egészen a hő hatósugarából.
//1 Yp-ba került mert jószívű vagyok...//

Mindektten

Filo egy kis felyvakarászás után előáll remek ötletével.:
- Sryssin... add ide madár... van tűz! Filo madárból csinálsz tűz-madarat!-ezután a melkasárá vág és egy közeli fa ágát letöri és hegyes végét az imént említett nőszemély felé tartja várva annak reakcióját.
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.10. 14:52

Miután sikerrel legyűrtem ellenfelemet, bosszankodva veszem tudomásul, hogy újabbak lépnek a helyébe.<Élőholtak! A fenébe, már csak ez hiányzott.>
Mivel eszembe jut bajtársam régi tanácsa - ami már többször megmentett -, elvetem az áttörés lehetőségét és úgy döntök, nem kockáztatom meg, hogy hátba támadjanak ezek a rémségek, inkább levágom őket.
Mielőtt azonban támadásba lendülök, megpróbálom azonosítani azt a valamit, ami a bokrok közül jött elő.

Az egykori favágót -fegyverzete alapján- veszélyesebbnek ítélem, így felé indítom első támadásomat, egy erőteljes kardcsapás képében:

KÉ:1k10+40 = 7(+40) [47]

TÉ:1k100+72 = 72(+72) [144]
VÉ:111 (+6 Akrobatika)
Sebzés:3k6+2 = 1+4+5(+2) [12]
A következő csapásommal viszont már a lány egykori ismerősét veszem célba:
TÉ:1k100+72 = 89(+72) [161]
VÉ:111 (+6 Akrobatika)
Sebzés:3k6+2 = 6+2+6(+2) [16]
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.10. 17:53

<Vajon mi lehet az? Miért rejtegeti? Csoda lett volna, ha megbízhattam volna benne. Jobb lesz odafigyelni rá. Azért mert gyönyörű, még lehet éppoly romlott is.>
Kisebb sétára indulok a roncs környékén, mintha az erdőt vizsgálnám, de közben feltűnés nélkül megpróbálom megfigyelni, mit találhatott.
- Mégsem vagy éhes, Dran? Gyere, nézzünk körül, hátha megtudjuk kik voltak a támadók.
<Hogy mégsem éhes? Amilyen okosan viselkedett eddig, akár még a lány utasításait is követheti. Ez esetben nem véletlen kitüntetett figyelme.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.10. 22:43

Miután sikerült az érmét kihalásznom a hamuból, a lehető leggyorsabban és legfeltűnésmentesebben elteszem a ruhám egyik rejtett kis zugába, ahonnan nem eshet ki. Nem nagyon tetszik, ahogy Shia-ko kerülgeti a roncsot. Mintha mi sem történt volna Filora nézek:
-Tessék, ott vannak a kacsák.-Mutatok a madarakra.
<Ez meg mi a fenét kerülget itt? Törődjön már a saját dolgával... Nem értem miért kell már megint a támadók miatt aggódnia. Vagy lehet nem is teszi? Lehet, hogy csak ürügy? Remélem nem látott semmit. Lassan indulni kéne, még nem volt alkalmam, hogy megvizsgáljam szerzeményem. Nagyon örülnék neki, ha értékes lenne, vagy legalább lenne valami haszna.>
Ha Shia-ko esetleg rámnéz, rávigyorgok kedvesen.
-Na már csak Filot kell megvárni, aztán indulhatunk is. Jól esne már egy fürdő és egy ágy.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.15. 21:16

Syris

Az érmét felemeled majd meglepve tapasztalod hogy, egyáltalán nem meleg! De még csak nem is langyos! Meglepettségeden nem igazán tudsz uralkodni, szinte azonnal elöntenek a kíváncsi gondolatok, vajon a tűzből most kihalászott fémes tárgy miért nem meleg?

Shai-ko

Elindulsz a roncs körül, közben szemmel tartod Syrist, aki hirtelen mintha megdermedne. Nem tudod mire vélni a dolgot.
Talán valaki ismét rálőtt és most azért nem mozdul mert éppen a gerincébe kapta ezúttal az acélhegyet?

Mindketten

Miközben teszitek dolgotokat, Filo egy két kacsát nyársra húz majd beletartja hamu füstölgő légkörébe ami még igencsak forró. A levegő szinte azonnal a pörkölt toll szagától lesz terhes.

//Bocsánat hogy eddig nem írtam, de ez van félévkor...//
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.15. 21:39

<Hmm...Vajon mi lehet ez? Egy egyszerű érmének tűnik...>
Vizsgálgatom, forgatom, nézegetem.
<...sima fémből...De úgy látszik mégsem abból van. Hogy kerülhetett ide, kié lehet? A paraszté lenne? Ezért támadták meg? Kitudja... Egy egyszerű parasztnak honnan lehet ilyen különleges érméje?>
Az érmét vagy addig vizsgálgatom, míg fel nem tűnik esetleg,hogy Shia-ko nagyon ott mászkál körülöttem vagy pedig míg meg nem érzem az égett szagot.

Mikor a pörkölt tollszag megcsapja az orrom,erősen elfintorodok.
-Fúj, Filo. Ez nagyon büdös.
Felállok, miközben lehető legkevésbé feltűnő módon elteszem valahova a ruhámba az érmét.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.15. 21:48

Aramet

A fejszés meg sem próbál védekezni. Bár lomhasága miatt talán ne is tudna állapítod meg.
Bal vállát éri a sebzésed amelyet tőből le is vágsz. A lecsonkolt kézből ugyan folyik némi vér, de az is elég sűrű, ezen nem lepődsz meg.
Annak ellenére hogy egész komoly sebet ejtettél rajta a járó hulla nem hátrál meg tovább jön feléd.

TÉ:1k100+45 = 84(+45) [129]
Sebzés:1k6+3 = 3(+3) [6]

A másik is támad rögtön utánad.

TÉ:1k100+37 = 4(+37) [41]
Sebzés1k6 = 1 [1]

Az öreg nagy nehezen próbálja felráncigálni a földről a leányt, ám most már egyre gyorsabban és idegesebben mozog. Valószínűnek tartod hogy ráeszmélt, ez a kis trükk nem menti meg az életét. Ekkor éleset füttyent.

//Bocs hogy eddig nem írtam csak a suli miatt nagyon el voltam havazva. Egyébként továbbiakban nn dobj KÉ-t te kezdesz. Ezek a zombik még akkor is utánad jönnének ha 10-et dobok így felesleges.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Torozon 2009.01.17. 18:29-kor.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.16. 9:03

(Shia-ko Wucho)

<Mi a fene lehetett ez?>
Anélkül, hogy váltoiztatnék a viselkedésemen, fokozott figyelemmel kezdem kutatni a környezetet. Ha nem látok semmit, akkor a harmadik szememet is használom (tudatnyitás).
- Nem érzel semmi gyanúsat? - szólok a kutyához. - Gyerünk, dolgozz meg a vacsorádért!
<Nagyon nyugodt és az eddigiek alapján már reagált volna, ha baj van. Remélem igaza van. Bár akkor a lány tényleg talált valamit. mondjuk én is elrejteném előle, hisz nem is ismerem.>

//Semmi gond, van ez így mással is. ;)//
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.17. 13:32

Támadásom eredményét(vagy inkább eredménytelenségét)látva, magamban bosszankodom. <Na ezért utálom én az élőholtakat! Addig mozognak amíg fel nem aprítod őket. Sőt, néha még utána is.>

<Még folyik a vére. Akkor nem lehet olyan régóta halott.>

A félkezű csapása utat talál a védelmemen és a sodronying szemei közt is átcsúszik a pengéje, amitől fájdalom hasít belém. A valaha volt ifjú támadása elől könnyedén félrelépek, lerázom magamról a fájdalmat és gyors ellentámadásba kezdek, hogy minél előbb letudjam ezt a két szerencsétlent és foglalkozhassak végre a pappal is. Támadásaimmal a nagydarab zombit célzom, hogy minél előbb végezzek vele.

//Ha netán már az első csapástól összeesne, akkor értelemszerűen a másikat támadom a következővel.//

TÉ:1k100+72 = 55(+72) [127]
Sebzés:3k6+2 = 3+5+3(+2) [13]

TÉ:1k100+72 = 10(+72) [82]
Sebzés:3k6+2 = 3+6+4(+2) [15]

//Semmi gond.//
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.17. 18:37

Syris

Mikor felállsz elrejted az érmét ruhád alatt.

Shia-ko

Te is érzed az orr fojtogató bűzt és csakhamar meg is unod úgy hogy távolabb kell állj kicsit a tűztől.

Mindketten

Filo miután jó alaposan megpörkölte a kacsákat a háromból kettőt egyszerűen bekap majd fél percnyi rágcsálódás után lenyeli.
Egy percig jóllakottan mosolyog aztán arcán hihetetlen mértékű változás fut át.
- WUUUUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!-ordítja miközben nektek hátat fordítva elrohan.

Amennyiben követitek - sok mindent nem tehettek itt, hiszen lassan a szekér is elhamvad- alig húsz huszonöt lépésnyire egy kisebb patakocskához értek amin egy masszív kőből épített egyetlen lyukkal rendelkező híd ível át. Bár a patak viszonylag keskeny amint látjátok elég mély, ennek ellenére szokatlanul széles hozzá képest a híd, legalább két szekér el fér rajta egymás mellet. Bár lehet éppen ezért ekkora.
Filo a parton térdel és a friss és tiszta vízből kortyol nagyokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Torozon 2009.01.17. 18:52-kor.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.17. 18:51

Aramet

Az első zombit ugyan nem tudod egyből hatástalanítani ám épp elegendő lendületet és elszántságot viszel a csapásodba ahhoz hogy az elveszítse az egyensúlyát és egy nem e világi hörgés közepette a földre dőljön. Amint látod nem éri be ennyivel megpróbál felállni hogy tovább teljesítse az őt életre keltő sötét hajlamú alak parancsát.

Második csapásoddal ugyan megsebzed a másik hullát- ami ahogy látod úgy szint vérzik mint az előző- de ezt ő sem nagyon "érzi". Feléd nyújtja keskeny csuklóját, és azzal próbál kárt tenni benned.

TÉ:1k100+37 = 69(+37) [106]
Sebzés:1k6 = 5 [5]

A kör végén még mielőtt új csapásra kerítenél sort valami furcsa is történik.
//Dobj egy Érzékelés próbát +1 el.//

Oldalt valami moccant majd feléd vágódik. A következő pillanatban egy kisebb test csapódik a tiédnek.

TÉ:1k100+75 = 87(+75) [162]
Sebzés:1k6 = 4 [4]

//Amennyiben az Észlelést elvétetted adj hozzá +25 öt a TÉ-hez. Ha így túlütne akkor csak FP-t sebződsz és a földre kerülsz. Ha nem üt túl akkor dobhatsz Akrobatikát+10 el.//
//Az előző reagban véletlenül TÉ-t írtam KÉ helyett...sorry.//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.17. 19:34

//Érzékelés:15+1=16
1k10 = 6 [6]//
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.17. 19:44

//Akrobatika:30+10=40%
1k100 = 31 [31]//
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.17. 19:56

A felém lendülő kart sikerül fegyveremmel hárítani. Mielőtt azonban visszatámadhatnék, oldalról mozgásra leszek figyelmes és a következő pillanatban már repül is felém valami. Bár észreveszem, kitérni már nem tudok előle, így nekem vágódik. Minden ügyességemet latba vetve sikerül ugyan talpon maradnom és az ütés erejének nagy részét is felfogta a páncélom, aminek köszönhetően csak kisebb zúzódásokat szerzek. Meglepetten fordulok az új fenyegetés irányába, és megpróbálom kideríteni ki vagy mi volt az ami nekem csapódott.
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.19. 7:14

<Ki ha nem pont Filo?... Más nem is lehet ilyen ostoba...>
-Jössz megnézni mi van Filoval?-szólok Shia-konak.Azzal az óriás után megyek.
-Jobban vagy?-kérdezem Filotól.
Odamegyek a patakhoz. Iszok belőle, a vizestömlőmet teletöltöm friss vízzel. Utána folytatom utam Erion felé.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 12 / 17 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17

Vissza: Fogadónegyed