• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

VI. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
176 hozzászólás • Oldal: 6 / 12 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12

Re: VI. Csapat

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.16. 17:27

Igazából az iskolákat azért kérdeztem, mert a sok hozzászólásban belekeveredtem. :)
Nekem most van még 23 aranyam az alapbevásárlás és varázscuccos után, egyedül gyógyitalom nincs még, mert nem tudom, hogyan számolódik.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.01.16. 17:36

Gyógyital:

ÉP-nként 4 mana az ára
Fp-nként 2 mana az ára

A végén pedig manapontonként 1,5 arany. Tehát mondhatjuk, hogy

Minden gyógyító ital ÉP-nként 6 arany, fp-nként meg 3. :)

Tehát 24 aranyból (ha össze tudnál spórólni 1 aranyat) éppen egy 4 életerőpontos gyógyitalra futná.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.16. 17:38

Igen, a másik topikban írt postod alapján tiszta lett, csak a kiírás alapján nem értettem. :)
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.01.16. 17:44

Egyébként hozok mérgeket, nekem ugye ezek ingyenesek. (Méregkeverés+Herbalizmus)

Lesz 3 adag sajátkészítésű toroni poklom (4k6 fp körönként, elég sokáig :D )
Lesz 3 adag altatószerem (ételbe/itaba keverhető, gyors hatóidejű, 3. szintű altató)
3 adag ellenméreg a toroni pokol ellen, ha kellemetlen meglepetés érne minket.
1 adag gyilkos fegyverméreg. 3. szintű sikertelenség esetén halál
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.16. 17:57

Nálam csak fegyverméreg lesz, ami ájulást okoz, de csak 1. szintű. Ugye azt tudom, hogy ekkor 1/3 az ár a könyvben lévőhöz képest. De mennyi bele spevkó alapanyag, amit akönyvben is írnak, és meg tudod vele emelni a méreg szintjét?
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2009.01.16. 22:35

Csáó :hali:

Lemaradtam valamiről? :?
Tudtommal én varázslóval leszek. Van egy kis jellem béli problémám / :twisted: :angel: /
, de amúgy varázslóval leszek, csak még a jellemem nem lett ki találta.
Legalább is szeretnék azzal lenni. :roll:

Rólam amúgy a csapat tagok csak annyit tudnak, hogy szeretek mókázni játszani és néha kicsi kis mágikus türköket csinálok a tűz vagy a víz manipulálásával Persze csak ha unatkozom.
Szeretek az erdőkben sétálni és akár egy öt fős csapatott is el tudok látni élelemmel egy erdőben illetve otthonosan mozgok benne.
A múltamról: Egy erdőben nőttem fel és a mestereimnek köszönhetem az életem.
Néha a kis tréfáim miatt már bajba kerülhetett a csapat.
A nekromanciához, egy kicsit sem ért a karim!
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2009.01.17. 9:51

Üdv!

Én mostanában nem tudok foglalkozni a karakterrel, majd ha lesz egy kis szabadidőm, (valszeg kedden) akkor majd foglalkozom a kérdéssel, de addig nem tudok.

A csapatnév jó ötlet.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.17. 13:49

@Gorodak
Bocs, teljesen összekeveredtem, már nem tudtam követni a dolgokat. :(
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.01.19. 17:01

Átolvastam a méregkeverés részt a könyvben, és szükség esetén a toroni pokol ellenmérgeket át tudom cserélni egy ideiglenes "kábító szerre" amely enyhíti a fájdalomérzetet, de nem véglegesen tünteti el az fp-veszteséget.
egy ilyen ital akár 4k6 fp visszaírását is lehetővé teszi, és maximálisan 3 üveggel készíthetek.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2009.01.19. 22:05

Sziasztok. :)

Kissé sűrűek mostanában a napjaim, így elnézés kérek, ha nem nagyon tudtam eddig bekapcsolódni a beszélgetésbe. :oops: Nem jellemző rám ilyesmi, így igyekszem több időt szakítani az itteni dolgokra. :)

Remélhetőleg a hétvégén sikerül megalkotni a karimat, de az előtörténetemmel még bajlódom.

Csapatnév ötletek, javaslatok? :) Pl: Tekergők, A Nagy Csapat

Üdv. :D

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorgar ves Erhan » 2009.01.20. 8:37

Hali!

Mi lenne ha mi lennénk a Zöldek?? Na jó ez csak vicc.
Viszont megdicsérném a csapatot, mert Garodakon kívül mindenki befizette már a pénzt.

Hja igen, Orwen valszeg nálad lehet valami gubanc az Office-al, nálam működik. Ha nem tudod megoldani, megcsinálhatjuk itt nálam is a karaktert.
"We shall earn the favour of the Gods with the blood of the Weaklings!"
Lorgar ves Erhan
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 317
ZK Karakter: Kenji Otomo, Komisszár // Redmondi Mesék
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.01.21. 0:30

Niobe írta:Sziasztok. :)

Kissé sűrűek mostanában a napjaim, így elnézés kérek, ha nem nagyon tudtam eddig bekapcsolódni a beszélgetésbe. :oops: Nem jellemző rám ilyesmi, így igyekszem több időt szakítani az itteni dolgokra. :)

Remélhetőleg a hétvégén sikerül megalkotni a karimat, de az előtörténetemmel még bajlódom.

Csapatnév ötletek, javaslatok? :) Pl: Tekergők, A Nagy Csapat

Üdv. :D

N.

Hali! Nemgond, mindenkinek zűrös ez a hónap. :) A csapatnévvel megfogtál. Valami olyan kellene ami jellemzi a csapatot. Bár ezen akkor tudnánk gondolkodni, ha globálisan készek lennének a karakterek, és az előtörténetük kerete. Az előtörténettel még én is hadilábon állok, az alapkoncepció megvan, de a részletek még nem. Még mindig nem találtuk ki mit keres a kétes egyedekből álló csapatban egy Ordanita, mert tényleg fogós kérdés. :lol: Megoldjuk valahogy.
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2009.01.22. 12:16

Sziasztok

Holnap már én is be fizetem a tandíjat :D :D :D :D :D

A karim készen van már csak az elő törim hiányzik, meg a jellememen még gondolkodom.

hm Csapat név: renegátok, a kis túlélők, a fondorlat mesterei, az igazi játékosok, mesterek, kung fu panda :D :D :D hehe.
Most így nincs több ötletem.

Csapat elő töri:

Ahhoz mit szóltok, hogy A bm, a gladiátort, és a fejvadászt felbérelték valakinek a meg ölésére. Mondjuk egy nemest aki egy nagyobb kereskedő útjában van, mivel már a nemesi körökbe is be jutott és ott sajnos össze tűzésbe került a nemessel és ha ezt hagyja el fajulni akkor sok kis ügye nap világot lát amit nem akar, s ez a nemes folyamatosan kutakodik utána. Akkor kell elintézni amikor épp vadászni indul. Ha ott nem alkalmas akkor várni kell három hetet, mivel akkor megy látogatóba a fiának szánt lány családjához. Természetesen a fiával, hogy be mutassa őket egymásnak. A kereskedő közben rajtatok kívül még négy csapatott bérel fel. Mivel külön külön így nem tudtok róla. A fejvadásznak gyanút keltenek bizonyos nyomok, és amikor lesben álltok a vadászaton, egy banda akik nem ti vagytok ugyan úgy lesben állnak. Mikor cselekedni akartok az előtt nem sokkal csata zajt hallotok. Már csak a végére értek oda. A látvány magáért beszél. Egy 15-en hulltak a porba. Ebből 10 aki a nemes embere volt a másik ötnek harcos kinézte van. Több emberben is nyilak vannak. Kicsit basszusuk vagytok a dolog miatt.
Engem a fejvadász kicsit ismer, mivel még egyszer abban a kereskedő karavánnal utaztam amivel ő, és bizony akkor elég nagy bajba kerültünk egy jól szervezet támadás miatt. Rengetegen meg haltak az nap éjjel a táborban. Mikor egy fényből és tűzből létre hozott teremtménnyel találkoztak meg ijedtek és elmenekültek. Ez után nem sokkal szét váltak útjaink.
.......A kalandozásom alatt találkoztam az Ordani tűzvarázslóval és bizony nem egy csapatban voltunk!
A párbajunk igen kemény volt, és ahhoz képest hosszú.
A mi csapataink egy régi tekercset akartak meg szerezni egy régi romoknál. Abban az épületben futottunk össze ahol a tekercs el volt rejtve. A beszélgetés, már ha azt a pár szó váltást lehet annak nevezni a vezérek közt harcba torkollott.
Az én csapatom vesztett végül. Rajtam kívül mindenki meg halt,s én is elég súlyos sebet kaptam. Talán a tűzvarázsló kíváncsiságának köszönhetem életem, mivel teljesen más hogyan varázsoltam mint azok a varázslók akikkel eddig harcolt vagy látott harcolni...
" Ha így meg felel."

Folytatás, ha mindenki kíváncsi illetve tetszik ahogy elkezdtem. :D
A többit is ki találtam, csak gondoltam ti is be szállhatnátok meg folytathatjátok a történetet a ti gondolat menetekkel, mivel nem tudom, hogyan reagáltok bizonyos helyzetekre....
Ha valami ahogy le írtam nem jön be nyugodtan írjátok át. ;)
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2009.01.23. 19:20

Egy kis ötlet a közös előtörihez: :)

Nos, a Bm, az ork gladiátor, és a fejvadász egy csapatban leledzik, és felbérelnek titeket egy nagyon ősi tekercs megtalálására. Ehhez szükségetek van egy varázslóra. Mivel régebben nemegyszer dolgoztatok már együtt Gorodakkal, ismeritek, így felkéritek, hogy megfelelő díjazás ellenében segítsen nektek. Hosszas kutatómunka segedelmével nyomra akadtok, és egy isten háta mögötti kis eldugott mocsaras vidéken lévő ősi romokhoz vezetnek a nyomok, ami mellett egy kissé magánakvaló, ismeretlen istent imádó csendes, nyugodt, egyáltalán nem harcias nép él. Nem szeretik az idegeneket, és átkozottnak tartják a romokat, így próbálnak titeket távol tartani tőle, de ti határozottan folytatjátok utatokat. Meg is találjátok a tekercset, és visszaérve a falucskába belebotlotok egy 5 főből álló társaságba. Mind férfi, és kopasz. A csapat vezére egy kb 40 év körüli határozott, szigorú, pökhendi kinézetű fickó. Közli veletek, hogy ide a tekercset. Az már feltűnik, hogy a falu népe össze van terelve a térre, és látható rajtuk a rettegés, félelem. Kisebb szóváltás, főleg a BM vissza a szót, látható, ő a csapat vezetője, és egyértelmű mozdulataiból kitűnik, nála a tekercs. De nem vagytok hajlandóak átadni a cuccot, így a vezér int, és a 4 katona elvágja 4 falubelinek a torkát, miközben a vezér egy 8 éves gyereknek veszi el életét ugyanúgy. Majd kiadja a parancsot: Öljétek meg őket. Én akkor lépek ki a romokhoz vezető ösvényről, amikor a gyerek torkát átvágja a csapat vezetője, ti pedig megtámadjátok a tűzvarikat. A falusiak menekülőre fogják. Pillanatok alatt átlátom a helyzetet, és ösztönösen reagálva segédkezek a saját csapatom megölésében, elvégre nem nézhetem tétlenül ártatlan emberek lemészárlását. Sajnos a vezérnek sikerül elkapnia a Bm-et, elveszi a tekercset, és embereit veszni hagyja, majd eltűnik egy szempillantás alatt. Nehezen, de legyőzzük a 4 embert, viszont mindannyian súlyos sebeket kapunk, és a falusiak mentik meg az életünket a gyógyfüveiknek köszönhetően. A lábadozás alatt sikerül annyira összeismerkedni, hogy alkut kössünk. Nekem a főnök kell, nektek a tekercs. Tisztában vagyok azzal, hogy nem véletlenül csak ennyien jöttünk ide, és ekkor már megértettem, miért nem akarták, hogy én is velük tartsak, de a felsőbb utasításnak nem mondhattak ellent. Azt is tudom, nem ordanban kell keresnem a főnököt, de megvannak a kapcsolataim, hogy esetleg a nyomára akadjak, de egyedül nem fog menni. Közös a cél, és így együtt indulunk neki felkutatni, igazságot és bosszút szolgáltatni a részemről, nektek pedig teljesíteni a megbízást, hisz bőséges jutalom jár érte.

Várom véleményeteket. :)

Üdv.

N.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2009.01.23. 19:52

@Niobe

Jól hangzik. Még ki is vitelezhető. Egy közös cél az egyetlen ami összetartja a csapatot. Felkutatni a tekercset, és megtorolni a vezér tetteit.

csapatnévnek: Bosszúállók, Emlékezők ?
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
176 hozzászólás • Oldal: 6 / 12 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12