• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Két tűz között [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
161 hozzászólás • Oldal: 11 / 11 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Re: Két tűz között [ETK]

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2008.12.20. 22:55

Necrom Ferrum

-Vajon mit akarhat mégis...
Felpakolva cuccom és a pulthoz menve nézelődik, de csupán a közvetlen veszélyforrást keresi, nem igazán figyeli a körülötte lévő embereket. Kellemes érzéssel tölti el a kenyér illata. Nem tudja elmondani miért, de valahogy nyugtatóan hat rá. A kocsmárossal szűkszavúan közli mit akar, megköszöni segítségét, majd a katona gyors megjelenésére azonnal kifelé veszi az irányt. A katona jókívánságára elvigyorodik és viszonozza a bólintást.
-És Ranagol lidércei részesítsék szíves vendéglátásukba az ellenséget.
Vár míg kicsit távolabb ér a lóval és elindul utánna, figyelve, hogy merre tart és hogy követik-e.
Inkább legyek úr a sötétben, minthogy hamis alázat köntösét viseljem a fényben.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 76
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2008.12.21. 10:34

( Ver Utusv)

Figyelmesen hallgatom Garon történetét és közben nézelődök a kikötőben hogy hátha találok egy gyanús alakot akitől infót tudhatnánk meg. Mikor a fogadóra mutat a társam, felbuggyan bennem a felismerés hogy mikor ebbe a városba érkeztem itt szálltam meg.
/Végül is bemehetünk hiszen itt legalább a csapost ismerem. Hátha tud segíteni nekünk./
-Mikor idejöttem ebben a fogadóban szálltam meg.
Mondom Garonnak.
-Mennyünk be, hátha találunk valakit aki mondhat nekünk valami érdekeset. Én beszélek a csapossal.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.12.22. 10:06

Garon

- Ha itt szálltál meg legalább nem lesz ismeretlen a hely, a csapos is könnyebben oszt meg dolgokat egy vendégével, mint egy idegennel- mondom miközben betérek a fogadóba- Én pedig szétnézek, hátha találok másvalakit aki segíthetne nekünk.

Miután beléptem körbefuttatom a tekintetem a fogadóban, főleg az arcra koncentrálva.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nekromat » 2008.12.23. 17:04

(Ver Utusv)

Mikor belépünk a fogadóba, röpke pillantást veszek a helyről. Nem is igazán a helyről hiszen tudom hogy néz ki nagyjából, de inkább az emberekről. Főleg azokról akiket nem láttam és gyanúsan néznek ki, és akiket esetleg régebben is láttam és már akkor is gyanús volt számomra.
Majd a pulthoz sétálok és helyet foglalok egy szabad helyen, lehetőleg olyannál ami mellett van egy másik szabad hely, hogy Garon is le tudjon ülni ha szeretne.
Amikor odajön hozzánk a csapos, ráköszönök.

-Szép jó estét. Lenne egy-két kérdésünk nekem és a barátomnak. Garonra mutatok. -Megfizetnénk az árát.
Megvárom hogy igenlően vagy elutasítóan reagál-e a csapos. Ha benne van, felteszem a kérdést.
-Mondja csak, mit tud a környékbeli tolvajcéhekről? Kellene egy-két név és elérhetőség is. Ha ezekről mesél nekem, nem leszek hálátlan, ahogy eddig sem voltam az.
Közben tekintetem a csaposéba fúrom.
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...."
"Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak."
- Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Nekromat
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 373
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.06. 19:41

Résztvevők: Necrom Ferrum
Esemény: Meglepetés

A hatalmas férfi, lassan léptet, lovával, mint valami nemes úr. Megvárod, míg eléri az egyik utca sarkot, majd szétnézel, lóra szállsz és gyanakodva lassan követed bajtársad. Áthaladtok, a piacon, és egy templom előtt, mire végre a kikötőbe érkeztek. Mivel gyermek korod óta a harcra nevelnek, ezért sajnálattal veszed észre, hogy senki és semmi nem akar az életetekre tőrni. Mikor Hot, a kikötőbe ér, leszáll lováról és egy fa mellé köti azt, majd óvatosan szétnéz. Közbe feléd tekinget. Néhány perc alatt megérkezel.
-Hogyan tovább?
kérdezi, s közben lováról leveszi kardját, s felszerelését.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.07. 14:36

Résztvevők: Ver Utusv, Garon Re'Srion
Esemény: A Fekete Patkány fogadóban

Beléptek a fogadóba, de az teljesen üresen tátong. Az pulttal szemben 1 asztal ami még épen maradt, nem mintha olyan jó állapotban lenne itt valami. A pulttól egy-két lépésre egy nagy vérpaca. Arrébb egy asztal lábánál, kiborult korsó. Mivel a helység elég zárt, és sötét, a világításról fáklyák gondoskodnak. A szoba jobb sarkában egy köpcös alkatú férfi ül, egy széken.
Már épp szólni akarnátok, mikor az megszólal, s elindul felétek.

-Kik vagytok? Minek jöttetek? Ha látni akarjátok Kosdar-t, attól félek elkéstetek.
Ver felismeri a kocsmárost. Megvárjátok, míg közelebb jön. Majd Garon megszólítja, s elmondja mondandóját. A kocsmáros rátok nézz, és alaposan megvizsgál. Sajnálatotokra Ver -t sem ismeri fel. Mérgesen válaszol, s a pult mögé megy.
-Pénz? Hö! Úgy se tudtok annyit adni, hogy káromat megtérítsétek. És ha azt várjátok, hogy mondjak valamit, akkor hiába. Kosdar is ezért halt meg.
Ver tekintetét a férfi erősen állja.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2009.02.03. 10:33-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.01.12. 7:33

Garon

Állom a csapos tekintetét és határozott hangon válaszolok a kirohanására:
- Figyeljen ide, jóember! Nem mi tehetünk erről az egészről, sőt az sem a mi dolgunk, hogy Kosdar miért halt meg, csak pár dolgot szeretnénk kérdezni és ezért hajlandóak vagyunk fizetni is. Ami, ahogy látom nem fog rosszul jönni magának- beszédemet kiegészítve körbenézek a romos fogadón- Úgyhogy ha lenne szíves még egyszer meggondolni az ajánlatunkat és ezúttal válaszolni is a kérdésünkre akkor nagyon hálásak lennénk- közben elővezsek némi pénzt, hogy lássa nem csak ugratjuk, tényleg hajlandóak vagyunk fizetni az információért.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2009.01.13. 17:46

Necrom Ferrum

/Jó színjátszó ez az ördögfajzat...azt hinnéd valami nemes.../mosolyog sandán.
Meglepődve veszi tudomásul, hogy ezúttal lehet nem akar senki az életére törni...Mikor odaér leszáll a lóváról és ő is a fához köti.
-Nos...ha eljöttünk eddig, akkor előre.
Ellenőrzi kardját, majd a kikötői raktár felé indul.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.03. 10:29

Résztvevők: Ver Utusv, Garon Re'Srion
Esemény: A Fekete Patkány fogadóban

// Nekromat eltűnt. :? Nagyon sok dolga van. Amíg nem jelentkezik NJK lesz.//

A sogronita, nyugodt, hangon felvázolja a helyzetet a csaposnak, de a kocsmáros reakcióiból azt lehet kivenni, hogy hidegen haggyja a hegyibeszéd. Mikor a pap elővesz egy ezüstöt szeme felcsillan.
-Mit szeretnének tudni?
Tekintete Garon kezébe lévő ezüstre téved. Ver közelebb hajol a csaposhoz.
-Mondja csak, mit tud a környékbeli tolvajcéhekről? Kellene egy-két név és elérhetőség is. Ha ezekről mesél nekem, nem leszek hálátlan, ahogy eddig sem voltam az
A harcos a papra nézz, majd kezével int társának, hogy adja oda az ezüstöt a csaposnak.
//gondolom nem azért vetted elő a pénzt, hogy mutogasd//
A csapos elveszi az ezüstöt, majd hozzá kezd.
-Mostanába elég zűrös dolgok történnek. Az őrség hallgat, de a város alatt történik valami. A tolvajok, már nappal is besurranak mindenhova. Ha többet akarnak tudni, menjenek a Zöld Sárkány fogadóba és keressék Peko-t.
Ahogy két férfi belép a fogadóba, a csapos elhallgat, és megkérdi mit szeretnétek, mintha mi sem történt volna. A két idegen egyszerű parasztnak tűnik. Közelebb lépnek a pulthoz, és egy-egy kupa bort rendelnek, majd leülnek egy asztalhoz. Mikor nem figyelnek, a csapos halkan odasúg nektek
-Ne említsenek engem, ha beszélnek Pekoval... És senki másnak se.
Majd megfog egy poharat, s a pult mögött lévő helységbe megy.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.03. 11:07

Résztvevők: Necrom Ferrum
Esemény: Meglepetés

Bajtársad melett lépkedsz. A mikor valaki jobb kezed rángatni kezdi. Oldalra nézel, és egy koldus lányt veszel észre. Szemeit nagyra nyitja, s halkan megszólal. A kikötő zajától alig hallod mit mond, de annyit értesz, hogy ennivalóra van szüksége. A melletted lévő pyarroni katona megáll, szétnéz s tekintetével valakit keres.
-Adj a lánynak egy kevéske rezet, s menjünk.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Bercerus » 2009.02.16. 8:25

Necrom Ferrum

/Óh...hogy miért mindig én fogom ki ezeket a potyalesőket...pedig nem nézek ki valami jótétléleknek.../
Az első megdöbbenést és dühöt követően jobban megnézi a gyereket.
/Ez legalább nem piára költi mint a többi, amelyik koldul.....legalábbis remélem O_o/
Legugol hozzá, majd diszkréten odacsúztat egy ezüstöt a gyereknek.
-Nesze, de színed ne lássam többet.
Hangja próbál barátságos lenni, de még így is elég élces.
Bercerus
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Előző

Téma lezárva
161 hozzászólás • Oldal: 11 / 11 • 1 ... 7, 8, 9, 10, 11

Vissza: Régi Kalandok...