• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 42 / 45 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.12.28. 23:27

(Lernun)

-Majd ha ránk kerül a sor kifaggatjuk-válaszolom bátyámnak. Kissé meglepődök amikor felénk indul a nő.
<Hős megmentő? Na ezt már szeretem. És végre szembekerül a kapitánnyal...mégis lesz itt bunyó :D >
-Erre parancsolj úrnőm-mondom egy színpadias meghajlás kíséretében. Már indulnék amikor Lykargon felé mutat.
-Ő..Lykargon..ha jól tudom. Azt hiszem ő felelős hogy megússzunk egy kiadós vihart.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.12.30. 12:43

(Xavios)

A nő szavai nagyon elgondolkodtatnak. Legalább megtudtam, hogy szereti a sólymokat és patrónusa egy istennő. Hát ez az információ nem sokat segít...azt mondta: szereti a sötét fellegeket. Azzal a kevés vallásismerettel, amivel jelenleg rendelkezem arra következtetnék, hogy Arel híve. De a Sheral-tól északra már kevesebb az esélye, hogy Arel-hívőkkel találkozunk. Főleg itt Toron közelében. Inkább elvetem a nevetséges ötletet és inkább mással foglalkozok. Vajon miért akar ennyire beszélni a kapitánnyal?
Úgy döntök, hogy jobb lesz ha az eseményeket továbbra is szemmel tartom. Ha Lernun a kapitányhoz kíséri a hölgyet, akkor követem őket. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni ebből.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.01.04. 21:23

Bredon

<<Lernun hős megmentő? Azért mégiscsak én cipeltem végig az erdőtől a városig. A fogadótól a hajóig, erre Lernun a hős? Nincs igazság Ynev ege alatt... Bár lehet csak szófordulat volt. Lehet nem is gondolta komolyan. Mindegy, nem rágom magam rajta, úgyis kiderül.>>

Ha elindulnak a kapitány felé, csendben követem őket és reménykedem, hogy nem akarja szóba hozni a visszafordulást, s hogy az út ne teljen esemény nélkül megcsodálom a nő idomait.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2009.01.05. 18:34

Corh Stakarg

<Na végre! Megjött az ebéd és az atya is előáll valami jó ötlettel.>
Megvárom még az atya szed, vagy esetleg szed neki a felszolgáló. Mikor végzett nem hagyom, hogy más szedjen. Magam elé veszem a tálat, és teljesen teleteszem a tányérom.
-Nos hallgatom. Hát az én meglátásom... első hallásra nem roszz ötlet. De valóban bölcs dolog ez? Csak azért mert ha véletlen mégse jönne össze akkor, akár atyámat meg is ölhetik. Egyébként benne vagyok... Esetleg még egy kérdésem lenne. Megbízható a maga embere? Jó étvágyat
Ha végzek az első fogással, neki állok a halnak, és a ráknak is. Közben figyelek az atya további felvetéseire, ötleteire.
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.06. 22:36

KM esemény [Lorin] Ebéd
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-8. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

az atya szed magának -noha a leányzó készségesen segített volna de ezt az öreg úriember nem hagyta- majd falatozni kezd aztán mikor kiejted a "megölik" szót a szádon megakad a falat a torkán.
- Hogy egem megölhetnek? Ugyan ezt miből veszed édes gyermekem? Azért annyira nem áll rosszul a szigeten Antoh hite hogy ilyentől kéne tartanunk, bár ezek az átkozott démonimádók árnyékot vetnek úrnőnk dicső fényére de ettől még ilyentől nem kell tartanom.
A másik kérdésedre egy kis gondolkodás után válaszol.:
- Hát ... ezen a szigeten ez nem sok mindenkiről mondható el. Ellenben én egy kicsit zsémbes magának való de büszke akaratos és legfőképp becsületes embernek ismertem meg. Azt persze nem kell mondanom hogy mint minden varászló ő is a hideg logika híve.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.07. 16:36

KM esemény [Lorin].:...folytatódik...
Helyszín: Quiron tenger
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában- Valamivel reggel után
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

-Vihart?-kérdi a nő cinikus mosollyal az arcán- ezt még egy isten sem tudná megálítani nem hiszem hogy egy ilyen kis senki akinek csak cseppentettek hatalmukból meg tudja majd akadályozni hogy elpusztítson minket... bár, a Vizek űrnője is olyan mint a tenger... kiszámíthatatlan.
Miután ezt elhadarta Lykargoon elé siet és peckesen megáll előtte.:
- Ajánlom hogy jól végezd a dolgod különben a vízbe doblak és majd akkor meglátjuk ki ismeri jobban a tengert!...- ennyivel le rendezi a dolgot Lykargoon pedig aki jelenleg is mély meditációba van mélyedve egész egyszerűen tudomást sem vesz rólla.
Ebben a pillanatban a kissé koros tengeri róka lép ki a feljárón, ám a nő (mivel most a felépítmény tetején van) nem láthatja.
-Na de most... hol az az átokverte halszagú kocsmatöltelék aki képes volt ilyen időben elindulni?!- Kiabálja a nő, közbe ti látjátok hogy a kapitány sem süket ezért arcát a vörös vér mellet a düh is elönti.

//Nyugodtan cselekedjetek egyenlőre még tehettek bármit :P//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.01.07. 17:19

(Lernun)

<Biztos igaza van bár ha esetleg Lykargon kevés lenne ehhez még mindig itt van Xavios, majd ők elintézik ezt a vihart. Bár Lykargon helyében komolyan venném ezt a csajt, mert simán belevágja a tengerbe.>
Mikor észreveszem a kapitányt, majd meghallom a nő szidalmait elmosolyodom, nekidőlök a korlátnak és nézem a kialakuló szópárbajt vagy csetepatét.
-Parancsolj itt jön.
<Csak Bredon vagy a varázsló el ne rontsa a mulatságot. Főleg utóbbitól kitelik.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2009.01.07. 18:09

(Xavios)

A nő iránt érzett szimpátiám jelentős része elszáll, amikor meghallom szavait. Arra már korábban rájöttem, hogy mindenkit idiótának néz - anélkül, hogy bármit is tudna róluk - és ennek még hangot is ad minden egyes alkalommal. Úgy tűnik mindenkit alacsonyrendűnek tekint, kivéve azokat az isteneket, akikben hisz. - vonom le magamban következtetéseimet. - Még ráadásul fenyegetőzik is.
Mikor a kapitány is feltűnik - ironikus, hogy pont mikor a mi kedves (eddig) ingyen utazó vendégünk így beszél róla - kíváncsian várom a kibontakozó bonyodalmat. A feltehetőleg kialakuló párbaj résztvevői egyikének sem szurkolok és beavatkozni sem áll szándékomban. Inkább a háttérbe olvadva igyekszem csupán csendes megfigyelő lenni.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.01.12. 7:24

Bredon

- Azért az az átokverte halszagú kocsmatöltelék felengedte a hajójára és nem kell most a kikötőben ébredeznie, azt sem tudva merre is van. Vagy ne is beszéljünk arról az estről, hogy néhány "kellemes" ember úgy dönt maga pont jó társaság lesz nekik. Úgyhogy ha lehet ne szidja a kapitányt, főleg mert nem is rá mérges igaz? Hanem ránk akik voltunk olyan szerencsétlenek, hogy otthagytuk a maga nagyon fontos medálját míg az életét próbáltuk menteni. Tényleg szörnyűek és elvetemültek vagyunk- mondom mindezt a nőnek mielőtt még a kapitány szólhatna, eleinte dühösen, aztán inkább gúnyosan. Mérges vagyok rá és ki is akarom fejezni.

<<Észrevehetné már, hogy nem ő itt az irányító, ne parancsolgasson. Mindenkit csak leszól és annyit se bír kinyögni, hogy köszönöm. Pedig az életét mentettük meg.>>

Miután befejeztem, tekintetemmel keresni kezdem az övét, ha megtaláltam dacosan nézem és várom, hogy mit reagál az előbb mondottakra.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.15. 21:08

KM esemény [Lorin].:Egy kis komédia.
Helyszín: Quiron tenger
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-Déltájt.
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

A nő Bredonra néz mikor az határozottam kijelent pár dolgot. A kapitány közben még mindig a levegőért küzd...
- Hogy? Az életemet? Mi....mi...mi?! Hogy kerültem ide! Tudni akarok mindent... emlékszem... a -szavai itt érthetetlenségbe tolulnak majd kisvártatva nagy levegőt vesz és megpróbálja összeszedni gondolatait.- a karaván! De mi lett velük? Mi lett a bajtársaimmal? Hallod! Mi lett a Sogronitával! Azzal az átokverte piromániással aki mindig olyan gorombán viselkedett... meg a shadoni ficsúrral... nem emlékszem. Nem emlékszem.-rebegi. Kérdő tekintettel Ruyanra néz.

Mind meglepődtök a lányon, az előbb még mint maga a kitörni készülő vulkán, s most meg teljesen megváltozott. Hihetetlennek tartjátok hogy valaki ilyen hamar hangulatot váltson, noha lehet csak most kezd valójában ráébredni mi történik.

//Akinek van Lélektan képzettsége dobhat rá Képzettségpróbát ha akar!//

A kapitányban ekkor törnek felszínre a kellemetlen gondolatok.:
- Ki a fészkes jó isten nyila vagy te?! Ledobatlak a hajómról! Ledobatlak máris de átkozott céda! Hogy Antoh rohassza le a fejed!-erre a mondatra Lykargoonak mintha megrebbenne a szempillája. A kapitány folytatja.:- Felhúzatlak az árbocra fejjel lefelé aztán majd gyönyörködhetsz a hajópadlóban amit előtte persze fényesre sikálsz! Te utolsó szárazföldi patkány! Hogy képzeled hogy az én hajómon ilyen rágalmakkal merészelsz megvádolni! Te kis...-ez így megy tovább meg körülbelül két percig amikor is megjelenik a kedves kereskedő barátotok oldalán Sirvajjal. Ez utóbbi szinte megpukkad a röhögéstől míg felbérlőtök megpróbálja lehűteni a kapitány kedélyeit. Több kevesebb sikerrel.
Miután a kapitányt két matróz segítségével lekísérik a fedélközbe- útközben csak nyugtató képen megisznak hárman egy üvegnyi karcost- Gifar visszatér majd hozzátok fordul.:
- Ha ez a perszóna még egyszer ekkora patáriát csap Dolzsahra mondom leüttetem a fejét!-miközben választ sem várva elfordul még halljátok amint halkan hozzá teszik- mintha csak otthon lennék...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2009.01.15. 21:24

(Lernun)

<Hát ez nem lehet igaz. Xavios nem szól bele és BREDON miatt marad el a szócsata. Hát északon már a tréfa sem ugyanolyan. Áhh..amint lehet irány Erion. De ez a csaj se semmi. Gyorsabban változik a hangulata, mint ahogy Xavios dőlne ki egy üveg jófajta pálinkától. Na mondjuk azt megnézném.>Erre elvigyorodom.<Na akkor most megtudhatjuk amit akarunk. Már alig várom mit fog csinálni, ha megtudja, hogy ő élte csak túl.>
Gifarnak:
-Nyugalom nem lesz több ilyen incidens.
A többieknek:
-Szerintem ezt ne itt a fedélzet közepén beszéljük meg. Menjünk le a szobámba. Ott sokkal kényelmesebb és nekünk is lenne hozzád pár kérdésünk-utolsó mondatom már kifejezetten a nőnek szól.

/Asztrál:13-1=12 dobás:1k10 = 4 [4]/
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.01.15. 22:00

Bredon

<<Nocsak, milyen hirtelen változott meg a hangulata. Erre meg a kapitány kapja fel a vizet.>>

Sóhajtok egy nagyot és a nő védelmére kelek:
- Kapitány úr, nyugalom! Nem kéne sértegetni a hölgyet, hisz nem akart rosszat, csak kissé feldúlt az elmúlt nap esményei miatt és néha meggondolatlanul viselkedik, nem igaz?- nézek kérdőn a nőre- Csak nézzen rá, láthatja hogy így van.

<<Remélem a kapitány lenyugszik ettől.>>

Ha a kapitány lehiggadt a nőhöz fordulok és halkabra fogom egy kicsit:
- Tényleg jobb lenne beszélgetni egy kicsit. Mindannyiunk érdekében- majd az időközben megérkező Lernunra nézek- Miért is kéne a te szobádba mennünk?- intézem hozzá a kérdést- Illendőbb lenne abba a szobába, ahol a hölgy el van szállásolva.

Ha a nő benne van és Lernunnak sincs ellenvetése elindulunk lefelé. A visszatérő Gilfarnak válaszolok, hogy még jobban megnyugtassam:
- Tényleg nem kéne szidni, leüttetni a fejét pedig végképp nem kéne. De pihenjen egy kicsit és nyugodjon le, mi pedig elbeszélgetünk a hölggyel, nehogy előforduljon újra ilyesmi.

//A karakter neve Bredon, Ruyan én vagyok :D
Próbát dobnék én, csak mivel még mindig nincs UTK-m, így nem tudom hogyan kell. Úgyhogy megkérném a KM-et, hogy dobja ki helyettem. 1-es fokon van meg a lélektan.//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2009.01.16. 18:02

(Xavios)

Ez a nő nem normális. Már amennyiben a normális Sheral-tól északra is ugyanazt jelenti. Rendkívül furcsának érzem a nő viselkedését, de reménykedem benne, hogy csupán hangulatember, nem pedig őrült.
A kapitány dühkitörésén nem lepődök meg. Kíváncsian szemlélem, hogy szidalmai milyen reakciót fognak kiváltani vendégünkből. Azonban még ennél is jobban érdekel, hogy mi történt vele és az általa említett karavánnal. Ezt majd megtudakolom Shovilanéktól.
Továbbra is csendben maradok. Ha a nő és Shovilanék eldöntik, hogy hol beszéljük meg dolgainkat és elindulnak a megjelölt hely felé, akkor követem őket.

//Az ÚTK nekem sincs meg, ezért én is megkérem a KM-et, hogy dobja ki helyettem a próbát. A lélektan nekem 3-as fokon van meg.//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.01.16. 18:14

//Egy kis segítséggel megvilágosodtam, úgyhogy ki tudom dobni a próbát.

asztrál: 14, módosítóval 13
dobás: 1k6 = 2 [2]

edit1: bocsi, elnéztem és k6-ot írtam, úgyhogy újra: 1k10//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2009.01.16. 18:17

//Nem értem miért nem dobja ki, de megpróbálom még egyszer.
1k10 = 8 [8]//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 42 / 45 • 1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Vissza: Régi Kalandok...