• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A városon kívül

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 11 / 17 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17

Re: A városon kívül

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.02. 15:38

<Vajon mi lehet az? Úgyis nagyon menne már úgy tűnik.>
Keresgélek még, főként kisebb kötéldarab iránt. Húzom az időt, szétnézek a környéken, nézem a lovak nyomait.
-Nyugodtan menj ha akarsz, kicsit pihenek. Elfáradtam. Biztos a méreg miatt van. Fél óra, egy óra? Nem tudom. Majd megyek. Ha akarod megkereslek.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 279
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.02. 15:57

Azonnal rohamra lendülök a tőrös alak felé, közben elkezdek halkan énekelni egy Arelhez szóló harci indulót. Ahogy közeledek, úgy egyre hangosabban énekelem, s mire odaérek a támadókhoz, már teli torokból zengem a dalt.

// KÉ: 1k10+40 = 6(+40) [46]
TÉ: 1k100+92 = 37(+92) [129] (72 alap+20 a Roham miatt)
VÉ: 91 (111 alap-20 a Roham miatt) //
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő
Úgy hívják:félelem.

Ryan Hawkwood:Éjvarázs
Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 69
ZK Karakter: Eleron el'Sarion - Ork vadászat
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.02. 16:00

// Sebzést elfelejtettem dobni: 3k6+2 = 5+4+4(+2) [15]x2 //
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.02. 21:23

Aramet

-Mia...?!-riad fel a fejszés férfi- Hát te ki a f***om vagy?-néz rád miközben megugrik kezében a bárd.
-Végezz vele, csak egy újabb zsoldos...-legyint az öreg miközben már egészen elérsz a másik alakig. Amaz kicsit megretten tőled és félve maga elé tartja a fejszéjét.
-U...U...Uram! ez nem úgy néz ki mint a ház emberei...-mondja miközben kardoddal egy gyönyörű vágás után a fejsze nyelét ketté töröd. A szerte robbanó szilánkok némelyikük megsebzi az alakot aki fel is üvölt fájdalmában ám nem marad rest egyet bal kézzel behúzni neked.

TÉ:1k100+57 = 3(+57) [60]
Sebzés:1k6+2 = 2(+2) [4]

//Vond le az SFÉ-t és csak anyitt vonj le.//
//Egy technikai kérdés ami jóformán semmit sem számít de én kíváncsi vagyok rá, a kétkezes kardoknál van írva hogy legtöbbjük nincs kiélezve, a tiéd ki van vagy nincs? csak azért érdekel mert ha ki van élezve akkor kettévágja, ha nincs akkor töri a bárd nyelét. Ellenben ha nincs kiélezve akkor sokkal több extrát lehet vele csinálni például lefogni a fegyver nyelét megragadni és csákányként használni stb.//
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.02. 22:21

Kitérek az ütés elől, majd a "fejszés" fickó ellen újabb támadásra emelem a kardom. Közben odapillantok a másik alakra, mit tesz. Ha a lányt akarja bántani, megpróbálom minél hamarabb áthámozni magam a hájpacnin és megakadályozni benne.

TÉ:1k100+72 = 41(+72) [113]
Sebzés:3k6+2 = 1+6+1(+2) [10]

// Nincs kiélezve, így sokkal praktikusabb //
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.02. 23:05

Aramet

-Na ezért kifilézlek!
A bárd meg marad nyelénél fogva hihetetlen dühtől felbőszülve rád veti magát, a törzsedet célozza.

TÉ:1k100+62 = 48(+62) [110]
Sebzés:2k6+3 = 5+1(+3) [9]

Miután te is beviszel egy találatot ami a felkarján találja el és hosszú mély sebet ejt azon, felordít és öklével is támad.:
- ÁÁÁÁ..te féreg!- erőteljes ütést mér gyomorszájad felé.

TÉ:1k100+57 = 64(+57) [121]
Sebzés:1k6+2 = 1(+2) [3]

A pap közben tovább kántál.

//A roham KÉ előnye nem tart örökké szal legk9zelebb dobd ki azt is pls.//
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.02. 23:45

A bot elől éppen ki tudok, térni azonban az öklével sikerül eltalálnia. Az ütés hatására egy jó adag levegő "kirobban" a tüdőmből, de szerencsére rendesen tudok levegőt venni.
<Ha nincs rajtam a sodronyingem, ez bizony fájt volna. Mindemellet nem tetszik nekem ez a kántálás. El kéne takarítani ezt a disznót az útból, hogy elérjek a másikhoz.>

Jobb kézre fogom a kardomat és egy vágást irányzok a bal lábára.
KÉ:1k10+40 = 2(+40) [42]
TÉ:1k100+72 = 25(+72) [97]
Sebzés:3k6+2 = 3+2+1(+2) [8]

Majd egy balhoroggal megpróbálom kibillenteni az egyensúlyából, hogy félre tudjam lökni az útból és foglalkozhassak végre kántáló barátunkkal is.
KÉ:1k10+34 = 9(+34) [43]
TÉ:1k100+52 = 68(+52) [120]
Sebzés:1k10+2 = 1(+2) [3]

// Igazad van, elfelejtettem, hogy a Roham teljes körös cselekvés//
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.03. 8:45

<Itt fogunk éjszakázni? Már nagyon unom a természet "lágy" ölét.>
- Találtál valami érdekeset?
<Meghallom, hogy pihenne.>
- Ebben az esetben én tovább állok. Nem tudom még, hogy hol szállok meg.
<Lehet, hogy egyedül azért mégsem lennék olyan feltűnő. Épp elegen érkeznek nap, mint nap a városba. Viszont lehet, hogy segítségre van szüksége, és amilyen széplélek, még a "tartozást" is be tudom hajta, ha segítségre lesz szükségem.>
- Ha gondolod megvárhatom, míg kipihened magad. Mégis jobb csoportosan utazni.
<Remélem úgy gondolja, hogy egyedül nem akarok tovább menni,>
Vacillálok, mérlegelek, hogyan jöhetnék ki a legjobban a dolgoból, miközben egyre inkább csak az lebeg a szemem előtt, hogy karnyújtásnyira vár egy hely, ahol végre "kényelmesen" kipihenhetem magam.
<Már megint bonyolítom az életem.>
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.03. 15:48

-Idáig nem találtam semmi lényegeset.
Leülök pihenni. Odahívom Drant. Simogatom.
-Ha gondolod megvárhatsz.
-Dran, tereld el a figyelmét! Vidd el innen! Valamit meg kell tudnom.-suttogom az állat fülébe nagyon halkan, mikor Shia-ko éppen nem figyel rám.
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.04. 15:53

Aramet

Első támadásodat sikerül valahogy csak a combjára kapnia ami így kicsit megroggyan és szabálytalan szögben meghajlik- biztosra veszed hogy csontját törted az illetőnek.

Másodjára viszont nem érsz el teljes sikert, a bal horgodat az alkarjával sikerül megfognia ám még így is elveszti egy időre egyensúlyát. Elég időt nyersz ahhoz hogy egy másik támadással a földre vidd.

A kántálás abba marad és nem történik semmi. Az öreg ugyanakkor elkapja a lányt és magához szorítja majd ezt mondja neki:
-Szépen fogsz mutatni Uram oltárán!

A bokrok felől ágropogást hallasz majd az öreg parancsoló hangját.:
-Öljétek meg!

//Dobj egy erő próbát+1el és egy ügyességet//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.04. 16:08

Shia-ko

Legjobbnak azt véled ha vele maradsz hiszen emellett nem csak a többség ereje de útitársad csábos teste is áll.

Syris

Dran melléd ül aztán utasításaid követve elindul.

Mindketten

Dran Shia-ko mellé megy majd a lábához törleszkedik azután mögé siet aztán onnan fejét hátrafordítva tekinget hol rá hol az út széli cserjésre-mintha azt akarná hogy a férfi kövesse őt.Erre felpattan Filo.:
-Kis kutymuty éhes. Filo is éhes! Esszni!

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Aramet » 2009.01.04. 16:33

// Erő:171k10-1 = 2(-1) [1]
Ügyesség:151k10 = 6 [6]//

Kihasználom az alkalmat,újra két kézre fogom a kardomat és megpróbálom egy erőteljes ütéssel a földre vinni ellenfelemet,
KÉ:1k10+40 = 6(+40) [46]
TÉ:1k100+72 = 72(+72) [144]
Sebzés:3k6+2 = 5+4+1(+2) [12]
majd megindulok az öreg irányába. Az ágropogást hallva nem térek el célomtól, de azért fél szemmel a bokrokat figyelem, kik (vagy mik) lesznek a támadóim. Ha az öreg továbbra is csak tartja lányt, nem támadom meg inkább a várható támadásra készülök.
Él valahol egy úr
Csizmáján porszem a jövő
Trónusa csupán sejtelem
Csak halk sóhaj ő

Aramet
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2009.01.04. 17:05

Amíg a lány a roncsot vizsgálja, a környéket figyelem, hátha a támadók visszérnek, közben próbálom nem túl feltűnően legeltetni a szemem formás csípőjén és fenekén. Ha mégis úgy tűnne, hogy észreveszi, azonnal elkapom a fejem.
<Gyönyörű a táj. Szívesen nézegetném még egy darabig. Et a kis idő igazán megéri. A szerencsés fajtáját, aki nem csak nézheti. Na mindegy, Ő sem fog rám fanyalodni. De a látvány ingyen van.>
- Jól van pajtás, fogj valami vadat magadnak! - Megvakargatom a kutya fejét, majd megveregetem az oldalát.
<Kedves darab, kellene nekem is egy. Valószínűleg hűségesebb és egyenesebb, mint a kétlábú társak. De ez a nagydarab nem túl okos, csak erős. Lesz még vele épp elég baj, nem árt odafigyelni rá. Igazából el kéne hagyni valamerre, bár nem valószínű, hogy sikerülne.>

//Mivel fél-elf vagyok így jobb a hallásom, és 18-as az érzékelésem, észreveszem, hogy mutyiznak a kutyával?//
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Syris » 2009.01.04. 18:44

Ahogy ülök fura érzésem lesz. Ránézek Shia-kora, majd vissza a kis fém kütyüre. Lehetőleg próbálok úgy ülni, hogy ne feltűnően, de eltakarjam. Koncentrálok és elbambulok a tárgyon. Megpróbálom felemelni és magamfelé hozni. Közvetlenül magamelőtt teszem le. Ezután előveszem a maradék kis vizem, iszok és lelocsolom, hogy lehűljön kissé. Magamhoz veszem, és meditálok, hogy visszajöjjön a pszim.
Kicsit még pihenek, aztán felállok.

-Mehetünk, ha te is jónak látod.
Kedvesen rámosolygok.
-Szívesen lemosnám már az út porát.

//Torozon, majd te megmondod hány Yp volt, bár nagyjából lényegtelen, mert ha nem jön közbe semmi pár perc alatt visszatöltöm//
Syris-Erion
Ayana-Vidéki történet
Syris
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2009.01.07. 16:55

Aramet

A nagy mamlaszt igen scak váratlanul érte a támadás, vagy ha számított is rá hárítani nem lett volna képes hioszen épp egyensúlyának visszanyerésével votl elfoglalava.
Csapásod a torka felé inditod s a véletlen kimélte meg csupán attól a hájas emberkét hogy meg ne foszd a fejétől. Ám így talán még rosszabban járt. Jobb váll csontjait szinte telljesen szét roncsoltad, nem vagy kirurgus de annyit meg tudsz állapítani- hiszen a csatatéren már számtalan sebet láttel, ejtettéj vagy szereztél magad is- hogy egy ilyen sbesülés után aligha épül fel az ember adott testrésze, ami jelen esetben a végtag bénulását jelenti.
Miután kardoddal eltalált ellenfeled az oldalt zuhan és amint látod nyakát szegi.

Már ugranál is a kántáló alakfelé amikor megpillantod az idő közben feltűnő két alakot. Az egyik egy hosszú barna hajú egykor talán díszes öltözékű alak-kinek láttán a leány felsikít.:
- Alen!
Alennek amitn látod egy hosszanti vágás van a torkán. Úgy keresztbe az egészen , ha megerölteted a szemed még a gégéjénekbelsejét is láthatod. Amint háromlábnyira kerül tőlled orrodat megcsapja az alvadt vér kellemetlen szaga.
A másik alak inkább egy megtermett favágóra hasonlít, melkasán számtalan kissebb nagyobb hegyes feygverrel ejtett karcolás- legalábbis a te kardod csapásaihoz képest annak tűnő seb- van. Rajta is van egy szakadozott láncing míg kezében egy kicsit csorba rövidkardod tart.
A két alak megegyezik abban hogy mind a kettő kicsit lassan már-már vontatottan jár, s hogy szemükben nem látsz szemgolyót, valamitn mindketten jobboldalról közelítenek.

Át tudnád vágni magad köztük de nem szívesen fordítanál enenka két rémségnek hátat, élnek még bened egyik harcostársad bölcs szavai.:Soha ne itélj első látásra!

Az öregember felráncigálja a földröl a leényt miközben az hangos sikoltozással fejezi ki nemtetszését a dolog iránt. Szemed sarkából látod hogy előttük nem sokkal megrezdül néhány bokor majd egy lábnyinál alacsonyabb valami jön ki azon át.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
246 hozzászólás • Oldal: 11 / 17 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17

Vissza: Fogadónegyed