• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 73 / 76 • 1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.02. 20:34

M: [Dreemer],Fenn :roll: akadás :shock:
Helyszín: Nirmaje-Keleti kapu
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra
Résztvevők: Dandarion Duwal (Arnoil)
NJK: Város örök

*A kapú öre tágra mered szemei méltóképp példázzák meglepődésének mértékét.*

-Kyel adjon boldogságos napot! Aztán mondja uram, mi járatban van ide felé, meg ugy általában hunnan jött?
-Szigórú törvény van érvényben ezért mindenkit ki kellkérdeznünk! Mondja el kérem mi dolga a városban, mi vidékröl jött, mi vallássa, és miféle fegyverek forgatásában járatos?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.02. 20:36

KM: [Dreemer],A papiros ára...elviselni...
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-Pince szint
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra eleje
Résztvevők: Yasha am Lloth[NŐ]
NJK:Katonák, Reyna

(Reyna,Elf, még mindig elégedetten)
-Nem válaszoltál a kérdésemre! Jobb vagy bal kezedet vágjam fel hogy elég vért gyűjtsek, hosszú ám a passzus szövege!
-Közönséges lovad van nem igaz?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2009.01.02. 20:42

Egyre dühösebb kezdek lenni.......

-Vágd a balt ahogy tetszik....Közönséges??????Nem tud repülni sem beszélni..ezen kívül számomra az...ő nem csak a lovam.....Miért halna meg válaszolj!!
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.02. 20:52

KM: [Dreemer],A papiros ára...elviselni...Darton fekete humorát, és tanitásait :D

(Reyna, Elf,elégedetten)
-Kérem ez esetben a bal kezedet...

*Mikor oda nyujtod neki a pengét kezedhez érinti de nem vág beléd.*
(Reyna, Elf,haragosan)
-Tehát hagyod magad megsebezni egy közönséges ló miatt, holott amúgy is fontosabb dolgod lenne! Arról nem is beszélve hogy védened kéne másokat!
-Most, most mit csinálsz? Vért adsz hogy irhasak vele, csodás.. Dartonnak tetsző tréfa ez, semmi több!

(Reyna, Pyar)
-Edgár Hozz tintát a szobámból és papirt!

(Reyna,Elf,Ridegen)
-Mindenki megfog halni. Az meebrek sokőig is élhetnek.. de lovak sosem élnek olyan sokáig mint egy ember... söt addig sosem mint egy elf, még mindig véredet akarnád adni, egy ló ért? Egy ló ért ami alig fog éni tán 10 esztendőt? Talán 16 ot? vagy még annyit se?

*Edgar meghozza a tintát, Reyna a sötétben Edgár hátán pár sort vet a papirosra, majd apró sebet ejt tulajdon kezén, és vérébe pecsétet nyom. közben meghallgatja Yasha válaszát.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yasha am Lloth » 2009.01.02. 21:04

Dühöm egyre forr

-Megmondtam nem közönséges ló.A társam.Tudod mit jelent ez a szó????A jobb kezem a fegyverem, egy kis vágástól nem halok meg.
"A Sors súlyos léptei kövezik ki utam, s majdan ő mutatja végét is"
Yasha am Lloth
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 369
ZK Karakter: Alyrah Leviah(Kampec)
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Arnoil » 2009.01.02. 21:07

M: [Dreemer],Fenn :roll: akadás :shock:

Meglepődöm a tágra nyílt szemeken, kissé furcsálom a meglepődést hisz az öreg mondta hogy megy innen karaván egy hónap múlva.
< Mi olyan furcsa ezen, egy hónap alatt már csak végzek a dolgaimmal 8) tehát nem is hazudtam, vigyázzunk hátha hazugságvizsgáló mágia van a háttérben... >

- Nos Erionból jövök éppen, s hogy hogyan kerültem pontosan erre a vidékre azt magam sem tudom. Mondhatni alaposan eltévedtem. A közeli faluban mondták hogy innen megy karaván Erenbe, s onnan utaznék majd tovább. A majd egy hónapos utat nem szeretném egymagam megtenni, bár nem vagyok egy félős ember, de azért jobb lenne mégis némi társasággal nekivágni az útnak. Egyébiránt gyógyító és orvos vagyok, betegségek és sebek avatott kezelője. Ennek megfelelően a harci tudásom nem nagy, de azért meg tudom magam védeni kis számú támadótól.

Előveszem két tőröm és felmutatom, majd elrakom őket.

- Vallásos nem vagyok, túl sok haldoklót és fiatalon elhunyt embert láttam már eddigi életemben. A városukban javarész sétálok, s várom a karaván indulását. Amíg ez megtörténik igyekszem tartalmasan eltölteni az időt, ha akad számomra munka azt sem fogom megvetni, s szivesen nyújtom rendelkezésre tudásom és gyakorlott kezeim hathatós segítségét beteg vagy sérült rászorulóknak megfelelő fizetség ellenében.

< Remélem sikerül lukat beszélni a hasába, a féligazságokra meg remélem nem jelez a mágia, már ha egyáltalán van. Minek egy bunkó városőrre ilyet pazarolni, de az óvatosság nem árt >

Csendes Matt - karakterlap - Holtak Pálcája ZK - ÚTK

Vrei Dra'yven - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Erresyr en Ayres - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Franco con Zagarrio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK
Gorgio - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Damakban pihen
Mirco - karakterlap - nincs helyszínen - ÚTK - Gro-Ugonban pihen
Arnoil
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 496
ZK Karakter: Csendes Matt - Holtak pálcája - 2tsz
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Daffit » 2009.01.03. 13:04

Róka

KM: [Dreemer],Az útca emebere utba igazit... és elérsz a Bűánya negyed bejáratához... :D //Gonosznak lenni jó! :) //
Résztvevők: Roka (Daffit)
NJK:Nirmaje-népe-Bánya negyed örsége

A város kissé rémísztő. Először nem akarnak beengedni, majd robbanás, találkozom egy féleszűvel és végül itt vannak ezek a részegek. Kényelmetlenül érzem magam. Talán életemben először elbizonytalanodok a küldetésemmel kapcsolatban.

<...Talán a bányanegyed nem épp a megfelelő a magam fajtának. Egyedül veszélyes lehet errefelé. Nem biztos, hogy ez a magas alak és az ő sámlija lenne a legmegfelelőbb útbaigazításra. Jobb lesz felizzítani a tűzet magamban egy váratlan eseményre...>

Megállok és szemlélem a párost és a tömeget is megfigyelem, a házakat és az utcát. Talán valamit felfedezek, ami eddig elkerülte a szememet.
Öld meg mind, Isten majd szétválogatja!
"Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve" - Forrest Gump
Daffit
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 106
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2009.01.04. 16:50

A 3 kacsa fogadó felé veszem az irányt. Először is a helyi pletykákról és viszonyokról próbálok tájékozódni ott
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2009.01.05. 22:24

Revo

*Árgus szemekkel tekintek körbe. Minden apró részletet figyelek. Arról sem akarok le maradni, ha egy patkány átszalad az út közepén.

<… No, szegyük füzérbe mit is tudunk… Van egy iszákos nagyurunk, aki egy olyan seregnek parancsnokol a világ végén amivel Otlokir már-már „úr is lehetnek a saját országában”… Legalább is biztosabban ülne a trónon… De most nem abasziszban vagyunk! … Gallainnál tartottam, aki ezzel a sereggel nem képes a feleségével sem dűlőre jutni… A világ végén vagyok minden civilizációtól távol… Egy gigantikus kővárosban… Benne életem legjobban szervezettebb helyőrségével és várósörségével, amit életemben láttam… A város körül ezt ellensúlyozandó él egy ellenséges törzs, nép vagy seregnyi méretűre duzzadt haramia csapat… Valamint egy démonimádó szekta a városban… Mindennek a tetejében még tanyázik a pusztán egy síkúr. .. ITT FOGOK MEGHALNI! … Szegyük össze magunk… Nem fogok itt meghalni… Még ez a démon idézgető banda, aki valamiért az életünkre tört meg ez a különös kölyök az arcfestésével is kevés ehhez… Bár lehet, hogy csak rosszkor voltunk rossz helyen… Nem mi forgunk a világ közepén… Kis pontok vagyunk mi ehhez… MI van a fogadóban!?...>
*Felkapom a tekintetem és a fogadóra meredek. Látok valami fontosat? Bármilyen furcsát?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 8:29

KM: [Dreemer],A papiros ára...elviselni...Darton fekete humorát, és tanitásait :D

(Reyna,Elf)
-Egy ló a társad... érdekes választás. Hozzád hasonló nőtől nem efféle pár választását vártam volna, sokkal inkább egy férfiét, az legalább tovább szokott élni. No persze én nem szabhatom meg kit szeressenek az élök...

-Mikor majd elkel temetni a társadat... javaslom daraboltasd fel, kicsit dárga mostanság ekkora koporsót venni. Ráadásul legalább 2 sírhelyét foglalja el... bár a nomádoknak is eladhatod a lovadat ha már halott, igen finom lókolbászt készítenek belőle... Szeretnéd megkóstolni menyire jó éppenséggel tudok vele szolgálni...

*Arcán a mosoly vagy kedvesség leghalványabb jele sem jelenik meg, ugyanolyan rideg kőmaszkot visel mikor ezeket mondja mint korábban bármikor. Kérdéses vannak e egyáltalán érzései... Miután bevefejezte beszédét a lóról az irást feléd nyujtja, sebesült kezével Edgá hátára csap ketött finoman. Edgár ért a hangatlan utasitásbol és távozik.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 8:38

KM: [Dreemer],Fenn :roll: akadás :shock: és aggasztó kérdések...

-Hát mondják Erion ide olyan pár évnyi járó földre van... és bizony hosszú uton érdekes letehet hogy csak igy betévedt ide egész véletelnül elkerülte az északi szövetség országait... mégis ez hogy lehetséges?

*Közben elfordul tőled és valamit hátra fordulva mond... arcát nem látod ekkor. Kisvártatva feltűnik és folytatja faggatásodat.*

-Miért van uraságod egyedül akár a mutató ujjam? Miképp lehetséges hoyg egyedül keveredett ide mikor nem szeret egyedül utazgatni?

-Azt jól is teszi ha munkát keres a városunkban, mert a koldusoknak mi magunk adunk munkát! Ebben a városban nincsenek koldusok és nincsen koldulás! Domvick felkentjei éppenséggel olcsóban gyógyítanak mint maga csupán pár imádságot kérnek cserébe...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 8:55

KM: [Dreemer], Féelemel eli város nézés...
Résztvevők: Roka (Daffit)
NJK:Nirmaje-népe-Bánya negyed örsége

*Rövid sétád alatt elérted a bánya negyed bejáratát. A bejárattól mintegy 100 lépésnyire állsz az utca közepén. Az utca maga egy széles sugár út, ami a központi tértöl vezet egyenesen a bányanegyed bejáratáig. Az út itt emelkedik, a bánya negyed egy dombságon terpeszkedik el jól láthatóan. A házak legkevesebb 2-3 szintesek. Kövekből rakottak vakolatuk még uj. Láthatóan a városrészt nemrég épitették át vagy ujitották fel. Az utcán töménytelen emebr nyüzsög számosan haaldnak a kapuk felé. A kapuban az örök egyenként vizsgálják át a belépöket, rengeteg katona telejsit szolgáaltot a kapuban. Legkevesebb másfél tucatnyian vannak. A két akpu bástyán további örök foglalnak helyet.
Fő utcárol számos sikátor és kisebb mellék utcákra ágazik el minden irányba. A város maga láthatóan rendezetten és tervezetten épült fel, nem egy össze csapott találomra felépített házsorok halma.
Lassan hömpölygő ember áradatot itt ott egy egy törpe teszi egyedibbé. Az áradat 1 000 fönyi lehet lassan kezd elapadni mögötted. A város átlagosnak tünő polgárai akik északi divat szeritn öltözködnek, igaz tartos ruházati cikkeket részesitik elönyben, kiváncsian figyelik bányászok vonuló tömegét. Távolban az utca végén egy nomádöltözetü alakot látsz lassan léptetni apró lován... igen semmi kétség ez egy nomád nő! Börruházata, vissza csapó íja, apró lova, arcának minden vonása árulkodik nomád mivoltáról.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 9:06

KM: [Dreemer],Pletyka lesen...
Helyszín: Nirmaje-3 kacsa fogadó
Résztvevők: (Garmacor)
NJK: Nirmaje népe

*Rövid séta után eléred a fogadót... Maga a hely igen különös hozzá hasonló építészeti alkotással nem igen találkozhattál eddig. egyfajta erőteljese kettősség jellemzi:
2 főbejárata van, az első lefelé visz mintha egy pince lejáró lenne, míg másik egy direkt emelet irányába vivő lépcső. Az épület maga anyagában is követi a követséget: Alsó szintje egyértelműen kövekböl van rakva, mérnöki precizitás és szakértelem amivel a köveket egymáshoz illesztették süt a kövekröl. A kövek egészen a földszint feléig kitartanak. Majd az ablakok zsaluzásától kezdődén fa veszi át a főszerepet, és a felső 2 szinten ez az uralkodó anyag. Az alsó szinten az abalakok szinte az utca szintjén helyezekdnek el, spaletáik bevannak hajtva, a sapletták apró résein füst szivárog kifelé mintha csak heves tüz lobogna odalent... A kocsma hangszigetelése vagy kiváló vagy odabent csend van mivel kint egy fia hangot nem hallasz...

Magáról a helyről tudod alsó szinten töbnyire törpék és bányászok vanank, középsö szinten a helyi emebrek mig a legfelsö emeleti szinten leginkább a hosszú éltüek élvezik a friss levegőt...*

//Melyik bejáratot választod ? //
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 9:47

KM: [Dreemer],Lesian fejfályása...
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-Felső szint
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 14 óra vége
Résztvevők:Leisan de La'erten(Lorin O Krell), Erior(Ruyan)
NJK:Reyna

//Mivel Lorin nem irt sok idelye és ezel akadályoza szegény Ruyan haladását ezért megy a jégre...

Emlékeztetés(az utolsó reagok kb 4 oldallal ezelőttről):
KM: [Dreemer],Nagy tanácskozás :)
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed-Nagy Kaszás fogadó-Felső szint
Résztvevők:Leisan de La'erten(Lorin O Krell), Erior(Ruyan), Yasha am Lloth[NŐ]
NJK:Reyna

//Emberek, erőteljes lassulás lessz ragok tekintetében! sajnálom az élet ezt dobta nekem...//

*Miközben Lesian gyengéd gondolatokat ápol fejében a gyengébbik nemről :roll: Yasha elmondja véleményét a ruházati problémákról, és annak választott megoldásáról...*

*Reyna elösszőr a "kis" hölgyet igazítja útba utána szavain csüngő arel papot:*
//Ez is rég volt :twsited: Darton papnője ad ukázt Arel felkentjének :twsited: //

(Reyna, Yashának, Elf)
-Menj békével.. semmi gond.

(Reyna, Lesiannak, Erv)
-Kedves Lesian hogy érzed képesek vagytok Erioral felkutatni elveszett barátotokat? Mert ha igen , akkor megyek asaját dolgom után, ez a dolog csak és kizárólag ránk tartozik... nem tudsz sem te sem más segíteni benne a követek közül... Ez van sajnálóm.
Erior

- Nem találkoztam fenn senkivel, úgyhogy gondolom nem látta senki- válaszolok Leisan kérdésére, aztán csendben figyelek egészen addig míg Reyna megkérdezi, hogy megkeressük-e Revót.

<<Egy próbát megér. Legrosszabb esetben nem találjuk meg. De jó lenne megtalálni. Egyrészt a csapat egysége miatt, másrészt jó lenne megtudni mi történt. Arra is kíváncsi vagyok, hogy miért törtek így ránk. De egyenlőre nem ez a legfontosabb.>>

- Megpróbáljuk felkutatni- mondom Reynának aztán Leisanra nézve várom követtársam válaszát.

A folytatásban Lesiant jegelem-> Átmenetileg parkolo pályára rakom a karaktert ha majd jelentkezik érte a tulajdonosa akkor ujra játszhat...//

*Lesian talán magát a kérdést se hallja meg.. hirtelen arcán lázrózsák gyúlnak ki, majd pillantok múlva egész teste elfehéredik és eszméletlenül rogy össze. Reyna egykedvüen szemléli pár pillanatig az eseményt.*

(Reyna,Pyar)
-Nem hittem volna hogy ennyire gyengék Arel felekntjei... *Vállat von majd hangosan kiált:*
-Edgár! Franki! koporsót van egy ujjab áldozat!

*Majd feléd fordul.*
-Ismerem ezt a korságot, ne féljél majd helyre hozzuk... addig viszont amig rendbe nem jön legjobb lesz ha a szobáját felszabadítom kelhet a helye... A temetöben meg amugy is van számára egy fenntartott hely... a kőporsólya is megjött már elfér ott...
-Azt hiszem talán eltünt társatokat kéne felkutatnod nem?

*A lépcsön feltűnik Franki alakja...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.02.14. 9:52

KM: [Dreemer],Séta vége a nagy vissza térés!
Helyszín:Nirmaje-Utazó negyed- Nagy kaszás fogadó és környéke
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat 15 óra közepe felé
Résztvevők: Malor Dein(Sher Dolan)
NJK:Nirmaje-Város örség

//Sajnálom hogy ilyen sokéig nem tudtam neked írni végre tudom mi lesz a fogadó körül és tudom folytatni a te száladat is... Remélem emlékszel hol maradt abba az esemény sorod :) //

*Vissza térve a fogadóhoz annak romjait látod, hiába még mindig takarítják a katonák. Semmi nyoma Reynának az utcán. Csupa-csupa idegen arcal találkozol. A hullákat már fel takarították. Kissé fáradt vagy a sétától de legalább bejártad a város nagyját.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 73 / 76 • 1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76

Vissza: Régi Kalandok...