• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 2 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.12.26. 0:21

Quator ar Zaraquer írta:Eddig annyit szűrtem le, hogy 2-1 arányban vezetnek a tudós fők a gyilkológépek ellenében és még a harcosabb Krad-lovag is eléggé műveltnek hangzik. :)

Valóban, én is úgy érzem, hogy agyon leszünk művelve.:D

És azt hiszem Herold pontosan kifejtette mit lehetne hozni ami a vallást illeti.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.01.01. 14:55

Üdv!

Kis helyzetjelentés a karakteremet illetően:

Sikerült összeütnöm egy tiadlani harcost, aki főként íjászik, de azért reményeim szerint közelről is tud majd védekezni. (Bár nem tudom mik lennének az elfogadható harcértékek 10.TSZ-re.)

Ha nem jön valami hirtelen ötlet március 1-ig (illetve, amíg le nem adjuk a karaktereket közösen), akkor én ezzel lennék.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.01.01. 15:43

Akkor ha jól látom:

tiadlani harcos/tank+íjász
krad-lovag/tank+healer
Tűzvari/dps+tank(ocska)
Vari/ sok minden és a mp miatt elég szűken mérve, vélhetően a zárak rám maradnak :? . De tank az biztos nem :D .
A karim sajnos annyira nem konkrét, sok függ attól mit enged a km és mit nem. Lehet csak ügyeskedni lesz jó.
Anyag és, tér/idő mágus elsősorban, 4. fokú méregkeveréssel. Ha valaki olvasta az oldalon kibontakozott vitát a témában sejtheti mit is szándékozok vele csinálni :D . Elemi mágia, asztrál, mentál, rúna mágia csak 3. szint. nekromancia, demonologia csak a kizáró körök révén.
Így végignézve talán még a tűzvari sem elveszett kaszt a közelharcban, talán nem én leszek a primary.

No most ez alapján döntse el vki, hogy milyen party vagyunk :D .
Selmo te serafista leszel? mert akkor jó leszel a démonok ellen is :D.

Kasztilag megvagyunk, storyline vki?
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.01.01. 16:19

Storyline ötletmorzsám:

Alapvetően Északon vagy Délen leszünk?

Összességében azt hiszem lehetne az az alapkoncepció, hogy valamelyik karakter kíséretét alkotják a többiek.
Mondjuk a tűzvarázsló valami miatt északra jött és a pyarroni beállítottságú államok adtak mellé "kíséretet", amíg a területeiken vándorol. (Más is lehet a központi személy csak én úgy érzem a tűzvarázslót nehezebb kísérőként beilleszteni.)

/Herold
Csak megjegyzésképp nagyon jóleső a "tank" titulus, de szerintem az én karakterem közelhaci képességei kimerülnek abban, hogy nagyjából pár körig életben tud maradni. 8) :lol: /
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.01.01. 17:03

Akkor pár körrel jobb vagy nálam. Ha kifogytam a trükkökből(Mp) onnantól már csak egy köröm van.

Storyline(amennyiben Selmo még mindig a tűzvarival jön): ha délről jön északra akkor inkább az É.Szövetség biztosítson egy kis csoportot mellé aki elsimítja az esetleges problémákat a helyi nagyarcokkal.
Attól, hogy nincs háború Ordan és a pyar hit között még mindig militarista és fanatikus állam Ordan, és ilyen a híre is.
Teszem azt ha hivatalos(vagy nem) ügyben érkezik egy tűzvari nem alaptalan mellé adni pár személyt aki a hitvitákat és fellángoló szenvedélyeket(vagy lángokat :D ) el tudják csitítani.
Lehet be kell szereznem valami nagyon vizes varázstárgyat ...
Tehát elv(távolról sem végleges! tessék hozzátenni elvenni!)
-a fő gócpont Selmo, 10 szintű fény ösvényét járóként már jelentős hatalma/szava van Ordanban
-az összeszokás érdekében lehetőleg ne most találkozzunk először
-mondjuk jól beváltunk már eddig, ezért újabb északra érkezésekor minket kértek fel a hálás kísérői feladatra
-az ezt megelőző részekbe elég annyit belevinni a közösből, hogy párszor már nyomult együtt a csapat, esetleges veszteségeket is bele lehet tenni
-az ezt követő részek pedig a kalandhoz kellene idomuljanak úgymint helyileg, a küldi célját illetően
-alapvetően nem hiszem hogy 1 napnál tovább időznénk bárhol miközben egy konkrét cél felé haladunk, ha meg nem haladunk ugye akkor mindenki go dolgára Selmo meg vissza délre :) . ezért muszáj kalandhoz már itt kapcsolódni, már ha hitelesek akarunk maradni az előstoryhoz

megint sokat járattam a szám, szóljon más is!

Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.01.01. 17:42

Herold

Igen én is erre gondoltam. :)
A pyarroni beállítottságú alatt az Északi Szövetséget értem én is csak nem akartam konkrétumot írni.

A kalandhoz kapcsolóáshoz kelleni fog a KM is szerintem, mert akár azt is meg lehet csinálni, hogy magáért a "kaland céljáért" (Amit még ugye nem tudunk) küldték az ordanit és rendelték a többieket mellé. Így biztosan csak azzal foglalkozunk és nem hajtunk végre "mellékszálakat" a saját szórakoztatásunkra.

(Bár ez se lenne rossz ötlet, hogy megadjuk konkrétan miért is állt össze újra a nagy csapat. Tudom ez csúnya ötlet tőlem, de így ha más nem elfoglaljuk magunkat a saját "kalandunkkal", ha a modul alapvetően életidegenre sikerül a karakterekhez képest. :P )

Jut eszembe... csapatnév:
Újra itt van...
A Nagy Csapat
+1 kör
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.01.01. 21:36

Nos egy taktika metamorfózis után kihegyezték a füleim.
Remélem nem okoz gondot ha pár évvel megöregednék és "elfülnék" hirtelen.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.02. 13:20

Jók a kísérői ötletek, talán még azt is bele lehetne írni az elősztoriba, hogy Selmo nem először jár Északon, tehát már egy-szer-kétszer adtuk mellé a kíséretet, így valamennyire meg lehetne oldani az ismeretséget mindenki között. Szerintem. És a +1 kör csapatnév számomra a nyerő.:D

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2009.01.02. 16:58

Üdv!

Herold

számomra nem gond, ha elfkedsz. :wink:

Anathor

Örülök, hogy tetszik a csapatnév ötletem. :D

Az előstoryhoz még Selmo bólintása is kell, de ezek szerint a kísérés lesz a fő kapocs. :) Így legalább megoldódik az ismeretség, de mégis lesz mit kérdezni a másik karaktertől, hogy mi történt vele, amióta nem találkoztak. :)

KM-kérdés
A bejelentkezőreagomban írtaknak megfelelően elküldöm PM-ben Yvettnek a fenntartásaimat Pelso és Yvett KM-ségével kapcsolatban. Remélem ez nem okoz gondot. :?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.01.04. 14:47

Üdv!

Régóta nem írtam...

Nos elejéről.

Quator: A tiadlani harcos nekem személyszerint gyere be ötlet. Egyszóval tetszik.

Herold: A zárakat, hacsak nem varázstárgyak egyszerűen át tudod alakítani mondjuk üveggé, de ha nagyon bonyolult akár a zsanérokra is rámehetsz... szóval minden ilyesminek meg tudjuk fogni a könnyebb oldalát, egyébként én meg ha úgy van kiégetem a helyéről: szépen körbeégetem... Egyébként nem szerafista a kari, ugyanis igen félelmetesen néznék úgy ki, meg eléggé sok problémám lenne.

Storyline és előtöri tökéletesen megfelel, ha nektek nem kényelmetlen.

Csapatnévvel kiegyeztem! :D

Változás annyi a karimmal, hogy kyr-származék.

Egyébként valószínű, mivel hosszabb úton voltak együtt a karakterek barátilag is összerázódott a csapat, tehát nem kisérő és kisért személy, hanem társ viszony alakult ki.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.04. 17:31

Zárak:
Minek mágia mikor 54-es lába van a karimnak?:D:D

Egyetértek Selmo uccsó mondatával.:)

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2009.01.05. 5:43

Üdv. Kérdésem lenne, hogy esetlegesen még lehetne-é csatlakozni a társasághoz? Ha nem megértem, de azért megpróbálom hátha :) :) :) :angel:
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2009.01.05. 12:45

Üdv!

Nekem nincs ellene kifogásom.:)

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2009.01.05. 15:03

Szia Nibur!

Támogatom, legyél csapattag! ;)

Előtte még le kell harcolnod Yvettel, hogy a két még nem teljes létszámú csapatból az egyiket kurtítsa meg, és Te ide csatlakozhass, mert ez a csapat 4 fősnek lett meghirdetve, gondolom 3 ilyen 3 olyan alapon.

Tehát igazán nem minket kell először meggyőznöd, sok sikert!

Herold

Selmo írta:A zárakat, hacsak nem varázstárgyak egyszerűen át tudod alakítani mondjuk üveggé, de ha nagyon bonyolult akár a zsanérokra is rámehetsz... szóval minden ilyesminek meg tudjuk fogni a könnyebb oldalát, egyébként én meg ha úgy van kiégetem a helyéről: szépen körbeégetem

No igen és a zárba rejtett vagy egyéb csapdákat is jól elsütögetjük közben :? , valahogy sose láttam ennyire egyszerűnek ezt a betörősdit, magáról a rend jellemről esetenként nem is beszélve.

De megoldjuk majd valahogy, ez biztos ;) .
XV. Vigo Odrich, Haonwell hercege
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 268
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2009.01.05. 15:47

Üdv Nibur!

Amennyiben Yvett nem kifogásolja, véleményem szerint egyértelmű a válaszom: -Nem :D ( Még szép, hogy igen!!)

Herold:

A zárakat csak megoldjuk, no para. Egyenlőre épp a karialkotás apróbb gondjaival küzdök, de ha felidegesítem magam lehet megkérem a csapatot, hogy legyen segítségemre. Ugyaniis az ÚTK rendszere egy ilyen matematikai analfabétának mint én igen nehézkes. De csak össze fog jönni.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 2 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16

Vissza: Csapatszervezés