Moderátor: Admin
Ichigo írta:Nem fontos a könyvben leirt kasztok közül választanod. Hozhatsz olyan harcost amilyet szeretnél, igaz annak nem lesz előnye, de viszont kötöttsége sem.
Dreemer írta:SV
Igazán nem akarok harci kukac ként már a karakter alkotásnál viták fergetegébe bonyolódni. De sehol nem találtam számomra egyértelmű utalást az iskolán kívüliekre vonatkozó szabályozásról. Aki ugye nem iskolázott karakter elvileg bárminek tanulhat... és bármiféle "érdekes karakterrel lehet. Ennél fogva "nem foglal" le fő kasztot úgy vélem. Ezzel a lelehetőséggel mi a helyzet?
Csatlakozom az előttem szólóhoz, sokan sok helyen leírták már: a Dreemer által említett lehetőség nyitva áll, csak átkozottúl nem éri meg.
Képzettségcsomag kizárólag Iskola felvátele esetén jár. Ellenkező esetben mindent neked kell kigazdálkodni a szintenkénti 50 KAP-ból, és ezzel behozhatatlan hátrányba kerülsz azokkal szemben akik Iskolát vettek fel.
Arról nem beszélve hogy mit tudom én magasmágiát valszeg nem oktatnak levelező tagozaton iskolán kivűli hobbykedvelőknek.
Ez mind nagyon szép Dreemer csak elfelejted hogy az iskolázatlan karakterek esetében mindent a KM hagy jóvá.
Én meg egyszerűen nem engedek olyan képzettséget megtanulni, ami nehezen hozzáférhető, és iskola kell hozzá. pl, a IV. nehézségi kategóriába tartozó képzettség mind olyan. Nem értek egyet veled hogy mindent meg lehet magyarázni. Akár hogy magyarázza a JK hanem tetszik, nem kötelező nálam játszani, ez ilyen egyszerű.
Az SV zárt kalandban kizárólg csak olyan karakter indítható, és engedek játszani, akinek van felvett ISKOLÁJA.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó