• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 170 / 338 • 1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.28. 20:38

Ichigo írta:Sivatagi Vihar alias SV

Nos, ahogy Castor ismertette velünk csak 1 főkasztból jöhet 1 tipusú karakter. Szóval először is szerintem szé kellene osztanunk hogy ki mivel jönne. Nem fontos mindenképpen egy országból, vagy országrészről származnunk, találkozhattunk mi később is.

Nos én személy szerint egy dzsad harcossal jönnék, vagy még egy Ordani tűzvarázslót hoznék. Egyenlőre ez a tervem, bár változhat, attól függően, hogy ti mit szoltok hozzá.

Ichigo

Ha már vagy ennyire rugalmas, akkor a harcos főkasztot lenyúlnám, mert nem szívesen vállalnék be egy varázshasználót. :oops:
Amennyiben persze inkább azzal lennél, akkor kitalálok valami mást. :think:
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.12.28. 21:00

Szervusztok kalandozó társak, mivel eggyütt fogjuk vérünket ontani közösen ezért álljon itt egy kis gondolat sor

Ami igazából eszembe jutott, és egy harc orientált kalandba fontos az szerintem az, hogy mindenki képzett tudjon lenni távolsági és közel harcban is, valamint azért némi mágikus támogatás is kell.

Nem lehet a sivatag miatt rohadt sok nehéz fémet magunkra pakolni, de a dzsadokra jellemző null páncél sem a legmegfelelőbb.

Am én arra gondoltam, hogy valami pyaronita esetleg Yllinori vagy Erigowi partival kéne jönni. Mindkettőbe bekerülhet egy arel pap (Mágikus támogatás) egy íjász (eriowi számszeríjász, vagy Yllinori sas), 2 tank karakter akik inkább közel harcban jók, de az egyik tank helyett jöhet egy akár még egy arel pap is.

Sajnos csak azért ezt a kombót tartom életképesnek, még talán egy bárd jöhetne szóba az egyik tank helyett, mert más országból jött istenek papjai nem használnak kifejezetten lőfegyver és ez elég nagy hátrány.

Ami még így gyorsan beugrott az egy tisztán elf csapat, de ehhez nekem nincs sok kedvem, nem szeretek a sótlan elfekkel játszani.

Nos ha ehhez van hozzáfűzni avgy kivetni valód szívesen várom

Üdv Saggaras
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.28. 21:53

Sivatagi Vihar

Igen, igen szeretnék ahhoz ragaszkodni, hogy egy fő-iskolatípusból (Mágiahasználó, Szerencsevadász, Fegyverfogató, Kegyelt, Harcművész) csak egy-egy jöhessen; ne legyen két fejvadi, két pap és hasonlók, ennek főleg praktikus okai vannak és nem az én hatalmi tébolyom játsza benne a szerepet. Remélem nem probléma.

Egyébként Saggaras, szerintem a dzsad reguláris csapatok, -különösen háborúban- azért viselnek valamilyen könnyű páncélt...legalább bőr, maximum sodronyinget.

Sivatagban nyílván nem leányálom, de azért gondlom Scipio légiói sem dobálták el a vértjüket csak azért, mert Kártágó sivatagi éghajlatú város volt...:roll:
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.28. 22:16

SV

Dreemer, szerintem itt annyira nincs nagy külömbség a jó és rossz oldal között, hiszen Pyaron és Krán összefogott, hogy Ahme-Ramun manifesztációit kiirtsák ill megakadályozzák, és ahogy elnézem, a mi feladatunk lesz egyélelmiszer karaván eljuttatása a táborba, vagy valami hasonló.

Elejétől összeszokott party: én nem nagyon vagyok a híve ennek, mert szerintem ha több tájról jövünk, annál változatosabbak vagyunk, de ha a töbség arra szavaz akkor legyen.

Kasztok:
Mivel Dreemer mondta, hogy ő ált Mágiahasználóval jön, akkor szerintem odaadhatjuk neki. legalábbis a részemről oké.
Nálam mint említettem a fegyverforgató jöhet szóba (meg ugye a tűzvari, de mivel dreemeré lehet a mágisá kaszt kiesik) a többi főkasztból egyenlőre nincs elkébzelésem. A szerencsevadász kaszt nem nekem való, nem tudnám kijátszani. Kegyeltből én inkább a paplovagokat részesítem előnyben, de ugye ált azok fullvértbe jönnek ergó nem praktikus. Harcművész. hát ezen még nem gondolkosdtam. Még hozzátenném, ha szükséges, akkor talán egy főnixet tudnék csinálni mint kegyelt. talán.
ennyi egyenlőre a részemről.

Ja és kasztor egy kérdés: Ha valaki csinál egy kegyeltet, mondjuk Dreina papot és van egy Tűzvari aki Sogron útját választja és ő is pap lesz. ez engedélyezett?

EDIT: Ja és ha harcossal jönnék, akkor nagy valószínűséggel Dzsad lenne, könnyű vértezetes, inkább a fürgesége és gyorsasága lenne domináns mint ereje.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.28. 22:30

Ichigo!

Igen, engedélyezett, ezzel nincs gond, de az hogy tűzvarázslóként eléred az 5. TSZ.-t nem jelenti azt, hogy kötelezően és mindenképpen ha törik, ha szakad, borítékolva van, hogy a karakteredet beválogatják a Sogron Útját választók Beavatására, csak azért mert elérte az 5. TSZ.-t,és mostmár tessék beavatni, mert 5. TSZ-ű lett és ez nekem jár...:roll: Ezt azért próbatételek és különböző bizonyítási eljárások előzik meg ahol számot adsz az elhivatottságodról.
A lehetőséget nem zárom el, de amennyiben a Tűzvarid ilyen álmokat dédelget, az nem a karakteralkotáskor és nem ezen kaland során fog megvalósulni.

Az pedig hogy a party ismeri egymást, az nem vita és szavazás tárgya, közös csapatelőtörit kérek, amiben elmsélitek ezt a folyamatot.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.12.28. 22:45

SV

Az elhangzottak alapján, én szívesen kiaknázoma szerencsevadász kasztot egy bárddal. Továbbra is figyelmeztetném a társakat, hogy szerintem mindenki értsen legalább minimálisan a közel és távolsági harchoz is egyaránt. Mert így sok bajtól óvhatjuk meg magunkat.

Ami a bárdot illeti, ezt még nem igazán tudom, az biztos, hogy inkább harcra specializálom magam, és nem a mágiára.

Tisztelettel Saggaras
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.28. 23:14

Castor de Vinter írta:
Az pedig hogy a party ismeri egymást, az nem vita és szavazás tárgya, közös csapatelőtörit kérek, amiben elmsélitek ezt a folyamatot.

Én nem is arra értettem, hogy nem egy csapatban leszünk, hanem arra hogy nem muszály egy vidékről , egy országból származni. Tisztában vagyok vele hogy mindenképpe gy csapatban kell lennünk.

Saggaras, akkor te egy bárdal jönnél. Remek, már lakul a csapat öszképe. Akkor már csak Shia-konak kell eldöntenie mivel szeretne.

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.12.28. 23:17

Ichigo

Shia-ko már mondta, hogy a harcos kasztot nyúlná le
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.28. 23:33

Ichigo!

Ja, ok; persze, az nekem lényegtelen ki honnan származik, ha alapkönyvben engedélyezett fajról/népcsoportról van szó.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.12.29. 0:39

Minden Kalandmesternek!

Megváltozott a Mesemondó jelszava!
Kérlek benneteket, hogy nézzétek meg a megfelelő topikot!

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.29. 8:01

SV

Ichigo írta:Saggaras, akkor te egy bárdal jönnél. Remek, már lakul a csapat öszképe. Akkor már csak Shia-konak kell eldöntenie mivel szeretne. [/color]

Igen, lenyúlnám, ha neked nem gond.
Előtörténetet szvsz nem kell túlbonyolítani:
- így lettünk kirendelve hatóságilag
- 1-2 közös meló
- a besorozásról pedig mindneki maga kitalál valamit
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.12.29. 8:21

SV

Ööö...bocsánat Shia-ko, de azt nem mondtam hogy be vagytok sorozva valamilyen hadseregbe..:roll:

Csak leírtam, hogy a kaland helyszínén mik mennek, mik történnek és hogy a mostani állás szerint a karavánkísérőknek igencsak nagy keletje van. Próbáltam valami érdeklődést felkelteni a szitu iránt.

De ha ti úgy döntötök hogy, inkább beveszitek magatokat az első kocsmába és csak akkor jöttök ki, mikor már az amundok verik rátok az ajtót, tőlem aztán úgy is cselekedhettek.

Csak annyit kérek hogy írjátok meg hogy kerültetek Al-Abadanába, arra már nem kötelezhetlek benneteket, hogy de mán pedig, ha törik, ha szakad, ti minden körülmények között karavánkísérők lesztek.

Nem elvárás hogy zsinóron legyetek rángatva általam, tőlem lehet szabad játék is Abadanában, majd lesznek lehetőségek, amiket vagy megragadtok és kerestek vagy nem. Az hogy a kaland talál meg benneteket vagy ti a kalandot az nagyban függattól ti mit akartok és a karakterek választott kasztjától. (Pl: Ha egy igazi varázsló érkezik Abadanába az már ritka madár annyira, hogy esetleg felkelti a pénzesebb NJK érdeklődését hogy ajánlattal megkeresse, de egy "sima" harcosnak magának kell kikaparni a gesztenyét.)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.29. 8:24

SV

Ok, akkor megint félreértettelek. :)
Tehát legyünk ott egy csoportként, a többi meg majd alakul. Király. :)
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.12.29. 9:47

Ok, akkor a következő az állás:
Shia-ko - harcos
Saggaras - bárd
Dreemer varázsló (nem mondta de sztem azzal lesz)

Én meg gondolokodom a kardművész, vagy esetleg valami kegyelt között. Tényleg, lesz íjászunk a csapatban?

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.29. 9:52

Én erigowi számszeríjász leszek, mint harcos, így igen.
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 170 / 338 • 1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 338

Vissza: Csevegõ