• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 1 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16

IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.12.22. 18:30

Ide 5 fő jelentkezését várjuk.

Kérném a csapat tagjait, hogy beszéljétek meg, hogy van-e a KM-ek között olyan személy, akit nem láttok szívesen asztalotoknál. Ha lenne ilyen, kérem a neve(ke)t pm-ben leadni számomra legkésőbb január 20-ig.
Ha nem adtok le nevet, akkor úgy veszem, hogy bárki lehet a csapat KM-e.

A KM-ek névsora:
- Thor
- Dreemer
- Pelso
- Ralog Gebbro
- Martos col Legium
- Yvett de Crei
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.12.23. 10:06

Üdv!

Nos úgy érzem én vagyok talán a legválogatósabb és legtöbb baj is velem van/lesz asztaltársaság szintjén. Ezért írok egy "bejelentkezést", hogy eldőljön van-e értelme készülnöm vagy sem. Mivel nem kenyerem a fű alatt dolgozás, így én megírom ide nyíltan kikhez hogy állok.

KM-ek:

Pelso - őt semmiképp
Yvett de Crei - egyéb okok miatt szerintem nem lenne felhőtlen a hangulat.

Thor, Dreemer, Ralog Gebro, Martos col Legium - sajnos eddig nem igazán volt szerencsém játszani velük és kíváncsi vagyok a mesélési stílusukra is, így mindegyiküknél szívesen játszom

Játékosok:

Alapvetően van az a néhány ember, akikkel nemhogy játszani, de beszélni sem akarok. Ők, ha minden igaz ezt pontosan tudják is kikről van szó.

Bárki mással nagyon szívesen játszom, szórakozom, elbeszélgetek.

Összefoglalva:

Aki(k) úgy gondolják, hogy el tudják viselni a természetemet és a fent említett "kitételeimet", azok jelentkezzenek. Ha meg nem tetszik senkinek a dolog természetesen akkor sincs gond.

Annyit kérnék, hogy ne ezt offolja szét senki, ha fröcsögni vagy a nyálát verni óhajt, hanem a megbeszélősbe, csevegőbe vagy ha nagyon ingerenciája van rá PM-ben.

Elnézést azoktól, akiket esetleg megráz a jelentkezésem hangneme, de nem szeretném mégegyszer átélni, ami októberben történt.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.12.23. 19:40

Hejhó!

Nos, csatlakoznék ide ha nem probléma, már csak azért is, hogy ne árválkodj itt egyedül.:P
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.12.23. 19:53

Üdvözletem!

Nekem ugyan nincs senkivel semmi problémám, viszont nagyon szívesen játszanék itt, amennyiben megfelelek társaságnak.
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 225
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.12.23. 20:08

Üdv!

Nekem sincs senkivel bajom, úgyhogy welcome itt a részemről.:D Bár még Quator mester jóváhagyása is kell mindkettőnket illetően:)

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.12.23. 23:48

Bocsássatok meg srácok, de egy fontos dolgot elfelejtettem kiírni (bár még jóformán sehol sem tartotok, de remélem senkinek nem lesz kényelmetlen a hír).

A csapatra a következő megkötések vonatkoznak:
Olyan tagok legyenek a csapatban, akik
- vagy egy valláshoz tartoznak egységesen (pl. mindenki Tharr hívő)
- vagy azonos valláscsoportba tartoznak - tehát a vallások lehetnek különbözőek is, de semmi féleképpen sem ellentétesek egymással. Olyat válasszatok, melyek egymás mellett megférnek.

Tudom, hogy a legtöbb esetben erre figyeltek felszólítás nélkül is, de inkább írom, mint gond legyen a játék alatt ilyesmi miatt.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.12.24. 13:35

Üdv

Yvett

Köszönöm az előzetes segítséget, azt hiszem mindannyiunk nevében. A vallási azonos oldal nem jelent szerintem problémát, de mindenképp jó előre tudni, mint utólag kellett volna módosítanunk.

Anathor, Selmo

Nagyon örülök, hogy jelentkeztetek. :) Szívesen játszanék, ismerkednék veletek. Remélem nem jelentenek majd gondot az előző reagomban írt bogaraim.
Akkor ezek szerint még 1 ember és teljesnek is mondható kicsiny csapatunk!

Kicsit előreszaladva a karakterek és a koncepciózás mezején:
Őszintén szólva azon kívül, hogy Castornál egy bevezetőnyit játszottam itt a fórumon a Gianagi Tél ZK-ban még sosem játszottam ÚTK-val, főleg élőben nem. :oops: Így nem tudom mi lesz "táp" vagy épp "antitáp", de azért remélem nem lesz ebből a tapasztalatlanságból gondja a csapatnak a mese során.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vigo Odrich » 2008.12.24. 13:48

Üdv!

Ha nem jelent gondot, akkor csatlakoznék! :D

Vallásilag szerintem nincs megoldhatatlan akadály.

Egy dorani magisztert terveztem...(10. szinten asszem már nevezhetem annak, majd meglátjuk mi lessz, ha nagy lessz :D)
Adatlapja itt már olvasható. Nem nagyon vagyok rámozdulva a talira ááá dehogy :D .

Ha jöhetek pls bólintani...

Herold

ui: ez most csak vétlen acc használat, vagy skizofrén tudathasadás, Vigo nem megy el a talira, inkább majd Herold
XV. Vigo Odrich, Haonwell hercege
Vigo Odrich
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 268
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.12.24. 16:30

Herold

*Bólint.*

Örömmel látlak téged is a csapatban. A többiek beleegyezése természetesen még "szükséges", de van egy érzésem nem lesz nekik se gondjuk. :wink:

Karakterileg a varázsló szerintem belefér a csapatba, legalábbis eddig még nem volt más koncept, így ehhez tudunk alkalmazkodni. (Bár az azonos vallás dolog jópár karakterötletemet kilőtte mellette. 8) )

Jelenlegi ötleteim, amik beleférnek:
Harcos (zsoldosvezér szerűség, bárhonnan tud származni)
Fejvadász (embervadász, 5.TSZ-től valszeg slan-pszi beütéssel)
Bárd (kissé kelekótya és alapvetően használhatatlan, de jólelkű)
Harcművész (bármelyik szóbajöhet, kivéve a nisen-nid-to-t)

Ötleteim, amik nem összeegyeztethetőek a dorani varázslóval:
Harcos (Dervis, dzsad kétkezes harcos, vallásismerettel és kegyelt háttérrel)
Lovag (Domvik vagy Ranagol lovagrendből valamelyikből)
Tharr-pap
BM (az összes válfaj)

Aztán még nem elképzelhetetlen, hogy valami teljesen mással leszek. :D
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.12.24. 18:22

Szintén bólint:)

Igazából én pap kasztú (inkább paplovag) vagy szerencsevadász karakterekre gondoltam. De szerintem azt kéne először eldönteni, hogy "jó" vagy "gonosz" parti leszünk.:)

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.12.24. 18:48

Üdvözöllek a fedélzeten Herold, remélem nem gond, hogy újra egy asztalhoz kell ülnünk.

Nos, jelenleg még semmi jó karakter ötletem nincs, holott megkaptam karira az ÚTK-t magamtól.

Úgyhogy mihamarabb átfutom, és megpróbálok dűlőre jutni azzal a "szemét bárd" véremmel :D .

De egyenlőre semmi konkrétban nem gondolkozom.

Úgy látom, ha varázsló van a csapatban akkor mindenképp az élet-rend-káosz hármasság a lehetséges választások.

Illetve kinek mennyire fér bele esetleg egy Fény ösvényére hajazó Sogronita?
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2008.12.24. 22:54

Hmm, visszaolvasva elég hülyének tűnik a kérdésem...:D Szóval "jó" parti. Így hirtelen egy Krad-lovagra gondoltam, de nem a kifejezetten tudós fajtából, inkább harcos, olyan örző-védő ha belefér.

Selmo

Az igazat megvallva fogalmam sincs mi az a Fény ösvénye, szóval a többiekre bízom magam, látatlanban nem akarok beleszólni.:)

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.12.25. 9:03

Üdv

A Fény Ösvénye az az ordani tűzvarázslók által 5.TSZ-től választható egyik út. Alapvetően ők a tudósok, akik a tűzmágiára koncentrálnak a harc és a vallási fanatizmus helyett. :)

Nekem alapvetően a Krad-lovag és a Fény Ösvényés tűzvarázsló is beleférhetőnek tűnik.
Nomeg a "jó" csapat akkor mondható alapelvnek. :D

Egy kérdésem lenne, hogy szerintetek az "azonos vallási csoport" mit takar és mennyire szigorúan veendő?
Itt arra gondolok, hogy alapvetően pyarronita istencsaládot tisztel a varázsló, a Krad-lovag egyértelmű. Emellé szerintetek milyen nem pyarroni istenek férnek bele?

Eddig annyit szűrtem le, hogy 2-1 arányban vezetnek a tudós fők a gyilkológépek ellenében és még a harcosabb Krad-lovag is eléggé műveltnek hangzik. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.12.25. 10:23

Üdv!

Nos bedugom a saját képemet is :D . Köszönöm a belegyező nyilatkozatokat, jól esik.

Selmo az ég egyadta világon semmi bajom nincs veled, miért ne ülhetnénk egy asztalhoz?

"Jó party": ez is sztereotípia, mindössze annyiról van szó, hogy könnyebb motiválni a csapatot, szerintem. Az őszi partyn kifejezetten nehezen hihető volt a ranagolita(főleg, a kivétel a kráni elfünk volt :D ,na meg a goblin ) csapatunkról, hogy egy arra járó szerencsétlent mentünk meg, utána meg megóvjuk a várost attól, hogy a krániak kezére jusson.
Nem kell ettől még jószolgálati nagyköveteknek lennünk, és érzelgős bolondoknak sem. Mindössze a "hétköznapi" emberi értékeket tartjuk szem előtt valónak.
Fény ösvénye: a leírás alapján tényleg a legkonszolidáltabb tűzvarázsló típus, ha nem borul valamelyik végletbe (pl:pyrománia) simán elfogadható a társasága, sőt még érdekes is lehet :D.
Ugyanezt gondolom a vallási összeférhetőségről is: Tharr, Orwella, Ranagol, a sámánhitek, ork héroszok, Zimah, szerafisták, az kikiáltott "gonosz" követőin kívül talán csak a többi kyr isten elvetemültebb szolgálója az ami kizárható.
Bármely istenségnek a követői kik elfogadják a Pyarroni Paktumot maguk felett valónak gond nélkül megférnek egymás mellett.
A másik oldalról azért ez nem mondható el :D .

Kicsit hosszúra sikerült, elnézést.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Selmo » 2008.12.25. 10:30

Először is 10 pont rettenthetetlen Quatornak, aki jó szokásához híven kívülről, belülről ismeri a könyvet. Krad tartsa meg jó szokását!

A vallási kérdésről:

Yvett de Crei írta:

Olyan tagok legyenek a csapatban, akik
- vagy egy valláshoz tartoznak egységesen (pl. mindenki Tharr hívő)
- vagy azonos valláscsoportba tartoznak - tehát a vallások lehetnek különbözőek is, de semmi féleképpen sem ellentétesek egymással. Olyat válasszatok, melyek egymás mellett megférnek.

Szvsz az "egymás mellett megférnek" csoportba simán behozható a pyarr istencsalád és Sogron. Ugyanis ha szaktudásom nem hiányos, akkor nincsenek különösebb vallási ellentétek a Sogroniták és pyarr hívők közt. Ezt ékesen bizonyítja, hogy a Délvidéken létezhet Ordan.

Kérlek javítsatok ki, ha tévednék.

ui.:Herold: Csak jeleztem, hogy az eső talin együtt játszottunk,nehogy félreértés legyen belőle.

Üdv: Selmo
Selmo
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
232 hozzászólás • Oldal: 1 / 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16

Vissza: Csapatszervezés