• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Feketeleves [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 59 / 60 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60

Re: Feketeleves [ETK]

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.12.16. 21:24

(Mustafa)

Mielőtt elsietne a vállára teszem a kezem.
-Nyugodjon meg, Doldzsah vigyáz hű szolgájára, aki tanult a leckéből és nem jár csukott szemmel a világban.
Biztosíthatom, Nálánál jobban senkiben nem bízok és nem tudja ellátni eme feladatot. Higgyen nekem! Önök mindet megtettek amit szükséges volt, és módjukban állt. Ígérem magam keresem fel azt az uraságot, adom jelét hálámnak. Remélem nem akarja kilétét homályba szőni?!

A vállát nem szorítom, igyekszem kizökkenteni abból a ritmusból mely dalt nem járnám szívesen.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.12.17. 18:46

Súrion

*A csuhás szavain rágódok pár pillanatig, majd széles mosoly kÍséretében folytatom a beszélgetést.*

< Akkor hát, ez a Malor nem is akár milyen csóró lovagocska...! 8) >

(Közös)
- Nos, ha már Így állunk, akkor azt hiszem, hogy illetlenség lenne vissza utasÍtanom ezt a csodálatos vendégszeretetet! :D Sőtt, szÍvesen megkóstolnék valamilyen helyi finomságot is... :) Mert hát, Malor Úrfival az utóbbi pár napban, igen csak nélkülöznünk kellett...

< ...És Írjátok a többihez! 8) >
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.18. 6:00

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Verdina városa, Kereskedő Hercegségek
Időpont: „Zivatar”-Arel első hava, 6. nap délelőtt
Résztvevők: Mustafa, Súrion

/Mustafa/

*A férfi megvonja a vállát Mustafa szavaira.*

-Sajnálom nem tudom ki hozta vagy hozatta ide Önöket. Az biztos, hogy nekem szólnom kell a felébredéséről a rendfőnöknek vagy legalábbis valamelyik gyógyítónknak. Ha nem kíván velem tartani kérem kicsit még pihenjen meg a szobájában, rögtön jövök.

*Ezzel nem durván, de határozottam „kiszabadítja” vállát és elindul teljesíteni feladatát, otthagyva a dzsadot a kissé félhomályos folyósón.*

/Súrion/

*A csuhás mosolyogva bólint és feláll a székről.*

-Máris hozok ételt. Azt hiszem ma szárnyas ragu készül a konyhán.

*Nyugodt léptekkel elsétál az ajtóig, majd kilépve rajta becsukja maga után. Súrion egyedül marad a hatalmas teremben. A csend egyrészt nyugtató, másrészt nyomasztó hatású is lehet, de szerencsére vagy épp sajnos hamar visszatér a kopasz férfi és egy tálcán hoz egy tányér ragut, kanalat, két szelet kenyeret és egy kupát, amiben még nem tudni miféle nedü lehet. A dalnok éjjeli szekrényére helyezi a tálcát.*

-Nem tudom, hogy szeretné elfogyasztani az ebédet? A székre ülve vagy inkább az ágyban fekve?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.12.19. 20:53

(Mustafa)

-Azt hiszem inkább elkísérem!
Jelentem ki határozottan. Az, hogy a "elszakad" tőlem nem okozhat neki komoly problémát, nem szorongattam.

Vele tartok, és ha valami illetékesebb személlyel találkozunk tőle is megpróbálom megtudni, vajh ki hozatott ide.

< akárhogy agyalok is Maloron kívűl más nem jut eszembe, ... szerintem Ő lehetett... de mindjárt kiderül úgyis>
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.12.22. 19:42

Súrion

*Amint a férfi kimegy én a gondolataimba merülök.*

< ...De nagyra vannak ezzel a karót nyelt lovaggal. Biztos valami nemesi család porontya és akkor ha tetszik, ha nem az ő seggét is nyalni kell! Na, de nem baj, hát ha az enyém is oda fér az övé mellé... 8) >

*A vártnál hamarabb ért vissza a csuhás, de nem bánom, mert jó illata van az ételnek amit hozott.*

(Közös)
- Jó lesz itt is! :)
-*válaszolom neki egy kedves mosoly kÍséretében, és felnyomom magam ülő helyzetbe.*
- Így ni! Különben sem tudnám megmondani, hogy mikor kaptam utoljára ágyba az ebédet! Talán valamikor kis suhanc koromban... :) -*majd nekilátok az evésnek és ha Ízletes, akkor nagyokat hümmögve mosolygok és bólogatok.*
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.25. 9:47

/Mustafa/

*A csuhás kissé felvidul annak hallatán, hogy mégis vele tart Mustafa. A folyosó kanyarulatát követve hamarosan egy ajtóhoz érnek, melyen belépve egy lefelé és felfelé kanyargó csigalépsőre érnek. Itt a „házigazda” lefelé indul és a második ajtóig kanyarognak lefelé. Az ajtó mögött ismét egy hasonló folyosóra érnek, melynek jobboldali első ajtaján kopogtat, majd belép a csuhás.*

/Súrion/

*A csuhás örül, hogy ízlik Súrionnak a koszt és a bólogatásaira csk a megszokott mosollyal válaszol. Még alig evett néhány kanállal a bárd, mikor kopogtatnak az ajtón és belép egy hasonlóan öltözött, de fiatalabb kopasz férfi.*

/Mindketten/

*A szobába belépő férfi félreáll és beengedi maga mögött Mustafát. A Súrion ágya mellett ülő öregebb rendtársa pedig felállva üdvözli az újonnan érkezőket.*

-Testvérem. Látom a másik betegünk már felébredt és jól van. … Üdvözlöm Uram. Hogy érzi magát?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.12.28. 13:02

Surion

*Alig, hogy elkezdem kanalazni az egyébként Ízletes levesemet egy másik csuhás lép be a szobába, majd rögtön a nyomában Musztafa. Meglepődve, elkerekedett szemekkel szegezem kérdésemet azonnal a dzsadnak, meg talán magamnak.*

(Dzsad)
- Hát Te, hogy kerülsz ide?!?

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.12.28. 21:48

(Mustafa)

Követem az egyetlen embert akivel eddig találkoztam, egy pár szinttel odébb lévő az enyémhez nagyon hasonló cellához vezet.
< hm .... errefelé nem szokás valami kis csicsát vinni a dolgokba? legalább a mihez tartás végett? csak hogy tudja az ember kihez is lép be éppen ...>
Belépek és .... Súrion :shock: :? .
-Magának is Jó napot! Ezt szeretném Én is kideríteni! Válaszolom alkalmi útitársam kérdésére.
-Tisztelettel Üdvözlöm Atyám! Köszönöm kérdését a körülményekhez képest remekül érzem magam. Ezért is kerestem fel önt ennek a remek embernek a társaságában-intek a követett csuhás irányába- azt állítja, hogy mindenféleképpen egy illetékessel beszélnem az ügyben, hogy kideríthessem ki is biztosította ellátásomat Önöknél. Megtenné hogy elárulja az Úr kilétét? Ha netán még jelenlegi tartózkodásáról, fellelhetőségéről is tudna híreket adni magam köszönném meg néki jó cselekedetét!
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.01. 8:49

*A boltíves vakolatlan kövekből emelt teremben visszhangokat kelt a négy férfi beszélgetése. A hosszú, jó 20-30 méteres és úgy 6 méter széles helyiségben a hosszabb falak mellett sorban ágyak és mellettük kis éjjeliszekrények sorakoznak, de egyedül Súrion ágya foglalt, a többi üresen áll. Az eddig Mustafát kísérő csuhás becsukja mögöttük az ajtót és most kivételesen nem szól bele a többiek dolgába. A magasabb rangúnak ítélt férfi halvány, mindentudó mosollyal áll Súrion ágya mellett.*

-Örömöre szolgál, hogy jobban érzi magát. Az összeszedett gondolatok és folyékony beszéd arra utal, hogy a fejsebe már csupán felületes és nincs már szükség további ápolásra. Nos a kérdésére válaszolva a helybéli nemesek egyike, Malor del Nakloss, hozta templomunkba Súriont és jelezte, hogy még két személy fog érkezni valamikor. Önt szintén az éjszaka hozta el hozzánk a nemesúr szolgálója. A del Nakloss birtok a városon kívül néhány órás útra fekszik, ha az északnyugati utat követi.

*Bár nem túl szószátyár módon, de meglehetősen részletesen próbál válaszolni az öregebb férfi Mustafa kérdéseire. Valószínű, hogy ő azok közzé tartozik, akiknek joga van elbocsátani a betegeket, így az ápolás szükségtelenségét megállapítva már szabadon távozhat a dzsad, ha akar.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.01.01. 9:51

(Mustafa)

-Nos azt hiszem minden kérdésemre választ kaptam! Az Istenei kísérjék Önt Útjain Súrion! Köszönök Önöknek mindet Uraim-szólok a szerzetes kinézetű emberekhez- Most mennem kell.
Az ajtóból még visszanézek.
-Az északnyugati út mentén, a del Nakklos birtok ugye?
-Akkor nem is zavarok tovább!
Már csuknám be az ajtót.< merre van az arra? :shock:
Visszanyitok és az alacsonyabb rangú szerzetest kérem.
-Megtenné, hogy kivezet innen? Nem szívesen kódorognék el.
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2009.01.02. 20:15

Súrion

*A dzsad válaszából és a csuhással folytatott párbeszédéből egyetlen dolog ragadta meg a figyelmem. Méghozzá Malor ismételten felbukkanó neve.*

< Úgy látszik az "Úrfi" a környék hőse...! 8) >

*Majd Musztafa távozását követően ismét neki látok az evésnek. És közben kérdést intézek az ágyam mellett álló csuháshoz.*

(Közös)
- Nekem meddig kell itt maradnom?
- :shock: És... És hol van a lovam?? Hol van Fahlan??? :shock:
-*hasÍt belém a felismerés, hogy a hátasomról semmit sem tudok!*

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2009.01.03. 12:00

/Mindenki/

*Mustafa köszönésére mindkét csuhás meghajol viszonzásképp és a kilépő dzsadot követi az idáig kalauzaként szolgáló férfi, így mikor Mustafa megtorpan az ajtóban már előzékenyen tessékeli előre.*

-Természetesen szívesen kikísérem. Itt balra a csigalépcsőhöz és egy emelettel feljebb lesz a kapu.

/Mustafa/

*A folyosón már előrenegedi magát a kopasz férfi, hogy mutassa az utat. Egy emelettel feljebb kilépve a lépcsőházból tényleg egy nagy, vasalt kapu mellett találják magukat. Úgy ítéli Mustafa, hogy a főtéren látott templom egyik tornyában kaphatott helyet a lépcső és most jobbra tőle az utca a kapun túl, balra pedig maga a templombelső terül el. Egy-két polgár imádkozik az oltár előtt vagy épp a padsorok között. A csuhás kinyitja az egyik kapuszárnyat, melyen beárad a kinti verőfény és az utcán hömpölygő tömeg zaja.*

-Örülk, hogy megismerhettem. Jó utat és az Istenek vigyázzanak Önre.

/Súrion/

*Ahogy Mustafa és a kísérője elhagyják a termet Súrionnak ismét van lehetősége az evéssel és közben a lova hollétével foglalkozni. Kérdéseire a mellette álló pap nyugodt derűvel válaszol.*

-Nyugodj meg. A lovadat a templomhoz tartozó gazdasági udvarban elszállásoltuk és a lovászunk gondot visel rá. Egyébként bármikor távozhatsz, ha úgy érzed eéggé megerősödtél hozzá. Mint mondtam a sebeid beforrtak, már csak a viszontagságok miatti fáradalmaidat kell kipihenned, de ezt ott teheted, ahol jónak látod.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2009.01.03. 23:19

(Dzsana)

- Igen, vitesse oda a cuccomat, még visszamegyek annyira, hogy összepakolok. Reggelire mindegy, hogy mit hozat, akár hideg is lehet.
*Kifizetem azt amit kér az éjszakai szállásért és a reggeliért, majd kiállok a sorból. Nem nagyon törődök azzal, hogy ki lökött meg hátulról - az emberek általában türelmetlenek és ebben a tömegben lehet véletlen. Azért én nem bízom a véletlenre, mert az erszényemet nem engedem el markomból. Viszont hátra nem fordulok, hogy megnézzem ki volt a lökdösődő. Ha baja van úgyis megteszi mégegyszer.
A sorból kiállok, de csak úgy 2 lépéssel, ugyanis szándékomban áll állva megvárni a reggelimet a pult mellett.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2009.01.04. 19:46

(Mustafa)

-Köszönöm, mit értem tettek. Lépteiket Isteneik kísérjék figyelemmel!
Kilépek a fénybe, és várok pár percet hogy a szemem megszokhassa az új viszonyokat.
< nos ha itt van a főtér... akkor én OTT szálltam meg ... megy ez 8) >
Nyugodt léptekkel, hogy másoknak útjába ne legyek a fogadóhoz megyek ahol megszálltam.
<végül is minden holmim nálam van :| , egy tea és keresek valami fogatot ami kivisz a Malor birtokra>
Még mindig csak így nevezem magamban, nem tudom del Naklossozni.
Kiülök a teraszra, és rendelek egy erős fekete teát, frissítőnek.

-Szép jó napot! Egy csésze teát rendelnék, a legerősebből!
Nézelődök míg a teám kitart majd a fizetéskor utána kérdezek ennek a fogatos dolognak.
-Meg tudná nekem mondani hol találok fuvarost aki a környékben vállalná szerény személyem szállítását, nem túl hosszú távon?
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2009.01.06. 13:51

Súrion

(Közös)
- Jó! Akkor jó.
-*válaszolom lehiggadva a csuhásnak.*

< Szerencsétek, hogy semmi baja Fahlannak... És, ha már Ílyen rendben van minden, meg fizetni sem kell, akkor igazán ráérek. Kár lenne kihagyni... 8) >

(Közös)
- Egyébként milyen napszak van? Délelőtt vagy délután?
-*kérdezem ismét a csuhást.*

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
886 hozzászólás • Oldal: 59 / 60 • 1 ... 56, 57, 58, 59, 60