• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezések

Moderátor: Admin

Téma lezárva
365 hozzászólás • Oldal: 4 / 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.12.15. 10:21

Üdvözlök mindenkit.

Nos, látom itt mindenki veszekszik és vitatkozik. Meg beszélés a topic neve, nem pedig vita.....

Úgy gondolom, hogy ha 6 ember szeretne eljönni az om-re és külön játszani, mert messze laknak egymástól, szerintem meg lehetne engedni. Természetesen megoldhatnák úgy is, hogy ki bérlik a termet maguknak, de ne legyünk önzők.
Gyertek. Viszont ebből, ne csináljunk rendszert, mert féltékenység lesz belőle és harag és ez újabb veszekedést szül, és stb...

Szerintem is az a lényege az om-nek ami eredetileg is volt, az ismerkedés. Viszont figyelni kell arra is, ha valakik össze haverkodtak és szeretnének még egyszer egy két emberrel újra játszani, akkor hagyni kell.

Meg értem az állás pontotokat, de játszani jöttem erre az oldalra és az om-ra is azért megyek, mert jó oka és ismerősökkel és ismeretlennek kell játszhatok együtt.
Azért, jó ha ismeretlenekkel játszunk, mert sokkal elvezhetőbbe teszi a játékot, mivel nem ismered, ezért nem tudod, hogyan reagál bizonyos helyzetekre ami izgalmasabbá teszi a játékot.

Egyébként, szerintem olyan csapat elő storit kéne kérni majd a csapatoktól amiben maximum fél éve egy éve ismerik egymást. Így még nincsenek nagyon össze szokva, de már csapatként dolgoznak.

A km-ek is színesítik a játékot. Nem, mindig lehet, jó km-et kapni, s meg eshet, hogy mi jobban mesélünk mint a km-ünk, de hagyni kell őt is fejlődni. Ha meg sértődünk játék közben az nem meg oldás! A játék folyamának pedig nem az a lényege, hogy egyfolytában a km-et kritizáljuk. NE személyesen reagáljatok a km-emre, hanem a karakter jellemével, nem véletlen kérnek jellem rajzot a karakterhez a km-ek...
Ha pedig a km rosszul meséli a storit, figyeljetek játék közben, hogymit rontott és írjátok fel a játék végén pedig kérdezéttek, meg, hogy miért így mesélte le a dolgokat. Mi megettük a múltkor és meg is érettük a km-ünket, és szerintem nagyon jó volt a játék a stori és a km-ünk is egész jó volt...
Beszéjetek egymással, ne csak be szólj, vagy vitatkozz vele, és néha merjetek nyíltan ki jelenteni dolgokat. Akit pedig kritizálnak az is beszéljen a többiekkel és ne sértődjön meg!
Bármelyik km-et is kapjam én ott leszek a versenyen, ha szabadságot, ki tudok venni rá. De valószínű sikerülni fog. :D
Ismétlem bármelyik km-et is kapja a csapatom !!! S szerintem a km-eket továbbra is sorsoljátok.... ;) :D :D

A történetet nem mindig lehet időzíteni, de próbáljuk meg befejezni a találka előtt egy órával, hogy legyen idő mindenkinek mesélnie a másoknak, vagy a közös ismerősöknek. köszönöm.

Nem a fejlődés a lényeg, csak a játékban lévő fejlődés. A többi viselkedésen és a jellemünkön múlik,és hogy hogyan kezeljük egymást.
A játékban és annak kijátszásában, kell segíteni egymást.

Kicsit hosszúra sikerült a reagom. Elnézést.

Tisztelettel: Gorodak
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.12.15. 10:31

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.12.15. 10:51-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.12.15. 10:31

No én meg egyikőtökkel sem értek egyet mert ha valaki ismerkedni megy ám legyen, ha valaki klikkesedve játszani megy ám legyen, ha valaki versenymodult akar játszani és versenyezni ám legyen. De nekem senki ne szabja meg mit csinálhatok és mit nem. Ezért nem értem a vitát. Pelso rá akar tukmálni hogy játszam az általa írt modult? Miért? Vyan szerint meg a tali lényege a verseny. Ne akarjunk már szabályokat hozni egy találkozó alkalmából.

És Pelso a toleranciát kihagytad a felsorolásból pedig az is kell.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.12.15. 10:38

Helo

Szerintem csak olyan ember lehessen km-akit az oldalon is már kapot topicot és mesél vagy mesélt, és a moderátorok engedélyezik a mesélését, ezzel ki szürjük a nem olyan jó km-eket és mindenki egy törhető játékot játszhat.
Aki pedig még nem olyan jó km-az inditson itt egy játékot. Szerintem.

Togarnak igaza van abban, hogy bárki eljöhessen és ha nem akar részt venni a a versenyen akkor ne tegye.
Adni kell szabadtságot. Nem kell rá kényszeriteni másokra, hogy csak így meg úgy, mert akkor egyszer csak egyadül leszel. Mondjuk nem biztos.
Szerintem, aki akar, jöjjön, csak ha mindenki külön történetet mesél akkor ne fáraszuk fölöslegesen a modul íroinkat, hisz ez nekik idő. Remélem ezt meg érted Togar :D
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.12.15. 10:39

Quator
Lorin

A legutóbbi ötletetekkel nincs semmi gond.

Azért hozzá fűzném, egyszerűbb lenne, ha a válogatós JK a Togar által említet külön topicban közölné kivel nem hajlandó együtt játszani utána meg hagyná az érdembeli kérdések megvitatását a többiekre.

Magam sem vagyok kíváncsi erre a témára, ahogyan Togar sem. Aki nem tetszik, szervezzen otthoni találkozót. Szeretnék jól mulatni a III OM találkozón és egy igényes ötlettel elő állni és nem veletek vitatkozni ki kivel nem akar együtt játszani.
Ezzel szerintem Thor és Yvett is egyet ért.

Lorin köszönöm az építő és békítő szándékú írást.

Remélem mihamarabb értelmes kérdéseket is olvashatok itt amik a találkozóhoz tartoznak.
Amikre örömmel és nem az indulattól remegve reagálok.

Elnézést a darabos írásért, de másként nem tudtam reagálni.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.12.15. 10:41

Togar még is hol írtam én olyat, hogy a klikkesedők útjában álok?

A kaland tukmálását meg ki kérem magamnak.

Az előző két talin ez senkit nem érdekelt

Még is jól el volt mindenki.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.12.15. 10:42

Szia

Előre is elnézést.

Szerintem még mindig nem vita topic. Hanem meg beszélés.
Nem ki oktatni kell a másikat, hanem meg beszélni vele a dolgokat. :D

Vagy csak nem vetődtek fel Pelso....
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shia-ko » 2008.12.15. 10:58

Kicsit elmegy az ember kedve az egésztől azt olvasva, hogy milyen indulatok feszülnek a háttérben (?).
Nekem, mindegy, hogy központi a mese vagy nem, én azért menjek, hogy asztal mellett játszak és megismerkedjek azokkal, akikkel az oldalon már találkoztam. Ha nem verseny a dolgo, akkor viszont semmi okot nem látok, hogy ne a központi történetet játszam.
Szó volt jó/rossz KMekről, de még nem esett szó jó/rossz JKkról, vagy csak szimplán össze nem passzolásról. :think:
Üdv:
Gabi
Shia-ko
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 503
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.12.15. 11:05

Srácok!

Ácsi legyen ebből!!!

Én nem idegbajjal akarom eltölteni itt azt a kevés időt amit az OM-re tudok fordítani jelenleg az életemből, hanem normálisan, nyugodtan segíteni számotokra mint admin, valamint mint szervező a találkozóhoz.

Nincs értelme lovagolni ezen a témán.
Nem vagyok hajlandó semmin változtatni abból, amit fentebb felvázoltam a találkozó menetével kapcsolatban.

Aki játszani is jönne az eleve JK-nak jelentkezett, aki csak társalogni jönne az nem játékosként jelentkezett, hanem résztvevőnek - ez jelenleg két fő - és természetesen jöhetnek, nincs feltételem feléjük.

A további értelmetlen szócséplést meg fejezzük már be - a sárdobálással együtt. Akinek valami személyi problémája van intézze el pm-ben, vagy bárhol máshol a kettejük ügyét, én nem vagyok senki sértődöttségére, sárdobálására kíváncsi (ha felém irányul, azt is pm-ben kérem).

Ez a topik maradjon már meg a találkozóval kapcsolatos megbeszélésnek, ne húzzuk már el személyeskedéssel a dolgot, mert így azok kedve is elmegy az egésztől, akik eddig függetlenül szemlélték ezt a gyalázatos eseménysort.

13 hozzászólás érkezett a beírásom óta - ebből csupán kettő az, ami számomra / számunkra segítő szándékú a találkozó sikerességéhez, hogy viszonylag, kis alkalmazkodásokkal, de mindenki jól érezze magát.

Quator és Lorin!
Köszönöm az építő hozzászólásotokat.
A felállás a következő a jelenlegi pillanatban:
5 KM, 26 JK, 2 résztvevő és van 3 pót KM ha szükséges lenne.
A jelenlegi állás szerint egy csapatban 6-an játszanak majd

Quator ötlete jónak tűnik számomra. Loriné sem rossz, csak körülményesebb és talán egy picit orrhúzósabb eredményt szülne, ha valakinek úgy dobná a szerencse, hogy számára rossz KM-et kap. Ezt ki lehet azza küszöbölni, hogy eleve nem jelentkezik olyanhoz, akihez nem szeretne.

Ha valakinek van más ötlete, azt szívesen fogadom.

Yv
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.12.15. 11:11

Ha nem tukmáljátok a kalandot akkor mi a vita tárgya? Minek kell foglalkozni azzal ki mit csinál a talin. Megírod a modult és a jk-idnak lemeséled.Aki akar az meg játszik benne. Aki nem az meg elfoglalja magát hogy mivel az mindenkinek a saját dolga szerintem.Szóval erről ennyit.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.12.15. 11:20

Tisztában vagyok vele, hogy elszalad velem a ló.
A leírtakat még sem törölhetem.
A gond csak az lehet vele, mint Gorodak is mondta nekem – személyesen – túl indulatosan és nem elég világosan írtam.
Elnézést mindenkitől és legfőképp Yvett tőled, de nem tudtam meg állni.
Két, de lehet, hogy három oldalon keresztül csak arról olvashattam, hogy egyesek klikkesedni szeretnék, mert egyesekkel nem akarnak játszani.
Még sem írják le ki az.
Én nem fogom mások helyet ki mondani. Pláne nem itt.
A két építő jellegű hozzá szólásról meg csak annyit, hogy az egyik hozzá szóló az, aki miatt ez a téma felmerült a heves reakciók után megpróbált tüzet oltani.
Ez a javára írható.
Jobb lenne, ha mint írtam le írnátok mi a bajotok. Kivel nem akartok játszani.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.12.15. 11:55

Yvett

A pót-KM-ek közül még egy, ha mesél, akkor 6 db csapat indulhatna, ebből 5 5 fős és 1 4 fős (bár addig még jelentkezhet oda is 5.ember)
Bár lehet érdemesebb mind a 8 KM-et meghirdetni, hogy legyen bőven választási lehetőség és majd kiderül végül kihez hány JK jut. (Az nem lenne szerintem probléma, ha nem pont 5-5 fős csapatok vannak, hanem mondjuk 3-5 fő közötti létszámmal indulhatnak, ahogy nekik tetszik.)

Pelso

Bár te a felét se tudod mi történt/történik, de azért a tisztánlását kedvéért felvilágosítalak, hogy én nem tüzet oltani próbáltam. Egyszerűen ismét leírtam, amit már október óta mondok.

Abba meg szerintem ne akarj belemenni, hogy ki kit nem viselne el, illetve ki ki miatt nem akar részt venni ebben az egészben. A kifejtős változatot pm-ben írom meg a többiekre és Yvett kérésére való tekintettel.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.12.15. 13:46

Üdv mindenkinek.

Nos engedelmetekkel, és Yvett kérésére nem folyok bele a vitába.

Szerintem úgy is meglehetne oldani a KM-JK ügyet, hogy kisorsoljuk a KM-eket a csapatok között, és ha valakinek problémája van a KM-mel, vagy JK-val, akkor az jelezze Yvettnek, vagy Connak. És utána majd meglátjuk. Mert lehet, hogy senkinek nem lesz senkivel baja.

Modul.

Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy elég jól haladunk, és szerintem jó kis izgalmas történet fog kikerekedni belőle. Az összes modulíró, beleértve magamat is, azon ügyködünk, hogy minél jobban érezze mindenki magát a találkozón, és remélem mindenkinek tetszeni fog a kaland. :)

A varázstárgyakról még nem döntöttünk, de folyamatban van. :oops:
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.12.15. 18:16

Üdv!

Nos, gyerekek kaptam jót is rosszat is. Mint mindig amikor síkra szállok a véleményemért.

Itt a vita adok-kapok részét le is zártam a dolognak. (Ja még annyi, hogy minden tiszteletem Castornak.)

Quator és Lorin ötletét én is jónak találom mind egy hogy melyik valósul meg belőle. Szerintem a lényeg az, hogy a csapatok közti átjárhatóságokat fenn kell tartani ha egyes csapattagoknak nem tetszik a Km vagy a csapat társa esetleg. Ez egy jó ötlet, egy kompromisszumos megoldás.

Quator azon ötletét is támogatom, hogy esetlegesen 3-5-ig terjedő csapatlétszámmal dolgozzunk, szerény véleményem szerint semmiféle képpen ne legyen 6 fő az lehet már túl sok lenne. A másik dolog, hogy igyekezzünk minden Km-et játszatni, adott esetben kissebb csapatlétszámmal (minimum 3 fő) hiszen ők is dolgoztak vele.

Ezek csak javaslatok, természetesen ha a "játszatásra" nincs elég ember (Jk) akkor ez értelmetlen de ha van rá lehetőség szerintem érdemes vele foglalkozni.

Én is élek azzal, hogy akinek nem tetszem az írjon pm-et, senkinek sem fogok e-maileket irogatni írjon ő nekem ha valami baja van. Köszönöm.

Minden tisztelettel: VYan Lefydd Gianag hercege

Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2008.12.15. 20:15

Vyan Lefydd írta:Én is élek azzal, hogy akinek nem tetszem az írjon pm-et, senkinek sem fogok e-maileket irogatni írjon ő nekem ha valami baja van. Köszönöm.
Visszafelé nehezen menne a dolog, hiszen seholsem látom az elérhetőséged.
Nem vetted fel a kesztyűt, sebaj. Remélem a jövőben nem fárasztjuk egymást.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
365 hozzászólás • Oldal: 4 / 25 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25

Vissza: III.OM találkozó