• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 41 / 45 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.11.17. 17:57

Corh Stakarg

-Magától hallok először az eljegyzésről.

<Mester vizsga? Az már meg volt...>

-Hát kaptam egy csomagot, de még nem néztem meg mi lenne az. Miért gyűlöli egymást a két család?

Közbe előveszem a csomagot, amit a mesterem adott
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.11.20. 13:35

Lernun

Elfogadom bátyám segítő kezét, felállok és leporolom magam.
- Gondolom kíváncsi jól van-e a sólyma. Te lehet, hogy ő is Arelita. Vagy csak ő is szereti a sólymokat. Mindegy most nem megyek utána.
Majd a matrózokhoz:
-Uraim, ha nem bánják ezt majd máskor folytassuk. Bezsebelem az eddigi nyereményem, majd kiindulok ebből a teremből és intek Bredonnak is. Odakint félrevonom és suttogva nekikezdek:
- Mi lenne ha egy kicsit megvámolnánk ezt a hajót? Amikor távozunk a rakomány egy részét magunkkal vihetnénk legalább nyerünk valamit ezen a hajóúton. Azt gyorsan eladjuk, egy kicsit ejtőzünk Feruggián aztán irány dél. Mert semmi kedvem a Kobráknak dolgozni ezt elhiheted. Remekül elleszünk mi délen is ott kevesebb a balhé és több a kapcsolatom.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.12.01. 21:01

Bredon

- Lehet igazad van a sólyommal kapcsolatban, erre nem is gondoltam...
<<Vajon mit akarhat?>>

Kíváncsian követem öcsémet, aztán figyelmesen hallgatom a mondanivalóját.
<<Megvámolni a hajót? Végülis, miért ne? Úgyse vet fel minket a pénz. És így könnyebb lesz meglépni is. Én még maradhatnék is, de Lernun...>>

A rövid gondolkodás után suttogva válaszolok neki:
- Nem rossz ötlet, végülis egy kis pénz sose jön rosszul. Csak jól kel időzíteni a dolgot, nehogy észrevegyék. Aztán remélem meg tudunk lógni és nem tapadnak ránk miattad. Mert hát mire lejutunk délre...
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.05. 22:02

KM esemény [Lorin].:Lysander
Helyszín: Quiron tenger
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában- Valamivel reggel után
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

Lernun

A matrózok hümmögnek egyet de mivel eddig nem sokat nyertél egy vállrándítással elintézik a dolgot.
-Te Tirts menjünk nézzük meg mi van a konyhán!-böki vállba az egyik matróz a másikat végezetül s az beleegyezőlég biccent majd eltűnnek a hajó belsejébe vezető nyílás felé.

Mindketten

Lassan kiértek a lépcsőre ami felvisz a fedélzetre, a lépcső előtt azonban az éppen feltápászkodó Xavioszba ütköztök.

Xavios

Éppen felállsz a földről amikor a folyosó túl felén megpillantod Sholivanékat.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.05. 22:08

KM esemény [Lorin] Elméletek
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-8. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

-Az régi história...
-mondja az atya utolsó kérdésedre- egy régi nagy toroni család leszármazottai mindketten akiket mivel ikergyermekei születtek, kettéosztott egy ősük. Igazából a gyűlölet mikéntje egy régi kis atrocitásból ered ám ma már pusztán üzleti kimenetelű... ha ennél többet akarsz tudni attól félek mástól kell kérdezned, én noha gyakran megfordulok az egyik háznál nem nagyon ártom bele magam az Ő ügyeikbe... de ez az eljegyzés... ez kicsit átrendezi majd a táblát. Ha ugyanis az Amarth-ok lánya feleségül megy ahhoz az Enoszukei kereskedő sarjhoz akkor bizony, az Amarth ház végleg fölénybe kerül a Mantecisekkel szemben amit azok nem tűrhetnek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wolftern » 2008.12.09. 10:57

Corh Stakarg

-Nem baj. Botomat, ismét kezembe veszem. -Üzleti kimenetelű? Kérem mondana erről többet! Mikor válaszol az atya, számat, elhúzom, homlokom összeráncolom. Idegesség arcomon nem látható, s halkan megszólalok. -Kit kellene kérdeznem? Megvárom válaszát, majd folytatom. -Hol találhatom meg?... Beszélgetésünkből úgy hallom, hogy atyám se örülne, ha ez megtörténne. És mi a helyzet a Manteciesek házzal?

<Ezek a papok, jól megváratják az éhes vendégeket>
WOLFTERN

Veni, vidi, vici az egyik legismertebb latin szállóige, jelentése: "Jöttem, láttam, győztem." Ez volt Julius Caesar üzenete Róma Szenátusának Kr. e. 47-ben II. Pharnakész pontusi király felett aratott győzelemről a Zelai csatában. Az üzenet tömör határozottságával Caesar a győzelem nagyságát akarta érzékeltetni és egyben saját katonai tehetségét és fölényét a Szenátussal és vetélytársaival szemben

sir Gerard Wolftern -Quiron Pentád
Ordwick Atar -Krán
Hafar Hasszabi -Taba el Ibara
Wolftern
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 343
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.12.23. 22:38

(Lernun)

-Rendben akkor este majd körbeszaglászok mit is lenne érdemes lenyúlni. Délre pedig valami gyors szállítóeszközön kéne eljutni. Esteleg egy térkapun, bár azt nem tudom akad-e errefelé. De ha jól megtudjuk szedni magunkat most akkor majd megkérdezzük a nagy varázslót, hátha megvannak errefelé a kapcsolatai, de ezt majd meglátjuk.

Eddig érek mondandómban amikor meglátom a feltápászkodót.
-Mi van Xavios csak nem szembetalálkoztál a potyautasunkkal-kérdem vigyorogva. Elég haragos mióta felébredt. Vagy már megint belédkötött valaki? Nem hiszem, mert akkor már a fél hajó égne. Tényleg te elbeszélgethetnél a nővel akit találtunk. Biztos meglenne a közös téma az előbb ő is a hajó felgyújtását emlegette. Meg kéne keresni, mert azt nem hagynám ki amikor ezt a kapitánynak is elmondja.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.12.24. 10:25

(Xavios)

Biztos fontos dolga akadt vendégünknek, mert teljesen megfeledkezett a könyezetéről. Gyorsan felállok és Shovilanékra nézek.
- Észre se vette, hogy felébredt, egészen addig, míg át nem rohant rajtam. - majd Lernunra nézve elvigyorodom és folytatom - Csak nem téged látott meg először, hogy ennyire gyorsan elszaladt?
Mielőtt a potyautas fellökött volna, már majdnem elértem a fedélzetet. Kitekintek egy pillanatra, majd ismét a szokásos komoly tekintettel fordulok a félelfek felé.
- Gondolom miután kijutott a fedélzeten is maradt. Jobb lesz ha utánamegyünk. Ha jól hallottam mondott valamit. Talán lizanrus vagy Lysander. - a két szó között annyi a különbség, hogy az egyik a kyrek nyelvén gyíkot jelent, a másik pedig egy név. Mindenesetre kétlem, hogy tudna kyrül beszélni. - Valószínű, hogy inkább Lysander. - mondom nekik, majd felmegyek a fedélzetre és ha még ott van a vendégünk, akkor lassan odalépek hozzá.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.12.24. 16:23

Bredon

Vigyorogva hallgatom a kezdődő szócsatát öcsém és Xavios közt. Aztán a varázsló elkezdi a magyarázatot a 2 szó különbségéről és lehervad az arcomról a mosoly.
<<Afene de gyorsan el tudja rontani a kedvemet ezzel a tudálékosággal. Senki nem kérdezte mit jelentenek, sőt senki sem érdekel. Rajta kívül.>>

- Azt hiszem tényleg utánna kéne mennünk, mert nem biztos, hogy örülni fog a kapitány, ha közli a hivatlan vendége, hogy vissza kell fordulnia. És ahogy a vérmérsékletét megismertem a hölgynek az is biztos, hogy nem fog örülni akkor se ha visszautasítja.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.25. 15:57

KM esemény [Lorin].:Fedélzet, komor előjelek

Ruyan

//Xaviosnak nem csak azokat a részeket mondja amik zölddel ki vannak emelve?//

Mindenki

Ha kiléptek a fedélzetre a nőt látjátok amint éppen egy hatalmas madárral- a Lernun álltal a réten talált sólyommal- van elfoglalva. Simogatja babusgatja közben ilyen szavakat intéz hozzá.
-Lyasnder! Jajj kicsikém... drágám... mi történt veled. Úgy örülök hogy jól vagy..Lysander.

Közben mint észre veszitek hogy az égen elég komor felhők gyülekeznek... szerencsére többsége még mögöttetek van.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.25. 16:06

KM esemény [Lorin] Ebéd
Helyszín Abaszisz-Feruggia- Antoh temploma
Időpont: 7.-Darton harmadik a Csend havában-8. a Cápák órája
Résztvevők: Corh Stakarg

Az atya egy percre néma csendben marad aztán eszébe jut valami és megszólal ismét.
-Üzleti kimenetelű valóban... de sokkal fontosabb hogy ha a két ház egymásnak esik akkor itt elszabadul a káosz. Egyébként támadt egy ötletem! Ha ugyanis információt akarsz a legegyszerűbb az lenne ha beépülnél valamelyik házba. Nekem csak az Amarthoknál van befolyásom...s Refonorius nemrég egy helyettest keresett de senki sem volt alkalmas a feladat elvégzésére. Talán ha egy vérbeli szakmabelit ajánlok neki akkor sikerül beépítenünk téged a családba. Mit gondolsz?

Közben egy fiatal leányzó felszolgálja az ebédet néhány templomszolga segítségével. Az ebéd első fogása egy illatos csirkeragu, friss cipóval. A második egy nagy tál halétel, van rajta minden ami jó, sült, rántott, pácolt füstölt hal, pisztrángok, egy kisebb tálban rák. Mellette saláta és kétféle szósz, egy gyenge és egy csípős-mint ahogy azt a kellemes hangú leányzótól meg tudod. Desszertnek pedig rétest szolgálnak fel.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.12.26. 13:02

(Xavios)

Az előttünk lejátszódó jelenetet látva úgy döntök, hogy adok egy kis időt a nőnek, hogy kiélje örömét, melyet a sólyom okozott neki. Inkább majd később beszélek vele.
- Nagyon fontos lehet neki a kisállata, hogy így kirohant a fedélzetre. - mondom Bredonéknak halkan. - Sikerült valamit megtudnotok róla? - kérdezem tőlük, közben ismét vetek egy pillantást vendégünkre.

//off: Az a bizonyos rész a két szóról nem hangzott el, csak gondoltam. Amit kimondok azt zöld színben tűntetem fel.//
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.12.27. 18:21

(Lernun)

Ahogy felérünk elszomorodom az elmaradt szócsata vagy jobb esetben bunyó miatt.<Pedig hogy megnéztem volna ahogy nekiesik a kapitánynak.> Ezt fokozza az előre látható eső is.
-Hát ez remek. Nem elég, hogy semmi jelenetet sem rendez-mondom úgy hogy a nő nem hallja-még egy jó kis esőt is kapunk a nyakunkra nemsokára.
-Hát hogyne sikerült volna-intézem szavaim ezután Xavioshoz. Szereti a sólymokat, elég jól néz ki és miután magához tér a majdnem halálközeli állapotból elég rossz a természete. Sajnos még mi sem tudtunk leülni vele beszélgetni. De majd ha letudja a kapitányt, meg gondolom utána Lykargoont és utána beszédképes lesz ránk is sort keríthetne. Kiváncsi vagyok egy-két dologra.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.12.28. 21:26

Bredon

//Igazatok van tényleg elnéztem :oops: Akkor a tudálékosságról szóló részt nem gondolja a kari :D//

- Ezeket tényleg megtudtuk- vigyorodom el öcsém fantasztikus logikáján- Viszont ezen kívül semmi olyat ami hasznunkra lenne. De szerencsére a kapitánynak még nem esett neki. De most mitévők legyünk, mert ahogy Lernun már mondta nem valószínű, hogy velünk akar beszélni?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.12.28. 23:06

KM esemény [Lorin].:Fedélzet, komor előjelek

A nő még körülbelül öt percig dédelgeti még hőn szeretett sólymát aztán tekintetét a felhők felé fordítja, arcára egy fajta gúnyos vigyor ül ki.:
- Űrnőm úgy szeretem a sötét fellegeket de nem akkor amikor egy ilyen lélekvesztőn vagyok...-mondja.
A ő elétek siet majd Lernunhoz intéz egy kérdést.:
-Hét e hős megmentő vezess a kapitány elé beszédem van ezzel az ostoba...hm...az ki?
- bök Lykargonra.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 41 / 45 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45

Vissza: Régi Kalandok...